Årets första dopp

Imorgon blir det tylösand tidigt, bestämt och klart nu! Tjoho och då ska jag nog minnsan passa på att ta mig mitt första dopp i havet! Känns som om det är på tiden nu, herregud snart juni ju.
MEN, är det någon som kommer ihåg min lugg jag hade ? HAha


image239

natti natti på er där ute nu ska jag sova igen de timmar som försvann spårlöst i natt!

Loser!

Happ, det kunde man väl ge sig fan på att alla var skit grymma på minigolf och jag får en 10 vilken också är den enda 10an under hela tävlingen, typiskt..
Vi stack hem till Angie en stund o kollade hennes balklänning (så jävla fin!) snackade massa skit och sen begav jag mig hem och nu har jag jävlar städat undan allt på hela rummet som låg och skräpade.
Bilder kommer förmodligen imorgon, dock hittade jag en kul film på youtube på vår Melodifestival vi hade igår! Check it out :)

http://youtube.com/watch?v=NnL0SUJ2T08

image238

på något konstigt vis känns det som om det kommer bli mkt samtal i natt? Ha!


Minigolf!

Yeah nu kommer angelica vilken sekund som helst och ska hämta mig för ikväll är det glass och minigolf dags! En riktig tjejkväll med många goa flickor! kommer bli hur kul som helst och jag ska baskemej köpa en megastor glass :) JA! Blir alltid sånt tjaffs när vi spelar om att folk fuskar och hahaha sånt fjant. Vi får väl se vem som vinner och önska mig själv lycka till!
Imorgon blir nog en bra dag känner jag på mig =) Sola på Tylösand hela dagen och sedan får man besök av en mkt speciell och söt person, hoh! Kan knappast bli bättre? naj..

Passa er nu tjejer för jag e på g!

Hot hot hot

Varit på stan en sväng med bakfyllan som tittade fram, mamma handlade det sista åt mig till balen och herregud vad det är dyrt. Tänk om man skulle betalat allt själv, hade ju aldrig gått! Bara smycken o lite smink gick på över 600 kronor. Galet! Vi åt en pizza på lilla torg, fyfan vad gott det var, spec Colan! haha när jag ätit en bit på pizzan var hela min stora cola slut så fick beställa in en till (känns som om bakfyllan spökade lite)
Legat ute i 30 min i solen men fyfan det är så varmt så man blir ju helt galen! Svetten bara forsar ner, urk så nu håller jag mig inomhus. Tänkte städa lite för ahhaha det kan behövas eller vad säger du frida?


   

Haha och ärligt talat skiter jag i vem som vann melodifestivalen herr/fru anonym.. många som tycker det är tråkigt att kulturklassen snott sitt bidrag från youtube, menmen sånt är livet! Det var ju bra i alla fall. MJAu


Bilddagboken

Eftersom min dator är lite jobbig och bloggen helt störd så kommer bilderna upp på min bilddagbok eller facebook!

http://longbefore.bilddagboken.se/p/main.html

eller

matilda näslund på facebook

Yeah!

Kul kväll/natt som kan beskrivas med ett ord : FYLLESLAG!

image233

peppad och glad!

Såklart så gör man mycket dumheter när man har mobilen i närheten och ringer och tjatar, haha! Kan bara säga förlåt och du får ge igen när du vill.


Camp Sannarp!

Dagen började skit bra, världens bästa sms på morgonen gjorde att jag sprang ur sängen och satte på mig fotbollskläderna! Cyklade till skolan och fick ont i foten som fan på fotbollen.. ajaj! sedan tillbringades en stor del av dagen till att öva på melodifestivalen och sedan uppträdde vi (haha jag glömde hela texten på första låten) bra matilda, men vafan gör man? övat 3 ggr på låtarna så vafan! Vi vann inte, vilket var lite synd eftersom de äckliga kulturarna hade snott sitt bidrag från youtube! BLÄ!
Ikväll blir det att inta sannarps gräs med tält, bira, bandare, solstol =) Fyfan vad gott! Knäckt andra ölen precis och mår skit bra faktiskt =)=)

ha så kul ikväll mina godingar, för det tänker då jag ha!

JA!

Har tillbringat en del tid uppe i Göteborg till =) Var på Ullevi och såg på den dåliga sverige matchen, men som tur är så hade man bra sällskap och inte fan kan vi ha tråkigt ihop tror jag i alla fall! Det var galet skönt att sitta i solen, kolla fotboll o dricka en kall jävla bira!
Gårdagen spenderades till att göra kladdkaka med vanligglass och apelsin ute i solen medan man solade lite fläsk! Najs, varmt som attans.. aldrig varit så svettig tror jag. ush.. på kvällen var vi snälla och tog med lite kladdkaka till emils killkompis som var sjuk och ack så sliten han såg ut! Krya på dig.
Dagen har spenderats på göteborgs gator! naaaajs, bra sällskap även idag!

Hultsfred 08 - bestämt, snart kommer biljetten!

Vill tillbaka!

Ikväll intar vi Ullevi

image228

image230

För idag ska vi kolla på Sverige matchen på Ullevi, snart dags att igen ta bussen :)


Hela brallor!

- varför har du varit och köpt söndriga kläder nu igen?
- för det är modernt och snyggt!
- ungdomar nu för tiden (fnys)

Vad är det för fel på jeans med hål i? det är ju för det första skit snyggt och dessutom ganska skönt när det vädrar om benen, hallo morsan vi kan inte alla leva på din stenålderstid! Här kommer lite smakprov på lägges (nu mina! moahaha)


  

Natti natti, härliga samtal!


Och sen...

När man åkte hem så blev det lite tråkigt eftersom jag har skrattat och myst som aldrig förr så blev det lite svart/vitt på vägen hem....

                                          image225
Men eventuellt och då skriver jag eventuellt ska jag kila iväg mot den dära härliga staden imorgon med, haha! För att inta ullevi med emil. Men det får vi se, vi kanske är sjuka! Lycka till imorgon!

Bästa helgen på jävligt länge!

Japp helgen har varit helt underbar! Den har tillbringats i de bästa delen i hela Sverige, nämligen i Göteborg och för en gångs skull inte på stans gator i jakt på kläder och skor. Nej denna gången var det för att umgås och träffa en liten myspys kille Emil som verkligen hade en skit soft lägenhet, myspys på den fyfarao. Det började med en resa med Swebus från österskans som avgick 30 min senare än beräknat vilket gjorde mig lite nervös faktiskt, haha. Därefter kom jag fram, 10 min senare än beräknat vilket var helt okej. Träffade Emil på stationen och sedan tog vi bussen hem till honom och ja, gud så mysigt han bodde! Buh! Den kvällen blev det lite mysiga filmer och pizza som också blev frukost. Skit skön dag med härligt väder. Gårdagen vaknade vi tidigt, emil och hans kompisar skulle nämligen plugga till tentan de har imrogon (lycka till!) jag fortsatte att sova en stund, ja närmre 13.00 och då begav vi alla oss till en kinarestaurang och japp gott som fan! Kyckliingspett med jordnötssås. Följde med en sväng inom deras skola, som faktiskt var najs! fast lite sunkig där just dom satt, haha! Blev lite fotbollstittande på dagen och en glass i solen med emil! satt en stund utanför hans lägenhet o glassade tills solen gick ner. Därefter chill o ost! :) Handla mat hann vi också med och laga den också! Mumsigt var det och jag har lärt mig ett och annat om matlagning må jag säga haha! blev en del tv igår kväll med jaaao och i morse åkte jag hem, men var jävligt nära på att missa bussen, pjuuh!

image224

Har du krackelibrankelfnatt eller?

Då var det dags!

Nu ska jag bege mig till swebus stationen om ca 30 min :) för att sedan åka till gbg, älskade stad! Kommer förhoppningsvis bli galet kul! MEN, vart tog soljäveln vägen? :( huh... saknar dig redan solen!
Har precis varit på eurostop med emma, galet bra faktiskt eftersom jag hittade en skit snygg balväska! YES, det hade jag ingen aning om var jag skulle hitta så bara stod den där framför mig! jahooo, och så blir det nog lite blommor till håret. naaajs

Nej vad ska man göra nu, tråk tråk..

Blodplättar & fotboll

Dagen till ära började lite smått bra, haha! För att inte nämna en av de bästa morgonar! Fick ett samtal av, ja... och han sa att jag hade försovit mig! Åå nej tänkte jag och slängde mig upp i sängen, nehe! han ljög, inte fan var klockan över 8 som han sa, den var 06.30! haha! Lugnt kunde jag lägga mig ner i sängen igen, där låg jag och snackade skit i 1 timme =) Mycket bra morgon!
Sedan till skolan till 08.10, för näst sista fotbollsträningen :) Det var kul och skönt att träna tidigt i solen, men gick inge vidare idag.. inte för någon verkade det som.  Därefter frulle i skolan och sedan en dålig film med henke!
Efter skolan cyklade jag och emma uppåt mot rotorp, skulle hämta en köttkniv i en brevlåda ja, tro det eller ej. Och så klart hittade jag inte huset så letade i alla brevlådor, haha fel, fel, fel fel! Attans så till slut fick jag slå en pling och då hittade jag såklart huset direkt. Galet jaaao, och när jag står där och rodnar kommer det så klart upp någon från källaren i lägenhetshuset NOOO! slängde ner kniven i väskan och log! haha.. så imorgon ska kniven till sin ägare i Gbg! Hoppas han får det bra där :)
Ikväll eller ja om 1 timme ska jag bege mig till sannarps IP för att kolla vårt lag spela, är inte med pga hosta och jävligt ont i halsen må jag säga. Morgonarna och kvällarna är värst, då kan jag knappt snacka..
Tyvärr måste jag nog slänga med naturboken i cykelkorgen eftersom vi har prov imorgon och måste klara det!


Matilda/ - Imorgon är det fredag och en bra dag för mig =)


Glömsk kvinna!

Glömde ju skriva att det där var ju självklart inte ALLA banden som ska dit! Men det förstår ni kanske själva att det är fler band! Såååå sugen på att kolla Adam Tensta så jag kan dö !

ADAM TENSTA [S]


3-dagarsbiljett:

Med den här biljetten har du tillgång till festivalen under festivalens samtliga tre dagar. Du har även möjlighet att helt kostnadsfritt bo på festivalens camping mellan måndag 9 juni till söndag 15 juni.

Pris: 1590 kronor + förköp.





Morr, nu åker vi!


Bandsläppet

Bandlistan Hultsfred 08

  • RAGE AGAINST THE MACHINE [US]
  • LINKIN PARK [US]
  • HIM [FI]
  • BABYSHAMBLES [UK]
  • SERJ TANKIAN [US]
  • THE HIVES [S]
  • HÅKAN HELLSTRÖM [S]
  • SÄKERT! [S]
  • SIMPLE PLAN [CA]
  • RUFUS WAINWRIGHT [US]
  • DANKO JONES [CA]
  • ANTI-FLAG [US]
  • THE DONNAS [US]
  • ROBYN [S]
  • TAKIDA [S]
  • LOOPTROOP ROCKERS [S]
  • RAISED FIST [S]
  • TIMO RÄISÄNEN [S]
  • NEVERSTORE [S]
  • BLACK LIPS [US]
  • ATMOSPHERE FEAT. BROTHER ALI [US]
  • JIMMY EAT WORLD [US]
  • PARAMORE [US]
  • ALTER BRIDGE [US]
  • LYKKE LI [S]
  • ARCH ENEMY [S]
  • FAMILJEN [S]
  • ADAM TENSTA [S]
  • MISS LI [S]
  • MANGE SCHMIDT [S]
  • MARKUS KRUNEGÅRD [S]
  • HÄSTPOJKEN [S]
  • JOHNOSSI [S]
  • EVERGREY [S]
  • THE ONLY ONES [UK]
  • THE FUTUREHEADS [UK]
  • BIFFY CLYRO [US]
  • SONNY J [UK]
  • ROONEY [US]
  • BLOOD RED SHOES [UK]
  • JAGUAR LOVE [US]
  • FUJIYA & MIYAGI [UK]
  • GET CAPE. WEAR CAPE. FLY [UK]
  • KATHLEEN EDWARDS [CA]
  • PHOEBE KILLDEER & THE SHORT STRAWS [AU]
  • THE COOL KIDS [US]
  • MY BRIGHTEST DIAMOND [US]
  • DISCO ENSEMBLE [FI]
  • KEN [S]

  • Fet text på de banden jag skulle vilja se! Vad tycker ni, är det ett bra bandsläpp? Enligt mig JA!


    Hultsfred 08

    Jag blir bara så galet sugen på att åka nu, tror baskemej vi ska bestämma oss nu! Jag är på och jag vill dit, nu eller aldrig ! issa vad säger du, dags att köpa en biljett kanske? Titta på bilden och dröm dig tillbaka, I love that place! Att stå där i solen vid scenen, precis druckit en varm men ändå festivalgo bira, musiken som strömmar ut från allas camp och folket, ja folket gör ju allt =) Om vi åker i år ska jag jädrans köpa mig en keps och inte äta upp flera tusen kronor! :)

    Titta på bilden och njut, för jag är 99 % säker nu!

    image223

    Matilda/- ska vi åka? JAG ÄR PÅ!

    Klaaar!

    Äntligen är dom två arbeten som jag verkligen dragit ut på färdiga och jag känner mig som en helt ny människa och provet som jag har på fredag känns inte alls jobbigt längre även om det kanske borde göra det...? Så nu ska ajg bara lära mig allt om blodet osv. Suck! hatar dig anders!
    Kan inte riktigt komma på vad jag ska skriva för jag har bara en sak i huvudet och gissa vad! hahahha vill ha fredag och det är NU!  Någon som vet vad det ska bli för väder i helgen i gbg? sol I hope!
    Känns lite som om jag MÅSTE träna imorgon för att få bra betyg i skolan på fotbollen =/ det suger för min hals, träning kl 08.00 ! ush..

    Danzig - mother (spelat den på GH ngn gång? )



    Matilda/-  kunde ingen kul spelat match idag så jag hade haft ngt att göra

    Första försöket

    Altså förstår inte hur galet glad jag känner mig. När skolan tynger ner så kommer du med så sköna kommentarer så man bryr sig inte längre om massa jävla reseberättelser, det finns så mycket roligare saker att tänka på! Det sista smset slår nog allt, jag vill ha fredag och det är fanemej NU, NU NU! Fått lite härliga låtar också som jag lyssnat på hela goa kvällen tillsammans med snack, plugg och andra avenyn. Gott!
    Här kommer ett muntert försök till dig Petra Comnell, jag vet inte ens om du läser min blogg men om du gör det. Skulle jätte gärna vilja ha tillbaka min svarta tub-klänning som du lånade förra året =) Saknar den lite faktiskt! Läser du inte detta får jag slänga iväg ett sms, men gör ett försök i alla fall!
    kvällen har även spenderats ute på östra stranden där vi i tappra försök gick fram och tillbaka för att få tag i glass, men lyckades vi? det blir vår egen ensak, punkt! Kacka hanna sabbe och jag gick hit och dit. Mycket snack och tror faktiskt vi mådde ganska bra av det allihopa och hoppas verkligen du mår bättre HANNA! <3

    Nu ska jag hoppa ner i min säng och se om jag kan sova bättre i natt? har haft lite svårt att sova sen helgen, kan det vara värmen eller förkylningen som spökar tros? För övrigt så har jag ingen röst just nu, haha är så förbaskat förkyld och har galet ont i halsen! Blä!

    Matilda/- Gladare än någonsin


    Dagens

    Här kommer dagens!

    ♥ T-shirt (ny!) - Carlings
    Klocka (ny!) - Ur & penn
    Bagy jeans - Levis

    image222

    nu ligger biljetten här hemma på mitt bord, färdig att användas! =)

    matilda/- fyfan vad bra!

    Helgen planerad?

    Japp issa, tro det eller ej men förmodligen ska jag till gbg på Fredag- lördag ? :P hoh, lite glad där ja!
    Snart ska jag och Froydie ner till stan, ska inhandla mig ett par nya brills, tappat de andra? Ngn som har sett de sen förra helgen? Ska även inhandla en del andra viktiga saker och även köpa biljetten till gbg förmodligen, swebus here I come..

    Matilda/- so long

    Härliga folk tycker vi om!

    Gårdagen började med en ganska tidig morgon, var ute och promenerade som sagt.. sedan kom sabbe hit och vi körde till Lidhult för att hämta IS som var jäkligt festsugen måste jag säga! Helt galet skön den bruden asså! Fortsatte när pappa körde ut oss till Gullbrannstorp där exet hade fest. När vi kom dit var det ganska lugnt och folket satt lugna och snackade. Efter några timmar var de flesta på topp och var ganska glada! Jag träffade Emma från jobbet där, fan vilken skön tjej du är asså! PANSARPLÅÅÅÅT! hahaha!  Skönt folk, ganska kul att festa med de lite äldre ibland ! Lite senare, runt klockan 11 så begav vi oss in mot stan, Johns lägenhet. Som låg helt galet fint ovanför team sportia! Där satt vi och pimplade ett tag och det blev väl en och annan öl. Därefter gick vi ner på stan en sväng och jag råkade få med mig professorn till BM, haha ganska stolt faktiskt. Inte så vanligt att det hänger folk i 23 års åldern där :) Men vi hade kul allihopa och ja, hehe.. galet kul faktiskt! Gäddan och company anländer och vi bestämmer oss för efterfest hos Emelie, långt in mot morgontimmarna, närmare 5 faktiskt. Därefter traskar jag issa martin och Emil hem till Gäddan och efter en och annan räkmacka kom till och med vi i säng!
    Härlig jävla kväll som man bara sitter hemma och ler åt nu :)
    har liksom aldrig förr varit min stil, men nu HOHO!

    image221

    Matilda/- Aldrig förr, men nu

    Underbart med vinst!

    Så jäkla gott att vi vann matchen igår mot Ullared, så jääääkla skönt! 3 poäng rätt ner i fickan! TJOHO, det behövde vi verkligen. Direkt efter matchen cyklade jag och emma hem med rallyfart! Fixade mig på ca 20 min, det ni! Sedan cyklade vi ner till Nathalie och satt där o drack och snackade skit innan vi begav oss till Underbar som igår var helt jävla GREAT!  Det bästa var nog när vi skulle hem och stötte på sebbe och med sig hade han en kines (som han tydligen inte kände som hade förföljt honom) haha! Så sebbe bad mig skjutsa han på cykeln en bit så han blev av med kinesen men då började kinesjäveln springa jämte cykeln och fyfan vad jag skrattade! ha!
    Galet galet, härlig kväll i alla fall! Nu borde jag dock städa mitt rum men jag orkar faktiskt inte. Kan man inte bara hyra en in städerska för sisådär 20 kr/h till mitt rum så jag får lite ordning! Snart kommer nog sabbe också, vi ska leka och hon ska testa sin balklänning här. Ikväll kommer nog issa pissa in också :) Dock match imorgon så det blir en lugn kväll för min del!
    Morgonen började med lite frukost sen en lång runda i skogen med mamma och hunden. Jag måste säga att fyfan vad jag är rädd för att stöta på en orm på vägen. Hade jag gjort det hade jag nog svimmat och dött. Man går där på grusvägen och inbillar sig att alla pinnar är just den där huggormen som skall slingra sig fram till en, höja huvudet och Bita till! USH! Får rysningar i hela kroppen, dock slapp vi möta någon orm idag vilket var skönt! Nu blir det stuvade makaroner och falukorv, min favoritmat :):)

    image220

    Matilda/- Något man inte vill stöta på ute i skogen

    Gårdagen - Liseberg

    Igår spenderades i princip hela dagen på Liseberg med världens bästa klass ja :) Det var ju hur kul som helst och jag bara väntar på att det ska bli kalas väder så ska jag ringa brossan  o fråga om jag inte kan få massa biljetter och inträden så jag kan bjuda med ngn kompis upp :) Helt free!
    Har kommit fram till att jag verkligen kommer sakna Henke vår mentor helt sjukt mycket, igår gick han runt med oss och ja han är bara hur cool som helst :) Han till och med gick först på gasten, hahaha! "hur många är ni som jobbar här på liseberg egentligen" kläcker han ur sig på gasten :) Willam och hampus, de var helt galet skrämda hahah, jag gick och skrattade åt dom samtidigt som jag var rädd som fan! de var så rädda så de släppte taget om alla och skulle springa förbi! haha!

    image219


    Hampus, jag och robin :) I väntan på att parken ska öppna!
    Gud vad jag gillar er två, ni är lätt bästa guysen i klassen :)
    Idag blir det en del fotboll, match i Ullared idag :) Nu jävlar gäller det tjejer!

    Matilda/ Henke, probably the best mentor in the world!


    Jävla satans kärring!

    Galet arg på en viss Malin! Jävla cp lärare asså, kul att jag o frida fick ig på vårt projektarbete och dessutom fick fektarn G! Han är ju fan ett mvg barn! ÅÅÅÅÅ HATA HENNE!
    Känner bara för att hämta en hagelbössa och skjuta ihjäl henne, japp! Alla andra som fick den andra läraren har fått skit bra betyg, hurra för dom!

    Dagens!

    - Oversizelinne / Soda
    - Halsband / Present av mamma & pappa (village tror jag)
    -Armband / H&M
    - Lacktights / H&M
    - Rosa ballerina / bianco





    image218


    Matilda/- är så jävla förbannad!

    Hembakat!

    Nyss kommit hem från skolan, eller ja ca 1 timme sen! provet idag gick faktiskt ganska bra och jag hoppas på i alla fall vg. På idrotten var det lite lajbans, ganska tråkig idrott dock. Vi spelade freesbee skit och brännboll, suck säger jag bara och inte nog med det så skjuter thimmy en skit hård boll rätt i ryggen på mig! ajajaj! Inte kul!
    Imorgon är det Lisberg med klassen som gäller och det kommer ju bara bli huuur kul som helst känner jag!
    Bakade nyss chokladmuffins som skall med i väskan till Bilfärden mot götet imorgon :) Mums! Haha vi har sånna ideer för oss! Fast först blir det fotbollsträning ikväll och imorgon bitti!

    image217

    Hittade dessa kakformar, sååå gulliga med små rosor på! Blir genast lite godare att äta!
    Finns på Rusta 100 pack för 10 kr! Det ni!

    Matilda/- Filmtajm!

    På promenad...

    Idag har jag och sabbe varit ute och gått en låååång runda :) Som jag skrev innan så gjorde vi också smoothie så här kommer lite  bilder från den härliga promenaden! Vi träffade faktiskt ett kärlekspar med ;)
    Sen ska jag sova, förbaskade huvudvärk!

                 

    1. Nissan
    2. Sabbe & smoothie
    3. Sabbe & käreksparet Dempa & Greta!

    Matilda/- Godnatt min damer och herrar

    Veckans macka!

    Japp, nu har jag åter börjat göra den där rackarns räkmackan varje dag, men inte gör väl det så mycket? den är mycket god och faktiskt ganska nyttig, i alla fall om man jämför med vissa andra saker. Som typ chips och dip! Ha, där fick du emma!  =)
    Har läst idrottspsykologin 2 gånger men vet inte riktigt, han sa ju att det var lite mer att skriva vad man kan göra och det kan jag faktiskt lista ut imorgon när jag väl sitter där. 3 frågor på hela provet skall man väl kunna lista ut lite kluriga svar på. Speciellt när det gäller idrottsrelaterade ämnen.
    Nyss var jag och sabbe ute och gick i ca 1 timme, kanske lite mer.. sen cyklade jag och hon åkte inlines till affären för att köpa bär och vanilj yoghurt till smooothie! :)

    image213

    ser den god ut eller ser den skit god ut? ;)

    matilda/- snart despan!!!!

    Snart färdig!

    Nu är min balklänning snart färdig, bra jobbat mamma! testade den precis och mamma var rädd att hon skulle behöva göra om det sista hon sytt, men den satt kalas bra! =) Här kommer ett smakprov!

    image212

    visst blir det bra?!

    Dagens!

    Idag vaknade jag kl halv 8 och började skolan 08.45, lagom bra! Åt frulle, fixade mig och cyklade iväg! Naturen var rätt chill, betygsnack osv.. därefter fritidskunskap, tjoho bra henke att du inte har fixat datasal! blä!Sen cyklade jag hem, utan mat i magen och har fortfarande inte ätit, men är dock inte så hungrig så jag klarar mig nog! Imorgon har vi idrottspsykologiprov, känns sådär asså =/ segt som fan menmen..Nu ska jag börja med min reseberättelse i geografin! och här kommer dagens!

    image211

    Svarta jeans - replay
    ♥ Vit tunika - JC
    ♥ Svart hoodie - H&M
    ♥ Armband - Gina tricot
    ♥ Rosa skor - Bianco
    ♥ Bikini överdel - H&M
    ♥ Väska - Myrornas
    ♥ Ring - H&M

    Matilda/- Åter till min reseberättelse!


    äsch kan inte sova ändå.

    Behöver hjälp, ska jag köpa en kamera för mina födelsedagspengar? KAN INTE BESTÄMMA MIG! snälla hjälp!

    Seg dag

    Denna dagen har varit otroligt seg, för det första vaknade jag runt 10 eftersom vi var lediga idag, hmm aa. Skönt i alla fall att få sova ut! Sedan åkte jag och mamma in till stan en sväng för att kolla runt lite, mja hittade väl lite grann! (Kommer bilder) Vi åt kinamat och kikade runt i några timmar. Begav oss hem, dåligt väder blev det och jag gjorde inget vettigt. Så jag och emma bestämde oss för att dra ner till stan igen då jag ångrat att jag inte köpt linnet på soda, hmm! haha och emma skulle lämna in sin balklänning!
    Ikväll var det träning, riktigt skön träning faktiskt! Känns gött att jag gick dit fastän att jag kände mig så otroligt trött och seg för det var verkligen kul! MEN, nu kan jag inte tänka på annat än den förbaskade skolan, har så jävla mkt att göra rent ut sagt! ush o fy.. ligger efter i allt känns det som! Är det så här det skall kännas 1 månad innan studenten? VA?
    Här kommer en outfitbild av klädseln (fredag)

    ♥ Oranget baslinne (JC)
    ♥ Färglad tunika (H&M förra sommaren)
    ♥ Rosa armband (födelsedagspresent för ca 4 år sedan)
    ♥ Chinos (Gina Tricot)
    ♥  Rosa skor NYA! (bianco) Älskar dem!



    Självklart har jag handlat lite grann också sen sist, lite pics!

    image205


    image206










    ♥  Väska (vintage)
    ♥ Kjol med rosetter (H&M)
    ♥ Strandklänning (Gina Tricot)
    ♥ Bikini (H&M)
    ♥  Grått linne/tunika, klänning (SODA)

    Nähä dags att gå och lägga sig för inte har man det så bra så man är ledig imorgon också, nehedå!
    Matilda/- Nattinatti


           



    kuuuuuuul

    att allt försvann som jag skrivit, hur mkt som helst.. aja får väl sammanfatta senare eller imorgon! en sak bara: jag har världens bästa vänner som har gett mig en början på en födelsedag som man bara kan drömma om!

    FÖDELSEDAG!

    Idag fyller jag år :) skriver mer sen ,hohoh

    fanfanfan!

    Matchen gick åt helvet rent ut sagt! slutade 1-5, men en aning fegt gjort av falkenberg som tog med sig 5 pers från deras a-trupp (startelvan)! BLÄÄÄÄ! Men dock, hon Olivia var ju bara sjukt grym, går inte o göra så mkt... jag gjorde vårt mål, men det räckte inte till.. nya tag!

    Nu är jag så arg så tänker då inte lägga upp några bilder idag, det får bli imorgon!

    Matilda/- hejdå!

    Match

    nu ska jag snart iväg och spela match mot falkenberg med b-laget, idag hemma på sannarp! Ni kan aldrig gissa vad jag har lyckats med... har något galet sätt att glömma bort mat på spisen när jag satt mig här vi datorn för en snabbis.. japp så min mat nu slutade med: makaroner för ett helt kompani (överkokta!) Blä! Korven blev bränd men var såklart ändå inte helt klar innuti så nej nu får det vara nog med matlagning. ingen som vill bli min assisterande hjälpreda? :)
    Dags och packa, återkommer efter matchen med resultat, dagens och något smarrigt jag ätit idag! :)

    Matilda/- Nu jävlar Falkenberg!

    Sverige pussas och kramas

    Kan det vara sant? Det som stod på löpsedlarna igår? Att vi ska få medelhavsvärme i helgen, ja men då behöver jag ju inte åka utomlands eftersom värmen kommer hit till lilla Sverige =) TJOHO! Imorgon åker Nathalie, lyllos! Just nu sitter jag och tittar på sverige pussas och kramas, haha det är ju bara för kul asså! Innan var det top model och ååå jag verkligen gillar Chantal :) Hoppas hon vinner för hon är så otroligt söt! Pappa kom hem nyss från Polen, med sig hade han lite taxfree godis Mums!
    Här kommer en bild från gårdagen som spenderades i picassoparken med några från klassen, på bilden syns mest jag, sen frida, andy, johan och alex!
    Imorgon kanske man hinner med en sväng ute i solen igen, god i love this weather!  Nåväl, trött som en sork så måste hoppa i säng nu! Hoppas ni har det kul på Moon mina vänner!

    image197


    Matilda/- Natti natti

    Stukat foten?

    Kom precis hem från träningen och såklart fick jag jätte ont i foten igen och Åsa tror att jag stukade den lätt förra träningen och eftersom jag inte gjort något åt det skulle jag såklart skjuta på träningen och fick verkligen SKIT ONT! ååå så typiskt, men vem är klenis? nejnej, imorgon är det match som gäller och jag ska bannemej stå ut hela matchen med tejpad fot om jag så ska krypa av planen!
    Nu tittar jag på Top model och äter chips med dip, hmm rolig onsdagvkväll, nä! Tror jag ska ge chipsen till mamma o göra mig lite te istället=) Alla mina kompisar är på förfest för ikväll är vår sista studentfest men jag kan ju såklart inte gå pga matchen imorgon ÅÅ! =( Sån otur har faktiskt bara jag!

    Cream chees chips med nacho cheese dip? Vad sägs om det? Nej nu får mamma dom!

    Matilda/- åter till tvn


    Sol över oss i halmstad

    Japp än en dag skiner solen över oss här i Halmstad och jag menar, hur skönt är inte det? JO Jätte skönt! Idag hade vi bara en lektion i skolan som tillbringades ute, vi hade nämligen friitdrott :) haha!
    Det är faktiskt rätt skönt att vara ute i solen så får väl passa på å gå ut en timme till för sen får man väl ta tag i något plugg till exempel.
    Det är över 100 pers som läser min blogg och ca 2 st kommenterar ! Dåligt tycker jag, bli bättre på att kommentera!

    Matilda/- ute 1 timme till i solen!

    Nya lacket!

    Här kommer bilder på nagellacket, som nu finns för specialpris på H&M för 39,00 istället för runt 69,00! Dessutom sitter det jätte bra och färgen är kalas. Sort nummer 166 "Coral".  Nu ska jag hoppa i säng för datorn hänger sig typ heeela tiden! Hurra. Godnatt på er där ute!

        

    Tisdagen den 5e maj

    Kvällen har varit lugn och skön! Jag och mamma var och åt glass, gick en sväng på eurostop och sedan dess har jag bara varit hemma och njutit av att jag är ledig från plugg och fotbollen idag! Helt och hållet faktiskt. Just nu tittar jag och mamma på Life, en ny kriminalserie som faktiskt är helt okej, klockan 21 är det despan och det får man absolut inte misa :)
    Linnet jag inte kunde bestämma mig angående, sparade jag och jag verkligen älskar det! bra kap matilda ;) eller kan man kalla det kap? ett linne för 400 kr? det är ju dock faktiskt väldigt snyggt.


    Outfit!

    Nytt! linne - Pepe jeans
    Armband - H&M  
    Jeans - Replay
    ♥ Sandaler med snöre - Väla (sommaren 07)


    image193

    På eurostop köpte mamma ett nagellack som såg jätte orange,t ut, men nähä det var det dock inte.. Laxfärg/rosa/pärlemorosa, men fint som attans! Kommer bild senare! Likaså fick jag ett par örhängen från H&M av mamma, de kommer också på bild lite senare!

    Matilda/- Nu börjar filmen!

    Nya skor!

    Idag har man hunnit med en hel del :) började med skolan 08.45-11.00 sedan lunch. efter det åkte vi ett gäng in till stan för att fika men efter en stund satte vi oss i picassoparken och solade där vi kom på att vi ville spela kubb, så jag andy och frida gick o köpte ett kubb på claes ohlsson :) billigt o bra! sen spelade vi kubb i 2 timmar, därefter blev det pizza med emma och en hemfärd!
    Nu skall jag och mamma åka ner till Östra stranden för hon tvingar mig bara för hon är sugen på glass! :P

    Hann även köpa ett par nya skor som är ROSA och bara hur sköna som helst :) Bilden är inte så bra menmen.. går två remmar snett över foten :)

    image190


    Fritidskunskap

    Nu är det bestämt, vi ska åka till Liseberg på torsdag nästa vecka =) Tjoho säger jag bara! Men eftersom peter hjelm är galet jobbig så måste vi ses på fredagen också, vi ska dock typ grilla o spela brännboll eller nåt kul med klassen, världens bästa Henke har sagt sitt!
    På fredag är det sång-tävlingen mellan alla olika 3or med vinst att springa först ut den 5e Juni! Nu får man tydligen inte dricka mkt på flaket och mindre visselpipor på studenten! VAFAN säger jag bara. kan man inte få ha lite kul en gång i hela sitt liv! BLÄ!

    Matilda/- åter till enkäten

    Måndag, en månad kvar!

    Varför blir man aldrig trött när man har tränat, så är det nästan alltid för mig. Direkt efter träningen känner jag mig helt slut men efter ett tag så blir man hur pigg som helst och kan bara inte sova.? Undra varför...Har lite bilder från helgen att lägga upp, en outfit och lite bilder på min lilla vovve! OCH varför kan dom inte sända mer än 3 avsnitt av andra avenyn så jag har något att göra? Haha, har verkligen roligt lilla jag...

    Kläderna
    Vit collegetröja - Peak performance
    Sjal - Dior (kina)
    Svart baslinne - JC
    Chinos - Gina Tricot
    Converse - USA

         

    Funderar skarpt på en resa till gbg, men eftersom vi ska dit med klassen nästa torsdag så kunde man kanske vänta tills dess, om jag vill och hinner. Är såååå sugen på en jeansjacka & ett par jeansshorts! Mumma :) Eftersom jag nog inte kommer åka på resa pga skolan så får man ju shoppa upp sina pengar ist ället!

    Matilda/- får väl försöka sova!


    Behöver hjälp!

    har köpt ett linne som jag verkligen gillar, men är det värt 400 kr?
    Ska jag spara det eller lämna tillbaka?

    image183

    köpte dessutom en ny studentklänning men eftersom smakråden här hemma nyss var 4 kvinnor i 40 års åldern som tyckte att jag absolut skulle ta den gamla klänningen så kör jag på det! Den nya ska tillbaka imorgon :)

    Matilda/- har nog inte tid för utlandsresa josse?

    hejdå

    Nu har jag varit i skolan, var rätt tråkig dag. En lektion men var ändå där klockan 11 för att tillsammans med lägge och emma göra arbetet som vi senare redovisade!
    Snart ska jag och mamma köra ner min bror till tåget, för nu ska han åka hem igen :( men vi ses väl snart, om inte annat på min student =)
    Ikväll blir det träning och mamma ska ha kackelmöte! bläbläblä


    Matilda/- vart tog solen vägen?

    Rabarberpaj!

    Idag kom bror min hem och japp det blev självklart fläskfilé :) nu ikväll beställde vi pizza mums filibabba!
    Innan idag kollade jag på stomp the yard för 4e gången, nu ligger den fast i min dator. Det är det som är så bra med ny dator, lägger jag in en bränd skiva kan jag spara filmen på datorn och sen lämna tillbaka själva filmen och då funkar den ändå :) haha galet bra!

    jag är käääääääääääär i honom! nu blir det rabarberpaj!

    image182

    matilda/- rabarberpaj & andra avenyn

    Ljungberg

    Igår var en relativt skojsig dag. På dagen var vi hos farmor och jag begav mig också lite senare hem till Sara för lite pyssel o sånt krafs. haha. Efter det åkte vi hem, jag gjorde tonfisksallad med vitlöksbröd (min favorit). sabbe tyckte vi skulle kila ut lite på kvällen så jag hanna och sabbe var en sväng på stan till jag kom på att jag faktiskt inte skulle dricka så jag kunde lika gärna jobba. Jobb 01-04 segt, men kul.. allt bara för att självaste ljungberg råkade kliva in genom dörren i sin röda skinnjacka och såg bara SÅÅÅ SNYGG UT! ja herregud, har inte tyckt han har varit något speciellt men JO! woho, sen kunde man ju inte sluta le den kvällen/natten. Kom hem vid halv5- 5 och nanade skönt.
    Idag ska jag nog inte göra ett kattpiss, precis som alla andra söndagar i mitt liv! =) vi ska äta gott tror jag, för bror min kommer äntligen hem!


    image181

    Matilda/- ja ful är han då inte!

    Is halmia & Gastons

    Hmm skön kväll, spelade match mot astrio och det slutade 0-0 vilket väl var ganska rättvist enligt mig. Efter matchen begav sig jag, josse, sandra och emma till Gastons för varsin pizza =) Mumsigt! Vi träffade på petra ett ANTAL gånger :P haha gud som de traskade runt de små töserna, såg lite vilsna ut =)
    Sedan begav vi oss till hemmakväll och emma köpte chips sedan körde jag hem alla damerna + sabbe!
    Helt galet trött så nu ska jag sova och imorgon ska jag nog med till Lidhult och farmor för lite middag ! Trevlans!

    Matilda/- Godnatt

    Suget efter räkmackan

    Ååååå jag är ju helt hopplös, här sitter man och råkar komma in på sin blogg och tittar på bilden på räkmackorna, nej fy måste göra en nu. Jag klarar inte av suget! haha
    Efter matchen bär det av mot stan där vi, några från laget skall äta gott utomhus (hoppas jag i alla fall). Såå kul!

    Matilda/- Jag har börjat fjälla? =/

    Sego

    Lite smått seg att lägga in bilderna på det jag köpte i gbg, tror jag fick med det mesta i alla fall =)
    Nu har jag precis varit på stan med mamma och letat efter bal-bh men blä hittade inte en enda! typiskt... får väl leta vidare senare om några dagar. Idag är det fredag Igen, känns som om förgår var fredag så ikväll blir det bara lugnt i alla fall! Blir match mot Astrio sen lär man väl vara helt galet trött..
    Imorgon skulle mamma och pappa till Lidhult, är ni hemma då issa och sara? för då kanske vi kunde hitta på något skojsigt? isf hör av er idag!

    Gbg Måndag

       

     
       

    blev väl lite annat med.. läppglans och sånt skräp



    Räksim

    image180

    resultatet, min o sabbes räkmacka!



    Dagen efter

    Igår var en riktigt trevlig kväll tror jag, kalaset hos emelie var huuur bra som helst och idag har jag bara tagit det lugnt, jag och sabbe har legat framför tvn och kollat lite film och sådär. Även gjort jätte goda räkmackor :) Mums
    sabbe passade även på att dansa som en tiger och mjaa hon lyckades väl sådär, fick oss goa skratt i alla fall! :P

    Imorgon är det match mot astrio i söndrum, nu jädrar! Dags o sova, helt död! shipp

    RSS 2.0