Polis polis potatisgris

Kul dag, noooot!
Började med idrott i stan, dock kul faktiskt! :) Därefter blev det pizza osv med lite guys i klassen! Mums.. dock smakade såsen fil? blä!
Fortsatte med PA från 1-4 fyfan säger jag, nu är det inlämnat o klart äckliga arbete!

Nu ska jag fira med dunder och brak med de absolut bästa idag :) ha en bra kväll vettja


Sorry!

Japp nu var det längesen jag slängde mig in på bloggen för att skriva lite tjaffs :) Har varit fullt upptagen med mitt förbannade (jag faktiskt!) projektarbete. Självklart satt man där i början, haha ska jag börja nu? Skulle inte tro det, det är ju typ 1 år kvar till det ska vara inne och nu sitter man här sista dagen såklart och segar över hur trög man är.  Det är ju bara såååå typsikt mig. Dock blir det nog rätt bra till slut inte sant frida? :) Vi gör ett kokhäfte åt unga idrottare! Huh, aja lite flummigt ,men självklart har vi ju med "efterrätten" fruktsallad och snart kommer ett smakprov av bild som visar hur allsingdar goood den var !
För övrigt var jag tvungen att ta en pause innan så jag och sabbe drog till stan, espresso house, köpte det vi skulle och en glass och satte oss vid Nissan en bra stund :) Så mysigt och tro det eller ej men det var en kille som i princip trillade i Nissan! haha, han skulle ta upp något som han tappade i nissan och samtidigt så trillade han i men fick tag i kanten och lyckades till slut kravla sig upp. Snälla kompisar hade han också, haha dom satt kvar och garvade åt honom men någon hjälp fick han då inte! Sabbe, jag vet att du hade räddat mig om det var jag som var killen! =)

Nu är det snart Despan och tralalalal sen ska jag fortsätta med mitt jävla projektarbete, här kommer fruktsalladen!

image172

Även ett stort tack till min BÄSTA issa som har fixat bilderna! Du är värd diamanter älskling :)

Matilda/- Imorgon blir det gaaalej!

Jag menar, hur kul är det??!

Japp, började med förlust med b-laget igen, 1-2 till fjärås, ush o fy som de spelade. BLÄ! Kunde ju inte börjat bättre liksom och bra koll som jag har hade jag helt glömt att vi har naturprov på tisdag och eftersom jag ska till gbg hela dagen imorgon var jag tvungen att absolut i alla fall läsa det nu och tjena, det tog ju inte liiiiite tid! fattar fan inte hur man kan ha 50 sidor natur och varje sida är OLIKA SAKER på! det är ju helt galet, lycka till o lära sig allt det ! Ibland förstår jag mig verkligen inte på alla naturare! Ni måste vara helt galna! Har väl dock haft bättre lärare i mitt liv, eller ja jag har nog aldrig haft någon sämre än han vi har i natur nu. Heja, det gör det hela sååå mycket roligare!

Något roligt är ju i alla fall göteborgsresan med mamma imorgon :) Ska bli kalas kul! Och dessutom ser det kanske ut som om jag Josse och Båth drar utomlands strax efter min födelsedag i maj :) JOHO! Brun o fin till bal och student! KALAS JU! På tal om inget så börjar andra avenyn alldeles strax så bäst att göra lite te och lägga fram kuddarna i sängen och invänta! Just det, haha te! Där sa jag det. Idag kom det en kille och ville sälja te för deras klass skulle åka på skolresa och såklart mamma är ju ett faaan av te så hon gick in till mig, jag luktade och visst det luktade ju skit gott. Köp det! haha hon köpte det, en liten ynka påse för 100 SVENSKA RIKSDALER! Hon är ju inte riktigt klok! Hade jag aldrig gjort, tänk, det är ju faktiskt ett helt linne på Gina eller vad som helst! Aja, snäll mamma man har! Och hoppas dom kommer iväg på sin skolresa !

Matilda/- Andra avenyn häääär kommer jag!

Kanon väder..

Japp när jag vaknade blev jag nästan glad att det inte var så jätte fint väder, just på grund av att vi ska spela match idag också fast idag är det med b-laget på sannarp kl 14.00! Hoppas det går lika bra idag som igår.
Gårdagskvällen spenderades hemma med grillat, potatisgratäng a la Matilda, vitlöksbröd, chips och påskmust! Tillsammans med en jätte bra film! Kanon, sen gick jag o la mig redan vid 22.00 tro det eller ej men måste ju tänka på att sova ordentligt, eftersom jag o mamma ska till gbg hela dagen imorgon =) TJOHO!
Nu ska jag kila och äta lite sen kommer emma och hämta mig om  30 min för match! Good luck to us
Ska baske mej spela lika bra som förra helgen, tänka på ngn man inte gillar! haha

Den här är så typiskt mig :)

image171

Matilda/- grått!

Balklänning snart färdig

Bra jobbat mamma, vissa saker som ska sys dit och lite underkjol behövs ju och dessutom får ni ursäkta min bh som verkligen inte ska följa med på balen! Så.. tycker ni mamma har gjort ett bra jobb?
Dessutom vann vi idag, 3-0!

image170

image168

image169


Matilda/- nöjd!

Talang

Satt nyss och glodde på talang 2008 eftersom jag har så kul liv, nej men jag ska faktiskt ha en vit helg pga matcher hela helgen med både a och b laget. Så idag har jag ätit massa gott och glottat på film och då talang. Kom då att tänka på förra helgens program, killen Emil som visade fresstyle med fotboll. Jag förstår verkligen inte hur man kan bli så duktig? det är faktiskt helt sjukt, själv tycker jag det är svårt att kicka vanligt 20 ggr typ, så kommer han här och kickar när han ligger ner med fötterna rätt upp i luften och herregud sånna saker han kan göra. Kolla själva!

http://www.youtube.com/watch?v=jtAd4EyWIS8&feature=related

Har krängt i mig 1 ½ liter ramlösa blåbär idag med, men fy så gott det är! Mumma. samling vid kvart i 2 imorgon, hmm då jävlar ska vi vinna helt klart! Sedan på söndag blir det lite match då också och på måndag bär det som sagt var av till gbg tidigt på morgonen med mamma. Nu är jag nästan säker, det blir sista minuten resa!
ikväll har jag faktiskt även gjort en del på PA: t, vilket behövs eftersom sista inlämningsdagen är på onsdag SHIT!
Issa, om du vill får du gärna göra om lite bilder! Sskulle vara vänligt :)

matilda/- natti natt

Harrys och film!

Dagen började inte så bra, vaknade och mådde illa så jag ville spy + världens huvudvärk = Migrän för Matilda. Efter 4 migräntabletter lossnade det och vid 3 tiden när pappa kom hem, kom han med den briljantaste ideen någonsin, "Ska vi äta på Harrys idag"? JAAA! Kycklingvingar är ju min favoriträtt så varför inte liksom? Så vi åkte in käkade och sen hyrde vi 3 filmer eftersom kvällarna i helgen blir lugna pga 2 matcher.

Nu ska jag dricka te och titta på talang 2008! Bert är en skit :D


Matilda/- Teatime!

Sjuk?

Ush nu mår jag verkligen dååååligt. Ska nog ta och gå å lägga mig. Har världen huvudvärk, känns typ som om huvudet sprängs när som helst och såklart så mår jag skit illa också, jaha det låter som migrän eller så håller jag på att bli sjuk. INTE NU! Provet imorgon kommer väl inte gå så bra pga att jag inte har kunnat plugga idag pga huvudvärken. hopp kulkul.

Matilda/- Godnatt

Nu har jag hittat den!

Min bikini är funnen, på omslaget till veckorevyn, kostar knappt någonting och är skit snygg om jag får säga det själv, lite tråkigare är väl att hela stan kommer ha den, eller ja hela sverige! Är så trött på min billabong bikini som jag köpte för 2 år sedan när jag fyllde år så nu får det baskemej bli något nytt och blå/vit randigt har jag alltid gillat! Idag skulle jag ha pluggat, går dock inte så bra pga att jag har sån förbaskad huvudvärk (som alltid, dagen innan jag ska skriva prov) vet inte vad det är med mig men mamma och pappa har gett sig fanken på att det är vätskebrist, eftersom jag tränar i princip varje dag och dricker ca 1 glas vatten per dag så är det kanske inte så konstigt, huh! Måste börja dricka vatten så jag och mamma var ute och gick 1 h nyss sen körde vi till Ica och köpte ramlösa blåbär (älskar den!) Smaka den om du inte gjort det! Köpte bubbelvatten eftersom jag tycker det är så tråkigt och äckligt att dricka vanligt kranvatten blä! Sov även en sväng innan, men nu måste jag plugga lite.. ush huvudet pallar inte så mkt, så det lär väl gå skit på provet antar jag, hurra!
För övrigt, funderar på en sista minuten med båten :) Hon har cash och mamma sa att jag kunde få lite av resan i Studentpresent eller födelsedagspresent men ändå få något mer, hmm mkt lockande =) Bli brun till balen och studenten är ju inte heeeelt fel, right? ;)
Nu ska jag titta på lyxfällan, pluggandet får ske ngn annan tid haha!

image167
denna ska jag köpa!


Matilda/- Ramlösa blåbär!

Idrottsled & coaching

Nu har vi lite coaching och som vanligt är det ingen som gör något! hmm.. vi "löksurfar" som Ulf brukar säga. Var nyss på studentmöte om balen och jaha nu ska man betala mer pengar för att de bland annat har förlängt röda mattan, men hallå jag skiter väl i hur lång den är??? precis som alla andra verkar det som.

Föresten hade det varit kul med Liseberg med klassen på vår dag! hmm hoppas det blir av för det hade varit kalas.. NU Ska jag fortsätta att leta kuliga kläder för nu kommer ju lönen och på måndag ska jag och mamma åka till Gbg :) Alltid lika kul!

Matilda/- Plugga hela dan idag, suuuck!

Trött Matilda

Nu är jag helt galet trött efter denna träningen också, behöver verkligen vila i natt eftersom dagen imorgon börjar med fotboll 1½ h kl 08.10 och sedan likaså träning 1 ½ h kl 18.00 med laget. Så frågan är, när ska jag hinna plugga till mitt prov jag har på fredag? hmm, jadu bra fråga! Får i alla fall spela med både a och b laget i helgen. Ska bli ganska kul faktiskt + att vi har middag hos Åsa i laget på Lördagen och det kan ju bli skojskoj! Träffa hennes lilla barn :) hihi!
Nu blir det fruktsallad, mums fillibabba tillsammans med top model såklart ;)

Matilda/- Dt blir inget Lidhult på Lördag vänner!

Oj...

Dt sista, älskar och älskar var väl inte riktigt det ordet som jag letade efter, tycker om är nog bättre =)
Hoppsan vad tosig jag har gått och börjat bli!

Brun och bränd!

Nu får det vara nog med sol för idag och som vanligt så hade jag nästa lagt in alla bilder och skrivit all text då internet helt plötsligt lägger av och allt jag har lagt in försvinner. VARFÖR?Får väl ta en sammanfattning av det jag skrev. Solat i 2 timmar nu när jag kom hem men hur kul är det att sola då man bara har en tidning att läsa, egentligen behöver jag plugga men vem tusan orkar plugga när det är SOL? Nä just det INGEN! Tänkte lägga upp lite bilder idag! =) Änjoj!

Dagens kläder!
- Gråmelerad tröja/ Bik Bok
- Svarta byxor/ Fornarina
- Sjal/ Gina Tricot
- Converse/ USA
- Armband/ H&M
- Pärlörhängen/ Ljungby
- Väska/ Wedins Accent

image158     image159
Efter skolidrotten som tillbringades ute i 1½ h,

 






Bildbevis till Josse =)


  

Blå/vit randig tröja och mönstrad sjal / Gina Tricot (Väla)

Nu ska jag äta lite mat så att jag orkar att träna i den här värmen sen =) Tudilu!

Matilda/- Jag älskar verkligen SOLEN & dig!


  


Sofies mode

Innan vi åkte till matchen puttrade vi såklart inom ica och handlade godis då emma upptäckte att just det (briljant, smart och storögd var hon) sofies mode kom ut idag och jag tycker den tidningen är ganska skoj och lusläsa! Bara kika igenom, läser den inte särskillt noga, tittar mest på bilder och får lite inspiration.  Idag till exempel hittade jag lite kul om att jeansjackan kommer i år igen (hoho, för det har man ju inte märkt) så man kanske skulle ta och köpa sig en. Lite lagom sliten ska den vara, inte för ljus och inte för mörk, ja absolut inte jätte mörk! Fy vad gräsligt.
Dom hade ju massa tips om var man kunde köpa jeansjackor nu :) Så väl glotta igenom tidningen igen nu innan jag somnar. Dessutom behöver jag ett rosa nagellack, bello hade ett jätte knallrosa från Åhléns på sig i Fredags måste jag bara berätta om :) Behöver lite nya färger och rosa passar perfekt nu till sommaren!
Nu ska jag nana efter lite smsande, ska ju upp tidigt imorgon =/ Slutar dock 11.20 =) Wihooo! Sola sola sola.


image152
hade dock tänkt mig något billigare!



Matilda/- Godnatten sa katten!

Den lilla damen lyssnade :)

Självklart, världsbäst är hon så här kommer lite bilder från Isabell från i Lördags! :)
Nu kommer emma och hämta mig för vi ska checka fotbollen nu :) tralalala! SOLISOL!

  

Lördag


Isabell Eriksson!

Snygging, när du läser detta, vilket jag vet att du gör! kan du inte ta och skicka över lite bilder från i Lördags, måttligt sugen på att se dom efter den härliga kvällen :) För vad kunde blivit bättre? Inget!
Aldrig har jag nog haft tråkigt tillsammans med dig, du är precis en sådan person som alla skulle vara! Alltid glad, positiv, ölglad och allmänt bäst :)

image148
Bästare än bästast!

Dagens

Låt, vilken de också spelade på Denise och Sarahs dans idag på kulturdagen!
Ladda hem och lyssna för den är skön!
Måste verkligen berömma dem för deras dans än en gång!

Robin Thicke - Superman

Får inte missa!

Attans bananer, kom precis på att jag missade Prison Break igår SKIT också rent ut sagt! Har följt varje avsnitt och nu helt plöstligt blir jag helt galet dålig på att komma ihåg viktiga saker, som tex prison break tiden då. Förmodligen för att jag var och tittade på Hbk igår, dom förlorade mot MFF, haha skånska är verkligen inte min grej, det tillhör inte svenskan... man fattar ju inte vad det är dom står och skriker borta på bortarläktaren.
Ikväll ska jag i alla fall inte göra samma misstag och missa ett till viktigt program som jag (tro det eller ej!) missade förra veckan, Nämligen mitt favoritprogram Desperate Housewives :) Nu när vi äntligen har 5an också så ska jag baskemej inte missa fler avsnitt.
Idag innan despan ska jag och Emma åka och titta på Alet- Simlångsdalen precis som alla andra verkar det som. I detta vädret kan man ju bara inte sitta inne och glo hela dagen. Man kanske till och med skulle ta sig en glass innan matchen =)

image147

Matilda/ - Det pirrar när jag tänker på dig

Kulturdag

Japp, idag har vi haft kulturdag på skolan och detta året var det en hel del från klassen som kom till skillnad från förra året då det endast hade kommit 3 st från vår klass, haha!
Har väl varit en helt okej dag, men två saker var verkligen jätte roligt! Först när vi åkte till Blue thai, jag emma och lägga för att käka ute i solen, gud så skönt att sitta ute i solen och äta gott gott så där satt vi i ca 1 h. Efter det åkte vi tillbaka till skolan för att sitta ute en stund till innan självaste dansen var, det var ju det enda man ville se i princip och jag måste säga: GUD VAR SJÖSTRÖMS TJEJ OCH HENNES KOMPIS VAR DUKTIGA! Imponerad så det stänker om det! Helt klart de som var bäst! Henke var ju sisådär rolig under hela dagen eftersom det var kulturdag och tyckte att Sjöström var lite elak som inte hade med sig några blommor till sin tjej! Goare Henke får man leta efter ;) Blev nog en o annan bild på paret tror jag.
Nu har jag legat ute 1 h och nä druckit lite vatten, haha! Nu vetti kattsen vad man ska hitta på..
Och gabbe, tack för tipset ang byxorna... får nog allt testa dom och se, men annars har jag ju fått förslag på åhléns city=)

Matilda/- Sommar, sommar och sol!

Lööööön

Kan det snälla bara inte bli Fredag så jag kan få min förbaskade lön! Har ju tittat ut en hel del som jag vill köpa och dessutom är Gbg ett bra alternativ då man är shoppingsugen! Här är ett par byxor jag är mkt sugen på att köpa från Monki.


image146
Nu ska jag ut och grilla med pappa och mamma sen blir det träning och hbk=)
Heja kvastarna, hade ju varit gott med ett guld i år!

Min studentklänning

image145

hela skolan kommer säkert ha den, men det skiter jag i för nu orkar jag inte leta mer!

Underbar i Fredags

Hittade en bild på mig och emma och våra killar i klassen i bakgrunden och självklart alex RÖDA krycka! haha
Varför finns det olika färger på kryckor och vem mer än alex bornhager super när man hoppar på kryckor? :)

image144
Jag med kvällens drink, vilken var sådär... fin färg iaf =)

Dumburk

ja, glömde ju lägga in bilden på klänningen jag hittade :) Så här kommer den från en helt lost tjej!

image143
Virrpanna

Glöm inte solkräm!

Måttligt skönt att vakna klockan 10 i morse och bara ta det lugnt och äta frukost ute i trädgården pga det fina vädret.
En macka med ost och ett glas proviva =) Nyttigt för magen, hoho ! såklart har jag tillbringat lite tid ute i det fina vädret och herregud vad bra solen tar! Det trodde ju inte jag så jag sket i solkräm och märkte ju inte att jag ser ut som en kräfta på hela framsidan nu! Hurra!

image142


Satt även och tittade runt lite på olika hemsidor och hittade denna otroligt fina klänningen, vill HA! Men såklart finns det ett MEN, den finns ju inte här i Sverige och jag orkar verkligen inte betala kläder med massa porto just nu, nej tack.
Fick ett sms alldeles precis vid strax efter 12 och JAAA! Så glad man kan bli! För övrigt så skiter sig peace and love festivlane på grund av att jag lovat min mamma o pappa att passa hunden i 2 veckor, skit också!

matilda/- at least i'm trying

Nanig!

Har då inte hunnit med att blogga allt för mkt här i helgen, menmen nu får jag ju dra en fin liten berättelse om allt trevligt jag varit med om då jag faktiskt har hunnit med en hel del denna helgen!

Fredag

Sluta skolan allt för tidigt och valde att cykla in till stan för att kika på lite saker. Dock får jag sån mensvärk så jag är tvungen att åka hem pga att jag typ nästan dog. Väl hemma har det gått över och jag kör ner till stan för att hämta ut mina stövlar (som inte gick laga!!!!) Så nu är Matilda besviken och ledsen. 1300 kr rätt i sjön, skål för det!
Efter jag hämtat stövlarna och köpt en nål till mammas symaskin så hon kan sy klart min balklänning åker jag hem.. är hemma i ca 1 h innan jag kommer på att jag ska på Underbar på kvällen och har absolut ingenting att ha på mig. Jaha, åker ner till stan för att köpa kjolen jag spanat in men nehe då fanns den ju inte i min storlek HURRA. När jag väl kommer hem inser jag att det är 30 min kvar till jag ska ta bussen till Anna på middag, tjena.. ingenting att ha på mig och inte fixat mig det minsta! det är matilda näslund det!
Väl framme hos Anna hade vi mkt trevligt och underbar var väl sådär, inte särskillt kul faktiskt.

image137
-Linne H&M
-Byxor Fornarina
-Halsband H&M
-Sjal JC
-Armband & örhängen H&M
- Pumps Din sko

Lördag

Vaknar med huvudvärk, dock av lindrig typ. Åker till helsingborg med mamma och pappa. Köper en del saker (kommer kanske bilder lite senare om jag orkar) och bestämmer mig även där för att jag ska grilla med mina underbara vänner från Lidhult hemma hos jimmy som har fest :) Och jag måste medge att det var så otroligt mysigt och jag älskar er allihopa! Robban och jimmy får en extra stjärna då dom stått och gjort världens godaste sallad med melon och alla dess mumsigheter i! + i kanten för er!
Festen var kalas och slutade med att vi några stycken satt hemma hos issa och badade i hennes tunna och det var nog det skönaste jag någonsin varit med om! Kl 4 blev det natti natti!

image138
¤ Klänning/tröja - Monki
¤ Lacktights - H&M
¤ Kofta - MQ
¤ Converse - USA
¤ Väska - Åhléns
¤ Armband - Gina Tricot
¤ Sjal- H&M

Söndag

Vaknade upp av en Jävla ringsignal för att vara precis! jaha, anton ligger i huset brevid och vill ABSOLUT ha en treo nu pga sin huvudvärk. Vi asar oss upp och kilar ner till jimmys hus där alla folk redan var vakna! Galet! (alla utom jimmy såklart) Sedan tro det eller ej så kör jag hem Anton och Anton till Unnaryd, japp så duktig var jag :)
Sen hem till jimmy, kolla lite pokemon med folket, drar till ica köper frulle och sedan tv! Hemma runt 2 efter en härlig helg och dessutom är jag helt galen i att umgås med mina underbara barndomskompisar! Hur sköna som helst. Solade en sväng, typ 30 min innan jag skulle dra till min samling. Vi mötte kungsbacka och jag måste säga att jag har nog nästan aldrig varit så arg i hela mitt liv. Här äger vi hela matchen och domaren bara dömmer den billigaste straffen ngnsin och missar en offside så vi förlorar med 2-1. USH! hata domare!
Gjorde iaf ett mål idag, inte så snyggt men visst blev det mål =)
Nu är jag helt galet trött och imrogon är jag ledig, så jäkla skönt! Måste dock påpeka att jag tror jag har pajjat min fot.. fyfan så ont det gör.. aja nog om fötter!

   



Matilda/- Skön jäkla helg!

Tid

Ja, herregud vad tiden springer iväg.. snart match, första för säsongen!
Hann inte blogga igår efter väla pga att jag åkte till mina otroligt bästa kompisar i lidhult! älskar er alla!
Helt galet skoj med grillning och bad! =)

Uppdaterar senare ikväll för nu har jag bättre saker för mig, ska nämligen ut i solen :D

Väla here I come

Nu ska jag äta mat, är dödshungrig altså jag kan ju knappt äta något nu pga min tandställning och det är jag sjukt trött på! Att bara kunna äta fil till frukost på grund av värk! Ush.
Efter jag ätit ska jag mamma och pappa till Väla! Älskar det stället mer än något annat asså! Ska se om man kan hitta någon hylla som får plats i mitt rum + födelsedagspresenter, inte fel ju =)

image136










Matilda/- Skååååne

Utgång & söndriga stövlar

Japp en helt underbar dag, gick precis på stan i bara min kofta! Och det är inte ens långa armar på den! TJOHO! En lite mindre rolig sak var att jag skulle hämta ut mina älskade stövlar idag eftersom jag lämnade in dom hos skomarkarn, men NEEEEEEEj det gick inte att laga dom.. Får se om man kan gå i dom ändå annars blir det väl tippen med mina inte ens gamla stövlar :( noooo!
Ikväll blir det middag hos Anna och sedan ska vi till Underbar! =) Fick vip av emmas killes kompis så nu blir det billigt och då kan jag faktiskt tänka mig att gå ! Men vad ska man ha på sig? Nääää... säg det!

måste rekommendera nya skoaffären som öppnade idag, sjuuuukt fina skor där och ta 2 betala för 1 par fram till Söndag!

Matilda/- Mina stövlar :'(

Fläskläpp!

Glömde.... här kommer man till träningen och ibland har vi små tjejer (typ 92-93 eller nåt sånt) som kommer från Alet och tränar med oss. Och idag kommer det såklart några och en av dom står jämte mig när vi kickar och verkligen BOMBAR upp bollen i käften på mig. TACK JAG HADE JU INTE REDAN SKIT ONT I TÄNDERNA! Läppen blöööööder i typ 5 min sen får man en fin liten fläskläpp, hmmm arg! Tänderna verkade inte heller gilla det, eftersom dom värker som aldrig förr nu.....

Matilda/- Tack ska du ha

Simmar lugnt!

Precis kommit hem från träningen, gud vilken skoj träning även fast alla mina skott flög åt Kina!
Asså vi tränar ju skott i skolan, det är faktiskt det enda vi har gjort i flera månader och jag känner att jag har blivit mycket sämre... borde jag sluta gå på skottträningarna?
Cyklade också, fy tusan asså snacka om motvind! Bra för magmusklerna och benen!
Nu ska jag hoppa in i duschen efter jag tittat klart på den allsvenska matchen på tv.
Imorgon blir det till att gå till skolan i tid, bussen halv 9 och sedan efter skolan ska jag och emma och simma på nautilus, måste fasen använda det där kortet lite mer känner jag och simma är helt rätt för mig.
På kvällen bär det av till Anna för middag och lite kalasande, senare ska de till Underbar och självklart har jag inte bestämt mig för om jag ska gå eller inte. Är faktiskt inte så sugen, just det JAG är inte sugen... inte likt mig.
Match på söndag mot Kungsbacka och sedan ledig på måndag TJOHO långhelg!

Matilda/- Godnatt mina vänner


Jobbiga avstånd

Såklart kommer mamma hem men ska iväg så jag inte hinner till träningen i tid om jag tar bussen så självklart måste jag CYKLA i denna blåst. Ush jag vill inte, speciellt inte hem eftersom det är världens motvind då, men vad har man för val.. allt bara för att dom håller på att bygga på sannarp så man inte kan gena där länge! SLUTA BYGG!

Dagens klädsel:

♥ Ny! Kofta - MQ
♥ Jeans - Nudie
♥ Bas linne - JC
♥ Top - Gina Tricot
♥ Halsband - H&M
♥ Armband - Gina Tricot
♥ Nagellack - Make up store (rekommenderas!)
Till detta blir det självklart mina låga vita converse

image135

Matilda/- Försöker ju i alla fall


Huvudvärk!

Åsch vad det är jobbigt med huvudvärk, speciellt för andra dagen i rad. Men det blir träning i alla fall, hoppas på att vi inte ska nicka allt för mycket. Ibland så tror jag verkligen att jag är osmartast i världen, tex när det gäller bloggen, jag vill ha nytt utseende på den, men hur tusan gör man? vet du? Skriv!
Har precis slängt i mig två mackor, mums fillibabba.. typ det enda jag kan äta nu.

Strax dra till träningen.

Matilda/- Ciao

21.00

God morgon, vaknade precis och nu har jag sovit i 2 timmar, gud vad skönt det var! dessutom på soffan haha den somnar man visst ganska lätt i!
Vaknade upp körde ut pappa ur rummet och nu tittar jag på top model :)
Huvudvärken har nästan släppt men det spänner i tänderna som om någon liten tomte sitter i min mun och försöker dra ut alla mina tänder samtidigt.. ush inge vidare skönt altså!

NU ska jag duscha och sen nana! Ha en skön kväll!

Matilda/- Natti natt

Då man var barn..

När man var liten var allt lätt, då behövde man bara leka! Häromdagen var jag hos sara med issa och vi tittade på filmade klipp från när vi var små! här är linus sara och jag som leker påskkärringar :)
"lilla gullefju med vita..:"

   

  Matilda/- I remember the days

Hoppsan

Glömde ju lägga din den softa bilden som jag tog i morse ute i solen där jag satt i endast t-shirt och joggingbrallor ! Herregud så skönt det var !
En sak till : Jag fyller snart år!
Vilket betyder att jag äntligen ska få tummen ur mun och önska mig en riktig kamera så jag slipper asa med mig mobilen överallt. Har dock aldrig blivit av att jag köpt en eftersom jag är så otroligt slarvig av mig. Tappar bort ipod hit och mobilen dit, så har liksom aldrig vågat! Men nu jädrans! Annars får man väl göra som brorsan min, köpa en billig festkamera och en dyrare som man har till andra viktiga saker.



image130

Matilda/- Guldskorna kommer alltid fram när det är våååår! Nu är det vår!

Shoppa är kuuuuul :)

Om jag någon gång skulle låta bli att handla upp hela lönen innan den andra kommer, men man kan ju liksom inte hålla sig. Alltid finns det något fint i våra älskade klädaffärer!
Som tex igår, då köpte jag en grå tröja.. vilket jag redan har ett antal tusen av men eftersom grått är min favoritfärg kom jag fram till att det var ett bra köp och dessutom billigt så då kan man ju lika gärna köpa en grå kofta idag också! haha jajamensan det är sant, grått - det är jag det!
Balskorna är köpta! och guuuuuuud vad sköna! Love love love till mina balskor! Kommer nog dansa sönder dom ute på krogarna i sommar och för att inte tala om på balen =)
Tack min snälla mamma!

Some pics på lite nya saker:

image126
        
Balskorna är köpta!

                    image127
Armbandet med den älskade elefanten!

                    image128
Gosetröjan som är slapp, men samtidigt jätte snygg på! Stor o go.

                   image129
Den andra grå koftan, love it! Mums fillibabba så fin och skön, blev helt kär!



Det har varit en ganska skön dag med sol dock har jag varit hos tandläkaren vilket resulterade i att jag har väldigt ont i huvudet, tänk om man ändå kunde fått fina tänder från början, jag tror gud hatar mig !

Matilda/- Längtar eefter festival

Igår

Gårdagen var lite spännande och rolig. Började med skola, 3 lektioner sedan in till stan. Köpte mig en ny grå tröja för ovanlighetens skull, haha inte. Och så hittade jag med hjälp av sabbe ett armband på gina med en söööt elefant (älskar elefanter) som jag bara var tvungen att köpa (såklart). Efter detta blev det en god fika ute i solen på espresso house med sabbe och även elin tittade förbi :)På kvällen begav jag mig i sällskap med de andra tjejerna i klassen hem till bornhager för så kallad klassfest, jo det är sant mitt i veckan och alla blev kalas dragna och det hände väl ett och annat kan man säga. Inga är oss lika, SPI05B!

image125

blir så sur när allt man skrivit försvinner och så skriver man om det men blääää asså! då försvinner det igen!
tandläkaren här kommer jag, jag och min sprit till andedräkt!

Matilda/- peace and love med issa o sabbe i år :)


Göteborg

Nu är jag verkligen jätte pepp på att åka till Götet på tisdag, hoppas verkligen mamma har fått sin lön då så jag kan bajsa på skolan, dra till götet leta upp det jag ska till balen osv, sen hem o dra till bornhager på fest =) Alltid lika skoj mitt i veckan! haha!

Tråkig och jobbig dag faktiskt . precis som alla andra söndagar så har jag inte gjort ett jota vettiga saker.
Tittat på alla avsnitt av andra avenyn, ätit pizza, lekt med hunden, kollat på en match, kollat på en film sen har jag faktiskt inte gjort någonting mer! haha helt galet ju.

Matilda/- Älskar Göteborg, flytta dit?

Göteborg

Nu är jag verkligen jätte pepp på att åka till Götet på tisdag, hoppas verkligen mamma har fått sin lön då så jag kan bajsa på skolan, dra till götet leta upp det jag ska till balen osv, sen hem o dra till bornhager på fest =) Alltid lika skoj mitt i veckan! haha!

Tråkig och jobbig dag faktiskt . precis som alla andra söndagar så har jag inte gjort ett jota vettiga saker.
Tittat på alla avsnitt av andra avenyn, ätit pizza, lekt med hunden, kollat på en match, kollat på en film sen har jag faktiskt inte gjort någonting mer! haha helt galet ju.

Matilda/- Älskar Göteborg, flytta dit?

Göteborg

Nu är jag verkligen jätte pepp på att åka till Götet på tisdag, hoppas verkligen mamma har fått sin lön då så jag kan bajsa på skolan, dra till götet leta upp det jag ska till balen osv, sen hem o dra till bornhager på fest =) Alltid lika skoj mitt i veckan! haha!

Tråkig och jobbig dag faktiskt . precis som alla andra söndagar så har jag inte gjort ett jota vettiga saker.
Tittat på alla avsnitt av andra avenyn, ätit pizza, lekt med hunden, kollat på en match, kollat på en film sen har jag faktiskt inte gjort någonting mer! haha helt galet ju.

Matilda/- Älskar Göteborg, flytta dit?

Snygg klänning!

Gillar denna skarpt


image124
Sommarkänslor hos MatildaNäslund

Pizza åter igen

Jaha, då blir det 3e gången denna veckan jag ska äta pizza =) Mums!
Men mamma pappa och jag ska dela på 2 pizzor, orkar ju ändå inte hela så.
Eventuellt ska jag hem till sabbe senare, får se om jag orkar med det.
Här kommer en bild från igår, när jag faktiskt sitter på toaletten! haha




Tack för en härlig kväll!

Har ni inte sett henne än!

http://www.youtube.com/watch?v=IECbRle8i_c


KOLLA! Hon är såååå söt och duktig!

"Mina vänner är trött på att jag sjunger"

Fira segern!

Igår spelade vi ju som sagt var match med b-laget och vann med 2-1 alltid lika skönt med vinst. Eftersom jag har ganska jobbiga och onda känningar i mitt knä valde jag att hoppa över dagens match som börjar om 1 h, men jag ska dit och glo i alla fall :)
Självklart begav jag mig ut igår med de allra bästa. Förferrade lite hemma hos sabina och visst var det väl helt okej! Efter det stan och träffa på lite nära & Kära! Sen körde bästaste bästa evve och angelica mig hem ! :)

Altså, man blir så glad av detta väder, helt otroligt! var nyss nere vid ekohallen med mamma och hunden så han fick springa av sig lite och faktum är att idag BEHÖVER MAN INGEN JACKA!

Outfit of yesterday:
→ Kjol-t-shirt (Gina Tricot)
→ Lackleggins (H&M)
→ Vita knästrumpor (H&M)
→ Äppelhalsband (Lindex)
→ Armband (H&M & Kina)
→ Örhängen (H&M)
→ Stövlar, syns dock inte (Scorett)


image110

Matilda/- Nu ska jag på fotboll i det fina vädret!

Glömde!

Jag tittade på talang 2008 på tv4 innan ikväll och såg då denna lilla sööööta duktiga Zara, alltså jag tycker ALLA borde lyssna på det hon sjöng för det var helt sjukt för att vara 10 år, nästan så man började gråta hemma i soffan, haha.!
OCH kan inte någon snäll person bara ge mig en hel spegelvägg här hemma? Det vore så snällt.

Föresten, känner du någon i Hstd som hyr ut sin Möblerade lägenhet nu och 1 år framåt så hör av er. En kille från USA ska börja jobba på kalmar nästa vecka och han ska, om de inte hittar någon lägenhet till honom bo på hotell i ett år! hahaha, fan vad billigt. Dom är tydligen beredda att betala minst 1000 kr Mer än den vanliga hyran ligger på.
(Kan man ju dock förstå, undrar vad det kostar att ha honom boende på ett hotell mitt inne i stan alla dagar i veckan i 1 år) lär ju vara billigt ! tsss..


Matilda/- Natti natt!

Fylletaxi

Jaha, än en gång ska man vara med om det. Gud så trött jag blir.. All text bara försvinner jädrans BLOGGJÄVEL rent ut sagt! Som vanligt så orkar man ju inte skriva om allt så man tar en liten sammanfattning och allt blir mycket tråkigare och mindre intressant. Idag har jag varit och tränat fotboll med laget som vanligt. Det var kul men mina skott fastnade ju inte direkt i målet, nej fy vilken dålig skärpa idag! Skärpning matilda, dock var inläggen mycket bra tyckte stefan! GOTT.Efter träningen var det bara till att bege sig hemåt eftersom jag lovat att köra mamma o pappa på födelsedagsmiddag till Lindas mamma som fyllde år! Grattis till henne! :)Under tiden har jag tittat på Flood, en film som är värd att se, ganska bra faktiskt enligt mig.Imorgon kör jag till kornhult/hishult för att spela match, jovesst sista träningsmatchen för b-laget och blir kanske match med a-laget på söndag med, jag fick avgöra själv sa stefan.

Häromdagen var det fint väder, ute och gick med hunden var jag och tog lite mysiga pics, änjojj!

 


Matilda/- KOM HIT SOLEN!


Välkommen hem

HUR glad blir man när man skrivit hur mycket som helst och sen cpar internet och allt försvinner! Goh! Blir galen på sånt ! Verkligen!

Här kommer lite bilder.

image100

nej jag ger upp... skriver mer sen!


Schools out

Japp, nu är det inte långt kvar till den efterlängtade Balen & Studenten. Herregud vad jag har längtat, ja faktiskt inte minst från när jag var uppe o firade brorsan i Lysekil när han tog sin student! Det såg så otroligt roligt ut, samtidigt som det säkert finns jätte många man aldrig mer kommer träffa vilket är lite tråkigt. Ingen mer skola, inte än på något år i alla fall. På tal om brorsan sa mamma att han kanske kommer hem nästa vecka och hälsar på, vore ju absolut jätte kul i så fall!
Var precis ute och gick 45 min med hunden, det var jätte skönt väder och solen sken Tjoho! Jag blir så otroligt glad, jag vet att det är ett jäkla tjat, men jag ÄLSKAR verkligen solen!  Det bara spritter i hela kroppen på mig då!
Ringde till pappa nyss, nu skulle han snart hoppa på planet från texas och åka hem till Sverige, dock är han inte hemma förens imorgon vid lunchtid och då är jag i skolan. Tyvärr hade dom inte haft de helvita conversen som jag så gärna ville ha, typiskt. Men har man inte världens bästa pappa då? JODÅ! Han har köpt ett par låga vita converse och ett par Nya (svarta med mönster) så man ska väl inte skälla på han allt för mycket nu när han kommer hem. De vita får helt enkelt vänta till lönen kommer! För converse blir min nya garderob. Imorgon har jag 5 par och jag lovar, det kommer fler!
Nu ska jag gå och titta på det där bortsprunget programmet eller vad tusan i världen, kommer inte ihåg vad det hette... ni fattar nog vad jag menar! Issa tipsade mig om att det skulle vara bra!

Matilda/- Här kommer jag soffan, jag & min chipspåse!


Soligt !

Äntligen varmt igen! Man blir ju hur glad som helst av detta fina vädret, tjoho! Nästan så glad så jag borde ta bilen ner till ica och köpa mig något gott, men kan inte komma på vad. Ska vara ensam från kl 18 ikväll och hmm då kan man ju behöva något gott ! Förslag? Jordgubbar är ju inte helt fel faktiskt! Mums =)
Träningen i morse gick väl hyffsat, satte en fin jädrans boll med vänster rätt i bortre krysset! najs asså, synd du missade den henke! hoh!
Sabbe ringde nyss och frågade om jag inte ville följa med till Mårtensson ikväll, men dumma jag ska ju passa hunden eftersom han blir helt galen på kvällen om han är själv. Får väl sitta här i min ensamhet och mysa!
Känns som om det blir en fullspäckad helg, mja.. som vanligt. Imorgon är det träning, lördag match och kanske söndag också, får se hur det blir. Träna träna träna och mamma jobbar på med min balklänning och jag känner på mig att jag kommer bli HUR nöjd som helst!

Bara så att alla vet så tror jag faktiskt att jag ställer mina stövlar på hyllan för detta året, känns så vårigt/somrigt nu så nu får det faktiskt vara nog med dystra mörka stövlar! Fram med tygskorna och solbrillorna! =)

image98          image99

Matilda/- Svara pappa, imon kommer han hem! =)

Migrän, fotboll och fotboll

Vaknade i morse med VÄRLDENS MIGRÄN, hurra ingen skola här inte. Låg till klockan 3 i min säng och hade så ont i huvudet så jag nästan grät, ush o fy det var inge vidare. Testade allt, tabletter, mat, dricka, avlsappningsband i 2 timmar typ, till sist när jag inte var så yr och illamående gick jag ut och gick och sedan vid runt halv 4 mådde jag faktiskt riktigt bra igen! Skönt eftersom jag hade samling med laget klockan 5 för match vilken slutade 0-0.
Sedan hbk som slutade 1-1, hmm jaja får väl vara nöjd!
träffade lidhultar pajkarna men missade nog den bästa, attans men fick bli lite "snack" ändå. =)=)

glad att jag inte är med på vårt lagfoto iaf =) (dock tagning innan en match när jag är i gbg) hoho!

image97


Matilda/- Nu mår jag så bra så bra! :)

HJÄLP!

Nu spelar det ingen roll vem du är bara skriv snälla vad du tycker.
Hade dessa skorna varit fina till balen?
Har en klänning i lila som skiftar i brons/guld/blått typ.

image96

Matilda/- Tack på förhand

Something in the way

Nu har jag och Sabbe varit på Nautilus och varit på spinning i 50 min, det var jädrigt skönt faktiskt och idag gick tiden till och med snabbt även om både jag och hon hade glömt vattenflaska och nästan dog under tiden.
Fast faktum är att vi var och fikade innan, go macka och isteeee =) mumma.
Fick tillbaka mina bruna stövlar också, blev dock lite halvt glad då ena klacken var pajj =( Var så rädd om dom stövlarna. Skomakarn nästa...

Innan idag hade vi "lektime" med klassen igen, dvs fritidskunskap med henke =)
Vi var ute i skogen och lekte dunkgömme och en lek där man skulle hitta saker på alla bokstäver i hela alfabetet.
Tjoho, vårt lag vann, vi kom till U som i Urin (vilket också blev vår sista sak) HAH!

Här kommer lite bilder från dagen ute:

jag närmast, emma frida thimmy lägge robin (bakre sjöström)
image89

image90  image91
jag sitter och "gömmer mig"                                    killarna gömmer sig!

         

Matilda/- ibland är det skönt att få vara barn igen

SPI05B

Här kommer några foton från dagens "lektion" i idrottspsykologi (vi är faktiskt normala)

       

Matilda/- Min klass är störd!

Polis polis potatisgris

Var precis ute och gick med hunden då jag upptäckte en polisbil inne i skogen och började genast fantisera om vad som håller på att hända. Kanske var det en lös mördare som tänkte ta mig som gisslan och döda mig, eller en tjuv som tänkte sno något (som vad? träd? haha tänker inte så långt ibland). Men efter en stund stötte jag på polisen och hans hund som enbart var där för att rasta hunden, tuuur :)

Snart ska jag bege mig mot träningen men idag bara för att titta och lyssna på mötet. Eftersom jag redan har tränat i morse och har fått rabarber ont i ena knät sen vi gick på gräs, får försöka ta reda på vad det är..
Blev glad i gårkväll när jag fick bra respons på mitt inlägg, hoho!

Imorgon ska jag:
♥ Gå på Naturen (jo, jag måste!)
♥ Gå på övriga lektioner
♥ Lämna in mammas cykel för reparation
♥ Låta mamma mäta mig för balklänningen
♥ PA! måste fan göras, ush jag  blir så tröööött

Outfit för promenad med hunden
- Joggingbyxor & joggingtröja umbro/skolstället
- Pannband stadium (syns dock inte)
- Skor lacoste
- Jacka nikita (Så glaaad, gillar den jacka och nu är det lagom varmt)

image82

Matilda/- SOOOOL make me happy, like you

Svara då

Man kan väl svara, så matilda blir lite glad i alla fall! Blöö.
Hade en kanonkväll igår, svårt att glömma.

Kollat på alla 3 veckoavsnitten av andra avenyn, hoho jag älskar det!
Sovmorgon till 10 imorgon iaf, då blir det träning för att sedan åter igen träna på kvällen, herregud.. kan man bli utbränd pga träning? Känns nog som om jag går in i målet (väggen) snart. Tränar ju 3438 ggr i veckan känns det som. Jaja.. samtidigt som jag inte kan förstå mig på folk som inte tränar, ni kommer bli TJOCKISAR =)

Matilda/- Hoppet som lever

Söndag som..

Varit helt okej, vaknade upp med 3 goa snarkandes människor på mitt golv (madrass) Gott :)
Gårdagen var som förväntat väldigt bra! Mycket trevligt folk och många roliga skratt fick man, inte minst av kära Leo.
Började med att Sara & Isabell anlände till mig, första ölen knäcktes och vi fixade i ordning oss, efter det körde pappa oss till angelica där vi satt och chillade till lite musik tills när hanna kom och erbjöd sig att skjutsa oss till Martin Peyron, tack ska du ha! Där var det livat, många igenkända ansikten. Mycket trevligt och säger som issa, herregud vilken fin lägenhet han har!
Därefter berger vi oss in till stan vid runt 00 skulle jag tro, blev en sväng och liten stund på bm, sedan donken och därefter taxi hem!

Tack för en härlig kväll! :)


Idag vaknade man 10, för att orka spela match vid kl 3 utanför ljungby, slutade 2-2 efter mycket tur och bra domslut för motståndarna ush säger jag bara. HELA bollen ska faktiskt vara inne om det ska vara mål!
Äntligen hemma och nu ska jag bara ta det lugnt.

Matilda/- God kväll

fyllo fyll

nu ska vi sova, jag exet  issa och sara :)

sov gott på er!!! go jävla kväll!

Nytt!


Lite fynd den senaste tiden!


image77
Örgängen fr h&m (hade likadana innan, men tappat ett)

image78
Hjärtörhängen från h&m

image79
"solpuder" från h&m med Kulor, älskar det, skit bra! rekomenderas!

image80
Sommarlinne från h&m

image81
Vår/sommar jacka från MQ


Har kommit fram till att jag handlar väldigt mycket på H&M men visst, dom har också väldigt snygga och samtidigt billiga kläder med lite stil =) Fast jackan är jag väldigt nöjd över måste jag säga.
Nu ska jag iväg och spela match om 1 timme, så bäst man börja packa o äta något kanske!
Ha en bra o härlig fredagkväll, min spenderas på fotbollsplanen i Laholm!

Matilda/- Hoppas på mål igen











 

Väsksnygg i vår

Denna väskan såg jag häromdagen i stan, blev lite småkär i den, men eftersom jag just köpt en ny väska får den nog vänta tror jag. Annars kanske min mamma blir helt galen!


image72'

Matilda/- Nu får det snart göras lite käk

Godmorgon Halmstad!

Vaknade vid 10 av att alla fåglar kvittrade utanför mitt fönster, jaaa tänkte jag och hoppade upp ur sängen i hopp om att det var soligt! Men vilken besvikelse man fick, inte var det någon sol ute nej, istället såg det ut att börja regna när som helst, så typiskt. Ingen sol idag inte.
Har tittat på massa otroligt dåliga program på tv fram tills nu till min frukost, som idag endast bestod av ett ägg, lite yoggi och ett knäckebröd med ost och gurka, eftersom jag var alldeles för trött för att orka göra något annat idag.
Det var planerat att jag och mamma skulle åka till Lidhult och hälsa på mormor o morfar idag, men nehe så ändrar hon ju sig i sista stund Såklart, jädrans tant. Nu har jag ingenting att göra.
Men det är ju faktiskt bara 5 timmar kvar till jag ska vara på samlingen med laget för att åka till Laholm och spela match på Gräs!! Ja faktiskt första gräsmatchen för i år, ska bli skönt!

Är lite sugen på att åka till Eurostop och hitta något fint eller kanske lite smink, det kan man ju inte ha för mkt av, får se vad dagen bjuder på. Kanske Sabbe vill ta en fika? :)




Matilda/- Skänker en tanke till Anton, vars hund blev påkörd och dog i onsdags :( RIP

Lär känna mig lite bättre

Namn: Matilda
Piercingar: Öronen 4 ställen, 3 normala och 1 i den lilla saken (bröstvårtan e borta nu)
Tatueringar: Nej, Men planerna finns
Längd: 173,5 cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: Mjae?
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja tack, i en lägenhet själv eller med kompis
Tänker du på självmord: Haha nej
Tycker andra att du är attraktiv: Inte vet jag
Vilket shampoo använder du: Elvital, Det rosa!
Vilken parfym använder du: Olika, idag äpplet
Vad är du rädd för:  att inte orka göra klart projektarbetet
Gillar du att tvätta: Nej fyfan, killgöra!
Gillar du Berg-och-Dalbana: JA =)

SENASTE..
Film du hyrde:
 Oj, minns inte

 Film du köpte: Step up
Låten du lyssnade på: Takida - stay in the rain

Låten du hade på hjärnan: hide and seek - imogen heep
Låten du laddade ner: kommer inte ihåg
Personen du ringde: Palla på Fox and an,
Tv program du tittade på: Brottet
Personen du tänkte på: Issa, ang hennes helg


FAVORIT...
Mat:
Pizza
Låt: Takida - curley sue
Sak att göra: fotboll, shoppa och sola!
Sport: Fotboll
Dryck: Julmust
Kläder: Tunikor e kul
Film: step up
Bil: Volvo xc90

ANTAL..
Gånger du varit kär:
 Många
Gånger ditt hjärta brustit: Naedu
Hjärtan brustit på grund av dej: Jadu, 2 kanske?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger med fotbollen
Ärr du har på kroppen: Halsen stora jävlar!

SENASTE..
Bok du läste: Shopaholicboken
Personen du fick mail av: facebook skit
Personen du fick brev av: 3 mobilräkning
Personen du fick sms av: dennis
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag
Saken du köpte: Jackan igår =) Mkt nöjd

ÖVRIGT
Vad har du gjort idag:
Skolan, tränat, sovit?
Var det kul: Mjae..
Hur tidigt stiger du upp: 07.10 idag
Gillar du att slåss: nej...
Vad ska du göra ikväll: sova snart tänkte jag

Är du seriös: Ibland iaf
Vad är du allergisk mot: Inte vet jag
Var har du ont: Benen, träningsvärk
Använder du hårspray: ibland
Kan du stå på händer: no way
Favorit serie: The OC


Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Till stuvade makaroner
Är du glad nu: Alltid
Var du glad igår: alltid
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nej
Vad dansar du till: Bra musik
Stockholm är: Sveriges huvudstad
Göteborg är: Bäst
Kan du sjunga: Nej, men gör det ändå
Mer värt än guld: Alla nära och kära
Spaghetti eller makaroner: makaroner.
Ett land jag helst vill besöka: Thailand
Ska bli skoj: Att ta studenten
Ska inte bli skoj: Att söka jobb o boende
Sparar till: Ingenting just nu, men skulle behöva
Väntar på: att ta studenten
Pålägg som gäller: ost, skinka, korv m.m. alltid med grönsaker!
Dagens dryck: Päronsaft



Matilda/- Nattinatti


Fruktsallad & "catching"

Nu ringde dom från Mårtensson, nämligen pga förra underbar då dom drog ca 566 kr av mig, för 2 shots. Och självklart ska jag få tillbaka mina pengar eftersom de gjort fel, det tackar man ju för! Har ju inte allt för mycket pengar, även om jag har mer än jag brukar ha kvar en vecka efter löning.  Cash är ju aldrig fel.
Så det var ju inte helt fel när den snälla Palle ringde, blev faktiskt så lycklig så bad pappa köra ner mig till Ica för att köpa godis, men lyckligtvis slutade det med att jag kom hem med bamsemånga frukter istället =) BRA matilda!

image70
Fruktsallad med äppel, päron, banan, "pfysalis"?, vindruvor, hallon, mango, apelsin






image71
På söndag åker pappa till USA och han ska köpa dessa till mig! TACK =)

Sjalgalen

Dagen har varit bra, började med fotboll vid kl 8 på morgonen och då upptäckte jag och maria vilken träningsvärk vi fått efter gårdagens träning på gräs, ja herregud orkade nästan inte springa!
Skönt att vi har gått på gräs nu i alla fall, för imorgon blir det gräsmatch och likaså på söndag!
För övrigt har jag inte gjort ett jota idag heller, stekt lite fiskpinnar eftersom att skolmaten är direkt vidrig, tycker de flesta, dvs alla utom (frida) som verkar gilla allting och som alltid gnäller på mig att jag alltid tycker allt är äckligt, men vadå, hur gott är det med pulversoppa med lite potatis i? nej fyfan!
Har dock gjort pyttelite nytta för mig själv, nämligen plockat upp alla de miljontals kläder som alltid hamnar på mitt golv efter en dag. Tjipp, nu är det rent o snyggt !
Funderar skarpt på att dra och simma ikväll, men frågan är om jag verkligen orkar? Tränar ju i princip 2 ggr/dag nu för tiden så man kanske bara skulle ta och vara ledig idag! Det behöver man ju faktiskt ibland.
Vart tog solen vägen som tittade fram häromdagen? KOM TILLBAKA!

Vill Vill ha den här sjalen, men har dock inte sett den någonstans utan bara på internet och eftersom det tar typ 1 ½ månad att få den så skiter jag faktiskt i att beställa den. Vill ha den till min nya beigha jacka, hade varit najs!


image69

Matilda/- Ge mig sommar nu!

Lördagsjobb

På lördag har jag anmält mig för att arbeta i princip hela dagen, 09-18 aja jag behöver ju pengarna och har inte jobbat något för denna månaden så! Alltid något liksom.
dessutom är jag mycket nöjd med min nya jacka =) mjaaau
På fredag kväll blir det match och likaså på dagen på söndagen! Blir en fullmatad helg med massa saker.
Förmodligen ingen utgång, cashen är lite få i plånkan! Dessutom matcherna o jobbet så...

Matilda/- Hoppas man kan somna i natt då! Jädrans snurrande

Fonky fresh & daloz - ibland

Jag rent utav älskar den låten, texten är så himla bra! Inte alls för att jag känner igen mig i den, men kan tänka mig att många gör det. Ladda hem den och lyssna på skön svensk musik med skön jädra text!

Precis gjort min första träning på Gräs på sannarp! Det var hur skönt som helst att slippa det hårda äckliga gruset, istället blev det nertrampat gräs (av hbk) men det var inte helt fel faktiskt. Gick bra hela träningen, ja faktiskt jätte bra mot slutet! Skönt att det äntligen är igång.

Här kommer en av mina "bra" bilder från Hardcore superstar i helgen, gott ös!

image68



Matilda/- Ibland när jag tänker på dig

Kick me in the ass, right now please

Altså nu måste jag börja ta tag i mitt skolarbete, det är faktiskt dags nu!
Massor av uppgifter som jag inte lämnat in i tid, ush o fy känns inge vidare.. kanske skulle göra dom nu?
Men jag är så chipssugen och visst, jag pluggar ju faktiskt bättre med chips i magen! =)
Mjöööö, dags o ta tag i mitt skolliv!


Matilda/- Over and out

Helgens outfit

Här kommer den:

♥ Halsband (Indiska)
♥ Armband (H&M)
♥ Svart linne (H&M)
♥ Höga jeans (Indiska)
♥ Klackarskor (Din Sko)

image67

Matilda/- Nu får det vara bra för idag, man blir glad av att prata med dig :)

Det var längesen nu

jobbigt att bloggen har varit avstängd. men har en bra nyhet man united vann precis med 0-2! Gött!
Menmen, i helgen var man på underbar, attans trevligt måste jag säga! Blev en del dricka men jaja, så ska det väl vara. På lördagen begav sig jag och frida till ljungby för att kolla på hardcore superstar och även där blev det en del dricka :) men kul som fan och bra med!

gräääääääästräning imorgon!

nu har jag hittat en ny jacka som jag bara måste köpa imorgon efter skolan, ush o fy så mkt pengar det går åt just nu, men denna kan inte vänta faktiskt. (Bild nedan)

samt. så har vår klass haft papperskrig idag, det var lajbans!

image65

image66

Matilda/- läggdags

RSS 2.0