Mitt rum består enbart av flyttkartonger nu..

God kväll!

Måste be om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera min blogg. Men har haft så mycket att stå i, för att inte tala om jobbet 07-16 nästan varje dag. Idag 06-16 vilket förklarar varför jag är så galet trött.

Självklart var jag tvungen att direkt när jag kom hem börja packa ner hela mitt rum som jag innan jag började stöka till tyckte att "äsch jag har ju ingenting" blev galet mycket. I och för sig är det nog bara jag i detta huset som fyller två flyttlådor med 58 par skor/stövlar.. hmm och då slängde jag även en del. Hm? Pappa stod och skrattade.
Imorgon flyttar jag och Sabbe. Vi ska hämta hennes säng så att hon kan sova i lägenheten imorgon hon med eftersom hon jobbar kväll. Just nu längtar jag så in i norden!


En natt kvar i mitt gamla ♥ rum.

7 koppar te och tv

För er som inte har träffat mig på 1 vecka så har jag galet ont i halsen, helt sjukt faktiskt. Kan knappt prata. så nu blir det massa koppar te och lite morotskaka som mamma har bakat =) Mums!

Måste tipsa!

Tror det är idag Oskyldigt Dömd går och det är sketa bra! Mikael Persbrandt är med och lika cool som i Beck filmerna!





 

Kommer ni ihåg första gången jag klippte mitt hår sådär kort? Kolla då!


 


www.gördetkrångligt.se

Precis! DET är vad www.adressandring.se skulle byta namn till. Snacka om att det var krångligt att flytta sin adress, för att inte tala om att det var ju inte gratis heller. Först skulle man fylla i sina adresser, namn osv. Sedan skulle man ange student ID eller Bank ID och eftersom ingen vanlig tonåring har något utav det så fick jag ju gå in på min internetbank och fixa Bank ID. Efter ett tag så måste man ladda ner program för att det ska fungera, man måste starta om datorn och blablabla. Har suttit här i snart en timme och ÄNTLIGEN har jag lyckats skicka iväg min jäkla adressändring (tack och lov!)

Flytten sker på fredag eftermiddag =)=) Lääängtar! Kanske borde börja packa? Men det är så tråkigt, tror jag..


Lova att tänka på mig imorgon när ni vaknar. En viss Matilda måste börja jobbet kl 06.00 imorgon pga att några truckar ska gå tidigt imorgon och inte är färdiga. Alarm ställt på 04.50 eftersom jag måste vara på mötesplatsen kl 05.20 suck, 30 min borde räcka när man är döendes?

Lör"dagens"








Kul kul var det i alla fall! DUOJAG! Klinka på Matilda ;)
Grattis till Frida som missade bandet !

Tidig uppstigning =/

God kväll!


Nyss hemkommen från stan, äntligen har jag fixat mobilt bredband som jag ska ha i lägenheten. Ska bli skönt att komma iväg, på lördag flyttar vi =) Känns hur bra som helst. Gårdagen bestod mest utav bakfylla fram till 9 på kvällen ungefär. Förstår inte vad det är med mig, blir alltid så galet bakis nu för tiden.

Lördagen i Ljungby var kalas, jätte kul att träffa alla gamla kompisar igen i alla fall! =)

OCH på tal om tok så hade jag, matilda näslund tokglömt att flytta tillbaka klockan så idag gick jag upp halv 5! Åt frukost, läste tidningen och allt sånt som vanligt, gick till mötesplatsen men inte fan var det någon där? smsade Jon och frågade om deet inte var samma tid som vanligt och får svaret "Men matilda, man har ju ställt om klockan i helgen!"
BRA, heja mig. det var bara till att pallra sig hem igen och vänta i ca 45 min på att få åka till jobbet. Snacka om att gå upp i ottan!


PARIS KATE & I

Som jag nämnde innan inhandlade jag även nya skor som jag tänkte lägga ut en bild på. Skorna kommer från MQ och är från det nya märket PARIS KATE & I . Jag gillade deras nya kläder och accessoarer. För att se olika modeller med kläderna på kan ni gå in på www.mq.se där de bland annat även visar mina nya skor fast i annan färg. Skorna också för endast 499 kr.

Nagellacket jag köpte kommer från märket MAVALA och har nummer 46 "Cadiz". Det är en konstig rosa/röd/söt färg på något konstigt vänster. Jag och Frida tyckte i alla fall att den var fin så jag inhandlade mig ett.



Nu blir det snart läggdags, förstår inte att jag är så seg på fredagar....
Mot LJUNGBY och DUOJAG imorgon




 


Nytt!

Äntligen

Det är så jag känner just nu, äntligen har jag massor av cash på kontot och kan i princip leva bättre än en medelålders kvinna som arbetar på kontor, slå det ni! Ska alldeles strax betala min första räkning, nämligen hyran till lägenheten som är vår på Lördag! yey.
Passade på att kila ner på stan och unna mig lite saker nu när jag har så gott om pengar. Köpte ny väska (som jag velat ha jätte länge men alltid tyckt den var för dyr), ett par jätte snygga höga klackisar även dom från MQ, ett par trosor, en tröja och ett nagellack. Det roliga är att hade det varit en vanlig lön så hade jag kännt mig fattig nu, men nu... nä känner ingenting. Här är min underbara nya kuvertväska från MQ som jag fick för 499 kr!





pöss

HÄR KOMMER EN PÖSSGÖKA BARA FÖR ATT JAG HAR MINST ATT GÖRA I HELA VÄRLDEN!





skulle nog behöva lite nya kläder, imorgon säger det CATCHING på kontot! 

Pizza och kondomer i massor

Nu blev ni nyfikna va? Tänkte bara meddela att jag äter pizza för fullt, en alex special faktiskt =) Skön gubbe som gör pizzorna asså! Kondomer var mer för att bara göra något kul.

Lutar åt Ljungby på lördag, DuoJag är där och spelar! =)=)

Pizza och kondomer i massor

Nu blev ni nyfikna va? Tänkte bara meddela att jag äter pizza för fullt, en alex special faktiskt =) Skön gubbe som gör pizzorna asså! Kondomer var mer för att bara göra något kul.

Lutar åt Ljungby på lördag, DuoJag är där och spelar! =)=)

10 avslöjanden

1. Jag är alltid rädd när jag går ut och hämtar tidningen kl 6 på morgonen. (tror att det ska komma en mördare och är därför alltid berädd på att skrika).
2. Jag gillar att äta hallonsylt på rostade mackor!
3. Det har hänt att jag sagt till mamma att jag varit ute med hunden fastän jag inte har det...
4. I början drack jag kaffe utan att jag tyckte det var gott. Nu dricker jag det varje dag men gillar det faktiskt!
5. Jag har mer än 50 par skor? hmm... och 28 par jeans.
6. Jag älskar hemmakvällar med ljus och film 
7.
Jag lyckas alltid köpa försmå bh:ar eftersom jag aldrig orkar prova
8. Jag är nog en shopaholic (säger pappa i alla fall)
9. Ibland tror jag att det spökar i vårt hus (tur att jag ska flytta)
10. Jag tycker det är tråkigt att ingen vågar kommentera!

Powerwalk

Tjosan!

Dagen har som vanligt bestått av alldeles för mycket jobb, suck. Menmen, fick lönespecen igår och TJOHO här snackar vi cash! =) Har nog aldrig någonsin haft så mycket pengar som jag kommer få nu. Så lite värt är det ju. Ska köpa nytt matbord och sådär i helgen i alla fall.
Varit ute och gått 1 ½ h med hunden och Sabbe ikväll, det var riktigt skönt ända till vi hade ca 5 min hem och det börjar ösregna (hurra!). Hann bli dyngsur både jag och hunden.

Nu blir det snart CL och massa vatten för gudarnas vad törstig jag är!




Helgen, haha! Som man kan lyckas se ut va?

Ännu en måndag har passerat

Jaha, det var den måndagen. Den gick lika snabbt som vanligt om inte lite snabbare. Jobbade med mathias hela dagen så tiden bara sprang iväg, men vi fick inte fortsätta så imrogon blir det vanlig grundrek. Aja hoppas dagen går snabbt ändå. Där sa jag något? Vad ska jag ta med mig och äta? hmm...

Varit och tittat på lägenheten idag igen, fast Sabbe var med denna gången. Jag gillar den starkt och vet att den kommer bli kalasfin när vi väl har fått iordning där! =) Tror nog att Sabbe också tyckte den var fin. Vi hittade ett bord med 4 stolar idag som jag nog ska åka och köpa till helgen. Svart var det =) Lite sådära studentstuk på det hela!
Gardinlängden till lägenheten var 2.50, ja då kan ni ju bara tänka er hur högt det var till taket =)=)=)

Nej, nu blir det nybakat bröd (mamma, kommer nog sakna ditt bröd!) tillsammans med matprogrammet för skolorna och sen Prison Break!



Snyggare får man ju leta efter... !

Efterfesten.com

där kan man hitta mycket kul bilder på knasiga kompisar. detta fotot hittade jag och ja må säga att jag fick ett leende på mina läppar! :) Jonas och jojje




Grattis Sabbe

Eftersom internet hatar mig idag så blir det bara en bild från igår. De andra kommer in på facebook.
Grattis till världens bästa Sabina som fyller år idag och jag och petra ska snart dit och äta kladdkaka! =)




Jag och älsklings lumpen Anna!

dags för TUTGÅNG

- utgång står på schemat
- träningen i morse blev en match, galet kul
- jag ska inte sluta med fotbollen
- jag har 12 st ½ liters öl med mig? (alla inte mina!)
- Vi ska till fridas storebror o förkröka med han och hans kompisar
- vi ska alla bli fulla
- vi ska sova hos älsklings petra i natt
- spenderat dagen där, fan vad kul vi har ihop!
- det var nog allt för idag!






Kvällens

Uppe med tuppen

Javisst, även idag gick jag upp tidigt, nämligen 08.10 och jag ska inte jobba? Hmm, då kan man ju fråga sig varför jag går upp såpass tidigt. Jo jag ska faktiskt iväg och träna nu tro det eller ej men vi har fotbollsträning nu vid halv 10! Ska bli väldigt skönt, har ju inte tränat fotboll på 2 månader så nu jäklar!

Måste kila och lycka till lidhultskillar idag :D Kanske kommer till Oskarström och tittar om jag hinner


Kolla in!

DENNA BJUDER JAG PÅ OCH VET NI HUR GLAD JAG KOMMER VARA NÄR TANDSTÄLLNINGEN FÖRSVINNER? :)
vill känna så igen...



Dagens!



♥ Randig tröja - h&m (köpt innan hultan, älskade köp!)
♥  Svart/gråa jeans - Fornarina
♥  Converse

Fredagen har varit väldigt skön. På jobbet hade vi jätte roligt, idag skrattade jag så jag fick magknip flera gånger och dessutom hade jag vatten i munnen en gång när jag började as garva så var tvungen att öppna soptunnan och spotta ut vattnet. Red även på Mathias axlar idag eftersom han insisterade på att jag inte vägde någonting och jag var tvungen att motbevisa! men icke, han sa att jag var lätt som en fjäder, jaha tack för den.
Snart snart snart flyttar jag och Sabbe. Nu längtar jag verkligen. Ska åka in till stan imorgon och om banken har öppet ska jag se om jag har några pengar kvar från mormor och morfar. I så fall ska jag köpa mig ett playstation 2 :) Sånt är viktigt när man bor ensam, så det så! Min alldeles egna åsikt (på jobbet hade dom suckat och sagt att jag var blond).
Imorgon blir det utgång i hopp om härliga tider på stan. Hoppas på bra förkrök kanske, även att Issa stannar kvar över natten. För övrigt ska jag väl bara kila runt på stan imorgon och se töntig ut tror jag !
Ska jag köpa en adventsstjärna på fot ? Hittade en jätte fin idag för 150 kr och den finns säkert inte kvar till advent sen? Det är ju faktiskt SNART JUL!

Nu
ska jag fixa min dip till mina otroligt goda chips Sourcream och franska örter (TESTA!)

Mamma Mia!

Precis hemkommen från Petra som nu har egen lägenhet och jag må säga att den var på toooook så mysig! Älskade den. Skulle jag själv inte flytta snart så skulle jag nog flytta in där med henne! =) Massor med tända ljus och ljusa väggar! LOVE!

Vi (jag, frida, sabbe och petra) glodde på mamma mia och ja, den var faktiskt jätte bra! Till det åts det både det ena och det andra. Chips och massa godis, ni vet sånna dära goda chokladbitar! Mumma. Och massa vatten och fotmassage!

SOVA NU! Imorgon blir det chill framför tvn, kanske med frida! Kolla Idol i alla fall! =)=)

Snälla!

Var precis ute och sprang då jag kom fram till att jag måste ha reflexer på mig även om det är lampor överallt. Nu när man själv har körkort så uppmärksammar man sånna småsaker mycket mer. Jag märker ju själv när jag inte ser människor som kommer gående förens några meter ifrån dom. Så jag ber er, snälla ta på er rejält med reflexer. Jag själv hade på mig en reflex på benet och en på armen nu när jag sprang, men funderar starkt på att köpa en reflexväst.
Nästa gång kan det vara din tur....





Nyåååååår

Nyåret ska börja i mina skidkläder, fyfan vad skönt! Glida ner med brädan och dricka bira :):) LÄNGTAR!




 

Lika som bär? Naa!

Fick precis veta av Anton att han och Jacke tycker jag är galet lik Elin Lanto.. haha! Det tycker då tusan inte jag, inte någonstans. Men då la Anton till "men hon är ju skitsnygg, så det var ju något bra ändå matilda" :P







Hade ju gärna haft så långt hår som henne, hmm man kanske skulle göra hårförlägning?


Today



Nu ska jag ut och gå.. blir inget joggande för jag fick så himla ont i halsen efter igår.. men imrogon kanske!

Vilken röra!

HOJHOJ

Skor kan man aldrig ha för mycket av tycker jag. Möjligtivs om man inte får plats med alla i sina garderober. För det finns inte en chans i världen att jag skulle få ha alla mina skor ute i hallen eftersom jag har mer än ett par! =)
Längtar efter nya lägenheten där vi förhoppningsvis ska få plats med alla våra skor sabbe!
Här är en av mina sko-garderober, fin ordning jag har va? :)




Förstår ni hur galen jag kan bli om jag inte hittar andra skon när jag har bråttom?

Torsdags myset

Måste bara slänga in denna bilden också. Den är ifrån torsdags när jag och frida var på den otroligt dåliga biorullen Wanted! ush och fy. Denna bilden är tagen när vi drog, det vill säga 30 min innan filmens slut!
Ser jag pigg ut eller? =)




En dagens i lördags!



- Stövlar - Scorett (last year)
- Jeans - Gina Tricot
- Tröja - H&M
- Skinnjacka - flash
- Väska - SH
- Mössa - Cassels
- Halsduk - Indiska

Smakprov

Från efterfesten i lördags!



DJ - "Inter-fanet" ;)



Vänster kille väntar på stryk, galet kul! Såg nästan ut att börja lipa ett tag! =)



Min nya hultanpolare! =)


Hade kul som fan till slut även om jag inte trodde det skulle bli så kul när vi gick från stan, men efter några glas vin och galet dålig och glad musik så vaknade även jag! Yeah.. nu blir det lite andra avenyn!
Rundan på berget var gött, imorgon med!

SUPERETTAN!

A-laget vann igår så nu blir det div 1! =) Grattis till alla er som var med och spelade igår. Nu siktar jag ENDAST på en plats i a-laget (i alla fall bänken). Hade varit sjukt kul att spela i div 1 och se hur mycket det skiljer. Så ikväll blir det löpning på berget med Sabbe. Hade nog tänkt börja hårdträna nu, varje dag denna veckan. Sen får man se om man kan hålla det eller inte.

Ska försöka komma på hur man lägger in bilderna från mobilen så jag kan stoppa in lite efterfest bildeer från lördags! Men fattar verkligen inte hur jag ska göra. Emma Hjälp!

BAKFULL var rätta ordet

Fyfan, festen igår blev najs. Först hemma hos Bornhager med sverige matchen sedan vidare på fest hos Krull vilken var kalas! Efter några rundor biljard tog vi taxi till stan, drack en del där med och sedan den jävla efterfesten! Dock var den kulkul cykelhjul och jag har lärt mig att haha, vissa människor är ju bara mer än knasiga! Vattenpipa, massor med vin (tyckte jag, förmodligen därför jag mår som jag gör idag) och sedan fet musik till 8 på morgonen! HOH, somnade som en stock bland alla killar och sov till 15.00 idag ungefär. Nu ska jag iväg och titta på fotbollen ! Bakis och go...
Bilder från efterfesten kommer, lyckades på en hel del tycker jag =)


SNACKA OM HUVUDVÄRK!  

Kvällens!



Slå den outfiten om ni kan! ;)

"Återträff"

Ikväll ska vi hem till Bornhager och titta på fotbollen med klassen + erik och linus =) Ska bli riktigt kul att träffa alla igen. Blir en och annan cider till det också, kanske slänger med några ölisar också! Man vill ju leva loppan vettni!

Tillbringat dagen på stan med mamma. Hittade lite kul saker, bland annat Nyårsklänning (kommer bild), nytt mineralpuder från Isadora, ny fuktkräm med nyans och ny puderborste.

Nu är kläderna på, haha! Det blir ikväll: Sverigetröja, hög kjol, strumpbyxor och stövlar (med chans att byta tröja om vi går ut) Haha!

Fredag den enda dag jag vill ha..

ÄNTLIGEN!

Varje fredag efter jobbet blir jag alltid lika glad. Man hinner göra saker som man på vardagen inte hinner med, tex så som att gå på stan och kika lite, fika (annars ligger man halvdöd i kaffet!), mysa i soffan och bara äta massa onyttigheter. Ikväll blir det en lugn kväll som kommer bestå av Idol, mat (lövbiff & potatisgratäng), massvis med onyttigheter (chips och sånt gott) samt lite annat smått och gott.

Föresten, gårdagen! Igår var jag och Frida och fikade, köpte godis och tittade på bio. Wanted hette den och GUD så dååååålig! Vi gick innan filmen var slut för den var så fantastiskt dååålig! Ett tips, gå inte på den!

Morgondagen består av:

♥ SOVMORGON!
♥ Ut och gå ska jag!
♥ Jogga kanske?
♥ Hem till Alex o kolla matchen med gamla klassen =)
♥ Festa?
♥ Sugen på att shoppa med ju...

Köpte föresten en ny foundation idag som jag aldrig har testat innan. En från Make Up Store. Hoppas den blir bra och täcker fint.


Natti natti

Nehe nu var det dags att hoppa ner i sängen för att få sin skönhetssömn, om man nu kan kalla det skönhetssömn. Klockan ringer nämligen 05.30 varje dag denna veckan, förutom till helgen då jag riktigt ska sova ut!

Om någon timme kommer pappa hem från Finland :) Hoppas han har haft det bra där i 2 dagar! Hade egentligen velat se Generation fett men är på tok för trött för det så nu ska jag slumra till och vakna upp pigg och glad som alltid....?

Nattinatti


Dagens

♥ Skinnjacka - Flash (NY!)
♥ Halsduk - Indiska
♥ Vit tjocktröja - Peak Performance
♥ Chinos - Gina Tricot
♥ Blå tygskor - Kawasaki (Store)





VRÅLÅKET

Gick till mötesplatsen i tid i morse, stod och väntade.. så kommer det en silvrig bil, brummar som fan? Hmm.. helt mörkt och så ser jag en kille titta ut genom rutan, hmm? Vem är det? Haha jo då är det Jon Rambo (en kille som jag samåker med) som kommer i en Mustang! :O woho, får vi åka fin bil idag?! Yeah, kostade lite mer än 300 tusen, damn.. och gud så snygg den var! Hoho där satt man mallig både till och från jobbet! =)

Sån här, fast helsilver! Vill ha!




Nu ska jag cykla till träningen (men får inte träna pga att jag fortfarande äter pencilin) sen ska jag vidare och hämta min beigha jacka hos emelie.. den har legat hos anton o gäddan hela sommaren nästan! I alla fall ända sedan förfesten hos Gäddan, haha!

Despan

ojojoj jag har glömt att despan redan har börjat. Så nu ska jag lägga mig i sängen, burra ner mig under täcket och glo på DH!




Imorgon bara måååste jag hinna till stan efter jobbet, galet sugen på att köpa något kul och fint :)

Nyårsklänning?

Imorgon ska jag betala Jimmy Åre-stugan! Nu börjar jag verkligen längta! Tänk er själva, sitta uppe i Åre, snowboarden ska med och så ska jag äntligen få fira med de jag tycker mest om! Nämligen mina gamla killkompisar! =)
Men jag måste ju ha en nyårsklänning och lika bra att börja leta i tid tänkte jag. Dock sa mamma till mig precis att hon kan sy en, precis som jag vill ha den om jag vill! Hmm.. kanske det=)
Funderar på att sälja min snowboard och köpa en ny? Hmm, vad sägs om det kanske? =)

Har föresten glömt lägga in bilderna på mina nyinhandlade kläder. Men det kommer väl så småningom !

TACK

Tänker inte skriva upp allt som hände igår! Inte mer än att jag hade sjukt trevligt, blev kalas full och somnade gott.
Här kommer lite bilder från igår och förra fredagen, de flesta kommer nog in på facebook inom kort! =)






















- Tacos och förkrök at Sabe's
- Denise & Sabbe till "Runkeballe"
- I'm in love !
- Middag igår, trevligt..
- Hahaha. Den bilden ja..
- Jag efter badet
- Alex kleta grädde i mitt ansikte (han fick tillbaka!)

Imorgon är det badtunnefest som gäller!

Hey och ho!

Nu har jag bestämt mig, till morgondagen blir det tacopaj för min del. Det är lite kul att alla ska ta med sig egen mat som vi ska äta hemma tillsammans hos Issa. Massvis med folk och härliga stunder är något som alltid finns på den gatan, på det gatnumret när det väl händer något. Det är badtunnefest, woho jag älskar att bada i den, men det får nog bli en snabbis eftersom jag varit sjuk..
Kul folk, allt ifrån gamla kompisar från Ljungby, Halmstad flickorna, Lidhultarna till Bröderna Peyron tror jag :)

Tar med kameran imorgon så ska ni få se på grejer! Ikväll blir det Idolmys framför tvn med chips och dip!



 

Hur skönt ser det INTE ut?


 


Skinnjackan !

God middag, nu skulle jag snart varit hemma om jag varit och jobbat men det har jag ju inte. Jag har faktiskt varit en sväng på stan med mamma (en snabbis). Det fick ju inte bli för länge på grund av att jag varit sjuk men nu mår jag faktiskt mycket bättre. Tyvärr, eller nej det ska man väl inte säga men tusan gubbar.... jag hittade en skit snygg skinnjacka på Flash faktiskt. Mamma visade mig den och den satt som om den var sydd till mig! Tittade på prislappen 1799:- hmm stod ett tag och funderade, skulle jag köpa den eller ej. Det är mycket pengar och jag ska ju flytta snart. Fast samtidigt så har jag vääldigt mycket pengar kvar av lönen också (bra matilda!). Så jag köpte jackan och mamma blev sååå avundsjuk! =) Hon ville nämligen ha en likadan, men det fanns inte i hennes storlek och tjejen i affären sa att det inte kommer in fler och det är ju det som gör den så unik. Varje affär får ca 5 jackor och sedan finns det inte fler. Så hela stan lär ju inte ha den! ! En rolig grej tyckte jag var när jag köpte jackan så sa tjejen i affären "Du kan väl komma in och vara manekäng någon dag är du snäll". Haha vadå skyltdockan matilda?

Här har ni godbiten och dessutom passade den skit bra till min blåa stora halsduk! !






Äsch nu går det inte längre!

Nu kan jag inte hålla mig längre. Dessa jävla UGGS- stövlar. Jag förstår inte vad folk ser i dom? Dom är fula, JÄVLIGT fula om ni frågar mig. Fast självklart tycker jag det är kul att folk har sin egen stil och sure I don't care. Det är bara det att jag tycker dom är så löjliga. Ser ut som om man går runt i något som för det första ser 10 gånger för stort ut, för det andra alltid är konstiga färger på (vem vill ha rosa pissrosa skor?) och för det tredje säkert läcker in vatten (min egen idee!)
Klumpiga KOSSOR är vad ni har på fötterna tjejer!

Äsch självklart får ju folk ha dom, men jag själv skulle då aldrig i hela mitt liv ta på mig dom! Dom får bli HUR MODERNA som helst, jag tar inte på mig sånt som jag anser fult. (däremot är dom säkert gudars sköna!) men det hör inte hit!




TVIFAN! Dom påminner om "Mån-skorna" som fanns för några år sedan...

Skit mobiler!

Visst är väl alla mobiler byggda så att dom inom ett år skall gå sönder eller på något sätt få människan som äger den att bli helt galen och byta! Alltid finns det fel på dom. Min mobil har ju också "några" skavanker:

Stänger av sig själv
♦ Folk kan inte ringa till mig för det tutar som om att den är avstängd, när den i själva verket är på!
♦  Jag har i princip ingen teckning någonstans längre?
♦ Skärmen e paj (ifs balens fel, eller lösnagellim, ha aldrig det i din balväska tillsammans med mobilen ;) )
♦ Man hör inte när det varken ringer eller vibrerar!
♦ Det är faktiskt en riktig RISHÖG!

Så igår satt jag och tittade på nya mobiler, Samsung ska vara den mobilen som är minst fel på. Och jag satt och funderade över om jag inte hade råd att dubbla mina kostnader i några månader, det blir ju bara 300 extra? Men sket i att ta tag i det igår för jag var för sjuk och orkade inte. Självklart ringer Tre upp ikväll och undrar om jag är nöjd med mitt abonnemang? Mjaa, sådär.. ganska dyrt.. mm.... Är du nöjd med din telefon? fortsätter dom.. NEJ svarar jag och rabblar upp alla fel den har och hoppsan. Då tycker ju självklart tjejen i telefonen att jag skulle ha en ny med nytt abonnemang. 299 kr/mån och då får jag ringa för det också, vilket jag tydligen inte har fått göra innan och det är därför det har varit så dyrt. Hm, det förklarar ju en del. Så nu kommer det en ny mobil på posten i nästa vecka! Skönt att äntligen kunna ringa, svara och ja allt det där ni vet!


Vid krysset ska vi bo

Jag & sabbe ska bo vid krysset och emelie bor vid n:et på ankaregataN
=)



JABADABADOOOOO!

Här kommer det:

Den 1:a November 2008 (dvs om mindre än en månad) FLYTTAR jag och Sabbe till en lägenhet! ÄNTLIGEN!,. Och gissa vem vi får som granne? Alevallen och EMELIE! =)=)=)=)




Vi kommer ha det såååå braaa!

Tips till alla 3or

I för sig vet jag inte om ni redan haft er första studentfest, mycket möjligt :) Men i alla fall, kan ju vara bra tips för dom som går nästa år annars =) Jag var i alla fall Karlsson på taket och jag tyckte det var jätte kul eftersom jag flög runt på festen hela natten lång !




lägg märke till propellern som jag gjorde själv och som faktiskt snurrade! Samt kudden jag hade innanför skjortan :D

Haha

När jag läser vad jag skriver hittar jag stavfel och skrivfel hela tiden. Speciellt när jag är stressad, som ni kanske märkte på förra inlägget ;D

JAAAAAAAAAAA :D

är super glad fastän jag är sjuk, ska till tanläkaren imorgon...
jag har en hemlis, jag och sabbe som jag ska berätta om imorgon =)
hoppas ni läser då, för det blir förhoppningsvis ändring i våra liv!

WOHOOOOOOOOOO

RSS 2.0