EMELIE 20 ÅR






Ett år sedan, jag saknar dig gumman och jag hoppas verkligen du hade världens bästa fest igår!
Hade verkligen velat spola tillbaka tiden och åkt på den!
Kärlek till dig min vän.

Där är mitt armband, vem har det?

Hjälp

Funderar över om jag ska skaffa löshår... vill ju så gärna ha längre hår... och kanske en piercing i naveln, vad tycks om det? Bra eller bara inte jag?

Hellre pattlisa än Quasimodo

Morsning!

Får väl börja med att be om ursäkt för att jag var en aningen full i natt. Det var en kanonkväll igår.
Slutade jobbet kl 16.00 och var hemma runt 17. Upp på takterassen med en öl i handen. Träffade ännu en skön granne från norge. Hela gänget var skönt, men en aningen jobbiga då de helt plöstligt kommer med kommentarer såsom: Jag är förälskad i dig! WHAT! Så där satt vi och solade och drack öl till framåt 7 på kvällen tror jag. Sedan var det ner igen, öla lite med Fidde "biffen" och träffa Axel för en sista gång =( Han flyttade idag tyvärr och jag vill inte ha någon annan granne än de som bor där!
Lite senare begav vi oss mot Sandra på inflyttningsfest och där hittade vi en jävla massa folk. Ja här snackar vi inte 10 pers inte. Därefter vidare mot stan och Yatzi. Där inne var jag i ca 30 min -1 h.. kommer knappt ihåg sedan hade ju josse försvunnit som vanligt.
Hon hade slagit en taxigubbe på käften, jag säger då det. Så väl på Aker brygge var jag inne på ngt uteställe och sedan kom josse. Träffade en tjej från Ikea och sedan när vi skulle traska hemåt kommer grannarna, dvs sixten, kalles kaviar och sebbe... och hejhopp så kom Julia spatserandes också. Ont i fötterna hade hon visst, men det var förståeligt eftersom hon hade högklackat. Vi gick inom och köpte mat och sedan hem.. där trodde vi det skulle sluta.. men ICKE!
Helt plötsligt plingar det på dörren och där står vår norska granne och frågar om det e fest. Fulla som vi var släppte vi in honom och bjöd på mat. Helt plöstsligt var musiken på högsta volym och vi var 5 pers. Det bjöds på limbo och vattenkrig.... då snackar vi inte ett glas vatten utan flera flaskor.. haha jag fick en hel flaska över mig och då började kriget vettni. Vi sprang runt i bh och skjorts och fightades.. fyfan vad kul det var.. sedan somnade jag hårt.

Parken hela dagen idag och imorgon blir det årets första dopp! =)

Pics from yesterday


  

  

  

  



Fulla som Faen... här har vi kört limbo & sång




Ojojoj, denna bilden säger: Vattenkrig med sång & dans


  

Nya grannen (typ raggare) en norsk gutt som kan eddie meduza & vikingarna, det är coolt!
Kalles kaviar och sixten befann sig också här såklart...
Ett hav med vatten på golvet innebar att man fick Dansa omkring med trasan på golvet!
Ikväll blir det fotboll med grannarna & imorgon sol & bad, samt fotboll!
Joel ska ut idag igen den tokern, men idag ska han inte få med mig ut

Ha de!


nu kom grannen

och vi bjuder på pasta...hey

Full som ett ägg

hej

Nu har jag och jose kommit hem, nu ska det bli mat
vi hittade grannarna på vägen och tog följe ;) fett najs, palla gå själv. även ngn kompois från ikea..
Julia också
josse river köket jus tnu. hallelulja
nu blir det käk
väntade telefonsamtal men fick inget....
grannarna imoprgin i parken,, fettöössssss ,klockan strårpå 09.00

Åh längtar ihjäl mig!

Årens alltid skönaste händerlser har alltid varit på Hultsfred om sommaren och Åre om vintern. Självklart bangar man inte Hultsfred för 3:e året i rad. Detta året kommer bli kanon känner jag. Massvis med vänner, bira, tält och massa musik. Kommer aldrig glömma när vi satte oss i bilen förra året. Vi hade packat in alla saker, på med solbrillorna och nitskärpet och sedan köra de några få milen bort mot Hultsfred i Småland som lyckades ta ca 3 timmar extra för oss.

Låtarna som ger sånna härliga minnen från bilturen (för övrigt går de låtarna på rep i min mobil på väg till jobbet varje dag!)

- When the children cry / White Lion
- Don't stop me now / Queen
- Show must go on / Queen
- We are the champions / Queen
- Girls girls girls /motley crue




(Grannarna har inte gått och lagt sig än! HUJEDAMEJ!) där snackar vi festprissar!
Nu ska jag strax dunsta till jobbet, fyfan vad trött jag är. Döda mig!

Tomorrow you'll be gone

Hejsan hoppsan!

Nu börjar nog grannarna bli fulla. De knackade på och steg på och frågade om det var fest och sedan när de fattat hur jag såg ut (efter en 9 h:s lång arbetsdag)..  så frågar dom: väckte vi er? haha...en dusch på det blir det strax!
Härligt, alla grabbarna var samlade med rödsprängda ögon, gött! Imorgon är det tydligen fest och jag ska gå fullt ut. För sedan har jag långledigt i 2 dagar. Söndagen ska spenderas med att vara bakfull fram till 14.00 sen blir det solen hela dagen med fotboll och massa grabbar som jag tycker så mycket om! :) Plus Audun! haha

Isssa, svar på din fråga... haha Audun är ingen bil, det är en kille på jobbet ! :D haahah

MÅSTE SOVA, SKA UPP SNART FÖR FAN!

Don't stop me

Hejsan!

Nu har jag och Josse varit en sväng på Operahuset, mjo visst jag förstår att det är dyrt och så.. men 5 miljarder kronor är nog lite att ta i tycker jag ;)
Lite pics från vårt fina operahus i oslo bjuder jag på! Toksnyggt är det!




  

  

Självklart gick vi dit, hela vägen (20 min) haha



Nationalteatern som vi säger



Nationalteatern



Karl Johan park.. (isbanan på vintern)

Over and out for today


Muntergööök



Och där försvann det fina vädret....
Camar med frida, haha tusan bananer!

En förra veckans dagens

    


  

♥Jeans - Gina tricot
♥ Skor - Converse (USA)
♥ Linne - Vero moda
♥ Sjal - H&M
♥ Tröja - H&M
♥ Smycken - Ur&penn, vero moda

Gårdagens dagens



Tröja - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Mördar Skor - Ellos
Klocka - Ur & Penn
Väska - Accent
Smycken - Efva Attling, gina tricot, frida!

Uppe med tuppen

Eller ja, uppe med tuppen hit och dit. Helt plötsligt var klockan redan halv nio snart. Idag börjar jag som sagt var klockan 11 och jobbar till 19. Det ska bli skönt att komma hem i tid.

Malin drog iväg till Hstd för att senare dra till Bulgarien med hennes familj och släkt. Fan vad skönt säger jag bara! Däremot så verkar det bli fint väder här också! Det är bra, då kommer det inget folk till Ikea ;) Haha, idag blir det disken, usha.. men det är rätt soft eftersom man spelar as hög musik där kanalen oftast spelar typ queen =)




  

Snart Älskade Hulsfred <3
2 sjuka jävlar som ska dit !

För trött för att blogga

Hej och välkommen hem Matilda!

Då var man äntligen hemma efter en satans lång dag på jobbet. Ja vissa dagar går ju lite snabbare än andra om man säger så. Denna dagen har gått så sakta så jag trodde jag skulle trilla ihop på golvet ett fåtal gånger. För att inte prata om när jag brände sönder min hand av ånga! Fyfan säger jag, det var inte det skönaste jag varit med.. nästan en sån där Nära döden upplevelse. Okej kanske inte riktigt så farligt, men jobbigt och ont som fan fick jag.. hela handen blev röd!

Idag har man hunnit med skatteetaten också. Skönt, så nu får jag mitt skattekort imorgon på posten. Phjuu, då får man rätt lön i alla fall och förmodligen sitt Ikea-kort snart...

Imorgon blir det till att gå upp i Ottan och säga adjöss till Malin som ska åka till Bulgarien i 1 vecka,... nej varför skulle jag vara avundsjuk? Det är ju alltid så fint väder i denna jävla stan :) (NOT!)

Dagens höjdpunkt:

När Audun (som vanligt sitter i kantinan) när jag kommer och ska äta. Han nämner att han ska till Hultsfred i År... haha det ska ju jag med. Attans, man blir visst aldrig av med honom den lilla skvabben till grabb. Tydligen ska vi träffas ute på Lördag också, jag menar... hur många vill inte se mig full ? =P Dessutom ska han med o spela fotboll, hejaheja till helgen blir det härliga blåmärken känner jag på mig!

Jobb 11-19, ni som försöker få tag på mig ;)

Dags att sova!


Roligaste jag sett på länge!

Sitter ju såklart uppe än, typiskt mig.. till sängen kommer jag, men fan inte ner till kudden!
Sitter och glottar kompisars bilder på facebook då jag hittar denna på alex och mauritz från Roskilde festivalen, det året då det var som lerigast. Då var självklart alex där och hojtade till med ölen :) Ovanligt va!

Så vad tycker ni om herrarna? :P haha själv dog jag nästan av skratt!



De där Halmstadborna... på grönland

  • Sitter och snackar med grannen då han plötsligt nämner att något roligt har hänt. Då har Mange, som han bor med, lagt in en colaflaska i frysen i morse och glömt ta ut den. Och Nu plötsligt så hade den exploderat så att frysdörren flög upp och de har cola överallt :) Det tyckte jag var dagens höjdpunkt när jag kom fram till att jag slipper ligga och torka coca cola hela natten! 5 rostade mackor med honung till Mange, klantarsel!

En snabbis av dagens!

  

Stövlar - Scorett
Jeansleggins - Gina tricot
Oversize t-shirt - Gina tricot
Armband - Av Frida <3
Klocka - Ur&penn (skitklocka som går fel dessutom!)

Behålla eller lämna tillbaka

Ojoj, det var en jävla tur i regnet och då snackar vi inte vilket regn som helst. I alla fall inte till en början. Det började verkligen SPÖ regna! Då hann man bli dyngsur som en dränkt kossa inom 5 minuter. Möter ett snille som har paraply med sig. Det kanske vore något på min inköpslista? jo tack! Men sen blev det finare och nu regnar det ingenting ute, härligt. Nästan så man önskar det vore sol imorgon så man kunde lägga sig på taket och glassa lite.

Som sagt.. var och gjorde stan idag (1,5 timme för länge, haha! utan att veta om det) och jag hittade såklart en klänning till festen som jag bara inte kunde hänga tillbaka efter att jag testat den, samtidigt är jag lite fundersam. Ska jag behålla den eller lämna igen? Sägsägsäg, Nu behöver jag allas åsikt. Måste ju ha en klänning för guds skull. Men är den fin nog? Faktiskt ganska söt på, i alla fall enligt de töserna jag bor med.




Behålla eller lämna tillbaka?

Vad har vi gjort idag?

Josse säger: Vad har jag gjort idag? Och svarar själv med: Inte ett ruttet lingon. Hm, hennes dag måste varit väldigt spännande och exalterande känner jag. Synd man missade den.

Själv har jag haft en mycket händelserik dag må jag säga. Det började med en runda på stan, min klocka gickl 1,5 h fel och jag missade bussen till jobbet. Hurra! Stod och väntade på bussen och så kommer en ikea buss, men inte fan var det Slependen utan furuset! Vafan tänkte jag.. kollade på klockan som inte alls stod på halv 12 utan halv 11 och jag tittade på min mobil... 12.00? Hm? Jaha, jag börjar jobba.. nu? Självklart fick jag jobba över och allt bara jävlades när jag kom dit. Kaffemaskinen funkade inte, mjölken tog slut till kaffen typ 1200 ggr och glassen funkade inte. Men oj tänkte jag, det måste vara min lyckodag. Till råga på allt så fick jag en snyting av Audun, fast på min arm.. så imorgon lär ju den vara blå och fin! Skitstövel, han ska nog få igen =)

Nu ska jag ut och promenera med Mattias.. Ha de!

Den stora frågan.. vilken klänning

God morgon!

Den stora frågan är hur man kan vara tröttare klockan 10.00 än klockan 07.00 när man går upp.

Nu ska jag in och göra stan, fyfan! Letar efter en klänning till vår fest. Hoppas hoppas, nu måste jag skynda mig! =)
För er som vill spela fotboll på söndag så blir det fotboll på söndag, bara att höra av sig så får ni vara med. Lär bli ganska mycket folk ! Heja.!

Later, typ 21.00 ikvääääll!

Gamla pics - 08

  

Balen (min baldejt, mitt ex.. haha var visst inte så bra på att fota?)
Camp Sannarp ,Bello i en solstol, en cider, alla 3or och massvis av tält


  

Världens bäst klass! De 3 åren är oförglömliga, den skolan & de lärarna
Triathlon dagen skönaste dagen som fanns, potatissallad & massa tävling

  

Liseberg med klassen
jag & 2 väldigt sköna killar, Robin & hamps
Dessutom världens bästa lärare Henrik Carlsson


  

Fest hos Issa sedan garaget för att bli vän med alla kommande hultsfredsvänner
En av Emelies älskade fester


  

Balen 09 ush vad jag mår dåligt över att jag missar att se er, Issa & Alex tillsammans!
Petra fick ny lya, sär granne och självklart blev det fest


  

Flyttade hemifrån med bästa vännen Sabbe
Badfest at Is's självklart en galen kväll som alltid kommer kommas ihåg


  

Favvo Anna kom hem ibland från Lumpen, det firades givetvis med bärs


  

Trippen till gbg där jag vägrade åka med mer om vi inte stannade på varbergs fästning o klättrade, självklart fick jag igenom min vilja och vi hade så roligt =)
Hultsfred 2a året självklart, med fotboll i gräset och ölen i högsta huss.


  

Fick nytt jobb därmed jobbfest med assist bemanning & alla mina söta killar <3
Det blev sommar tillsammans med Emelie & stockholmskillarna från värnet


  

Man blev brun och fick visa sin bränna ;)
Man hade fest, 2a på 1 vecka med tokmkt folk som slutade i trasiga partytält


  

Grill på Östra stranden i Emmas stuga jag och emelie ska inte grilla!
Alla har vi vaknat upp hos emelie bakfulla


  

Kräftskiva med Gäddan och alex, med korv?
Hardcore superstar en av alla ljungby-utflykterna


  

Vem missade en Sverigematch förra sommaren? Inte vi! Uppladdning med öl & godis
Midsommar fest hos mig varför blir alltid mina fester så lyckade?


  
  

Sista after beachen i Tylösand - ett minne för livet!


  



Studenten får avsluta bror & jag

En riktigt bra dag i mitt liv då allt slutade och började på samma dag
Alla älskade var på plats och jag var lycklig!
Dessutom blev jag full som fan och höll tal ;)


Detta årets sommar ska slå allt, om det nu går ?
Förstår ni nu varför jag saknar er alla där hemma..
Alla lidhultare, alla killar jag var i Åre med, alla ljungbybor som man knappt ser, alla gamla vänner från hstd, alla minnen som man har ihop gör ju en knäpp..

Men en hård kram kan också göra mig glad



Dagens goda gärning

Ikväll har jag och Josse gjort dagens goda gärning! Vi har gått till Mattias och Simon och lämnat nässpray till de sjuklingarna. Det kan behövas tror jag. Dessutom köpte jag med mig lite jordgubbar på vägen och bjöd på.

Vet ni vad? Snart tar min älskade vän studenten!  Då ska jag och frida dit och supa med alla andra godingar :)

Josse har det!

Hallå eller. Typiskt.
Nu vet jag varför jag har haft huvudvärk 3 dagar konstant. Josse kom på det. Eftersom mamma sa att det var spänningshuvudvärk så kom josse på att eftersom jag är så rädd för att sova ensam så spänner jag ju mig. Där har vi det! Jag ligger ju och spänner mig hela natten. Typiskt, vad ska man göra liksom?

Jahadu... vad ska man göra??

Jahaja..

Det är ju inte så att jag är rädd på låtsas och gör mig till, nej jag är rädd på riktigt och människor liksom skämtar om det ! Knason är ni allihopa, så det så!

Imorgon ska det stekas fläsk på takterassen! Om jag hinner...

Snart kommer mina fotbollsskor till Oslo <3

Jaha, då satt man här igen. Jag har suttit hela dagen och undrat varför internet går så förbaskat slött.. och innan jag och josse gick ut kom jag på det! Jag tankade ju en film, då går det så jäkla sakta med resterande av internet.

Vet ni vad jag kom att tänka på? Jag är så sjukt sugen på att paddla kanot. Det har jag bara gjort en gång i hela mitt liv och den gången fick min kompis nackspärr så jag fick försöka paddla själv framåt i motvind vilket slutade i katastrof och alla killarna från klassen fick komma och hjälpa oss in i land :) Tusan, minnen är allt för roliga!

I veckan blir det att lira fotboll med joel och hans gaaang :) Det har han lovat! Fotboll ja, gud vad jag saknar den. Linus ska ta med mina fotbollsskor upp nu till helgen! LOVE!

Vem har lånat min film: Blue crush? Millie? Jag menar, det är väl alltid roligt att man kan använda sin blogg som en annons för borttappade saker. (Det är ju inte första gången ikväll)

Issa, idag hade jag behövt vara som du.. jag ska berätta senare!


Alla har vi haft vår sista älsklingslektion i skolan, min var fotbollen




Jag har dragit upp byxorna med flit :)

    

Saknar fotbollen så jag får ont i magen ibland alltså...

Fiesta Tylösand 09

Fick ett mail idag på facebook ifrån Fiesta. Det är ju knappt så man längtar hem till Halmstad asså. Fiesta var jag på en gång förra året och det var den roligaste festen jag någonsin varit på! Så här beskriver de Fiesta!

Ovanligt långt och bistert  år, tycker ni inte det?
Det känns nästan som att man har glömt hur det var att ligga på playan i tylö och spana. Hur känns det att vara solbränd? Hur känns det att bränna sig på asfalten för att den är så het? Hur känns en kyss i sanddynorna med soluppgångens ljumma strålar som fond? Hur känns det att rycka upp ett nytt kondom paket? Hur känns det att lyssna på världens äldsta DJ som inte kan mixa (Siepen) och hur känns det att dricka rosé på Solgården? Hur känns det att hångla med en turist?

Ta reda på hur det känns på västkustens gladaste sommarklubb, FIESTA!.





Ett år sedan nu...

Jag har tamifan köpt DYRASTE godisen ngnsin!

Hejsan och god kväll!

Har haft en kanondag på jobbet! Fick stå i Swe-shopen och löka mig lite, eller löka och löka det var ju en del att göra faktiskt. Men det roliga var: Audun ringde mig vid kl halv 11 i morse (precis när jag satt mig till ro uppe på takterassen med Malin för att steka). Han ber mig börja tidigare och i uppvasken istället för swe-shopen, vilket är ett riktigt b-jobb jämfört med swe-shopen. Jaja, men jag har inte ätit än sa jag och han frågade då vad jag ville ha. Jo en macka med ägg. Vill du ha räkor? JAAA ! Så när jag kom till jobbet fick jag världens godaste räkmacka, så tack till en mycket snäll och  glad Audun idag =) Dagens ros till honom!

Ikväll har jag och Josse varit i frogner parken. När vi passerat Bygdö Alé så blir jag så sugen på godis, går in, plockar till mig några bitar... ja då menar jag verkligen ETT FÅTAL, eftersom det inte går så bra med min ekonomi. Jag går fram till kassan och tänker "ja det blir väl max 15 kr"..... 27 kr säger kassörskan !!!!!!!!!!! Herregud, är det godis gjort av guld eller? Arg som en bålgeting går jag runt i parken och jag och josse vräker i oss godisen med andakt tamifan! =)

Här kommer lite mysiga Pics på mig och Jossie =)



Jag kan räkna dom till typ... ca 20 godisar, FYFAN!

  

  

Jag & Snygg Josse!

  

Hej här är vi igen! :)

  


Kan nätt och jämnt nämna att jag och Josse tänkte rånat affären som sålde godiset eftersom de måste ha oändliga summor i sin kassa efter de jävla priserna! Förbannelse !
Nu ska vi glotta på Fråga Olle...(josses nya favorit program)

Dagens!

  



Tröja - H&M (herr)
Jeans - G-star
Skor - Converse (USA)

Nytt "puder"

Morsning korsning!

Ännu en fredag står på schemat och det innebär jobb från 15.30-23.30. Vilken härlig fredag, men äsch! Det gör ju ingenting, jag hade inte planerat att supa till det i helgen ändå. Det känns som om jag kan behöva en lite mer lugn helg den här helgen och till och med låta den vara helt vit. Dvs helt utan alkohol.

Har redan hunnit springa ner på Aker Brygge och köpa mig ett nytt puder, nu började jag bli trött på H&M:s skitpuder och la därför någon hundralapp mer på ett lite bättre. Men eftersom jag blivit medlem i Lindex fick jag häromdagen också hem en check på 50 kr så det blev ju inte så fasligt dyrt. Vet att Malin hade denna innan och tyckte den var bra, så ni chansar vi! =)






Kan väl gissa att ni har sol och varmt som faen där hemma i Sverige, medan vi här i Norge (som vanligt!) har regn och skitväder. Hurra än en gång för Oslo! Regn innebär film som innebär sova och som sedan innebär dra till jobbet. Där har ni min dag i all helhet!

Over and out så att säga...

Natti natti

Nu ska jag hoppa i säng, eller jag sitter redan i den men nu ska jag lägga mig till rätta för att få nattens utbud av sömn. Hoppas det blir väldigt mycket, ni vet ju att jag är rädd för att sova ensam, fy vad löjlig jag är. + att jag fick veta att Linus inte kommer hem förens om 1 vecka typ! Hallå eller? Vad händer med världen!!!

Jaja, sov gott ni som kan och vi som inte kan, försök sova ni med =)

Värmeslag på Munkedamsveien

Pust suck och stön

Efter att ha lagat en ordentlig middag till mig själv med mitt älskade potatismos, sallad (ush) och kycklingfilé med någon brun sås jag dammade ihop så blir man Knappt varm asså. Sitter här och äter då jag nästan smäller av av värmen. Jag slänger ur mig: Josse jag dör snart, jag är så varm så jag tuppar av! Det nästan rinner i pannan på mig! Och hon svarar: Ja jag också.. sedan går det några minuter av suckanden och stön angående hur varmt det är men inte fan är det någon av oss som orkar lyfta på röven och gå 3 meter fram till fönstret och öppna. Det kan man kalla för I-lands problem. Vi måste ta tag i våra liv och börja göra saker! haha, precis som att göra blåbärspaj tidigare idag, det var ett bra slag för mänskligheten! =)

Men... jag är fortfarande varm, fastän att vi har öppnat fönstret, hur gör man då?
Funderar på att gå ut och springa! Mattias har ju lovat att vi ska träna nu snart och man kan ju inte vara i hur dålig form som helst :P

Nu har det dessutom slutat regna och åska här.. (inte för jag märkte ngt eftersom jag sov, men josse hon låg här och mös)

Nära döden-upplevelse

Haha gud så roligt. Jag och Josse har varit vid Bygdöy (?) vid paradisbukten. Gud så mysigt men precis innan vi gick så gick solen i moln och vågorna skvalpade lagom bra från Colour Line. Men på vägen hem, altså... vi höll på att dö! Helt slut efter att vi gått 100 meter och då hade vi bara 5,1 km kvar hem, hurra! Nu är vi hemma och båda slängde sig på soffan och till råga på allt var vi döds hungriga. Kan tänka mig att det bara var därför vi lyckades ta oss hela vägen hem MAT! Något kul som hände nu när vi lagade mat. Haha, josse orkade inte ens vänta på att sina nudlar skulle koka färdig och jag åt min köttfärssås kall! =)




På vägen dit, kanonväder!

  

En mycket trött och halvt nyvaken matilda & glad josse



Myspys paradisbukten

  

Josse smygfotar mig & josse Solar kroppen vettni

Nog med nakenbilder, det finns ju fler menmen.. 
Nu är Twilight Robert på tv, så byebye
later...     

"Låtsas söndag"

Morrn morrn!

Idag leker livet på Munkedamsveien 59 må jag säga. Sovmorgon med en rostad macka tillsammans med honung uppslängt på mackan i en smarrig hög. Det bara rann ut genom fingrarna, honung är inte att lita på. Nu sitter vi (jag & josse) vid datorn och gör absolut ingenting mer än att hör på Så ska det låta. Enligt mig är Så ska det låta det absolut sämsta programmet som någonsin funnits. Nu är det dessutom syskonen Wahlgren (som jag hatar) som sjunger. Haha, jag känner att jag börjat detta inlägg väldigt positivt, på tvärtomspråket.

Snart ska vi ut och gå en lång promenad, hörs senare!

Kjempebra!

  • Allting är så kjempebra med mig, det vet alla som jobbar med mig. (Kan det bero på att jag nämer ordet kjempebra i princip varje minut? Kanske) Tusan bananer, skärpning med kjempe bra asså.
  • På tal om det så har det varit kjempe bra och kul på jobbet idag. Jag gillade verkligen att öppna bistron, det var både chill och väldigt kul faktiskt. Audun lärde mig otroligt mycket (den knappen ner, den ska dit och den ska hit). Haha riktigt kul är han den där pricken...
  • Ikväll har dock inte varit riktigt kjempe bra eftersom jag har haft en förbaskad huvudvärk hela kvällen. Kom hem, fick gå och lägga mig direkt och sov till ca 21.00, jo jag var en aningen trött asså. Men nu har jag och Josse varit ute och gått lite. Även slängt lite gamla flaskor sen helgen och köpt en choklad som redan är slut (huh!) Nu ska vi titta på Twilight, ännu en gång.
  • Imorgon är vi lediga jag och Josse. Då ska vi ta en lång promenix och kolla var vi ska ligga och glassa i sommar :)
  • Audun var helt säker på att jag inte hade varit mörkhårig en gång, haha här kommer bevis =) Synd han inte läser min blogg!
 

(Innan jag tog beslutet att skaffa tandställning vilket var väldigt bra gjort av mig)



 

Dagens höjdpunkt:

Jag slipper betala min böter på tåget som jag åkte, 900 kr. Man kan säga att jag är ganska glad över det! Kan väl bero på att jag har 660 kr att leva på hela månaden och redan har gjort av med 100 kr på mobilen, precis nu.
Nu: Över till filmen



 


Dagens!



Jeans - Gina tricot
Stövlar - Scorett
Tjocktröja - Peak performance
T-shirt - JC
Sjal - Kappahl

Till det: Väska - Friis & company
Skinnjacka - Flash

Saybia

Ojojoj vilken låt. Helt galet bra är den, faktiskt... Josse =)
Saybia - The second you sleep

Det var så längesen jag la upp en låttext men här kommer en i alla fall:


You close your eyes
And leave me naked by your side
You close the door so I can't see
The love you keep inside
The love you keep for me
It fills me up
It feels like living in a dream
It fills me up so I can't see
The love you keep inside
The love you keep for me

I stay to watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
I wish by God you'd stay

I stay awake
I stay awake and watch you breathe
I stay awake and watch you fly
Away into the night
Escaping through a dream
I stay to watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
I wish by God you'd stay

Hey...
Stay...

I stay to watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
I wish by God you'd stay
Stay
Stay
Stay...

I wish by God you'd stay

Spagettii, köttfärssås & ensamt!

God kväll mina damer och herrar som läser!


Då var även denna tisdagen över och förbi. Den har präglats av jobb men även lite jobb. I morse var jag en död fisk som ni kanske märkte då vi låg uppe och pratade i princip hela natten i vårt sovrum, tusan! Det måste bli lite skärpning på den där punkten asså.

Imorgon åker alla ifrån mig! Jag ska sova ensam i kanske en hel vecka och jag som är så rädd för att sova ensam. Jag gillar det inte alls faktiskt om jag ska vara ärlig. (Men det är en hemlighet, så berätta inte för någon du känner!)

Idag har jag jobbat med Audun (?) haha fy attans vilken kul prick, dock lite seg i arbetet om man säger så, menmen.. han är ju en jävel på att lägga upp korv i korvbröd märkte jag. Miho har kittlat mig hela dagen lång eftersom hon tagit reda på att jag är kittlig överallt!

Nu äter jag köttfärssås och spagetti ännu en kväll, jaja men gott var det i alla fall! :)

Pictures från Helgen 17: Maj finns nu upplagda på Isabell Eriksson på facebook, men jag lägger upp ett smakprov på den otroligt härliga helgen. Hoppas på en lika bra helg och sol om inte annat, kanske på torsdag så man kan sola?











Döda mig igen?

Ush, nu är jag sådär trött ännu en dag. Idag snoozade jag till och med, det ni ! Det är inte varje dag det händer och dessutom så gjorde jag det 3 gånger vilket resulterar i att jag har väldigt bråttom nu och inte alls har tid att sitta här egentligen. Jag satte klockan på 09.45 för att jag skulle hinna duscha och jag gick upp för 10 min sen och ska dra om 20, så det blev en väldigt snabb dusch för kroppen må jag säga.

Idag blir det bistron så alla kändisar, kom och köp korv! Haha eller som Bert Ljung säger: 3 raggarballar med svängdörrar och en jävla massa bloood! Haha, tusan han är kul han! Hoppas det kommer in något knaso och säger så till mig för då jäklar kommer jag skratta!

Nix, man kanske skulle ta och ta på sig lite kläder och kila iväg så smått mot bussen.






Over and out, see  you tonight!

mys måndag

Hej o hö!

Nu har jag gjort en rejäl portion med spagetti & köttfärssås, en sån där stor Josse-portion, men tror ni att jag orkade allt? Inte en chans! Fick spara mer än hälften och sätta lite plast på tallriken & slänga in den i kylskåpet.

Idag fick jag jobba med kakorna och jag fick till och med göra chokladmousse, det tyckte jag var kul. Att trycka ur en brun sörja ur en liten påse, haha kanonkul! Audun (stavas?) tyckte jag var flink som fan och frågade om det var första gången. Haha jo svarade jag, syns det eller? :)

Nu har vi tänt massa ljus, det var längesen vi hade det så mysigt. Idag upptäckte jag också att  vi ödelagt 3 lampor som ingår i vår mysbelysning? Sug röv säger jag bara...

Trött som en bäver, men kanske en film till? Hade varit myspys ju!

Döda mig!

Jag är tröttast i världen hej & hå! Det var inte igår man gick upp kl 07.00 + att Linus har snoozat ungefär 5 gånger  och inte vaknat en enda gång så jag har fått skrika: Linus! Stäng av klockan! Haha, han var helt död i morse, precis som en viss Matilda.

Idag har vi regn, nej men vad ovanligt och hemma är det sol som vanligt! Ussssssh! Nehe, varför tror ni att vi är avundsjuka, icke då! Haha, knappt.. bara lite smått irriterade här hemma så fort vi vaknar. Typ senast för 10 sek "Jävla fitt väder, jag dör" Av Malin :) Jag är glad att jag inte jobbar utomhus som Josse, ush det hade inte varit roligt.

Haha kom att tänka på Josse! "Om ni behöver hjälp på Ikea food så ring mig, jag hjälper gärna till". Hjälper till med vadå? Att äta mat eller att jobba! :D

Nu ska det plattas hår vettni.

Inspiration


Dagen i all ära

Fis & rumpproblem
♥ Vinkade på kungen, men inte fan såg man mycket av honom (dock har han fet timlön!)
♥  Fick en del skratt i morse av Josse asså.
♥  Säga adjö till min underbara vän Is
♥  Säga hej till grannens PÅGÅENDE fest med fet bas, ush
♥  Ballongförsäljare borde dödas! De har ingen koll på någonting
♥  Malin & Is lurade tanten med solbriller på 200 riksdaler, det är bra!
♥  Kikat på en ny takterass, men jag må säga.. inget slår ju vår!
♥  Parken med fotboll & massa människor som man inte kan namnet på.
♥  Äsch, haft kanonkul hela helgen! Tack till alla som medverkat och gjort mina dagar lite bättre....




Kallt o gå hem nu för tin, ibland

Fredagens



Skor - Converse
Jeans - Gina tricot
Linne - Vero moda
Sjal & tröja - H&M

17 maj

Helt underbar helg :) Det ni... Issa & co har varit här hela helgen och fyfan vilken helg asså! I love it..
Idag har vi vinkat på kungen! :) & varit i parken + kollat på tåget som gått igenom hela oslo, helt sjukt asså! jag ska fasen bli norska!




















  



Vigelandsparken!

En liten uppdatering också

Japp, jag har ju som sagt var vaknat, även idag. Blev uppstigning kl 09.00 och var helt förstörd. Menmen, efter en dusch så blir allt bättre. Nu ska jag snart ta bussen till jobbet och idag slutar jag redan vid 20.00! =)
Idag ska kockmössan på, haha och rutiga byxor och sån där vit skjorta med dubbelknäppning, undrar hur jag kommer se ut. Det ska bli riktigt kul.
En kul sak till: På toaletterna på ikea är det lite underligt. Så fort man har lyft på röven så spolar toaletten av sig själv. Jag trodde först det spökade men icke då. Haha rätt bra ändå. Ingen som kan glömma att spola (urk).

Idag har vi inte så jätte fint väder inte, hugaligen..

Dagens!

  


  

Tröja - Gina tricot (födelsedagspresent!)
Halsband - Bikbok (födelsedagspresent) & guldfynd
Jeans - Zara
Skor - Kawasaki
Jacka - (fått förfrågning på pris & affär) Flash, 1999 SEK.


Glad som en fågel

Haha så här glad blir man när man cammar med någon som man inte träffat förr, men ändå pratat med i 4 år :)
Snacka om att man kan få till det ibland ! Nu blir det jobba jobba joooobba! 15 min sen tar jag bussen.
08:or har faktiskt en del konstiga uttryck de med, ikke sant?



Tips till Svenskarna!

Eftersom vi bor i Norge och inte har någon ramlösa kan jag inte tipsa oss här angående detta.
Innan jag hoppade på bussen köpte jag med mig en ramlösa som var så otroligt god så att det inte var riktigt klokt. Ni måste testa den!

Ramlösa Mango!



Solkräm?

Då har man legat ute i 1 timme och hallelulja vad solen tar. Man blir ju röd/brun direkt. Tusan gubbar, här måste inhandlas solkräm. Undrar om jag inte ska be mamma & pappa köpa en flaska med olja (med solskydd!) och be dom lämna den till Joel nu när han åker upp på måndag. För jag vet vilken jag vill ha, men vet dock inte om den finns här i Norge.

Imorgon blir det strängt, hemma 00.30 idag och börjar 12.00 imorgon! Phjaaa...





Dagens!

  


  


♥ Jeans - Levis
♥ T-shirt - Carlings (våren 08)
♥ Sjal - H&M



Grattis Joel!!!

Hey & god morris!

Det var en skön sömn man fick till slut. Förutom att det var jätte svårt att somna igår eftersom Linus snarkade, men det funkade när jag vände på kuddarna. Alltså ni vet när man lägger kuddarna vid fötterna och vänder på sig. Då har jag mycket lättare för att somna, ganska mystiskt faktiskt, haha.

Grattis till Joel som fick jobbet på Rimi här uppe och flyttar hit på Måndag! Nu blir det ännu fler man kan umgås med, fan vad kul!! ♥

Dessutom kan vi passa på att berätta att jag drack en kanongod latte igår på Karl Johan med Joel, hans kompis (kommer inte ihåg namnet) och hans 2 tjejkompisar. Sköna prickar allihopa, men efter ca 50 min så skulle alla dra och jobba, då även jag.

Outfit kommer senare, idag en liten oldis!


Ojoj det är festival här i sommar!

Neil Yong och jätte många andra bra band som spelar på frognerbadet i parken där :)
Check it out on:



http://www.norwegianwood.no

Gbg!??

Morsning!

Nu har jag kommit hem från jobbet, hade stägning idag! Det var jätte kul hela dagen gick skit snabbt. Mattias lärde mig kassan (hiho) ännu ett plus i kanten. Dessutom har snyggingen en lägenhet i GBG till förfogande i Augusti som man får om man vill. Haha bäst att tänka lite nu. en trea, någon som e sugen eller? Det är ju min dröm, att bo i gbg. Dessutom låg det ganska nära min brorsa. Altså på frölunda!

Det är så skönt att komma hem sent och bara blogga och läsa att ens bästa kompis ska komma upp till helgen :) Jag saknar dig också hela tiden ska du veta!!

Imorgon är det jobb igen. Kul som fan faktiskt. =)

God natt på er! Hörs imorgon bitti..

Dagens



Jeans - Zara
Linne - Vero moda
Jacka - Gina tricot
Sjal - Italien
Smycken - Efva attling, ur&penn, gina tricot


Nu blir det fika med Joel & hans kompis innan jobbet :)

Ikea

God morgon!

Slängt i mig en macka med en gammal skinka nu på morgonkvisten. Till det: Ingenting.

Vaknade precis för 30 min sedan, har också hunnit duscha och vid 13.00 tiden ska jag bege mig till jaernbanetorget för att ta min älskade buss till Ikea Slependen. Idag ska jag jobba i bistron, lära mig kassan osv men det blir nog jätte kul för de som jobbar där är ju kalas kul. Tur att man har jobbet, haha. Sköna jänter & snygga och snälla guttar!

Det är väl en jävla skit att ni har sådär fint väder hemma i Hstd nu igen. Visst är här väl sol, men inte som hemma antar jag.

Kommer strax en dagens! Wihoo

Till er där hemma!

Nästan alla mina födelsedagspresenter: + armbandet <3
Det blev inget halsband som matchade till fastän det var ganska billigt.. kände att jag behövde en ny garderob




En snopp som växer i vatten ska detta föreställa!


 

Massor av choklad & ett vitt skärp och mina otroligt coola nya brills


 

Pärlhårband, samarin (hiho), ett shotglas som blinkar & en puderborste
Body lotion, 2 par örhängen, ögonskugga & mascara


  

Min nya kakbok (åh, jag älskar den!) & mitt nya fräna linne


  

Rosa randig tröja / blåvitt randigt linne
(hey, I like det där med randigt)

  

Bikini, nu ska här solas! & randig tröja & håliga nya jeans




Skor från USA, säger som issa "fyfan vad snygga!"


Tack för en helt underbar Fredag, Lördag & Söndag!

Då var man 20 år & ett år närmare döden

God kväll!

Tack Joel för en bra och faktiskt ganska snabb tripp tillbaka till Oslo! (jag vet att du tjuvläser;)) Det var kul och även fast jag var sugen på wienerbröd hela vägen gick det snabbt och var faktiskt helt okej.

När jag kom fram kom min barndomskompis & även nyfyllda 20 års barn Linus och mötte mig. Vi pratade lite med Joel och hans kompisar innan vi kilade hemåt för att vänta... trodde jag... 2 tjejer med ett leende. Icke sa nicke ingen hemma som var glad och väntade på mig inte. Det är tur att man har 2 helt underbara tjejer under oss som råkar vara Jennie min kusin & Julia. Vi skrattade länge och ballonger & tårta fick man också ! Kanon var det mamma, jag har en helt underbar kusin & kompis till henne.

För övrigt känns det inte alls bra att vara tillbaka, jag ställde mig frågan "Varför bor jag här"? Så långt borta från mina underbara vänner.? Hela helgen har varit helt underbar. Jag har firat den med de bästa och när jag åkte ifrån gbg kändes det bara skit faktiskt. Jag gillar det inte, men man vänjer sig nog... eller så blir det bättre.

Lite närmre döden är man också.. tro ja det

Buss 820.. igen

Jahopp då vart man 20 år. Idag har jag levt i 20 år, hmm. aja inte riktigt halva livet än, men nu kanske den roliga biten börjar om man har tur. Grattis till min Linus också!

Passerade  Göteborg för 1 h sen och gud vad jag bara hade lust att hoppa av och lägga mig i en park i solen. Dock är det fortfarande sol men men. Det är ju några restimmar kvar om man säger så. Har ju i alla fall sällskap med mig denna resan, Joel min granne från hstd åkte med ! kul ju=)

Idag har jag och Issa varit på Väla. hittade kanon mycket. Så jag köpte också kanon mycket. haha. Och issa den lilla tösabiten som inte skulle köpa något.. haha hon kom hem med en skinnjacka och smycken för över 700 kr. Jaja, men snyggt var det. Jag köpte lite allt möjligt, en randig tröja till (det kan man ju aldrig få för mkt av), ett nytt hårdband (samma sak där), ett halsband, ett vitt flätat skärp, en ny mascara, en ny borste till mitt solpuder, ett kanonsnyggt linne!! Sen vet jag inte om det var mer.. men det gick på en 600 kr. Kommer bilder ikväll om jag har tid, annars blir det uppdatering innan jobbet imorgon.

Jag vill ha wienerbröd, fyfffffan vad gott! Förbannelse över trafiken i gbg som gjorde att uppehållet på 15 min blev ca 1 min. KUL!

20 år - systemet imorgon!







Imorgon fyller jag år, tralaala nu blir det rabarberpaj som min snälla pappa har gjort :)

Armbandet


Jag älskar det!

Imorgon drar jag och min absolut bästa tjejkompis Issa till Väla. Nu ska det shoppas lite.. kan behöva något nytt i min garderob där uppe i Oslo.

Varför ens tänka när det är helt uteslutet...
Kärleken övervinner allt, enligt Efva Attling..

Gårdagens dagens



Tröja - present av mamma & pappa (H&M)
Jeans - Zara
Klocka - Ur&penn
Armband - Present av mamma & pappa (Efva attling)

Min mamma är bäst

Hon gör världens godaste smörgåstårtor!
Titta så fin!





Imorgon blir man 20 =)


Lär dig dekorera en tårta med Matilda

Tjillepvippen!

Hann inte skriva så mycket igår eftersom jag hade fullt  upp med alla mina gäster. Det var en mycket bra och trevlig dag igår tycker jag.
Började på morgonen, fixade mig och gjorde tårta :) Så nu ska ni få lära er:




♥ Börja med att lägga upp alla delarna & lägg i fyllningen mellan som man vill ha. Jag körde på vaniljkräm & hallonsylt. Därefter smetar man ner den med grädde, massvis.. (hih)

 

♥ Sedan ska det dit lite kiwi på sidorna



♥  Vindruvor (utan kärnor självklart). haha en hemlighet är att jag knappt kan svälja kärnorna!


     

♥ En marabou att riva uppe på tårtan! MUMS




Lite physalis? på ger en go och härlig smak :) tadaaaa!

Sätt igång och baka nu!

ÖGONGODIS!

Innan man ska sova behöver man alltid se något fint...
Jaja, om man ändå skulle ta och gifta sig med robert pattinsson när man ändå är i farten. Fyfan så snygg man kan vara! Var har du varit hela mitt liv?












Nu sover alla världens tjejer mycket bättre..

Imorgon är det min låtsas födelsedag

Jaha, då var man hemma igen. Har haft fullt upp hela dagen. Hunnit ta en fika med bästa issapissa och vi träffade faktiskt frida karlsson från Ljungby, mycket trevligt =)
Har även hunnit slänga ihop en tårta som mormor o de där ska komma och äta upp imorgon. Dessutom ska jag få alla mina paket, både från mina föräldrar och släktingar. Hm ja, jag åker ju tillbaka till Oslo på måndag när jag fyller år så varför inte. Det är ju inte direkt som om att det är någon stor deal att fylla år längre. Visst, det ska bli kul att gå till systemet, men inget mer.

Blev bjuden av Jacob & Adrian på grillning imorgon hemma hos  Jacob men tyvärr kan jag ju inte komma eftersom jag ska ha lite middag. Men ett stort tack till de grabbarna, de är ju allt för goa =) Mig glömmer de inte i första taget! GO KALMAR INDUSTRIES!

Nehe, nu ska jag titta färdigt på filmen jag glor på och sedan sova, om jag kan.. grannen har visst FET FEST! Doh...

Twilight nu igen..

Åh, var inne och tittade på banden som kommer till Hultsfred och nu var det ännu mer kanonband! :) Såå glad blir man. Nu längtar man riktigt mycket efter att bara få sitta i en solstol med massvis av vänner, dricka öl och lyssna på helt underbar musik.Här hittar du banden som kommer:  www.rockparty.se

Imorgon kommer de närmsta vännerna på lite kalas, bara lite mat och tårta sedan utgång :) Ska bli kul att träffa er igen, för det lär ju inte bli så mycket framöver eftersom jag fått nytt jobb. Heltid hela sommaren, utom veckan då hultsfred är för då är jag ledig ! Vitkigt.

Det är ju helt galet att man kan sitta och titta på en film om och om igen. Det är precis som om man aldrig har sett filmen och undrar hur den ska sluta fastän man redan har sett den 4 gånger. Jag pratar om Twilight, herregud så bra den är. Helt klart den bästa filmen jag någonsin sett. Btw fyfan vad snygg han är, herregud.

Snart är jag också hemma i Hstd igen. Mamma har lagat mat och jag får kotlett med potatismos. Självklart var också potatismoset min önskan då mamma tänkte gjort klyftpotatis egentligen, men mos är mycket godare ! Mumma.

Passerat Kungsbacka nu, 1 timme sen är jag hemma. Denna resan gick väldigt snabbt faktiskt. Tur att man åkte så tidigt, men något fint väder var det då inte här. Ösregn...

Over and out, nu ska jag ringa min vän Issa <3

820 mot Köpenhamn

Hej och hö!

Nu sitter jag på bussen på väg hem, skönt =)
Har dock fått en plats jämte en kille som lyckas somna hela tiden och dessutom rycker han till typ 288 gånger / min..
Lite störigt... menmen.. haha nu vaknade han =P

Vi har i alla fall passerat svenska gränsen nu, så nu känner jag mig nästan hemma igen.  Dock är det regn här, suck. När jag åkte var det faktiskt sol...

Skönt det ska bli med mammas hemmalagade mat!  och min paket, för på måndag fyller jag år!
 

the fray - how to save a life

Dagens!

  

  

Tröja -  Adidas, Zoovillage
Jeans - Fornarina, NK
Skor - Converse, USA
Linne - JC
Smycken - Guldfynd
Svart nagellack - G-kås!

Om 30 min ska jag till jobbet & äta mat!
Igår fick vi tacos igen, undrar vad det blir idag.. hmm

Matthew Williamson for H&M

Jag kan säga att nu när jag kilade ner på h&m snabbt så kunde man tro att det var halva priset. Det var tjejer och äldre damer överallt. Men då visade det ju sig att Mattew Williamson hade börjat sin kollektion idag på h&m och jag tror nästan varenda Oslobo var där. De handlade för flera tusen per person, herregud. Men visst, vissa saker var riktigt coola. Hittade ett par rosa jeans med rosa nitskärp till, de var as grymma. Här är lite inspiration, men förmodligen så är alla kläderna slut inom en timme om jag tror rätt..



Regn regn och åter regn

God morgon läsare!

Nu har jag ännu en dag vaknat av att barnhageresursen har ringt och frågat om jag kunnat jobba på dagis. Men eftersom jag redan har jobb har de satt mig på pause nu. Idag ska jag självklart jobba samma tid som de övriga dagarna 14.30-22.30. Det är en ganska skön tid och igår stod jag i disken, men faktum med att det var skit kul. Jätte roliga tjejer jag jobbade med och det gjorde ju ganska mycket. Dessutom fanns det inte så mycket att göra, mer än att äta massa onyttigheter så som:

♥ Kanelbullar
♥ Chokladmousse
♥  Chokladpudding
♥  Fruktsallad
♥  Kakor
♥  Ett antal glas brus

Jadu, om det ska fortsätta så här varje dag vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Nu ska jag ner och köpa en tröja som mamma ska ge mig i födelsedagspresent ! :) wiii

Hemma på vår gata i stan..

Sådär, nu har man fått lite sol. Ca 1 timme och det var as gött. Äntligen lite fint väder, synd bara att man inte hann sola mer. Självklart var jag ju tvungen att kila in för att duscha och fixa lite.

Hemma hos oss på Munkedamsveien, där bor det en tjej som heter Josefin. Hon jobbar på en plantskola och på så sätt så fick vi vipps jätte mycket blommor. Så nu ser det lite mer hemtrevligt ut här i lägenheten. =)







(Okej, bollarna är mina & de är fuskblommor, haha)

honungsmackor

Waaa, nu har jag vaknat till liv också. Käkat lite mackor och slappat lite framför tvn. Funderar skarpt på att gå upp och duscha och sedan ut och sola fram till jag ska dra till jobbet vid 13.00.. inte för jag vet om det är varmt ute mend det är i alla fall sol.

Nähä, dags att ta tag i sitt liv.

Over and out

Dagens nya!




  

Keps - Etnies (åre)
Halsduk - toklängesen
Linne - MQ
Jacka - Gina tricot (förra året)
Jeans - Nya! =)
Smycken - Guldfynd
Skor - converse USA

Happy happy



Saknar er där hemma.


Chinos blev trasiga jeans

Hej och god middag!

Nu har jag hunnit med riktigt mycket. Jag har vaknat (med huvudvärk) men den har gått över, skönt! Sedan gick jag och handlade nytt bröd, gottegott på Kiwi. Gjorde mig 4 mackor, 2 med ägg och 2 med salami & gurka. Slängde på mig smink och något att ha på mig och kilade ner till aker brygge med Linus. Där köpte han en skit snygg jacka och sedan också ett par as fula glasögon (jag lovar, jag ska ta ett foto). Fast Issa, jag tror du tycker de är coola ;)
Eftersom Linus rev sönder mina kanon chinos så ersatte han de idag med ett par jeans som jag hittade!

Vid 13.00 ska jag bege mig till Bussen som går mot Ikea. Sedan ska jag sitta i 30 min och äta middag där. Fyfan vad jag gillar att jag får gratis mat där alltid ! Mumma. Sedan jobbar jag 14.30-22.30 ikväll.

Trasiga chinos som blev trasiga jeans


  




Hello sunshine, var är du?
Eventuellt blir det Hstd i helgen
Måndag = 20 år!

Inspiration i brunt & svart

 

"Ååh neeej"

Det var precis det som hördes från köket. Josse skulle göra makaroner och köttbullar. Haha jag ropar tillbaka "vad hände"? Då svarar hon: Jag råkade hälla i hela makaronpaketet i grytan med vatten!!!

Haha, varför blir man inte förvånad? :)

Idag har jag varit på ikea igen. Denna dagen präglades av information som bara den. Har lärt mig allt om Ikea. Men absolut mest om hur man arbetar inne i affären, vilket jag inte hade behövt eftersom jag ska vara i restaurangen. hm? Och eftersom jag är världens snällaste kompis så köpte jag med mig en blåbärspaj hem till mig och mina 3 rumskompisar ! En svensk blåbärspaj! WOO

Dessa russbussar - värt att läsa

Som jag nämnt tidigare så kör det runt Russebussar här i hela staden. Nu har man fått lite mer information.

Man kan nämligen åka med dessa ungdomar som ska gå ut 3:an och gymnasiet i år. De åker från 25 April till 17 Maj i dessa Russbussar som de lägger ner otroliga summor på. Ca 20-40 tusen var! De köper en buss och målar om den och inreder om dom helt innuti. Än så länge har jag inte åkt någon Russebuss men hittar jag någon så ska jag fan med, det är en sak som är säker!
Det roliga är att de springer runt i sina russkläder alltid + att de börjar skolan kl 08.00 - ? sedan runt 16 på kvällen så bär det av med fest varje dag från 25 april till 17 maj. Det festas varje dag från 16-06 på morgonen och jag förstår verkligen inte hur de orkar med skolan. Haha för det hade då inte jag gjort!
 
Så här kan de se ut:







Man kan ju säga att det DUNKAR lite lätt i väggarna när en buss kör förbi, haha så galet kul!
Varför hade inte vi det så i Sverige?

Idag!

Eftersom det mest var jobb igår så tog jag inga foton igår. Men det var jätte kul på Ikea och självklart fick jag jobba i flera timmar med min otroligt snygga Team Leader Morten som är från Sverige! Huh, hur ska jag klara av detta ? =) Han är nog något år äldre än mig kan jag tänka mig och bor ca 5 min härifrån, hihi!

Idag åkte jag Josse och Linus upp till Grefsenkollen där jag jobbade. Malin var hemma och sov för hon var jätte trött. På väg till t-banan så hittade vi sånna cyklar som vi ska hyra snart. Man får låna cyklar för 80 kr hela säsongen och så finns det olika platser i stan som man kan ställa dom vid och ta en ny. Fatta vad smart! Och billigt!!
Här har vi en cykel :) Så ser dom ut!








Utsikten från Grefsenkollen












Grefsenkollen










Nej vi är inte inklippta på några foton :)

Fredag i Parken

Ursäkta, I världens bästa park!




Knappt mycket folk!








Vilken härlig dag i parken vi hade. Kanonväder, grill, brännboll, solning osv!
Efter parken blev vi sugna på hamburgare på Fridays (kostar 169 kr) men det var det värt!



Linus hamburgare




Min hamburgare - kanongod med jack daniels sås!




Josse och Malin valde hamburgare med kyckling




Min & Linus efterrätt, fyfan vad goooooooooood






  

  



Snart kommer Lördagen... hehe

Världens mysigaste häng på Aker Brygge är i alla fall lätt Fridays!


Torsdagen!

I torsdags festade vi med våra grannar när alla kommit hem från jobbet. Vi drack lite öl och satt och snackade fram till 23 tiden. Då drog vi bort till högskolan på Majostuen och jag kom in Gratis! Jag må säga att alla norrmän är så jävla mycket mer generösa än de svenska killarna. Jag blev bjuden på inträdet = 150 kr + 3 öl inne på puben. Samt Malin och Linus bjöd de 60 kr till och någon öl där med :) Dessutom fick vi 100 kr till taxi för att komma hem efteråt. Haha snacka om sköna killar!

Dessutom hade vi ju statsministerns son här i lägenheten i torsdags natt på efterfest, han kunde i princip allt :)




Sixten och statsministerns son
Gissa åldern på sistnämnda, jo han är född 89?? Det trodde ju inte jag i alla fall...




Killen som försökte lära mig Norsk folkdans! Haha

Kvällen slutade kl 05.00 uppe på takterassen efter efterfest på munkedamsveien

Internet igen!

Äntligen fungerar internet igen, det har inte fungerat sedan i torsdags och jag har nästan blivit tokig ska ni veta.
Igår började jag jobba på Ikea, det var kanon! Skit trevliga arbetskamrater osv.
Har tagit massvis av foton så håll utkik, för de kommer läggas upp inom snarast :)


Vi har hunnit med:

Torsdag: Fest med grannarna och sedan begav vi oss till ett uteställe där Dimitri spelade.
Fredag: Klämdag i solen med häng i världens skönaste park och sedan middag på Fridays
Lördag: Jobb på Ikea och lite häng på stan
Söndag: Varit uppe på Grefsenkollen

RSS 2.0