Kalas från helgen

Japp nu har jag städat klart mitt rum, Äntligen för fy fan vad stökigt det var efter helgen. Har hittat en svart jacka från h&m och en tröja med en gitarr på som någon kanske saknar? Hör av er i så fall! Dessutom issa, din rosa mp3 ligger här och skräpar.

Här kommer lite kalasbilder från helgens bravader!



     

Tack allihopa som gjorde helgen till helt oförglömlig <3

Jävla måndagar

Japp då var det måndag igen och nu känns det fan för jävligt att inte börja jobba förens nästa vecka. Jävla skit, nu ska man gå hemma och stå ut med morsan i en hel vecka istället. Frågan är ju om jag kommer överleva när man har haft så bra sällskap hittils? Idag har man i alla fall fått mer goa cash, tack skolan!
Galet trött idag med och inte blir det bättre av att människor står precis utanför dörren och tex pratar med hunden i en tonart som heter duga!

Vad händer idag tros? Jadu, en bra fråga. Man kanske skulle ta och träna lite?




Matilda/- Vill kunna skiva så som jag en gång gjorde

Grattis Spanien!

Japp, då var det väl bara till att gratulera Spanien som tog guld idag över äckel Tyskland, är faktiskt ganska glad för det! Javisst! Haft en ganska bra dag tror jag, blev inge bakfull bara allmänt trött som fan vilket jag märkte nu när jag körde hem från Hylte då jag knappt såg vart jag hade bilen, fick stanna och ta massa vatten o sänka värmen! Sen jävlar blåste jag på hem. Inga speciella djur ute på vägarna ikväll heller som ville bli överkörda.
Efter idag blev jag bara ännu mer sugen på att skaffa egen lägenhet, jaaa NU TACK.
Mamma och pappa kom hem innan, men hann bara säga hej och goddag för sen skulle jag bege mig. Får väl se lite mer utav dom imorgon antar jag.
På tal om kul saker:
Tack alla som var ute igår, jag hade Kalas trevligt, ja faktiskt! Inte haft så kul på jag vet inte när faktiskt. Hel bra dag igår! Och för alla som inte vet så har Andy den vita tröjan från H&M som är så jävla snygg!
Och än en gång, förlåt dennis för att jag försvann igår, tjoho! Men jag åkte hem o gjorde hamburgare! =)

Kanske skulle ta och kila ner till Danmark någon dag? Kila runt o glo i affärer och äta korv! ja fyfan vad mysigt. Någon som är sugen?

Som vanligt förvirrad men glad, på något konstigt sätt. Verklighet, tack.

Clean as fuck

Nu jävlar håller här på att bli fint igen, hoho! Fast efter ikväll lär det ju se lika förjävligt ut igen. Tänkte ha lite kalas minsann. Fast bara lite förkalas, precis som joel hade igår! Myspys.
Haha och på tal om Joel, så tror jag bestämt att du ringde mig 2 gånger i natt då senaste gången var klockan 4 och då frågade du var jag var någonstans! haha hemma i sängen kanske? ;)
Om en timme ska jag åka och hämta Sabbe, vi ska titta film och sen ska vi åter igen ut och gå med hunden vilket jag redan har gjort idag en timme.
Tänk om man kunde hitta sig en kock? Som alltid lagar god mat till en och ja herregud. Nu när jag är ensam blir det nudlar till frukost, nudlar till lunch och nudlar till middag? JOHO!

Veckans partypingla tilldelas Emelie R, för ett bra kap med biran (sthlm) och med ett fantastiskt humör är du alltid på topp när det gäller FEST! grattis! hoho.

Tudiiiiiluuuuu

Dags att hoppa ner

i sängen för en härlig natts sömn, välbehövlig må jag säga.
Faktum är att just nu vill jag bara börja jobba så man slipper tänka så mkt, vill inte tänka mer nu. Blir bara mer och mer konstig för var dag som går och detta ska fan bli den bästa sommaren även om alla andra somrar är svåra att slå!
Ska ta tag i mig själv, skriva ut lite CV:n och kila runt o lämna dom nu, vill ha ett jobb och en egen lägenhet! JA!

Kom hem nu, jag vill inte vara här ensam längre, läskigt hus med massa mörker utanför. Usha. KOM HEM!

På topp!

Hemkommen från Joel och ja må säga att det var tur jag satte på mig lite make up, lite kläder och tog med mig kortleken och kilade bort. Mycket kända gamla sannarpsfolk som var kul o träffa! Thimmy, självklart! Alltid lika trevlig och go! Trippade bort och ja må säga att det var en del ös där bland allt folk! Kilade senare hem och nu sitter man här i hopp om att man ska somna in sakta. För imorgon är det utgång på ingång! Förmodligen tillsammans med en del folk idag och ihop med Joel! Här eller där, det får vi se! =)
Slängt i mig en påse nudlar har jag också gjort idag, det är väl baskemej så gott det kan vara med lite nudlar ibland. Det är nog en favorit hos matilda!


Morgondagen ser ut så som så att:

♥ Vakna, äta upp det lilla bröd som finns kvar
♥ Ut till ön och gå en lång runda med Doggi
♥ Städa upp all disk och rensa upp all skit
♥ Invänta Damer & Herrar från alla dess ställen
♥ Lämna tillbaka filmen The heartbreak kid (Bra & rolig!)
♥ Äta mycket nudlar
♥ Utgång & förkrök väntas



Galet att man kan vara så glad som jag var denna dagen! Allt på topp, hatten,solisarna (DOH!) håliga jeansen
Vill vara så här glad igen.

YÄyäyä

JOdeladelituhuuu!

Jaha, då var man åter ensam och skall försöka att underhålla sig bäst det går. Funderar och funderar över om jag skall köra till Lidhult i alla fall, eller kila över till Joel trots att jag är tröttast i hela världen. Kunde ju faktiskt bli lite roligt kanske.
Kan inte sitta här och lipa hela kvällen ju. Nejnej! Eller kan jag det... hmm
Gårdagen blev mkt hård och knasig så vet inte riktigt om man pallar en utekväll till. Vaknade upp i morse med världens bakfylla, japp sant! Dom borde förbjudas baskemej!





Tack Emelie för att du e så KULILUL! =)

Nya inköp!

Var hos tandläkaren nu på morgonen, ush o fy så trist. Därefter begav jag mig för en runda på stan och Råkade hitta ett festlinne OCH en kjol, attans bananer och där rök dom pengarna. Ringde dock och tiggde till mig kjolen av mamma som tyckte att det var ett bra kap! Dessutom var festtoppen på halva priset så man kan ju inte låta bli. Träffade trevliga Niklas och Jabbe i stan en snabbis! Köpt schyssta jeans hade jacke gjort iaf.

Bilder kommer inom snarast på mina nya fina inköp.

Over and OUT

Grandiosa!

Precis hemkommen från matchen, tyvärr slutade det olyckligt med förlust 0-1. Typiskt, så himla typiskt. =/
Nu är det bara att ta nya tag och gilla läget som är skit just nu. Sitter och glor på Ace ventura - den galopperande detektiven rider igen, haha måste säga att han är väldigt speciell. I pausen ska jag passa på att kila ut med hunden en sväng. Suck suck suck. Har även slängt i mig en pizza från grandiosas xtra allt. Riktigt god om jag får säga det själv. Biff, beanaise sås paprika (och såklart slängde jag själv på massvis med rödlök!)
Var och lämnade tillbaka filmerna samtidigt som jag var tvungen att hyra en ny, heartbreak kid har jag för mig den hette? kan inte svära på det ...

Ge mig morgon och härliga stunder!

Om jag bara fick...

Nu ska jag alldeles strax ta bilen (JA!) ner till sannarp för att titta på när mitt lag spelar match. Hade gärna varit med men har man inte tränat på en månad så finns det inte så mkt att göra. dessutom är halsen inte den bästa igen..
Ska passa på att lämna tillbaka mina filmer och kanske hyra mig en till! =) Finns ju inte så mycket annat att göra när man är ensam och övergiven. Tack för mer bensin pappa <3

Nej nu ska jag åka och handla, kramkram till er!


Tips från Matilda!

Nu har jag tittat på denna filmen 4 gånger och jag skulle nog kunna se den fler gånger med.

Kärlek på menyn



Galet bra film!

Balen 08

Fick lite nya bilder från balen i Juni som vi hade med Kattegatt. Här kommer lite smakprov.

Dagens: - Äta fil med jordgubbar
- Gå ut med hunden
- Städa huset, dvs damsuga, torka av, torka golvet, städa upp all skit
- Umgås med Emma, laga potatis och purjosoppa
- Film med Emma
- Kolla på vår match

        

Confused...


Jag vill jag vill jag vill....

Jaha, då var det måndag igen och denna måndagen har man till och med lite röst att bjuda folket på. Vaknade upp av att en lite pingla stod i dörren och skrek att hon skulle duscha innan vi drog in till stan, ca 20 min senare så står hon i dörren igen och då är det dags att gå upp.. har nog aldrig varit så trött!
Kila in till stan, köpa lite onödiga grejer som jag inte behöver och självklart en dvd spelare som jag är galet nöjd med! Senare hem, laga mat, titta på film, äta jordgubbar och träna! Så jäkla tråkigt o komma igång sista träningen innan uppehållet. =/ aja, vi har hårt "lov", 3 hårda pass i veckan ska vi göra..
Time to get a shower? Yeah.

Jag bara vill vill vill, men hur?



Tack alla som gjort denna veckan till något speciellt. Har haft galet kul.

FORSA!

KOM IGEN NU SVERIGE! IKVÄLL VINNER VI MED 1-0



Önska..

klockan är runt halv 4 och jag har fan inte åstadkommit mkt idag asså. Vaknade halv 12 och gick upp åt en macka, städade hela mitt rum (okej det var bra!) sen tvättade jag mina hultankläder (också bra!) efter det gick jag ut och sprang, vilket inte var lika bra pga att jag fick SKIT ont i halsen igen och hjärtat gjorde fruktansvärt ont, så mjaaa...
2 ½ timme till jag ska dra o kolla lite av min träning med emelie innan vi beger oss till Lidhult för Sverige matchen!
Och jag säger bara: Snälla skolan ge mig 1050 kr nu i slutet, jag BEHÖVER dom!
Snart midsommar, utan dig, men samtidigt med de bästa som finns! Mina bästa kompisar som alltid kommer förstå mig.

Nu för tiden kan man bara önska...

Minnen

Minnen måste verkligen vara det bästa som finns, speciellt bilder. Här kommer från de bästa dagar i mitt liv!

None            

- Balen (helt oförglömlig)
- Studenten, ännu bättre
- Resorna till gbg
- Festen hos exet som slutade sent på morgonen i Emelies lägenhet

FAN

Lite bättre

Natten har varit bra, konstigt nog.... trots att jag inte kunnat sova,
Vaknade av sms från kära dennis, fan hinner inte fika idag goding! Vi får ta det i helgen för då är jag ledig, vet att du läser detta men jag är ledsen. Så jävla mkt att stå i nu när mamma o pappa ska iväg o tvätta hit o dit. Lördag eller söndag it is!
Ikväll blir det lite bira och fotboll =) Fyfan vd gott

Vill vill vill ringa och väcka, men nej fy det får man inte! Jag har en idé.



Om jag fick...

kramas med en svettig fotbollsspelare skulle jag bli glad. FYFAN vad det är bra, det måste vara det bästa som finns (eller som emelie säger, det var ett litet ljug) men nästan det bästa.. Tycker ni inte?
En svettig kille med fotbollsskor, hoho ! Sitter här och ler för mig själv.....

Unnaryden

Precis hemkommen från den skönaste hålan i Halland, nämligen Unnaryd. Världens mysigaste ställe Fullt med mygg och knott! Jag säger då det, första halvlek var knappt så man överlevde med alla myggen! HELT JÄVLA GALET!
Skönt snack innan hos Cake med damerna, sedan en skön tripp ner till vallen o satt i solen o kollade på det bästa som finns! Fotboll, jag saknar den så otroligt mycket just nu.
Härligt o slänga på sig de svarta saknade jeansen och i med nitskärpet, me like that! SÅDÄSÅ!

Telefonsamtalen gör mig glad och när jag lägger på finns alltid leendet kvar där, men det förvandlas ganska snabbt till tänk och tänk och tänk. Att tänka gör mig för tillfället helt jävla galen! Om man bara kunde få slippa tänka så jävla mkt. Att vakna kl 4 på morgonen och ligga o tänka i 2 timmar, DET gör mig fan tokig.
Morgondagen ska spenderas i Lidhult med de bästa guysen, damerna, gula tröjan och bira!

100 kr på att Holland vinner EM, ngn som vill sätta emot?



Vissa saker var kul, men hade jag fått göra om allt skulle jag göra det direkt!

Jahaoo

Ja, vet inte riktigt vad man ska skriva... är så himla förvirrad i huvudet. Ibland om dagen mår man jätte bra, ibland har jag så ont i magen så jag vet inte vad. Det enda jag vet är att jag skulle göra allt för att spola tillbaka tiden och inte druckit den där spriten eftersom man blir så konstig av den.
Det enda jag vet är att inte ngn gång mer, det är det enda jag är helt säker på.

Nu ska jag bege mig med lite damer till u-ryd för att kolla fotbollen. '



Varför åkte jag?

Tur att...

studenten var bra som fan TACK



dåliga måndag

galet att man blir så glad så fort mobilen börjar lysa...
men varför  blir  man så glad?

Antons pic

Kolla in grabbens bilder från Hultsfred, massvis med PUSSbilder.
Anton Peyronson

FAN

jag har aldrig mått så bra som innan.....


Hultsfred

blev inte som jag planerat, bara tvärtom... så jävla dåligt för det är ju inte jag.
från att ha mått bäst i hela världen till värre än någonsin.

Rest in peace

När jag hörde det trodde jag inte det var sant, sånt händer bara sånna personer som man inte känner eller vet vilka det är. Att du åkt med en bil från Ljungby in till Halmstad för att förmodligen leva livet är ju hur kul som helst. Men att ni kört in i ett träd och att du inte finns längre, det är ju helt sjukt. DET är sånt som inte händer människor som man känner. Jag kände inte dig särskillt bra, men jag vet att du var en go kille för de hann du mer än visa när vi var hos dig i våras och jag kommer nog aldrig glömma din fest vi var på, dom skratten och det härliga leendet!
Vila i frid Robert, livet är orättvist!


R.I.P Robert Coric 7/6-08

Studenten imorgon JAHOO

Japp imorgon var det dags, sista dagen tillsammans med sin underbara klass. Kommer nog bli lite tråkigt utan er för man har fått otroligt många glada dagar och mycket skratt tillsammans, ja faktum är att jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag har gjort dessa 2 sista åren med er.
Börjar dagen imorgon med studentfrulle hos mentorn Henke som råkar bo ca 10 min från mig, vilket är helt galet skönt. Klockan 07.00 ska vi vara där med skumpa osv :) KOmmer bli helt kalas och jag kommer sakna dig Henke, du är fan den bästa läraren som jag någonsin haft ! Så jävla skön att umgås med och förstår alla i klassen, haha och det må jag säga är det inte många som gör!
Var och smyckade vagnen idag hos Makkan, gott och klart! Galet kul, som alltid med vår klass
Imorgon är det sista dagen tillsammans :'(

image241



SPI05B goes ----


image242


Lycka till allihopa!

Biljett klar!

Fyfan vad skönt, nu ligger biljetten här hemma och bara väntar på att få användas flitigt nästa vecka då den byts ut mot ett band att ha på armen. Såg precis spelschemat och gud ja, det va galet bra eftersom nästan inga bra band enligt mig krockat.  GALET BRA!

Kom precis hem från sannarp där jag har glott på när grannen joel och hans killkompisar lirat lite boll, men även elin och hennes kompis kom :) Skönt o bara sitta ute och titta på härlig fotboll när den är som sämst :) Snart drar dom alla till Hultan och ja, vi ses ju där!

Dags o hoppa ner i sängen som väntar ! // Ciao

BAL

image240

kommer mer

RSS 2.0