Träningsnarkoman

Den här veckan har varit ganska mycket träning och matcher. Igår var det match med a-laget, vi förlorade dock med 0-1. Illa illa, mål i 89:e minuten. Idag spelade vi 1-1 med b-laget, målgörare: jag själv!

Imorgon blir det festa festa!  Anna Ylander har fyllt 18 år, det ska firas baskemej. Men först ska man orka jobba ännu en dag på McDonald´s. Ska faktiskt ha sovmorgon först och främst.

Dagen i korthet

° träning
° bajstal
° jobb
° match

Saknar faktiskt brorsan, flytta hemimage6 // Matttilda


Pingisproffset Matilda

Jaha, idrottslektionen var inte annat än rolig idag. Den tillbringade vi i halmstadsporthall i pingislokalen. Det var faktiskt riktigt skoj när man fick in några "smashar" eller hur det nu stavas. Man kanske skulle ta och börja spela igen? haha Nej ingen tid till sån skit faktiskt!

- Gårdagen, tjaa bästa dagen i veckan, än så länge! Träffade mormor, kunsin, isabell <3, sara <3 och Massa lidhultare och hyltebor =) Tycker alltid det är lika trevligt att åka tillbaka dit och det känns faktiskt lite som om man bor där fortfarande, tro det eller ej.
- Gud vad jag saknar pratstunderna med dig Isabell, det märkte jag igår. Vi bara pratar och pratar, inte om viktiga saker, utan kanske om döden och sånt, haha. Sådant som man inte brukar prata med andra om. Vi kan sitta i flera timmar och bara spekulera om massa hemska saker som händer efter döden samtidigt som man äter lite smått onyttiga saker. Saknar dessa tiden otroligt Mycket!
- Imorgon kommer de in till Halmstad, såklart att man ska ha 100 prov och träning att ta hand om så förmodligen kommer jag inte hinna träffa er =( tusan rabarber alltså.

Ni två är sådana personer som man inte skulle byta ut mot vilken summa pengar som helst.

- Saknar tiderna i Lidhult vi har haft, de finns i mitt hjärta och kommer aldrig försvinna. <3

   


Match- weekend

Tja helgen har varit nyttig och rolig, mycket spring i alla fall.
Igår hade vi match mot Onsala, vinst med 2-1 efter en relativt bra spelad match från vår sida, kände att jag gjorde ganska bra ifrån mig. Idag fick jag spela med a-laget i Helsingborg mot Eskilsminne, 1-1 slutade den matchen, med en medelbra insats av mig.
Kul att serien är igång i alla fall !

Gårdagen spenderades först med Martin i ca 30 min och efter det hemma hos Sabbe med skitsnack & te, trevligt.

Måste bara skriva ner det här, mitt och evves hultfredssnack i bussen på väg hem från matchen idag, HHAA, tält utan pinnar, ett lakan istället, haha gud jag skrattade nästan så jag började gråta!

Alltid lika roligt när serien startar


Gustav Skarsgård & Seriepremiär

Gårdagen spenderades med Elin och Emma, ett trevligt sällskap, god mat och en bra film (dock en dålig också, men den bytte vi ut mot cosmopolitan)
Förortsungar var verkligen så bra som jag trodde den skulle vara, inte minst för att Skarsgård är så otroligt het och snäll i den filmen, haha.

Seriepremiär idag mot Onsala klockan 15.00 på Sannarp, ska bli riktigt skoj och komma igång. Det är fint väder, tja man kan nästan inte klaga på någonting, det skulle i såfall vara alla mina skoskav jag har fått ifrån de nya fotbollsskorna, ush, men aja får väl göra det bästa av saken..
Lycka till till OSS =) Let´s win the game.

#7 ?

Hetast just nu

Gustav Skarsgård i Förortsungar

Nu var det dags.

Ja, nu kändes det som rätt tid att skaffa en blogg. Varför inte? Nu är det fint väder, strax innan sommaren och allt bara leker.

Dagens innehåll

? Fotbollsträning i morse, det gick väl lite sådär. Men det är alltid lika skönt att glida runt i fotbollsskorna så tidigt på morgonen.
? Endast en lektion, vilken vår målvakt var på och vi fick fylla i en enkät, skojskoj.
? Ikväll ska jag Elin och Emma ha myspys hemma hos Emma. Där ska vi laga mat, fläskfilé med klyftpotatis och beaneisesås? och såklart "marängswisch" =) Det ska bli riktigt mysigt! Till det blir det 2 filmer.


Imorgon är det seriepremiär och jag hoppas verkligen vi vinner !

/Matilda.. fotbollsplanen är min bästa vän


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0