Första advent

Idag, ja faktiskt idag är det första advent. Finns det någon snö? NÄ!
Typiskt, menmen tänkte kila bort till Petra nu eller aa, om min kusin kunde ta o vakna snart?



 



Idag ska man tända första ljuset, har du gjort det?

Söndag morgon!

God morgon, eller som för mig snart god middag. Vaknade av väckarklockan kl 06.15 idag då samtidigt pappa också ringer och frågar om jag är vaken. Jajamen, sen körde vi ner till Köpenhamn för att lämna av honom där för han skulle flyga till USA. Sedan begav jag mig hemåt och gode gud så trött jag var. Men nu är jag hemma och sitter och tittar på Sunes jul som vi köpte igår på Ullared.

Idag blir det kanske träning, sedan julmarknaden en liten sväng, så dåligt väder ju =/ Det ska vara snö på julen!







Någon som vet var Ninas bilder finns tillgängliga?

PÅ väg till Ullared

Sitter just nu i bilen på väg till Ullared. Kul som man är så tog jag med datorn!
Gårdagen var bra! Kul på Mårtensson faktiskt och Matilda var precis lagom full, fyfan vad gött. Så sabbe fick äran att köra nu till Ullared. När vi kommer hem blir det smörgåstårta som mamma och pappa kommer med.
Men nu ska det shoppas! haha

Dagens!





Ny sjal - Kappahl
Ny tröja - Kappahl
Jeans - replay
skor - sabbes =)


Jag och Frida kila ner till VILA som hade någon slags kvällsöppet för det var ett år sedan de öppnade. Men vad? De skulle ha massa kanonerbjudande, hmm hittade Ingenting! Verkligen inte mer än vanligt till vanliga priser så där blev det då allt inget.

Btw idag åkte jag. Blev uppsagd, pga konjunkturen.. hm aja piss och skit säger vi, jag och victor! Menmen slipper i alla fall Magnus och Zsolt!

Om en månad är det julafton

Och hur bra känns inte det?

- Löning imorgon =)=)
- Betala alla räkningar =/
- Börja klockan 06.00-17.00
- Gymma med Mathias? Kanske..
- Att man får en löning till innan vi drar till Åre!
- Att julafton är en av de bästa dagarna på året




Och hur snygg var inte Jimmy i Åre förra året då? Hoppas han e lika het i år! =)

DECEMBER ÄR EN BRA MÅNAD, TROR JAG =)

Dagens!



Jeans - Fornarina
Linne - JC
Adidas tröja - Zovillage
Sjal - Mamma sytt

NU ska jag göra omelett, det behöver jag efter träningen =)

Lördagens outfit




♥ Jeans - Fornarina (Nya, I love!)
♥ Skor - Converse
♥ Linne - JC
♥ Kofta - Åhléns
♥ Skinnjacka - Flash
♥ Halsduk - Indiska
♥ Örhängen - Gina Tricot

Myyyyyyys!

Idag har jag mött upp issa och frida med sabbe. Sedan mötte vi gäddan och exet. Vi allihopa tog en fika på Morfars vilket var mycket trevligt och mysigt. Efter en liten stund kom även Alex Gustavsson med sällskap. Vi allihopa bestämde oss för att ha myskväll hemma hos oss. Det blir att laga Tacos, spela Guitarhero och dricka några ölisar, samt vaniljglass med hallon till efterätt! =) Kanske blir en annan film med. Gud så kul det kommer bli, mysbelysningen är på! KOmmer nog bilder imorgon!

CIAO! Det känns bra nu, ja NU!

Besök!

Idag kommer Issa och Kacka på besök. Det ska bli roligt, de har ju faktiskt inte ens varit i vår lägenhet än! =) Tro det eller ej. Först ska vi kila runt på stan en sväng och kika lite. Jag har ju inte galet mycket pengar kvar om man säger så - tisdag var är du?
Hämtade ut mina jeans igår och dom satt som en smeck! 50 kr billigare än i stan och dessutom bättre och snyggare färg.

Stackarn Sabbe och Frida körde Sabbes brorsa till Malmös flygplats inatt och de hade tydligen inte kommit hem förens kl halv 6 i morse! Snacka om att det måste ha snöat. Låter nog henne sova ett tag till!

Nu blir det frukost sen fixa till sig en del

Sport-club

Woooho! Styrketräning var mycket roligare än vad jag trodde. Kom precis hem efter ett 2,5 h pass med Mathias. SKIT KUL! Trodde verkligen inte att det skulle vara så roligt. Vi körde i princip allt, så jag lär varken kunna gå eller över huvudtaget röra mig imorgon! Rygg, mage, ben, armar och allt det där! Sprang till och med på bandet! Det ni!

Jätte mysigt gym, dock massa spännisar men det var kul! Träffade till och med sjöström & kleveros! Dom var där och spännde sig. haha. Sjöström satt och skrattade åt att jag var så klen, hoh! Då började ju jag också skratta så klart och hela övningen gick åt pipan! :P

Vill jätte gärna ha kort där, hade varit skit kul så dä så!  NU --> duschen och sen sängen!

Tröttare än en åsna som ätit sömntabletter..

TJO!

Nu är jag galet mätt och ännu tröttare. Har varit vaken sen strax efter 4 i morse idag igen. Ush likaså blir det ju imrogon och man är alltid så trött. Nästan jobbigt att vara så trött.
Idag har jag bestämt något dumt med min jobbarkompis Mathias! Lovade nämligen honom att jag ska följa med honom till gymmet imorgon efter jobbet? Hoh, på det sports-club gymmet där bara massa stora killar och vältränade saker går. Kommer förmodligen bli väääldigt nyfiken och nervös på muskler imorgon känner jag. (haah)
Har köpt nya mjukisbrallor som ska användas flitigt nu. Gråa Adidas för 399 kr på Intersport.

Nähä dags att hoppa ner i sängen! (kolla bilden, ser nästan ut som om att jag har massa muskler på benen!)




Harrys kycklingvingar

God natt står på schemat!

Gick upp galet tidigt, strax efter 4 i morse! Är helt sjukt trött och det blir samma jobbdag imorgon 06-18! Snacka om att man är helt säääär trött. Likaså på torsdag blir en sån jobbig dag på jobbet, men på fredag kör vi 07-15 och jag längtar verkligen efter den dagen. Kanske måste vi jobba på Lördag eller söndag också!

Har varit på Harrys ikväll med frida och ätit kycklingvingar, det var så gott så vi kunde knappt prata, hmm slå det!

GOD NATT!

Kvällens "inhandla mat outfit"

Vad gör man? Någon gång måste man ju få fixa till sig lite eftersom man kanske inte orkar göra så mycket kl 04.30 på morgonen då man ska kila till jobbet? =/



♥ Chinos - Gina Tricot
♥  Långärmad t-shirt - Bik Bok
♥  Skinnjacka - Flash (hör och häpna)

Osminkad och ofixad, hej och hö! Upp kl 04.20 imorgon för att jobba, blä.

Hallon och blåbärs Smoothie

Japp det stod träning, stan och handla på schemat!
Stan var jag i 5 min, testade jeansen så jag visste vilken storlek jag skulle ha. Så nu är de beställda!
Kom hem klockan 17.20 slängde i mig mat och stack och tränade fotboll vid 17.45. Tränade fram till 20.00 och sedan var det handla mat på schemat. Jag och sabbe valde mellan att handla mat och fika, Då kom vi fram till att vi kunde handla mat och då också köpa med saker så vi kunde göra smoothie.
Jätte god blev det, drack precis ur det sista ur mitt glas.

Hur gör man en sån här smoothie?

∞ Vanilj yoghurt
∞ Hallon & blåbär
∞ En skål & stavmixer





Överfulla glas med hallon/blåbärs smoothie

På inköpslistan

Nu vet jag precis vad jag ska köpa för något när lönen kommer. Kanske till och med ska beställa det imorgon. Ett par nya jeans, haha nu sitter alla som känner mig och himlar med ögonen och tänker "hon är ju dum i huvudet, hon har ju sjukt mycket jeans redan". Men jag har inga som ser ut precis som dessa! Så det så.


    

Passar perfekt på lagom smala och långa tjejer enligt mig!

Hunden är på besök!

Han ligger här helt död på golvet och sover! Vi har varit ute och gått en timme vid havet! Riktigt skönt faktiskt, blåste lite väl mycket men annars var det jätte fint. Ser dock jätte mörkt ut på fotona, men i själva verket var det galet fint höstväder!
Hundar är bra, de håller oftast med en och skäller aldrig på en som människor! =)







Pazza Inter

Pazza Inter - Galet bra låt. Lyssnades rätt mycket på igår med gamla klassen!
Fy fasiken så kul jag hade även igår. Nästan hela klassen var där, eller i alla fall de bästa! De som man kommer ihåg, resten kan hoppa upp och dö eller nåt! Vi hade galet trevligt hemma hos fridas storebror. Hoppas på massvis med foton från Emma (du kan väl höra av dig när du lagt in dom!) Fick även själv med en del bra foton, ska se om jag kan slänga in de i detta inlägget.
Efter den GALET SKÖNA OCH BÄSTA förfest så gick vi in till stan, gastons där i princip halva HBKs a-lag satt och drack, hoho ! Därefter blev det en del Bulls där man såklart hamnade jämte Kalmars snyggaste arbetare, lätt! Hoh, inga namn nämnda men Sabbe vet vem jag pratar om. Han var till och med RIKTIGT trevlig (som vanligt) Härliga dialekt, älskar! Vi satt och skrattade ganska mycket åt Yvonne i växeln som var galet full och fick för sig att jag och Snyggingen var tillsammans. Haha! Hade jag gärna varit ^^
Fick även ett sms : Ljungberg är på gastons! Hoho, det var till att dricka upp cidern och kila bort till Gastons!











Äsch har fler bilder, men alla blev så suddiga! Så väntar på Emmas kommande 1000 foton.

God dagens!

Jaha då har man varit hemma hos päronen och ätit gott. Även träffat brorsan vilket var kulkul. Han var dock bakis som attans idag så han skulle inte med ut, lite tråkigt. Menmen, jag har bestämt att jag ska åka upp till honom och hälsa på och dricka lite!

Just nu sitter jag här, sabbe ligger i ngn killes knä (kommer inte ihåg vad han heter) hoh, ska iväg om ca 1,5 h. Dom tittar på batman begins. Bra film det där.



Jobba imorgon, döda mig!!!

Lördag innebär sovmorgon!

God morgon!

Vaknade halv 10 idag och det var verkligen jätte skönt att stiga upp så sent. Fixade lite, så nu ligger det mesta av mina kläder faktiskt i garderoben. Sabbe kom hem runt halv 11, vi gjorde gröt och ägg till frukost och sitter fortfarande och tittar på en komedi som frida brände ut till mig förra helgen. Galet kul faktiskt!

Snart ska jag gå in till stan, eller rättare sagt tågstationen. Där ska pappa hämta mig och Jocke och nu ska här berättas vad som har hänt och så vidare. Alltid kul att berätta. Jag Och sabbe har bestämt oss för att åka till Gbg och gå på Liseberg. Även en runda till Nivå igen innan jul eftersom vi tyckte att det var så galet kul folk där inte sant. För att inte tala om killen som hade med sig en banan in och bjöd på! Haha det var perfekt. Jag ska nog också börja ta med mig en banan ut på krogen!

Ikväll blir det utgång men lugnt. Ska jobba imorgon med sucksucksuck! Ska faktiskt träffa typ hela gamla klassen hos fridas storebror! Det ska bli kulkul. Längtar till ikväll...

Har aldrig förstått mig på dig......

Idol

Nu sitter jag och frida och glor på Idol, snart kommer sabbe, evve och angelica, eventuellt johan och andy också!
Fullt hus må jag säga.

Nationalteatern - roffe och jag ;);) FETT ÖS!
Klassfest imorgon typ YEY'



(kul inlägg)


Nivå

Gokväll eller om man ska säga god morgon!
Sovit fram tills nu ungefär och gårdagen bjöd på bästa utekvällen på mycket länge. Igår vid klockan 20 på kvällen bestämde vi oss för att köra till Gbg och festa. 21.30 begav vi oss med bil uppåt landet med en baginbox. Musiken pumpades och fyfan vad kul vi hade. Vi gick in på Nivå på avenyn och gud vad mycket trevligt folk man hittade! Längesen jag hade så kul ute. Jag blev bjuden på ett antal cider, hmm.. och sen kom även en kille fram till mig och gav mig 4 VIP band ! Haha "det är till dig och dina vänner". Oh tack! Så där inne hängde vi ju lite och som det stod på bandet som var knallrosa "Next level, VIP". Kom även fram en kul kille och skulle bjuda på en drink precis innan vi gick (och då hade jag redan en shot och en cider i handen). Han beställde in en drink och behövde visst inte betala, varför inte frågar jag.. "det är jag som äger stället". Haha ja men tjena då!

Äsch hade grymt kul och ångrar mig inte det minsta, det hade inte kunnat sluta bättre, nej faktiskt inte!

God morgon!

Äntligen vaknat och ni ska bara veta hur skönt det är att sova ut! JIPPI!
Ska kila ner till stan nu, gå där 15 min sen ska jag till tandläkaren :) blö.
Hemma vid 17 igen då blir det träning med sabbe, förmodligen på Nautilus




Rättat: Det var inte på torget, utan nere vid barrstigen på en annan lekplats det hemska hände! Ryktena säger visst massor. Man ska inte lita på allt.

Silverchair - Ana's song

TJO! =)

Pust, det var en jobbig träning som vanligt, men lika kul för det. Vi spelar bara! =) Nu ska jag dra med mig Sabbe till nästa träning, det kan ni ta och skriva upp! Har snackat med Stefan om det och han tyckte det var en bra idé.

Undrar vart hon har tagit vägen snäckan? Hon är inte hemma i alla fall. Ikväll är det i alla fall Prison Break och imorgon har jag sovmorgon till typ halv 10! JAAAAAAA! Ska till tandläkaren sedan köra direkt till jobbet.

Kan inte sluta tänka... hur mår dom nu? vad gör dom nu?.................

En död, flera berörda

Ni kan aldrig gissa vad som har hänt en dag som denna. Dagen börjar bra, precis som vanligt. Mycket tjat på jobbet om allt från himmel till hav. Efter frukosten dyker "Sudden" en kille som jobbar på ICA och som brandman upp. Han letar efter Roger, min arbetskamrat (45 år). Roger kommer fram och helt plötsligt står det en polis brevid. Hmm tänker man? Vad har hänt... polisen berättar för Roger att hans fru sitter på polisstationen i Lidhult och är helt knäckt. Men varför? Vi fick gå ut från rummet och förstår ingenting. Han har en dotter som försöker ta sitt liv i princip dagligen på psyket i Växjö. Det måste vara hon som har dött tänker alla. Roger går och hämtar sin jacka och säger till oss "Jag kommer inte på några dagar, det har hänt en sak inom familjen." Sen går han därifrån med tårarna i ögonen.
Klockan halv 11 har vi möte, det är Rogers SON som har tagit sitt liv, genom att på torget hänga sig själv på lekplatsen. Herregud kan det bli mycket värre för honom?
Han:
- betalar 2 hyror
- jobbar jätte mycket för att ha råd med allt
- har kanske snart inget jobb pga varseln
- har en dotter som vill ta sitt liv dagligen
- känner knappt sina föräldrar

Kan det bli mycket värre för honom nu? Jag tänker på dig Roger, dig, din familj och alla anhöriga!
18 År blev Alexander, du hade hela livet framför dig! R.I.P!

Jag kan säga som så här: jag hade både ont i magen och mådde illa efter båda mötena idag och fortfarande känns det konstigt i min mage, hur känner sig Roger då?

Stor-varsel på Kalmar Industries

Go kväll!

Från och med nu ska jag bli bättre på att blogga, jag lovar och svär!

Denna dagen har väl varit bra! Det är fars dag så jag passade på att köpa 2 trisslotter till min pappa eftersom han fyller år om en vecka så kände jag att jag inte behövde köpa något dyrt till denna dagen. Tyvärr så vann han inte ett öre och jaha, det var de pengarna det. Åt fläskfilé med krämig potatisgratäng och gudarnas så gott det var. Därefter begav vi oss hem till mormor och morfar för tårtätning. Gottigt, och sedan hem till min morbror som har flyttat.

Grattis till Kalmar som ikväll vann Allsvenskan i Halmstad

I veckan fick jag och alla mina andra medarbetare på kalmar att ca 250 personer ska bort från företaget. herregud tänkte man. ALLA inhyrda (jag och alla 100 till) hurra. + massa anställda.  Men förhoppningsvis så får jag stanna fram tills efter sommaren vilket hade varit väldigt skönt. Det lutar däråt just nu i alla fall.


Nyår 08-09, jag längtar! Nu - One three hill

Lägenheten i bilder!


























Bild 1 - Kök
Bild 2 - Kök
Bild 3 - "vardagsrum"
Bild 4 - "vardagsrum"
Bild 5 - Sovrum
Bild 6 - Garderob
Bild 7 - Tagen från ytterdörren (hall alltså)
Bild 8 - Badrum

Vad tycker ni? :)

Söndagens outfit i Helsingborg

Vi körde på lite soft stil i lördags när vi sprang runt med våra bankomatkort på väla och ikea ;)
Btw, har ni sett den nya skateaffären i stan ? De har till och med skateramp i affären, det är najs!




Flyttat!

Fan vad skönt det är, mysigt och gos i nya lägenheten! Trivs som en fisk i ett hav!
Ikväll har jag och sabbe varit på bio as bra! Nu ska vi äta potatismos och korv :) MUMS! tillsammans med despan!
kommer mer uppdatering inom kort med bilder ;)

RSS 2.0