Jag och josse i ett nötskal



imorgon ska jag till doktorn, hihi

Mode i Oslo

Kan ni gissa vad som är jätte inne här i Oslo? Eller har varit hela vintern och ända tills nu och förmodligen så fort det blir dåligt väder! Jo Gummistövlar!
De används till allt, finbyxor, kjol, joggingbyxor, jeans.. ja allt! Det kan man inte tro. Ibland kommer det kontorsmänniskor iförda gummistövlar, då undrar man ju om de verkligen använder dom på kontoret också. Det hade ju sett lite väl kul ut enligt mig själv.

Dessa tycker jag är snyggast och det är nog de som är mest populära här i Oslo. De kostar från 699 kr till ja, hur mycket som helst. Hittade ett par i Sverige som kostade över 2500 kr. Vem fan köper ett par gummistövlar för över 2000 kr? Det är ju knappt bekvämt ens. Men det är inte som i Sverige där alla går runt i blommiga och rutiga stövlar, nej här ska det var enfärgat, gärna blått eller svart.





Till ett par finbyxor?

wroooaaao!



Jag ville ju faktiskt jobbat idag =/

Sista skivan

God morgon, jag var uppe vid 07.00 liksom alla andra dagar. Jag la mig på soffan, kollade nyheterna på svt och sedan somnade jag om och sov till 12. Skönt, det är mycket lättare att somna på soffan här tycker jag, så funderar på om jag skulle sova här i natt kanske. Febern är bättre, svettas som en gris men det är väl bara bra antar jag. Så typiskt så ringde Grefsenkollen och ville att jag skulle jobba ikväll, men eftersom jag är sjuk så fick jag ju tyvärr säga nej, men jag ska höra av mig så fort jag blivit bättre!

Nu är vi inne på One tree hill, sista skivan på andra säsongen, härligt.. sen har man inte någonting alls att titta på!

SJUK

Åh kan det vara mer eller mindre bara min jävla otur som spökar nu igen? När man väl har fått ett jobb och jobbat i 4 dagar, jo då ska man gå och få feber och kanske t.o.m. halsfluss! Hurra säger jag bara. När det är som absolut roligast, japp då ska man jävla åka dit... har ingen kommentar till detta förutom att jag alltid har samma tur.
Så inte fan blev det någon intervju idag inte, nejnej.. har legat på soffan och frusit och druckit vatten i princip hela dagen, KUL va!

Nu tittade solen fram, hurra asså! Haha glädje som inte finns när man är sjuk och dålig. Känner t.o.m. för att spy upp alla mina organ i hela kroppen..

I want to break free





































Tänk om mna var så pigg och kry som här, då hade livet varit lite lättare må jag säga. Krya på mig, från mig själv!

Räkmackor for the win

Hallao och välkommen hem till vår fina lya Mrs Matilda Näslund!

Pust, äntligen hemkommen från jobbet. Idag hade jag för första gången egna bord. Det gick väldigt bra faktiskt, fastän det var jävligt stressigt med allt folk. Tror dom har världens godaste räkrörsmacka där uppe asså =) Mums fillibabba.

Jag må säga att hela vårt gäng på mig, josse, malin och linus planerar lika bra som ett gäng guldfiskar. Vi har inte betalt hyran än och vi måste ta ut pengar och sen skicka över dom, så hoppas de kommer in till henne i tid =/ Annars är vi illa ut må jag säga.....

Nu ska jag ner till kusinen och kolla vad jag hade fått för brev, de hade nämligen fått det =)

Trött som en bäver!

God morgon och uppe en timme tidigare... det suger!

Gådagen bestod av jobb jobb och åter lite jobb, däremot var det jätte kul. Jag fick stå och tappa upp öl i princip hela kvällen till ett stort sällskap som hade fest. Och jag tror fan att varenda snygg kille i hela Norge var där! =) Vid 12 tiden började ett band spela och alla människor började bli fulla o goa! =) Vid 01.00 åkte vi hem, eftersom vi skulle arbeta idag med. Så jag var hemma vid halv 2, kvart i 2.
Jag säger då det, det var riktigt kul och kanske är bartender ett kul jobb, hmm ska fundera vidare på den saken.

Nu ska jag alldeles strax iväg och jobba igen, men idag är jag trött. Som tur e så jobbar jag bara lunch, vilket jag tror betyder att jag slutar vid 4? Hoppas hoppas..

Jag vill ha sovmorgon!

Yoggi med flingor e goooott

"Åh fy fan den måste jag nog köpa" nämner josse så fort hon smakat på min yoggi.. haha . En yoggi med smaken skogsbär tillsammans med flingor. Samt även 3 mackor med ost och paprika. Jävlar, det låter nästan som en Jossefrukost. Nog bäst att lägga av genast.

Är galet trött, Malins killkompisar kom på efterfest vid klockan halv 5 i morse, i och för sig hade jag ändå inte somnat ännu så det var inte så jobbigt för mig då. Men vi kom inte i säng förens vid halv 6 och upp kl 11 idag. Om någon timme ska jag iväg och jobba igen, och herregud hur ska jag orka? Imorgon börjar jag ju ännu tidigare, redan vid halv 1 tror jag.
Igår jobbade jag 16.00-02.30, goa pengar + att jag fick med mig 360 kr i dricks hem =) wii.

Idag kommer Linus hem! =) wihoo. Hoppas han har haft det bra! Nehe, nu ska jag ta tag i mitt liv!

Snöstorm i Oslo

Ojojoj här vaknar man... vanligtvis är man van vid att det är sol och nästan varmt ute runt 10 tiden. Idag var det inte riktigt lika skönt att vakna. Josse kommer in i rummet och säger: Matilda det har snöat hela natten och det snöar jätte mycket nu med! Det är helt vitt överallt. Åh hurra, återgå till sömnen i hopp om att det är sol när man vaknar nästa gång, men icke.

Sedan vi flyttade hit har vi tittat på snart 2 st One tree hill boxar och sen har vi inte mer, det tycker jag är jätte synd för det är verkligen kalas bra! Igår glottade jag och josse på säkert 3 avsnitt på kvällen innan vi sov tillsammans med dip, gurka och popcorn! haha, inte visste jag att det var gott att dippa poppisar, men det var det faktiskt. Men vart höll Malin hus ?? =)

Idag ska jag göra lasagne innan jag åker till jobbet. Dit ska jag vid 3, börjar 4, sen jobbar jag nog till natten och kanske en bit in på den också. Likadant imorgon. Det ska bli jätte roligt idag med, säkert några nya i personalen som man inte har träffat ännu. Det ska bli skönt med en vit helg faktiskt.

Nixpix, dags för lite OTH!

Sa någon tjejproblem eller Matildaproblem?

Städade precis hela lägenheten då jag kom fram till att jag behövde en rejäl städning bland mina kläder. Så jag började med linnen och tröjor, så nu ligger de separat, altså enklare att hitta rätt när man väl letar efter något speciellt. Därefter gick jag över till galgkläder, alltså sånna som hänger på galgar. Det gick bra, hängde klänningar för sig, kjolar för sig och jackor osv för sig. Därefter kom jag till jeansen och mina byxor! Hmm, jag vet inte om det bara är jag som har detta problem men jag skulle nog sätta att det är ungefär 1/5 tjejer som har samma problem som mig. Var ska jag få plats med alla jeans? Här får man en halv garderob när man skulle behöva 5 st! För att inte tala om till skorna. Så vad har jag för plats som ska räcka till för alla mina byxor, jo EN HYLLA!  Helknäppt. Här kommer lite bilder, så ni förstår mitt lilla problem som jag har, menmen jag är glad ändå.




  




Här på den lilla hyllan ska man få plats med jeans??




Sa någon skoproblem?



Tänk om mamma hade sett detta, hon hade ju blivit spritt språngande galen =)

Catshing från Grefsenkollen

Money money money.. i need money !

Igår jobbade jag på en reataurang och den var verkligen hur fin som helst. Långt upp på toppen jämte en skidbacke. Det var så mysigt när alla kom in och hade på sig skidoverallen. Jag fick servera och  det gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Det var skit kul och jag trivdes jätte bra! Så jag jobbade från 16-23 igår och imorgon, lördag och söndag ska jag också jobba! =) Så nu börjar väl lite pengar rulla in förhoppningsvis.

På måndag ska jag också på intervju för vikarie för dagis, det som Malin är på så förhoppningsvis kan man ha 2 jobb samtidigt. Men jag må säga att servitris var verkligen i en klass för sig. Att gå runt och bära och vara fin! =) Kanon, passade mig som handen i handsken.

Hemresa till Hstd i Påsk, allt är stängt så förmodligen så kilar jag hemåt Hstd, så boka upp er nu!












Här tillbringade jag gårdagen och förhoppningsvis en stund framåt =)

Joggingtur i centrum

Tjo och godmorgon!

Idag vart man lite piggare när man steg upp, pust. Råkar dock bo med 2 töser som inte kan vara särskillt tysta på morgonen och det blir ju inte bättre av att min sovrumsdörr går direkt till köket där det smälls i luckor hela morgonen när jag försöker sova :) menmen, haha det är lite kul. Linus stackarn hade inte sovit mycket han heller i natt.

Följde honom till centralen, för han är faktiskt på väg hem till Sverige nu! Tro det eller ej. Där ska han på fyrhjulingsträff. hmm? kul eller inte, det får han avgöra :) Jag själv funderar på att åka hem över Påsk, Jennie skulle göra det. Men man får väl se, får man jobb så stannar jag ju såklart. För nu börjar det bli kris. Idag kl 16 ska jag vara på möte och testjobb uppe vid Grefsenkollen som servitris. Det ska bli jätte kul och hoppas verkligen jag kan få det och att det inte är något jävla sommarjobb för det vill jag inte ha.! De ringde också nyss från Barnhagevikariepoolen, så dit ska jag på intervju på måndag. Nu gäller det, cashen måste in!

Hälsade på Jennie på hennes jobb lite efter min joggingtur från centralen och på väg hemåt. In på Rut mfl iförd tighs (joggingtights) haha och min halmiajacka och lurarna i öronen. Det må ha sett rätt kul ut!

Jag ber till Gud att jag får jobbet ikväll, från och med imorgon eller nåt ^^

Man blir så trött på vissa människor..

Som ska läsa bloggen och lägga sig i.! Så det så!

Idag har vi varit på Swedbank o fixat konton. Så nu har vi alla Swedbankkonton här i Norge.
Jag skrev föresten fel igår, haha jag har ju inte alls sökt jobb som bartender... jag sökte ju som servitris. Så det är det jag ska testa på imorgon. Hoppas det går bra!

Idag har vi också varit en sväng på SGS och ja må säga att den där Mads Folke borde ju inte få leva. Han må vara en av de otrevligaste människor jag träffat här i Norge. Ush o fy till dig din skit!
Nyss satt vi nere på Aker Brygge och drack varsin kaffe med äppelpaj och blåbärsglass, mums fillibabba!
Har också skrivit in mig på Grata!

Ikväll ska jag iväg och spela Xbox hos Halmstadfolket.
Wooohoo, jag ska vinna, så det så!


Rumpetrollen

Har kommit hem igen. Och idag har vi använt diskmaskinen ska ni veta, typ 10 gånger.. haha nej men en gång, så nu ska vi spara oss igen!

Jaha, idag har det inte hänt så särskillt mkt. Men ifs så hade jag fått ett mail från Grefsenkollen, ett ställe där jag har sökt jobb som bartender. Så dit ska jag på onsdag och prata lite och testa på att jobba i någon/några timmar sa han. Hoppas det är kul så jag kan få jobbet.. det kanske är svårt när man aldrig har serverat förut, men jag hoppas verkligen det går bra för jag behöver varenda krona just nu känns det som.

Jag ska gå och bli en kanin nu för er som undrar.. ha de

Nu lyser solen över Aker Brygge

Ännu en söndag har passerat strax. Idag har vi åstadkommit lika mycket som alla andra söndagar, vilket innebär i princip ingenting. Vi har varit ute och gått en runda vid vannet och sedan lagat mat. Idag gjorde jag potatismos med winerkorv (SVENSK!) Jovars, gott som attans.. Menmen, alltid ska man ju vara sugen på något annat gott, kanske tex blåbärspaj som är min absoluta favorit! Fy attans så gott. Det vill jag bara ha! Krängde i mig en liten fruktsallad också..

FRÅGA: VAD KOSTAR "STRÖMMEN" FÖR EN DISKMASKIN OM MAN ANVÄNDER DEN CA 1 GÅNG/DAG.?
För jag bor visst med världens snåljåpar som tycker att vi ska handdiska! hmm.... problem kan man tycka, men hur snål får man egentligen vara?

Ännu en lördag på munkedamsveien

Tjoho, nu har jag vaknat.. snacka om att jag har varit bakfull heela jävla dagen...
Dagens ros går till: EMELIE ! Som har fixat vår mat tills imorgon, kasslerlåda. Mumsfillibabba, en stor puss till dig!


Japp här kommer lite pics, men resterande en miljon bilder från gårdagen kommer imorgon tror jag. .
Det var en trevlig kväll med nästan 20 pers i vår lilla lya. Mycket halmstadbor och trevliga människor. Vi lekte lekar, bland annat suck n blow! Haha tokkul om jag får säga det själv ;)
Drog ner till "byn" och strosade lite, jag o malin in på hard rock, sen lite burger king o hemgång med skratt,det må jag lova!




     





 


 



Nix nu ska vi fixa oss, snart till Johan på middag (det ryktas om fläskfilé) sedan till Jennie o Co o förkröka och därefter senare i natt hem till Matte o Nicko från Ljungby på efterfest...
Ciao!

keep you much longer..

nu har jag och malin varit på hard rock café och det var fett med blå beslysning, hahah....
fet kväll till slut med en hamburgare.. hm? gratis?

:D:D:D

full o go som en ko??? :D nu ska vi sova, god natt allihopa

MAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Nehe hur vore det om man skulle ta och göra sig lite lunch? Har inte ätit sedan frukost så det får väl bli spagetti och föttfärssås idag igen.. hmm tillsammans med en bira kanske? gottigotti

Josse kom precis hem och berättade om sin hemska dag, hon har varit på intervju och dom verkade ju faktiskt helt galet knäppa! haha aja, hoppas det löser sig för alla här i lägenheten. På måndag ska jag ringa på dagisjobb så det bara sprätter om det.

nu blir det matmatmat..... fest ikväll!

En cola i solen tack !

God kväll!

I eftermiddags tog jag josse och linus våra feta arslen ner till Aker Brygge och tog varsin cola, eller pepsi faktiskt. 56 kr för en läsk. Haha. TOKDYRT om ni frågar mig, men det var fan najs o sitta där och steka bland alla brats, det må jag säga. Nu har vi glottat på Livet är en Schlager, den hade jag faktiskt aldrig sett förr, vilket var kul! Den var ganska bra..
Sen ska vi titta på Twilight, alla säger ju att den är så bra och snart är den nerladdad och klar. Till det blir det nudlar tror jag..

Fick ett inlägg från Emil i Borås, han frågade om jag var i Oslo. Hhaa fan vad kul, jag tror nämligen att han befinner sig här. Det hade ju varit tokkul att träffa på den gubben, var trots allt väldigt längesen!

Tack för alla underbara kommentarer om mitt nya "smile" som dom säger här! =)

Sol i Oslo















På uteserveringarna på Karl Johan spelas Gyllene tider som attans... ååååå

NU HAR JAG INGEN TANDSTÄLLNING







Bara en liten förändring va? =)

(Haha tack till fotograferna Linus och Josse =))

Idag har jag och Josse fixat med swedbank så nu ska vi starta våra nya konton som förhoppningsvis fylls med pengar väldigt snart! Just nu står det en potatisgratäng i ugnen och väntar, tillsammans med,... haha falukorv! ^^
Sen ska vi vidare till Grata och kolla om man kan söka lite jobb på restaurang nu när Emelie <3 har varit gullig o lärt mig servera =)

Hörs senare !

För bra för att vara sant, för bra för att hända i verkligheten

tudilu, per gessle spelas just nu..

har passerat uddevalla för 20 min sen. Skönt, då är man en bit på väg.. om bara den där jävla solen kunde försvinna skulle jag vara mycket gladare! Har suttit och tittat på allt möjligt. Nu ska jag passa på att börja läsa i min bok!  Män som hatar kvinnor

Saknar er

Jag Matilda (Batman) Näslund saknar er, Josse (masken, slaskhinken) Larsson, Malin (skumpahävaren) Bengtsson och Linus (pungen) Karlsson







Haha jag tror aldrig mer jag flyttar hem till Sverige. Norge och Oslo är absolut bäst, det roligaste jag testat på!
Nya vänner, nytt språk, (nära till sverige), ny lägenhet, nytt jobb?, allt är nytt och roligt! =)
KANONSTAD!

AA =

Anonyma alkholister eller Andra Avenyn. Lätt Andra avenyn!
Nu sitter jag här i mitt gamla rum, precis duschat och snart ska det noppas ögonbryn, man får ju passa på när man är hemma! Idag har jag först fått pappas kanongoda köttbullar och potatisMos! =) Sen ikväll fick jag tacopaj! Åh vad gott det var! Har även varit och handlat lite mat med pappa så att jag ska få överleva, även några öl som ska få följa med upp till Oslo.

Snart, ja väldigt snart försvinner min räls.. imorgon kl 08.30 faktiskt.. jag har ännu inte riktigt fattat att det är sant. Undrar hur jag kommer se ut? Om jag kanske blir jätte ful och aldrig mer kommer öppna min mun? Nej, så får man ju inte tänka. Sen efter det ska jag snabbt in till stan, fixa en bok... män som hatar kvinnor så jag har något att läsa på bussen! Sen hem, äta och packa och dra iväg mot bussen med förhoppningsvis fina tänder.





Igår köpte Issa sin balklänning, ååh! Hon kommer bli såå fin min sötnos. Det var ju kanonkul, en av de bästa dagarna i mitt liv =)

Take your time...

Godkvaell

Då satt man här igen, i denna stad.. regniga stad. Hmm alltid ska det då fan regna när jag är här. Aldrig kan det hålla uppe. Idag har jag haft en kanondag, förutom bussresan vilket inte var jätte kul, men läste i alla fall 250 sidor på bussen så något vettigt gjorde jag ju. Dock typiskt mig, nu har jag ju inget att läsa på vägen upp i övermorgon?

Träffat Petra, Millie, Evve, Kajjan och Sabbe ikväll samt mina päron! =) Det var jätte trevligt vettni. Självklart får jag ju inte glömma urgulliga hunden Charlie som blev sååå glad när jag steg in genom dörren !

Imorgon ska här fixas och donas vettni. Ska till tandis tidigt, sen städa lägenheten, fixa word, mobilen, ändra adress, typ träffa emelie o kanske anden...

WOHO, snart är det helg i Oslo!

Mot Hstd

Tjenare och godmiddag!

Nu sitter jag på bussen, har åkt i 30 min och ni kan aldrig gissa vad. Det finns inget uttag på bussen till datorn! VÄRDELÖST! jag dör, batteriet kommer ju dö när som helst känns det som, så ska snart läsa lite i min bok så att jag kan ta fram datorn sen igen =) har ju några timmar kvar på den här jävla bussen om man säger så. Men när jag åker tillbaka så kommer jag nog vara ack så glad, ingen tandställning =)

Hoh, dessutom sitter det ju typ världens snyggaste kille bakom mig, huh....

varför finns det inte uttag till datorn? jag dööööööööööör

One tree hill

Morsning korsning barnförlossning!

Nu har vi precis kommit in efter en härlig långpromenad vid fjorden, vi gick i ungefär 1-2 timmar! Kalas fint väder här idag, nog finast sen vi kom hit faktiskt och snön håller på att försvinna. Men som vi sa har vi säkert oturen så det kommer väl förmodligen att snöa ikväll och i natt så man vaknar upp i "fjällen" än en gång.

Ikväll ska vi kolla på Beck, undra sa flundra vilken det är. Vi sitter och hoppas på att det är den i tunnelbanan eftersom vi varje gång tänker på beckfilmen när vi står nere i tunnelbanan och ska åka! =) Beck med norsk text, det ni! !

Sen vi kom hit har vi hunnit med en hel del:

♥ Jobba 1 vecka på SGS corporation
♥ Jobbat 2 dagar för Unicef på Telenor Arena
♥ Handlat en jävla massa dyr mat
♥ Promenerat i det fina vädret vid fjorden och kungens "sommarställe"
♥ Åkt massa tunnelbana, trick och buss
♥ Josse har fått böter på 900 kr (som hon slapp betala)
♥ Haft 2 fester i lägenheten
♥ Sett massa snyggingar som bor i samma hus ^^
♥ Jobbat på dagis (jag)
♥ Snart tittat igenom 2 skivor av One tree hill
♥ Åkt bil med bratten, typ den värsta turen i mitt liv
♥ Blivit bjuden på en hejdundrandes massa skumpa
♥ Träffat 2 killar från ljungby o varit hos dom 
♥ Varit o festat på Roxy
♥ Startat internetcafé utan att vi visste om det själva..?
Och massa massa mer.. men kul 'är det och idag är det söndag, en sån där dag då man slappar och myser !

Melodifestivalen ikväll kanske?

Hej och hö som vi säger i Sverige! (eller som jag säger i Sverige, men även här i Norge)

Idag har vi inte sysselsatt oss särskillt mycket känns det som men ändå har man fått en hel del gjort. Jag vaknade idag vid 10, alla sov och jag var så kissignödig så jag höll på att storkna! Så efter många om och men så gick jag upp för trappen, sedan åt alla frukost och tittade på Rallybrudar som jag nämnde. Efter det tog jag och Linus bussen in till stan Claes Ohlsson och så köpte vi skruvar till våra hyllor. 60 kr! Fy attans bananer. Eftersom min skruvpåse kom bort i flytten, hurra säger man till sånt!

Ikväll blir det kanske tacos till melodifestivalen och därefter tror jag faktiskt att jag ska göra något gott vettni!

Till josses nära och kära:
Det är ju lördag och en än gång, här kommer det till alla nära och kära till Josse. Alltså nu är jag seriös! Josses frukost : En jätte tallrik med fil, flingor och banan och säkert sylt också. (hennes flingpaket är snart slut, efter lite mer än en vecka!) plus typ 2 mackor, te och oboy. Till lunch typ världens största berg med spagetti och köttfärssås (då snackar vi portion 1, eftersom portion 2 nästan är ännu större!) haha. Till kvällsmat brukar hon äta ett stort nytt berg med någon slags mat. Och ända sedan vi flyttade hit har hon sagt att hon ska krympa sin magsäck, haha =) Lycka till Josse! Så här brukar det låta: "men det är ju helg nu", "jag ska bara äta denna med", "ska du inte ha mer mattan?" "ska ni slänga all den maten? :O")

Vår älskade slaskspann Josse - du e väl för go du!




Team Ulla

Jag vill också bli rallyförare precis som ulla i rallybrudar! Sitter och tittar på den filmen nu, lagom till frukosten. Idag har vi inte något speciellt inplanerat. Är sugen som fan på att åka bräda men har inga cash. Ge mig ett fast jobb nununu! I övermorgon ska jag i alla fall åka till hstd och ta bort tandställningen! Fy fan vad skönt det ska bli, wihooo!

Idag har vi mest molnigt väder, men ändå ingen snö o skit så det e skönt! Undrar sa flundra vad vi ska göra idag. Haha kan väl tänka mig att den dära erik ska komma hit och hämta sin dator, loser!

Jag vill shoppa, vet ni hur det känns att inte få handla någonting? Jag blir totalt tokig! Det känns som om man inte har ett enda öre och det enda man köper är dyr mat hela tiden. Bröd för runt 40 kr och  då snackar vi vitt rostbröd!!



En vecka sen på uicef

Så ska det (inte) låta!

Det är ju helt sjukt att alla som jag bor med, inklusive Erik tycker om så ska det låta. Det är för det första helt värdelöst, de sjunger helt värdelöst och är bara ett allmänt pensionärsprogram enligt mig, snälla rätta mig om jag har fel. Vill dock inte ha några kommentarer från någon som jag bor med....

Issa jag vill ha queen, billy idol och fest med dig och emelie =) ingen jävla så ska det låta


Byta blöjor e äckligt

Go kväll

Hemkommen från en dag på ett jobbg, dagis faktiskt. Har idag bytt blöjor för första gången i hela mitt liv. Det var spännande. Men luktade skit verkligen. Haha mycket söta barn, hade de som var små, typ 1-4 år =)
Så idag har jag varit ute och lekt mycket i snön må jag säga!

Utgång idag siktar vi på, kanske! =)

God morgon Sunes sommar

Fyfan vad det snöar ute idag, ush o fy! Nu börjar man bli trött för det verkligen vräker ner och idag ska vi ju faktiskt gå utanför dörren (inte för att vi inte brukar göra det). Nu sitter vi allihopa och tittar på Sunes sommar eftersom ingen orkade titta färdigt på den igår.
Vaknade idag vid 10 pga att josse och malin har ställt sig och BAKAT! Hmm? aja.. så då fick man gå upp.
För er som har känt josse i hela hennes liv,... har hon alltid ätit mer än en kille? tror hon har smäckt i sig 4 stora mackor med marmelad och världens största tallrik fil, flingor och banan!

Nehe nu kanske man skulle ta tag i sitt liv och göra något.. sabbe om du läser, ring min pappa !

Holmenkollen

Jag säger bara: FYFAN VAD ROLIGT!!!!!!!
haha, det var ju helt sjukt vad kul det var. Gick som fan i backarna och i svängarna trodde jag faktiskt att jag skulle dö ibland. Ett skäl kan vara att det var bara linus som fattade hur man svängde med skiten :) Haha, man drog i snörena och inte fan tyckte jag att det hände något så jag bara hoppades på det bästa ! Så när man var nere för backarna tog man t-banan upp igen och då mådde jag illa. Det gick så snabbt så jag måste blivit åksjuk på vägen ner för backarna :)
Nu har jag precis ätit kycklingvingar med ris och sås och strax ska vi börja göra äppelpaj för ikväll ska vi titta på Sunes sommar =)




en jävla krasch utanför backen xD haha det var då ingen fattade någonting o bara skrattade!


     

  


Har även en jätte kul film på josse när hon vurpar på ett gupp, haha. Adda mig på [email protected] om ni önskar att se den =)

Kälkåkningen var nog något utav det roligaste jag har gjort i hela mitt liv.


Josses bilder

Här kommer lite bilder från josses kamera!

♥ Första dagarna snöade det som attans.
♥ Då gick vi till jobbet vettja
♥ Några jobbarkompisar
♥ Lite festande
♥ Uteställe med holländare & skumpa
♥ Unicef projektet





     

     

     




(HAH, kolla Endre!)

     

     

     



     

  



Hoppas ni gillade bilderna :) kommentera gärna!

Promenad vid vattnet

Ni har vi varit ute och gått, fyfan vilket skönt väder. Tog på mina tajta löparbrallor och en tjocktröja, ja inte fan frös man i alla fall. Jag blev däremot jätte varm! Här är 3 härliga bilder jag tog och ändrade planer, drar till holmenkollen idag.. kanske, vi ska iallafall äta sallad tillsammans allihopa, tonfisksallad/kycklingsallad och vitlöksbaguett!




I Den röda ringen bor vi =)=)



båten som avgår ca 2 min från vår lägenhet! =)




typ 10 min från vår lägenhet! Super fint väder idag




Gud, denna vart jag nöjd med!

Skepp o hoj så trötta vi är....

Arbetsintervju avklarad

Japp nu har jag varit hemma i en timme och intervjun gick bra. Så nu är jag inskriven på ett bemanningsföretag. Nu sitter Josse och äter för fulla muggar. Hon har ätit, jätte mkt makaroner o köttfärsås, typ 5 knäckebröd och ett paket nudlar. haha hon är helt otrolig, hon måste vara en man innuti sig själv! =) Idag var hon och sa upp sig (har hört att hennes kompisar läser min blogg för att få veta något så då måste jag ju skriva hur hon beteer sig också haha)

Snart ska vi ut och gå en lång runda och fotografera lite för idag är det super fint väder =) Hääärlig sol, så håll utkik på bloggen idag så kommer det massa bilder =)

Imorgon ska vi till holmenkollen och åka kälke, det ska tydligen vara super kul! Haha så nu ska vi testa på något nytt, kälke i en skidbacke, ja det kan ju bara sluta åt ett håll - katastrof!

Hej Oslo!

En härlig dag hemma i lugnet

HOLA!

Go kväll allihopa! Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag skrev ju som sagt var in mig på ett bemannings företag igår och imorgon ska jag på intervju och efter det ska jag och Malin gå och skriva in oss på ett annat bemanningsföretag som är mer typ för restauranger och sånt så Emil från vårt nya jobb ska visa oss alla restauranger som är bra att söka på. =)

Idag har jag sagt upp mig, sen åkte jag och Linus spårvagnen bort till 2 killar från ljungby som bor i stan. Trevligt, förutom att det stank rök i hela lägenheten eftersom de rökte inomhus i princip hela tiden, ush o fy tänk o bo med en sån vettni!

Imorgon ska jag baskemej ut och gå också. Måste få mig lite motion. Såg att jag hade visst slösat jävla massa cash, det var inte bra. Så är det att ha ett skitjobb men nu är det slut med det!




Saknar dig din tokhund, på måndag kommer jag hem till dig och hälsar på!


SNART ANDRA AVENYN! wiiiho

Matilda Näslund - arbetslös

Hey o hå!

Nu vart man arbetslös efter att ha pratat med SGS Corporation där jag arbetade tills idag. Och jag kan bara säga att det känns hur skönt som helst. Att slippa och stå och försöka sälja någonting som jag knappt tror på, omega-3, som ingen jävel vill köpa!

Nu kommer Malin och Linus! Så nu ska vi söka jobbjobbjobb...


Nu jäääävlar!

Ush o tvi och fy o blä! Nu är jag trött på att få ut ca 500-800 kr / dag för 14 timmars slit så imorgon ska jag fan gå och säga upp mig! hah så det så. Man kan ju knappt leva längre, man kommer hem kl 23 typ, sen ska man äta tro det eller ej LUNCH! och sedan ska man rätta sina salg, icke sa nicke nu är jag trött på skiten! Äntligen ska jag få ett liv och det ska bli jätte skönt! Äntligen ska jag få gå upp visst kanske tidigt, men jag ska inte jobba 14 timmar utan lunch och få ut 500 kr!

WOHO! Jag blev så glad nu, nu har jag fan bestämt mig.. på måndag-onsdag kommer jag hem till hstd, då ska tandställningen bort =)=)=)=)

Förbannade tom williams!

Asså på vårt jobb ska vi jobba, när vi kommer hem ska vi leta upp människorna på internet och se så att allt stämmer som de har fyllt i. Detta kan vara ett problem om personen i sig skriver som en jävla KRATTA! Har suttit i 45 min nu och äntligen hittade jag o Malin hans förbannade adress och kunde då också se vad fan han hette i efternamn efter att ha suttit och letat igenom i princip hela internets system av människor känns det som!


GOD NATT FÖR HELVETE! =)

Beck med norsk text

God kväll alla guttar och jänter!

Hemkommen från jobbet nu och självklart har jag och Josse ätit stuvade makaroner (jag för 3e gången sen jag flyttade). Idag har vi varit på arenan igen och idag var det faktiskt kul. Tittade på matchen, riktigt bra match!
Nu ska jag snart sova efter en härlig dusch. Vi fick en t-shirt, en hoodtröja, nyckelband och ett gosedjur för att vi stod på arenan och fick ihop 60 nya medlemmar till Unicef, hoppas barnen i Afrika blir glada nu! =)

Haha nu var beck slut, vi såg den på tv 2 med norsk text. NATTI NATT


Unicef

God morgon mina damer och herrar!
Gårdagens kväll bjöd på mer än mycket roliga skratt, men även en och annan irriterad min. Det började hemma hos oss (som vanligt) där det var vi och några från jobbet. Vi drack o drack o drack, alla blev kalas fulla utom jag faktiskt. Kände mig inte riktigt på g, men det var nära att jag blev full o go. Därefter drog vi ut på något jävla fjortisställe typ, haha as tråkigt folk. Typ bara massa äckliga (andersbergsfolk) som skulle på å pilla hela tiden så vi satte oss jämte vid baren där det var 20 år, för där kom ju inte alla äckliga småbarn in dvs (18). Då kommer det fram en holländare och bjuder på skumpa, haha han köpte nog in 4 flaskor till oss tror jag, plus shotar och skit. Men dit ska jag då fan inte bege mig fler gånger, tok tråkigt ju! Fast Linus gjorde en och annan rolig sak igår:

- Han välte ut stearinljus över hela sig (ansiktet) så malin skrattade så mkt så hon spottade ut ölen hon hade i munnen
- Han trillade ner i fönstret när vi var ute på pubben, haha med hela stolen dessutom
- Han trillade över vårt glasbord och dessutom välte han ut 2 hela öl på golvet
- Malin var inte dum hon heller, hon välte nog ut 4 glas skumpa på bordet som snart såg ut som en pool
- Hon välte också ut ett antal öl hemma på golvet (har jag för mig)
- Josse var värdelös på ölspelet, haha hon fick dricka hela tiden!

Nehe, nu ska snart jag och Josse iväg och jobba. Malin och Linus sa upp sig igår, jag får väl se hur länge jag kan tänkas vänta innan jag också får göra det, jag må ju försöka få ihop lite pengar.
Idag ska vi stå för Unicef igen på den stora arenan och idag får vi även kolla på fotbollsmatchen vilket ska bli jätte kul så nu ska jag upp och fixa mig.

Hörs ikväll om jag inte är för trött!




Jag ska på Hultsfredsfestivalen jag ska skrika mig hes och vara full o galen

Telenor arena

Hej hopp!

Idag har jag varit en aningen bakfull, blev ju en hel del öl igår må jag säga! Men det var kul kul haha, jag körde till och med en batman i trosor innan jag skulle sova! Haha det tyckte linus var kul.. Det var jobbfolk här, dvs slicket, johan, simon och erik. Vi drack öl och spelade musik typ.. tsss fick tom erbjudande, 100 kr om jag låg med slicket, hahah! Men det blev inte nått med det vet ni!

Idag vaknade jag upp, döendes.. var så jävla trött så jag trodde jag skulle dö. På med kläderna och iväg till jobbet. Där var det go stämning, härlig grupp vi jobbar med i helgen. Fete stor fotbollsarena verkligen, tok skönt o stå inomhus också. Idag och imorgon säljer vi för Unicef, dvs sånt som typ rädda barnen. Rätt lättsålt faktiskt.

Var precis o handlade, en bödlimpa, en foundation och 6 öl för 500 kr! !!

Här kommer lite bilder och ikväll blir det inflyttningsfest med jobbfolket.




Linus lirar gura



Josse och Erik



Slicket  "bossen, stekarn" och Johan



Josse



Simon

    

Jag innan en jäävla karatefylla... och bratten!



Telenor arena med teamet FET STOR




Här ska vi jobba imorgon eftermiddag

Nu städas här, snart mat och fest!



"Haj haj, bruker du Omega-3"

Haha den pitchen kör vi med hela dagarna och ja må säga att det inte är lättsålt. Igår sålde jag 4 st och idag bara 2. Hmm men idag hade jag mkt roligare. Hamnade med brat Enre. Hhaa kul kille vettni som tror att man är en tjej från sverige, som ligger med alla och är helt galen. ! hhaa icke sa nicke, menmen blir nog kul inflyttningsfest. Nämnde också att han var en brat men han sa då "nesh, jag är ingen "bratt". haha

Jag säger då det, kul idag faktiskt men en aningen segt på slutet.

upp i tid imorgon, nu blir det bira och sen sova! inte ätit på 2 dagar så nu är det dags för nudlar ;D

Ingen är så bra som...

Emelie. Ingen kan diska så intressant som Emelie (det är sant). Ingen kan göra så god blåbärspaj och kakor som Emelie. Ingen kan mysa och glotta så mycket film med mig som Emelie.
Emelie ska veta att hon & Issa hänger ovanför min säng här i Oslo!


Tänk om alla hade en granne och vän som Emelie <3





Tänk om alla var lika coola som du och jag, då skulle vi bo i en cool värld!

Hej Aker Brygge!

TJAAAAA!

Ännu en dag i Oslo har passerat och ja, jag trivs fortfarande som fisken i vattnet. Idag var vi på vårt kommande jobb och pratade med "chefen". Haha schysst snubbe. Han frågade hur gammal vi trodde han var. Jag började gissa... 27 typ, inte yngre i alla fall. Hmm Josse som tyckte han var skit snygg sa typ 25 eller något sånt så vi låg väl rätt högt. Nehe då var han född år 85! Herregud. Bara 4 år äldre och får ut mer än 60 000 i månaden? =) 2 år tog det för honom att hamna där han är idag. Haha dit siktar jag! Han berättade mycket intressant och vad han själv varit med om under de 2 åren. Jag ska fan komma högst upp jag med! Nu ska här satsas. Men det bästa var ändå... han berättade:

♥ Varje månad ordnar han en stor fest på ett uteställe som han hyr för företaget (bara ungdomar) och bjuder på allt.
♥  Säljer man jätte bra kan man få resor, sist åkte en tjej förra veckan till London på en weekend som de betalade. (tidigare hade en tjej fått en resa till Brasilien i en månad!!! BETALD!)
♥  De bokar ofta resor. Förra månaden var alla i Hemsedal, dubbeldäckare dit och sen hyrde dom ett uteställe och hotell)
♥  Han frågade om vi sysslade med ngn idrott, jag och josse direkt: JA FOTBOLL. Då menade han att jaha vad kul, då ska vi kanske starta ett fotbollslag till sommaren? VI: JAAAA! =) Så nu blir det till att ta med dojorna hit =)
♥ Det är lätt att komma upp i en grym lön (vilket han menar över 40 000 kr/mån.. dit siktar jag!.. till en början!

Ikväll har vi varit på Aker Brygge, Linus har shoppat och vi har även köpt buss/trick/t-bane månadskort. Så nu ska här åkas. Vi åkte och köpte mat på KIWI. Gud vad mkt gröna färger det fanns i den affären. Sedan gick vi genom aker brygge nere vid vattnet på väg hem. Så här såg det ut, tyvärr fick jag ta med mobilen för jag hade glömt min kamera hemma.



En å? Bäck? eller något från fjorden som går emellan husen så det går fiiiina upplysta broar över! =)




Står på samma bro fast ut mot fjorden, fullt med mysiga och dyra båtar! =)




Lägenhetshus precis nere vid vattnet.




Där ser man en bro.

Jag lovar att fotografera i dagsljus då man verkligen ser hur pampigt det är =)

Imorgon ska vi vara på jobbet redan 08.15 och träffa alla andra som jobbar där. Hmm var väldigt många sa han, så vi skulle inte vara rädda. Samt att nu kommer äntligen alla mina fina kläder till användning, eftersom man ska vara finklädd typ. Imorgon ska man även träffa sin teamleader och följa med ut på stan och försöka lära sig att sälja sin produkt. Vi ska börja med omega3 vilket ska vara väldigt lätt eftersom det redan finns ca 400.000 (tror jag det var) medlemmar. Men redan efter ett tag skulle man få byta sig upp om man var duktig. Snart Andra Avenyn (JA, vi har svenska svt!) Sen duscha och sova!


Matilda - en glad jänta i Oslo

Ny läsare

Anders And! hah

Bilder!

Här kommer några bilder på lägenheten, dock är det mkt finare, för kameran gör det inte rätt med blixt när vi hade så mysigt igår. Här är några!


















Men biderna gör sig ingen rätt. Det är MYSIGARE!
Kommer bilder på rummen senare, men nu ska vi faktiskt baka kaka! Kladdig kladdkaka och kanske bjuda över grannarna...? hm.

IMORGON BLIR FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET!

Då bor man i Oslo nu då ja..

Hej o hö!

Framme är vi och även iordning med nästan alla saker, till och med tavlor, ljus osv. Gud så fint det har blivit. Vi är alla riktigt nöjda med hur resultatet blev och ja må säga att det blev riktigt mysigt.

Idag har vi bara packat ut, packat in, möblerat o fixat, ätit mat, (baguetter med norskt smör och ost) med te! Tokgott! Nu sitter vi och tittar på djävulen bär prada efter en härlig dusch.

Imorgon ska vi på intervju igen kl 11, då det blir till att gå upp i ottan även imorgon. Sedan ska vi till skatteverket o mecka massa. Sen ska jag nog ut o leka i snön. Träffade även kusinen idag, hon hjälpte oss att handla mat. =)

Imorgon kommer bilder på lägenheten, eftersom jag inte orkar gå in till mitt rum och hämta sladden som ligger i en låda


Matilda/- In Oslo

RSS 2.0