Hemska värld..

Vad är meningen med att leva egentligen? Tycker sista året har varit mycket tragedi just runt Halmstad hållet också. Senast kanske ni har tittat på nyheterna om kvinnan som blev påkörd av bilen och sedan fastnade under och dog. Herregud så hemskt och har gått och undrat vem denna kvinna var. Eftersom hon var runt 46 år så antog jag själv att hon hade barn och idag fick jag veta att det var Mikaela som spelar/spelade i mitt fotbollslag! Stackare, fyfan sånt kan inte vara lätt. Tänker på dig och hoppas verkligen du klarar att ta dig igenom detta. Man kan inte förstå riktigt. Det kunde ju lika gärna varit jag som varit på väg hem från stan eller mamma som skulle handla kläder? Det kunde i princip ha varit vem som helst och nu var det stackars Mikaelas mamma =( Skänker en tanke till deras nära och kära!

För övrigt har jag kommit hem från jobbet, med feber =/ Ska iväg och titta på en lägenhet jämte EMELIE! =) Får väl se om den är något att ha, den var nämligen skit dyr.. menmen, är den fin så vet man ju aldrig.

R.I.P

Avslöjandet

Nu ska jag berätta för er som kanske inte känner mig så väl, som kanske bara har träffat mig några gånger eller inte alls. Många tror att jag har rakt hår, fast egentligen är det tvärtom. Mitt hår är jätte lockigt och jag tänkte nu avslöja med lite bilder hur jag ser ut, efter en match, med oborstat hår (dvs att det är ju finare om man har lite mousse i eller liknande). Detta trodde ni inte om mig va, men tänka sig, plattången är min bästa vän! =)





  

Som sagt, kan ju vara finare om man gör något med det. Nu håller jag på att göra äppelpaj, Mums!

GRATTIS

Började titta på filmen Dumpad runt 9 idag tillsammans med havregrynsgröt som jag för övrigt brukar äta varje dag till frukost nu för tiden! Det är både gott, nyttigt och mättande. Till gröten äter jag äppelmos och mjölk. Filmen är för övrigt ganska bra men jag har fortfarande en ganska stor del kvar av filmen.

Om 45 min ska jag bege mig på cykeln ner till statoil där vi ska samlas för att åka iväg och spela sista matchen (som inte gäller ett skit). Så det känns ju inte jätte kul! Det var inte klart att a-laget vann serien förens igår då vi tog guld =) Nu återstår bara kvalet upp till div 1! Och det kan ju inte bli mycket bättre? Så igår var vi, hela halmia ute och käkade pizza och satt hemma hos Petra och sjöng sing star och drack bål m.m. Mycket trevligt. Nästa käk och lagfest blir om en månad. Det snackas om Wild West! =) Tillsammans med herrarna på halmianen! Yeah, kan ju bara bli kul asså!

Nixpix, dags att kliva ur sängen och packa väskan! Här blir ingen barn gjorda som Mathias skulle sagt !



Ur filmen Dumpad

Arbetet

Såhär kul brukar jag ha på mitt jobb. Denna bilden cirkulerar förmodligen runt på Andys fest bland personalen på Kalmar ikväll! Hahaha




haha hjälmen brukar jag inte ha, men hittade den så då kunde det ju vara kul att ha den en dag :)
Osminkad o fin som vanligt :D

Utgång igår

Var sjukt kul, träffade mycket kompisar som man inte sett sen man gick i skolan! Var riktigt roligt och vi i klassen bestämde oss för att snart anordna en klassfest =) Jippi! Mårtensson var kalas kul och mycket folk. Dock inte lika kul för min nya och DYRA skjorta som blev nerblodad av en rackarns kille! Fy för honom!





Ny dag och kalas glad! "Som vanligt" som de skulle beskriva mig på jobbet =)

Hemmasydd ny sjal






Mamma har sytt =) braaa va!

TOKSNYGGA

Äntligen har jag hämtat cykeln och slängt runt på stan, tagit ut pengar, köpt vaniljsås till imorgon osv :) Hoppas dom blir nöjda med min äppelpaj, man skulle ju kunna ha så att man gör något gott till varje fredag ! Det hade varit alldeles för bra nästan!

Imorgon slutar jag redan vid 15.00, dock ska jag vara på middag hos sabbe klockan 17. Det blir stressigt som vanligt, men imorgon får jag hålla mig en aningen nykter tror jag. Ska nämligen jobba kl 7 på lördag morgonen och det är min tur att köra eftersom mathias körde sist. Menmen 4 timmars jobb ska jag väl klara.






TOKSNYGGA!

Nu ska jag hoppa ner i sängen, som sagt som anton sa precis: "Nu är det bara 7,5 h till instämpling" fick panik och kom fram till att jag måste sova nu! =)

Fikafikafika

Tog en härlig fika på stan i några timmar med Sabbe Petra och Denise, mycket mysigt och kul var det. Man fick veta både det ena och det andra. Vissa får ju inte ens gå omkring nakna i bastun med sina bästa tjejkompisar medan den andra var helt galen över saker. Sånt är alltid kul att veta =) Nyfiken i en strut som jag är!

Har lovat att bjuda på äppelpaj imorgon på jobbet och självklart är det ingen som tror att jag skulle klara det. MEN enligt mig själv är jag faktiskt en riktig höjdare på att baka (återstår väl att se, 10 min kvar på pajen).

Egentligen tror jag att jag är jätte blond ibland, eller ja.. Mathias på jobbet tror verkligen det kan man säga. Igår slog jag hakan i trucken med flit eller inte med flit, men jag blundade och lutade mig framåt vilket inte var särksillt smart. Samma dag tog jag också fel kontaktuttag till en sladd, tog en bamsestor till en liten sladd? Smart, haha fy vad dom skrattade åt mig killarna ! TOK MATILDA! Men jag försökte faktiskt inte stoppa in sladden så som Mathias säger, så det så!

Nu ska jag köra ner till stan igen eftersom jag lämnade cykeln där.. var så förbaskat kallt och inte hade jag allt för varma kläder på mig heller..

    


 


♥ Myströjan stickad!

♥ Armband
♥ Numera favorit sjalen
♥ Klocka
♥ Converse
♥ Lack-tights
♥ Rött nagellack från Ullared (SKIT BRA!) 10 kr..



Grattis min Andy Pandy!

Fick precis veta att Andy fick jobbet uppe i hundfjället som skidlärare! Jag bara VET att du kommer passa som handen i hansken för det jobbet! Synd att det inte var uppe i Åre för jag hade gärna firat Nyår tillsammans med dig. Träffade dig i Göteborg för 2 veckor sedan då du berättat att du varit på intervju och fan vad bra! Nu har du jobb hela vintern gubben! =) Snäll och go som du är skickade du sms när du var på väg hem och frågade om vi hade fått ut bilen och jaa. Du är den mest omtänksamma kille jag någonsin träffat!  Jag vet att du kommer ta hand om barnen i backen, precis som du tog hand om mig nere i Österrike! <3



Du kommer bli världens bästa skidlärare min älskade kompis! ♥

Vill ha!

Saker vill man ju alltid ha, speciellt hårda saker för de är alltid så förbaskat dyra. Men imorgon kommer min lön och den var på mycket mer än vad jag trodde. Ca dubbelt så mycket som jag brukar få normalt :)





Nu - top Model

Lasagne!

Muskulösa killar?
Idag har dagen varit precis som alla andra fast väldigt snabbt passerade den måste jag säga. Jag och Mathias har rekat hela dagen och haha nu har han gått och trott att jag tycker muskulösa killar är skit snygga (fast egentligen, vad är det för fel på dom). Just bara för att han är jätte biffig och gjord av muskler och jag alltid försöker "likna" honom när jag går. Kommer dock inte ens i närheten av hur han ser ut men det är ganska kul. Jag försöker blåsa upp mig så mycket som det går, men luften går ganska snabbt ur igen. Kulkul, det är roligare i verkligheten! =)

Lasagne
Blev så otroligt sugen på lasagne idag när en jobbarkompis satt och åt det så jag måste nog göra det ikväll. Ja, sånt är kul. Jag tycker om att laga mat och lasagne är faktiskt en av mina favoriträtter! Hoppas den smakar, ska nog göra så det räcker veckan ut! Det är matlåda som gäller på jobbet.

Höstjacka
Mamma ringde under dagen och sa att hon hittat precis min storlek i jackan som jag nämnde igår, fast i Helsingborg. Så den skulle hon köpa åt mig. Glaaaad =) Grå och fin är den!

Promenad?
Funderar på att ta mig en promenad precis som igår. Det var jätte skönt och jag & pappa gick 1 h 20 min med hunden! Runt i Skedala bland alla hästar. Ibland är det bara så skönt att gå ute på landet. Det är både tyst och mysigt!




Vilken är din favoriträtt?

Klänning?

Kanske, eventuellt skulle man kanske ta och beställa en klänning som jag hittade genom blondinbellas blogg. En fin klänning som liknar lite mer en kjol och ett linne fast det sitter ihop som en klänning liksom. Tycker den är tok söt och faktiskt inte så fasligt dyr. Dock kunde det ta upp till 4 veckor innan man fick den och det känns ju inte lika kul. Vad tycker ni? Är det ett bra köp?





Nu ska jag hoppa ner i sängen för imorgon kör vi tidigt, 06.05 =)

Curry!

Har ni sett Emma Gillbergs hund? haha, den måste vara den sötaste hundvalpen någonsin. I alla fall på bild enligt mig. Jag har dock aldrig träffat Curry i verkligheten men gör det gärna snart så du vet Emma! Träffar gärna er snart igen! Och Issa, när var badtunnefesten? =) LÄngtar ihjäl mig här?

Snart middag och därefter ut och gå en timme med hunden, det är så härligt väder idag så jag kan liksom inte låta bli, sen kommer jag lagom hem för att ta en dusch, titta på idol och göra andra angelägenheter. Måste också tacka Adrian för att jag fick komma inom och värma mig igår kväll efter hbk matchen även om jag inte tycker om Snickerskaka! =) TACK!



Detta är Curry!

Varför har ALDRIG jag någon tur?

Såklart, inte fan fick jag någon lägenhet. Jag som verkligen trodde att jag skulle få den. Men icke sa nicke, tack vare att det var mamma och pappa som stått i kö och jag var över 18! Jävla fan också, gillade verkligen den...
Ska väl söka i tidningen, fick det som tips av en kille på jobbet som fick lägenhet förra månaden genom det viset. Menmen, truckkort har jag nu i alla fall upp till 10 TON. Men hade dock mycket hellre haft en lägenhet än ett sketet truckkort.... fan.
Vi fick sluta tidigt på truckutbildningen idag, redan runt kl 11. Så idag har jag sprungit runt på stan och shoppat lite.. Här kommer lite pics! Men har även lagt undan en grå jacka till imorgon =)=)


♥ Ny halsduk i favoritfärgen!
♥ Ny lång grå stickad tröja (världsskön!)
♥ Nya Skor! =) Såå sköna & halva priset!










        

Varför kan aldrig jag få ha någon tur? =(


Dagens!

Här kommer en dagens!




   




Finns det skönare jeans?

Kan det inte bli löningsdag snart?

Herregud vad man kan längta efter pengar ibland. Just nu är en sån tid då jag verkligen hoppas att jag ska få lägenheten. Jag kommer nog bli helt förkrossad om jag inte får den! =( Men i vilket fall så ska jag förmodligen köpa en ny tv denna månaden. Har hittat en bättre Samsung 40" för 8000 kronor, vilket faller mig i smaken helt. Tyvärr så ska man ju betala 2000 kr av lönen till Åre resan redan denna månaden som kommer så det blir väl till att göra det =) Men kul kommer vi ha i alla fall, tänk er Åre över Nyårsafton, kan knappast bli mycket bättre! Nu ska vi (jag o frida) bege oss till hbk matchen för att frysa lite, tror det får bli mössa, vantar och halsduk! =)




Har ni hört låten "herr mask"? :)

YES!

Tack och lov så klarade jag teorin till truckkortet, alla har sagt att det var jätte lätt men trött som jag var blandade jag ihop en del vi pratat om och var lite väl ofukuserad när vi väl skulle skriva provet men som tur var så klarade jag mig fint ändå! Så imorgon är det bara praktik, hoho kan ju bli riktigt kul för killarna att se mig köra truck ;) Dessutom gick ju Gäddan samma kurs så får väl se hur duktig han är på att köra han med :P Jag och 5 killar går kursen, haha. Det är som vanligt, jag och alla killar. Imorgon börjar vi lite efter 07.00 och jag ska vara nere vid Eurostop för samåkning kl halv 7! Hoh, snacka om tidigt.
Hbk idag eller inte? Kan inte bestämma mig....




Snart ser ni mig komma i en sån här :)


hey ho let's go

Gårdagen hos Hanna
 Matilda & SAbbe & ormen så klart & & & en ölis!




 


Det var den divisionen det....

Udda förlust än en gång denna säsongen vilket innebär nerflytt till div 4. SUCK SUCK SUCK! Var inte alls kul att förlora idag eftersom vi gjorde en av våra bästa första halvlekar, men lyckas inte få rätt träff på bollen. Närmst var jag själv som placerade den fint och målvakten räddar den med fingerspetsarna. Domaren var nog den sämsta någonsin! Han borde helt klart bombhotas! ushushush, nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska fortsätta spela fotboll eller ej. Det är ju roligt som fan, men div 4 ? Hallå eller... För att inte tala om motståndarna, de var ju inte särskillt fina med sina efterslängar, fick mig en sko i ryggen och har ett gott rivsår där nu längs ryggen, gott! En härlig spark rätt in i låret som också känns men vafan, domaren råkade ju alltid så "felplacerad" så att säga och kunde absolut inte blåsa frispark!
Skänker inga mer tankar åt det förbannade Falkenberg, fula och äckliga är vad ni är hela jävla laget! BLÄÄÄ!

Äsch är bara trött och arg borde nog bara gå och lägga mig, men först är det ju andra avenyn kl 20! inte missa :)


Glöm inte!

För er som följde Andra Avenyn på svt 1 så börjar det ikväll klockan 20.00 :)
Själv hoppas jag på att det blir så sist, att alla 3 avsnitten kommer ut ikväll på internet så man kan titta i förväg ! Det gillade jag. Förmodligen så sitter både jag och Dennis bänkade framför tvn kl 20 om jag känner honom rätt =)



 




Nu - Åka till Tölö och spela match!

Förbannade busspriser!

Kom att tänka på en sak. I natt när jag och Evelina skulle åka hem tänkte vi ta sista bussen men hejhopp vad kostade den utan busskort då? 60 kronor!!!! Är dom inte från vettet på hallandstrafiken eller? Ska man betala 60 kronor för att åka buss i ca 10 minuter? Det är ju helt galet! Om det nu är så noga att vi alla människor ska välja mer miljövänliga alternativ tycker jag att de som sitter i de lite högre positionerna ska tänka över sitt val av priser? För vem fan vill lägga 60 kr på att ta bussen hem mitt i natten när man kan åka svarttaxi för 100 kr och eftersom vi var 2 st så blev det 50 kr var. Alltså tjänade vi 10 kronor var och kom hem betydligt snabbare! SKÄRPNING!





Mycket söt klänning!

Samma problem som mig någon?

Gårdagen blev även den till en början stressig. Enligt alla mina kompisar ska jag alltid slinga håret någon timma innan jag ska ut eller iväg. Självklart var det likadant igår. Jag åkte till EKO och köpte hårfärg runt halv 5 och sedan kom Emma och Sabbe hit för att hjälpa mig, färdig kvart i 7 och vi skulle vara hos Hanna klockan 7 på middag (shit!) vi blev 18 min sena och då vill jag poängtera att jag inte hade börjat fixa mig alls, inte bestämt kläder vid kvart i och då självklart inte fixat håret som var dyblött. Kom iväg 7 min över hemifrån mig, men när vi kommer dit är vi bland de första så lite extra tid hade man ju kunnat unna sig på sminket eller något. Menmen, nöjd ändå efter ett klädbyte hemma hos Hanna. =)

Har ni samma problem som mig? När jag ska iväg ska jag gärna testa hela min garderob av kläder innan jag bestämmer mig och inte orkar jag vika ihop det eller hänga tillbaka det i garderoben sen. Så idag vaknar man i ett rum som mer liknar ett bombnedslag mer än ett flickrum, haha.

Det blev ganska lugnt igår tror jag, blev några öl men inte mer än så. Jo en Rosa Pantern, tack Sabbe! Satt på Bulls hela kvällen och det var mycket trevligt, många hyltebor som var trevliga. Inte minst Gustav (slängkyss-gustav!) Jätte kul att se och träffa dig igen, härliga människa. Du bjuder då alltid på dig själv, sånt gör mig glad :) Lite senare kom även Anton och Marc, samt Emelie som var utklädd till en Full Tingeling, söt var du! :) Här kommer lite bilder (glömde dock ta på tingeling) men hon lägger säkert upp bilder på sin blogg så här kommer  den: milie.blogg.se



 

PussGustav, så töt! I blå skjorta (love!)



Woho vilket gäng!

 

Nyktra brudarna? (blev det bara 2 öl? :P) & den klockrena som var obestämd.



Härlig! =)

 

Linn och (kommer inte ihåg!) =) Mkt bra kväll!


Nehe, nu är det snart dags att börja packa träningsväskan för inom kort ska vi bege oss till Tölö (nästan gbg) för att spela match, viktig match, mkt viktig. För övrigt så var lägenheten jag tittade på SKIT FIN. Har tackat ja så nu väntar jag på svar angående om jag får den eller ej. Om ja så flyttar jag 1 November, hoppas hoppas. Den var verkligen över förväntningarna!

POSS & HAJ!

Ännu en dag på jobbet avklarad

Japp, äntligen hemma från jobbet. Var uppe vid 06.00 även idag för att åka till jobbet. Men idag hade vi mycket bättre sällskap jag och Mathias, nämligen Mackan som är hans kompis. HOH där snackar vi snygging! Hade betalat 1000 kr för att få vara hans tjej lätt, om inte mer! Haha undra sa flundra how old he is. Tror nog att han har tjej och om inte så är det väääldigt konstigt, typ snyggast i hela halmstad. Blond, halvlångt hår, testare (i clownkläder? :P ), fett snygg rutig jacka och Snygga adidas skor! Kör även sporthoj, åå jag vill också ta motorcykel körkort och det ska jag baskemej göra någon gång. Kanske hänka dom o kolla på race ngn gång också ja :)  

Nu ska här hoppas in i duschen och sedan börja klä sig för en trevlig kväll hos Hanna som förmodligen kommer sluta ute på stan. Hos Hanna blir det avsked (she's going to England!) med mat och trevligheter! Måndag innebär truckförarutbildning, likaså tisdag. Så åter till jobbet på onsdag =)

Ha det gött, kommer kanske bild på outfit om jag hinner! ♥

Stressiga Fredag!

Jobb jobb jobb och åter jobb säger jag bara. Aldrig får man vara ledig. Måndag - lördag 07-16 varje dag hurra! Jag har snart inget liv kvar. Men lönespecen kom idag från Assist där jag bara jobbat en vecka förra månaden och jippi vad pengar man kommer få! 2 veckor från Kalmar, 1 vecka från Assist och ca 2000 kr från Donken, ja som ni kanske förstår så blir det en hel del :) Men pengar behövs alltid, speciellt nu när jag har tänkt att flytta. Måste köpa lite nytt då ju! =) Och kanske man skulle kunna ta och unna sig en ny plattång för 2000 kr? hade varit najs asså.

Nu ska jag snart iväg med mamma och titta på en lägenhet som jag så gärna vill ha (tror jag?). Vill i alla fall flytta nu, men det var visst inte inflyttning förens första januari, men det kan man väl överleva kanske. Ikväll blir det nog lugnt, kanske skulle följa med sabbe, marc och martin o dom till harrys och käka men får se hur det slutar eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Klockan halv 7 kommer Mathias och hans (grymt snygga kompis! haha) och hämtar mig utmed väg 25 för att i 8 timmar jobba röven av oss (not!) Lördagar är bäst :) Låååånga raster och mycket tjat.

Snälla gud säg att jag får lägenheten! Jag vill så gärna och jag tycker jag är värd den :)

Joggingtur i solnedgången

Istället för att gå en lång runda med hunden så joggade jag med honom och det gillade vi må jag säga. Blev inte ens trött fastän jag sprang både långt och fort.. konstigt, det kändes som om skorna gjorde så att jag flög fram (riktigt skön känsla!) Så nu har jag bestämt mig för att det kan ju vara bra att gå ut och springa lite då och då eftersom jag aldrig orkar eller har lust till att träna fotboll längre. Konstigt nog ska jag ändå vara med att spela match på söndag? (huh, Tölö here we come!) På lördag blir det jobba vanlig dag och sedan middag och sånt kul hos Hanna. Hon ska ju flytta till England så får ju säga adjö :(
Tok ont i magen och trött så nu ska jag hoppa ner i sängen och sova!


Grattis till Bettan som tagit körkort! =)


Refrängen i billy idol - I don't need a gun

Härlig text i den låten, för att inte tala om refrängen, den gör mig på ett vi så himla galet glad och på ett annat vis så fundersam och konstig.. du vet ju varför.. jag tänker fortfarande, saknar fortfarande och hoppas fortfarande.
För er som inte lyssnat på låten, ta genast och ladda ner den!

Hade tänkt gå ut och gå med hunden en sväng nu så kan man titta lite på Idol sen om man orkar, om det går idag? Har inte så bra koll längre. För övrigt så kom min underbara tröja på posten och det var tur att jag fick den i stor storlek, var först lite nervös över att den skulle vara på tok förstor men icke! Den satt som en smäck och nu ska den på och min vita hängmössa från H&M ska också på, samt vantar och halsduk - Hösten är kommen! Ett säkert tecken på att hösten har kommit är att jag har fått min vinterjacka från jobbet. Hmm, ja då måste det ju vara vinter snart också va? Vem ska vara min lilla tomtenisse i år då? Vem ska baka pepparkakor och baka julgodis med mig i år? Efter alla dessa kärleksfilmer jag tittar på ensam blir jag helt tokig. Varför kan inte jag få träffa någon som han i the notebook? VA! En sån kille borde ju helt klart alla ha! :)

Nej nu är det dags att kila ut lite, hunden kissar väl snart i pälsen. Föresten, P.S. I love you var helt okej, ganska bra men lite konstig ibland. Tittade på hela vilket brukar innebära att den får 3/5 blad från matilda!

over and soon out!

The notebook & sex and the city filmen

Godkväll så att säga!

Äntligen hemma från jobbet men idag har jag skrattat så jag nästan fått magknip, helt galet vad mycket kul vi kan komma på vid min avdelning, nästan konstigt mycket. Skönt folk att skratta med och det blir bara värre och värre. Idag var det bara några sekunder från att min chokladmjölk flög ur munnen på mig för jag började skratta så hysteriskt. Vill vara på reken alltid, fast på måndag och tisdag ska jag ta truckkort och det ska bli kul =) Gratis är bra!
För övrigt träffade jag Sabbe igår, brun kan man säga att hon var. Liknade mer en pepparkaka än en vanlig människa! Menmen, de hade haft det bra när de var iväg i alla fall! Härligt. På fredag ska jag och mamma åka och titta på en lägenhet och jag bara hoppas hoppas hoppas vi inte ligger sist i kön för att få säga ja till den!
Tittade även på Sex and the city filmen igår kväll eftersom jag laddade hem den för några dagar sedan och jag måste säga att den var riktigt bra! Samtidigt har jag också kollat på världens bästa kärleksfilm, man bara vill vill vill bli så kära som de är i filmen. The notebook heter filmen och rekomenderas starkt! Var nära på att börja gråta flera gånger och då måste jag också säga att jag nästan aldrig har gråtit till en film. Eller jo någon gång kanske, till lejonkungen när jag var liten och såklart det här extrem home makeover, brukar ni också gråta till det? Har hört att det är många som fäller en tår till det programmet. Nu ska jag börja på en ny film : P.S. I love you. Återkommer om den är bra eller dålig!

Pooouss!

Tröjan som jag längtat efter!

I lördags på stan träffade jag Sandra från fotbollen och hon kom bärandes på världens snyggaste Adidas tröja, just en sådan som jag har velat ha i flera år! Den är röd och vit med lite spex, gillade den så mycket så bestämde mig för att gå in och köpa den idag, men icke sa nicke! Då hade dem bara fått in en av varje storlek och självklart var min storlek slut. Lyckliga Matilda som jag är hittade jag den på internet och beställde hem den direkt. =)
Snart kommer mammas damer och ska äta middag här och jag får vara med och lyssna på skvaller! Woho, kan dock behöva lite mat i magen, har inte  ätit på hela dagen! En macka och ett glas c-vitamin har jag fått i mig, samt 3 koppar cacao cream (Älskar jobbets kaffemaskin!). Tänk er chokladmjölk med vispad grädde och riktig cholad, that´s it!




   


Vad tycker ni om mitt kommande köp? =)

Sluta Donken!

Ja jag säger då det. Fastän jag har sagt upp mig så skickar självaste Martin massa sms om att schemat har kommit upp och bla bla bla. Jag vill ju inte ha några skit sms till min mobil! =) Men tror han tycker det är kul eftersom han tycker om att reta mig ? brukar ju komma sms som: "är du full?" på vardagar mitt på dagen. Självklart, eller inte, jobbar för fullt! Hittade ett kul kort på honom när jag såg att han har bilden från när vi drog till hultan förra året. Bilden föreställer honom köra bil i MIN keps! Ni kan ju kolla själva vilken snygg keps jag fick av Ronny Sabo i 1an på Martin Havskjär på facebook.




Här har vi honom, i ett nötskal. Var nog 1 år sedan eller nåt... lägg av o skicka sms som "har du tagit med toapoletter hem, var vänlig ta med dom igen". Vem fan vill ha poletter hemma? Vi går på toa gratis hemma hos mig i alla fall!

GOD NATT!

Juno

Matchen gick kalas bra, vi vann med 4-1 och nu leder vi över detta laget. Vinst är det som gäller följande matcher för att få stanna kvar i serien. Lisa gjorde två jätte snygga mål så ett extra plus till henne! Jag spelade inte allt för mycket eftersom jag inte har tränat på 3 veckor, ca 30 min fick jag väl ihop kanske på ett ungefär. Det räckte för mig, nu är det dags att ta tag i mig själv. Ska bannemej ta och träna mer på Nautilus nu när Sabbe kommer hem på tisdag! Nyttig ska jag bli faktiskt!
Efter matchen åkte jag hem och tittade på filmen Juno som jag hade laddat hem, den var väl sådär. Bra ibland, mindre bra några andra stunder. Ganska tråkig faktiskt, inget att rekomendera! Däremot vill jag gå på bio och se den där nya svenska filmen med bögarna som adopterar en 15 årig kille (kommer inte ihåg vad den hette!) Den verkar jätte bra.
Snart börjar Bridget Jones dagbok så det är dags att ta fram lite glass (ja, jag är nyttig) och hallon (jag sa ju det!) till det. Sedan lär jag väl somna in undeer filmens gång och vakna framåt halv 6 imorgon bitti för att återigen åka till jobbet HUH!





Jag gillade det, mitt hjärta bankade hårt och mycket just då, men jag ville inte visa det....

En skiva sex and the city

Godmorgon!
Vaknade upp relativt tidigt idag, faktiskt redan vid halv 10. Sprang in till Issa som ligger i brorsans rum och försökte väcka den tokern, men inte då! Det gick inte få liv i stackarn, haha så går det när man dricker för mycket öl. Efter en stund gick jag ut i köket och kokade mig lite gröt tillsammans med äppelmos och mjölk åt jag det till en hel skiva med Sex and the city! Måste säga att det bara blir bättre och bättre. Råkar ju ha hela boxen hemma nu så får väl ta tag i att titta på det nu så jag kan lämna tillbaka den sen. Om ca 2 timmar ska jag vara på samling med laget. En väldigt viktig match, förlorar vi denna åker vi ur 3an och DET vill vi absolut inte. Så nu gäller det att sätta bollarna innanför ramen. Nu ska jag starta nästa skiva och se om tösabiten har tänkt att vakna idag eller imorgo! =) Shippohej! Kramikrami.



Jag kan inte sluta hoppas...

Dagens!

Här kommer en skrattretande ful bild på vad jag slängde på mig innan stan, det kan inte hjälpas! Sen ikväll ska jag köpa godis och titta på filmen på fyran, en på miljonen. Har för mig att jag såg den när jag var liten och skrattade jätte mycket. Upp klockan 6 imorgon för att åka till jobbet, huh! Suck, sen blir det city och utgång kanske med Issan och de =) Blir dock ingen alkohol eftersom jag är världens snällaste dotter och kör min pappa till flygplatsen i Köpenhamn kl 7 på söndagmorgonen! (inte illa va!) Hejdå pappa och han säger Hej USA, får väl se om han hinner köpa med ett par Converse till mig också! =)




Jag måste lära mig använda min riktiga kamera, fy på mig!

Nytt i garderoben!

Gårdagen tillbringades i några få timmar i Göteborg med Hanna, men visst hann väl vi inhandla oss det vi skulle ha? Jajamen, blev en hel del och självklart väljer jag att följa med Emma en snabbis ner på stan nu också, tjena! Detta slutar med att Matilda blev helt plötsligt mycket fattigare än tidigare, men slut är då pengarna icke! Tyckte själv att jag var värd det där dyra balsamet till shampot jag köpte så nu på en vecka har jag köpt shampo och balsam för 400 kronor, hade ju varit en hel årsförbrukning av vanligt, men ska man ha fint hår så ska man! Nu äter jag även mina vitaminer varje dag, allt för att mitt hår ska bli bättre. Mitt mål är.... LÅNGT HÅR!

NYTT!



Monki

Höga Stentvättade jeans - Monki


  

Ballt linne - Monki



Senapsgult flätat band & Tegelfärgat hårband - Monki


  

Svarta chinos - Gina Tricot
Ny Söt mössa - H&M



Rosa trosor - Gina Tricot



Myströja - Gina Tricot
(Spara eller lämna tillbaka?)

OCH SJÄLVKLART MITT NYA UNDERBARA BALSAM!

Jag har ju cam!

Länge undrat varför min cam inte funkar, det har den typ inte gjort sen jag köpte datorn och jag menar, om man betalar så mycket för en dator så ska fan camen funka! Och idag när jag var på sprallhumör som jag är ibland så skulle jag självklart testa om det gick och vipps så var den igång så här kommer tre larvbilder =)
Såhär gjorde jag när jag var mindre, så bara Måååste lägga in så, då blir jag så tossig!









Första: Tagning 1, test!
Andra: Böj lite på huvudet
Tredje: Böj lite mer på huvudet och heja Sverige ikväll! =)

Heroes and heroines

Tittar ut, som vanligt regnar det utanför fönstret. Vad trött man blir på detta skit vädret. Har funderat skarpt på att börja sola solarium, men ush det är ju ingen höjdare enligt mig. Har gjort det max 5 ggr i hela mitt liv. Fast nu kanske man borde börja så man hinner bli lagom skrynklig till man är 30! Imorgon blir det nog en tripp till vårt fina Göteborg. Jag och Hanna är på g för den resan, runt halv 4 härifrån, är där halv 5 och tjoho! Affärerna i 5an huset har öppet till 19! Yeah. Har även lagt undan ett par stentvättade jeans, vet dock inte om det är rätt storlek, men det går nog! =) Och om det inte går så går det inte ! Punkt slut tut.



How would you feel if I was dead

Härlig dag på jobbet, fick jobba på måleriet idag. Skönt att slippa höra Ahlgrens prat faktiskt men konstigt nog har jag fått en dundrans huvudvärk nu igen. Trots att jag fick jätte god mat både på jobbet och när jag kom hem! Åkte och lämnade tillbaka en marinblå kavaj som jag köpte igår. Vissa tyckte inte att jag behövde den (nämner inga namn!) Så nu har jag åkt och köpt ett nytt Dyrt schampo istället =) 190 kr för en flaska, det ska väl fan duga, är det tillräckligt bra ska jag åka och köpa balsam imorgon också för samma pris. Snacka om mycket pengar men mitt hår behöver vårdas nu tycker jag! Köpte schampot på Självfallet vid Mc Donald´s. Lovar att återkomma med resultat.



Den Lila flaskan köpte jag, var trots allt 400 ml i den och ett plus i kanten, pump på den! =) Nu ska jag hoppa in i duschen så återkommer jag senare om resultat!

Huvudvärk!

Ush, vilken huvudvärk jag kan få ibland altså. Känns inte kul alls, missar dagens träning igen! Får ta och kila till Nautlius imorgon tror jag så att jag håller igång. Någon som vill följa med efter jobbet? Tillbringat tiden framför tvn och i duschen, tog en lång dusch för att försöka bli av med huvudvärken men inte hjälpte det nä.
Har börjat skriva med Andy på bdb och har kommit fram till att jag saknar honom enormt. Du har alltid varit den där killen man har kunnat prata om allt med, tjejer, killar, problem, framgångar och allt sådant. Du har alltid gillat att platta mitt hår och jag saknar att du inte kommer hit och plattar mitt hår längre! Det var bra när vi nästan bodde grannar och nästan kunde springa över till varandra och spela kort och platta mitt hår! Hittade detta otroligt fina kort på dig från balen! Jag saknar dig Andreas Persson! Din blivande tjej kommer ALDRIG lämna dig! Du är ett säkert kort! =) Hade varit kul med klassfest så man fick träffa alla igen! En sån dära bada i jacuzzi fest hos alex kanske? ;)

Varför blir man inte förvånad längre? Det bara går inte....





Andy även kallad Kvinnans bästa vän

Everybody wan't to see the fat old ladie sing now

Backyard babies går på tomgång för tillfället och samma gamla goa låtar om och om igen. En favorit är ju självklart : We go a long way back.
Matchen slutade allt annat än bra, vi har hur många lägen som helst att göra mål, till och med en boll som rullar utmed mållinjen (slå det!) Och så gör de andra 1-0 i 88:e minuten, hur kul är det på en skala? INTE KUL! Blev förbannad ja rent ut sagt så blev jag ledsen och arg på samma gång. Kunde inte riktigt förstå det. Nu måste vi vinna alla 3 matcherna för att över huvudtagen ha en chans att stanna kvar i 3an. Den här serien måste vara en av de mest jämna som finns att spela i. Man kan ju nästan vinna mot de som leder, sen förlorar man mot bottenlag? huh... likadant för alla lag.

Kom till slut hem från den jävla hålan i alla fall, begav mig till Adde lite för att glo på sagan om ringen, som var längesen man såg. Men gud, så bra är den ju faktiskt inte när man har sett den ca 15 gånger? haha. Det var tydligen en "bakisfilm" som han så fint kallade det. Sur blev pissgubben också när jag nämnde att jag hellre dör än lägger mig ner på madrassen! =) Så tråkigast i världen har jag blivit utsedd till idag, tackar! :) Rosen går till mig! Äsch, där pallade man ju inte tillbringa mycket tid med sånna surmuppar så jag åkte efter någon timme hem till Sabbe där jag hjälpte henne att packa sin resväska. Den tönten beger sig till Ayia Napa (stavas det så?) imorgon bitti med Evelina och jag kan säga att jag är MER ÄN AVUNDSJUK på de två just nu. Var evigheter sedan jag var utomlands, någon som vill åka iväg om ett tag? :) Blir ju Åre såklart, men där blir man väl inge brun eller? Bara full och galen i backarna! Jag lever samma gamla trista liv imorgon : jobba jobba jobba! Hurra och JIPPI!

Sov gott, nu måste jag sova annars orkar jag inte stiga ur sängen imorgon! :)
(Ps, jag saknar dig som fan....så längesen, men känns som igår. jag vill ha din pizza! )

Några få matcher kvar

God morgon! Somnade på tok för tidigt igår, hade inte ens bestämt mig för om jag skulle gå ut eller inte förens jag 10 min in i matchen som sverige spelade somnade och sov till 9 idag. Hoh säger man då. Var rejält trött igår efter fredagens bravader! Snart ska jag och Emma köra till Max, slänga i oss lite mat där och sedan åka ända upp till Tofta (nästan gbg) för att spela match. Hoppas på vinst i alla fall, får väl se om jag får bänken eller börja eftersom jag inte hunnit träna på 2 veckor nu =/ När serien är över ska jag ta tag i Nautilus simning och sådant kul de sista månaderna jag har kvar så jag känner att jag tjänar på kortet!
Sitter och tittar på OC, har ju alla boxarna och kan nog se det hur många gånger som helst och Marissa, vad så söt hon är, visst?



Grattis till min morfar som fyller år idag!


NYÅR 08/09

Nu har jag börjat längta och jag vet hur snabbt det går till dagen kommer då vi ska sätta oss i bilarna och bila upp till Åre. Jag och 8 killar, barndomsvänner! Fan vad jag älskar det, killar bråkar aldrig med varandra, tjaffsar aldrig och gnäller aldrig (oftast inte om skit i alla fall) så det är perfekt. Jag trivs som fisken i vattnet med dom! Idag ska dom hem till Jimmy och boka resan, härligt må jag säga! Då är det klart och JAG Matilda Näslund ska följa med i år igen! Den eviga tjejen som alltid hänkar skidresor! 16.000 för stugan över nyår, men det kan man väl unna sig tycker jag.. bästa nyåret någonsin? Dessutom är det inga pengar nu när man jobbar som vi ska betala. Vet att det är mycket bilder nu men satt och titade igenom ALLA årebilder från i år, här kommer lite smakprov! =) ENJOY!




Jag innan utgång med mitt härliga länsförsäkringar- skärp som alla på krogen diggade :) Hemmagjort av robban till mig!


after after ski before party. 

After Afterski before pardi
Jacke med gips! =P


 

Utsikten från stugan
Roban med min goda drink jag gjorde (i år ska den blandas igen, fantan finns bara där uppe!)


studentveckan vi var där 

Bygget - studentveckan var vi ju där sist ;)
Stanna för en cider o korv i backen!


 

Backen i väntan på jacke x2




Samma stuga i År! LOVELOVELOVE!


Assist bemanning

Gårdagen var kalas! Började med att jag hade galet bråttom som ni kanske märkte. Robban Jimmy och Kalle (?) kom och hämtade mig och ut mot Tylösand begav vi oss. Det tog inte många minuter innan första ölen var öppen och galet god var den. Det blev pizza tillsammans med ölisar hela kvällen och dessutom en och annan shot fick man ju! =) Dåren som körde den vita bilen i somras kom verkligen fram och vågade prata med mig, haha började nästan skratta. Hade mycket mycket trevligt och en och annan svartkeppa blev full! (tyvärr inte jag som gjorde det tror jag ;) ) Satt och drack med mina killar på assist till fram emot 12 slaget då vi beställde en taxi in till stan och gled runt ett tag. Självklart var svartkeppan 22 och vi några bara 19 så vi kom ju inte in! :( Blä, så alla gled vidare istället för att kila in! Runt halv 2 begav jag mig hemåt eftersom jag skulle upp kl 06.00 i morse och jobba på kalmar. (igen!) Goa pengar idag dock ;) Nu ska jag sova lite, är galet trött och sedan får jag se vad som händer.. kanske en fika med svartkeppan! haha hade ju varit roligt. SKÖN KILLE. Diggdigg...

Lite pics från Gårdagen!



 

  

 

 



♥ Pic 1: Robert, förmodligen inne på 5e ölen! =)
♥ Pic 2: Jimmy pussa Matilda!
♥ Pic 3: Billa & Jimmy naaew
♥ Pic 4: Kalle(?), Camilla och Fredrik! =)
♥ Pic 5: Billa & jag, ser väl lite väl nöjd ut, haha!
♥ Pic 6: Hildingsson bjuder heter den
♥ Pic 7: Vi körde suck and blow (kalas kul!)
♥ Pic 8: Naaew, min jobbarkompis Robert!
♥ Pic 9: Liten del av vårt bord efter en stund på Punch! 

 ♥ Tack för en kanonkul kväll killar! Nu väntar Åre över Nyår! Bokas IDAG! ♥


Snabbis

Hinner slänga in en jobbbild :) är jag inte najs eller? haha älskar byxorna!!!
var bara tvungen ;)




Såhär slutade det :)

Vad tycker ni? Såhär hade jag tänkt se ut ikväll!





Nu ska jag iväg och kalasa :)
Btw issa, åkte med keppan hem idag! Han o jag ska rocka loss tonight.
Robban o Jimpa is here! Byebye have a nice night, I will...

Idol Andreas

Förstår inte hur man kan ha en sån röst och ett sånt utseende!? När man bara ser han sitta där i sin ljusblå skjorta så blev jag ju helt paff! (Har ganska lätt att falla för ljusblå skjortor på killar! ) Galet snygg/snyggt och skön stil. Dessutom hade han en jäkla röst och han hade gärna fått komma och sjunga för mig när jag ligger och äter choklad i sängen med tända ljus! Haha vilka fantasier herregud matilda, han är på tok för snygg för mig faktiskt. .. äsch han hade ju gärna fått en chans i alla fall. (märker hur det börjar sväva iväg nu! haha )

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.611664&renderingdepartment=2.10753





Äcklig snygg! Isha...

Phjääälp!

Okej, nu behöver jag hjälp. Kommer vara hemma imorgon runt 17.00 tiden och ska iväg vid ca 18.30 på fest på Punch i Tylösand. Så vad ska jag ha på mig? Vill inte vara för fin, men ändå inte för ful. Vi har planerat att senare på kvällen gå ut och roa oss på stan, jag och mina killar på Assist =) Haha, låter något det!
Funderar på mina nya stövlar och tights men vilken TOPP då?!??!

You are a blue eyed boy with a wierd smile

Jaha, tillräckligt trött för att inte orka springa och sparka på en boll idag också. Förstår inte vad det är med mig men det känns så jävla tråkigt när jag väl kommer hem och vill inte åka dit. Innan har jag inte hunnit och idag känner jag mig som den mest oladdade fotbollsbruden i världshistorien! Jag ska åka till gymmet med Hanna och simma & basta istället! =) Det kan ju bli mycket mer än kul och jobbigt. Känner för en äppelpaj också egentligen men man får väl se.

Det blir inget åre v.5, ännu bättre! Det blir istället veckan över NYÅR! Tänk er att fira nyår med endast barndomskompisar, en lite skara på 9 pers och Matilda är enda tjejen, känner mig lite smått utsatt. Men jag ska nog allt dra dit Frida och hennes kompisar så vi får fira ihop i och med att hon ska jobba där uppe nu! =) (glad för din skull!)

Imorgon funderar jag på att supa svartkeppan på jobbet under bordet, hade varit jätte kul! =) Då hade man haft något att prata om på Måndag! Han sa ju att han skulle bli full så, vad vet jag.. bjuder man så kan man väl inte säga nej? :P


Matilda/- Åker alltid hem med ett leende på läpparna, konstigt.

Kanske

Kanske borde man aldrig mer prata med varandra? Kanske borde man aldrig mer ses? Kanske borde man radera numret? Kanske borde man inte tänka så mycket? Kanske skulle man be dig lycka till med allt? Kanske blir jag ledsen, kanske blir jag glad? Ordet Kanske skulle jag nog använda om jag var osäker på allt som är, har varit och kommer att vara, men innerst inne så vill jag. JAG SAKNAR DIG, KANSKE.


Hjärtattack nästa!

Välkommen till Matildas nya liv. Dagen har spenderats på jobbet, lika kul som vanligt fast idag har jag haft armbrytning och fingerkrok mot Mathias. Förlorade dock båda gångerna (konstigt, han är ju starkt som en bamsing!) Därefter skulle jag hämta min cykel hos Adrian. Slutade med att jag var ute vid flygstaden o kollade fotbollsskor med honom och därefter intersport på stenalyckan, därefter eurostop, till max till adrian där vi kollade på Idol, haha så kul man kan ha! Har galet trevligt med dig, även om du är lika galen som ett helt militärgäng i strid! Förstår inte hur du orkar :P Haha, tack för skjutsen o allt det dära! Imårra har jag sovmorgon, upp halv 9 och till tandläkaren sen brummar jag till jobbet själv i v70n, woho det kommer gå vill jag lova. Här ska inte slösas bort några extra minuter inte!
Åre v.5 ska bokas i helgen med killarna igen och nej Niclas. Jag vill INTE ha med dig sluta tjata nu.
Här kommer han, tönten som jag äter all skitmat med och ändå går ner 3 kg. Huh? Hur lyckas jag.....




Bild: Adrian Sjöstedt. Fotograf: Johan Kristensson

Jag saknar...

♥ Att gå upp tidigt och träna kl 08.00 med er, ute i kylan, inne i combin, det spelar ingen roll ♥




Världens bäst fotbollsspelare när det gäller allt. Men Adam var alltid min favorit när det gällde träningarna på morgonen, din attityd till allting gjorde mig alltid så glad! =) Rosen får Adam från Hyltebruk, det var längesen.



Världens bäst gäng, älskar er alla! Skulle kunna träna 2 ggr/vecka med er resten av mitt liv.


Men mest av allt så saknar jag alla upplevelser med:




SPI05B, för ni var och kommer alltid vara de bästa jag träffat och lärt känna.

Mötet med han jag mest av allt ville träffa.

Skulle helst av allt vilja ha massa bilder från allt vi gjort tillsammans och tillverkat mig ett kollage/en tavla av dem!

Bestämde mig under dagen på jobbet att jag skulle stanna kvar och jobba över eftersom vi måste det denna veckan och 5 veckor framåt eftersom vi ligger såpass mycket efter. Jag stannade kvar en timme, åkte hem och hälsade på farmor. Längesen jag var där och hon var så gullig och gjorde stekt korv och ägg med massa goda mackisar :) Tack farmor! Sedan kom min tösabit Isabell cyklandes och vi gick upp till Lomövallen och tittade på killarna när de spelade match mot Kvibille och vem kommer där som tränar om INTE! HENKE! Min förra tränare, lärare, mentor kom gåendes och ååå vad glad jag blev, sprang och kramade honom och det kändes som om vi kramades i 10 år. Jag blev så glad och kom att tänka på alla snälla och gulliga saker han sa sista dagen och för det andra sa han det egentligen under hela tiden. Han påminde mig även om mitt champangeglas som fortfarande står hemma hos honom. Så nu har jag en anledning till att åka dit och hälsa på honom och hans tjej! =) När jag såg dig tänkte jag direkt, Jag vill börja skolan igen, jag vill ha henke som mentor igen, jag vill golfa för första gången i mitt liv med henke och få ett roligt diplom som jag genast ska hänga upp på dörren, jag vill träna fotboll med henke, jag vill skratta med henke, jag vill ha dåliga idrottslektioner av oss elever med dig, jag vill gå i skolan och träffa dig varje dag med ett leende på läpparna. Jag tror att alla som gick i min klass tycker likadant. Du var en lärare, en person som jag aldrig kommer glömma. Du kommer, som du sa till oss "alltid vara bäst, ingen kan ersätta"
Du är en lärare som alltid kommer slå alla andra med hästlängder, När jag tänker på ditt tal på studentdagen börjar nästan tårarna rinna. Hur kan man vara så bra som dig? Hur kan man alltid ha ett leende på läpparna? Hur kan man tränga sig i kön till matsalen utan att någon säger något? Hur kan man alltid peppa på i motgångar med den glöden i ansiktet? Hur kan man ha så roliga och intressanta lektioner? Hur kan man bli bästa vän med alla i en klass? Hur kan man sitta och prata om relationer med klassen i matsalen? Hur kan man skratta åt och med dig och må så otroligt bra? Hur kan man ha upplevt sin bästa lisebergsresa med dig? Hur kan man göra 27 personers 3 år på gymnasiet till de bästa i deras liv? Hur kan man inte sakna dig?




En av alla dina roliga lektioner ute i skogen ♥


      

Lisebergsresan som är Helt Oförglömlig ♥





Sista fotbollslektionen med dig ♥ (självklart ska du vara med och leka! )


Helst av allt vill jag åka tillbaka i tiden, uppleva 3 nya år med vår klass och dig Henke. The truth is, I miss you so.

Tips!

Det händer att jag tipsar om vissa saker ibland. Idag blir det min rough som jag faktiskt köpte på G-kås. Men tro nu inte att det är någon skit som inte funkar utan det är faktiskt så att g-kås säljer Nouba smink till reducerat pris, 100 kr mindre på de flesta artiklar. (Vill dock säga att de har ju inte alls allt smink som tex finns på Kicks! men en hel del finns det!) Jag köpte mitt rough där för 150 kr vill jag säga. Jag har för mig det i alla fall och det är ett av de bästa sminkköp jag gjort. Den sitter kanon och helt rätt färg, lite guld/brunt/rött/rosa! Dvs helt perfekt. Nummer 44 blushon bubble är det! Den är dessutom inte sådär platt ut som den ser ut att vara på bilen utan mer som en "kula" vilket gör att den varar hur länge som helst.




   


Nu - Sängen, tv & sedan sova!


Världens snällaste pappa

Jag tror nästan att jag har fått den snällaste pappan i världen. Han gör en bortskämd vilket kanske inte är något plus nu precis innan man vill flytta iväg och då får nöja sig med det lilla som kommer att finnas till hands. Idag kom jag hem från stan, soppa stod på spisen. Soppa är inte min favoriträtt bland alla maträtter om man säger så, jag kan sträcka mig till potatis och purjosoppa, det är helt okej. Men annan soppa tillåter jag inte inträda i min mun. Så det kom ytterst lite sen gav jag upp och ställde ifrån mig skålen med varm äcklig soppa. Det måste varit något nyttigt, inget kött eller någonting gott. Mamma, går vi på diet här hemma tros? Jag är en person som avskyr nyttigheter! Vad ska det vara bra för? Äsch, jag behöver inte banta och behöver jag det kommer jag fortsätta äta som jag gör och röra mig lite mer! För tusan. Så i alla fall gav jag den äckliga soppan till pappa och han erbjöd sig att göra en hamburgare till mig, efter lite funderan så sa jag okej och tänkte mig en som vanligt äcklig hamburgare med bröd och sallad. (Föredrar inte hamburgare efter 1 ½ år på donken!) Pappa ropar att maten är klar och ut kommer jag gåendes till tallriken och lyser upp! Kolla vad jag fick!





◊ Hamburgare (köttet) med lök på! =)
◊ Stekt ägg
◊ Råstekta nypotatis
◊ Ett glas mjölk


Matilda/- Min pappa är nog den bästa pappan som finns!

Förgår-dagens!

Haha det blev en fin rubrik! Här kommer en bild av vad jag hade på mig i förgår på kräftskivan !
Nu längtar jag efter Fredag på Punch med sånna goa grabbar som man har på jobbet! =) För vi kommer från Assist Och som gubben sa till jimmy "haha det är då bara ni som erkänner att ni aldrig gör något vettigt"




♥ Stor t-shirt / Monki
♥  Kjol / Sabbes (Åhlèns)
♥  Skärp / H&M
♥  Skor / Ellos
♥  3 Armband / Indiska

Nu - städa rummet, ja det kan verkligen behövas! Ser ut som om någon har sprängt en bomb i mitt rum.

Nya stövlar!

Hej bloggen!

Självklart hann jag och sabbe med en runda på stan efter mitt jobb. Jag menar, man måste ju hinna göra av lite av lönen som man tjänar också? Man kan ju inte bara tjäna massa pengar och sedan bara spara, sånt är jag inge bra på så det skiter vi i! =) Hittade ett par bruna stövlar som jag länge har kollat efter, de fanns i 38, men var inte såå sköna som jag förseställt mig. Sånna från Vagabond med 2 knappar där uppe som (alla har!) Så lite tråkigt också. MEN bestämmer mig för att gå runt och tänka på saken i alla fall, de kostade ju trots allt 1099 kr. Kommer in på scorett och DÄR, jag ser stövlarna jag sparade ihop till förra året (999 kr) och dessutom på rea hyllan, undrar vilken storlek. Jag menar, hur stor är chansen att det finns ett par stövlar kvar på rea i min storlek... chansen var tydligen väääldigt stor och gud vad glad jag blev! =) Kostat 999 kr och jag fick dom först för 800 kr läste jag, men sen satt det en lapp jämte med 30 % på Rea-priset, hallå eller 660 kr ! FYND!!




  

Film ikväll kanske, eventuellt inte. Får se, måste ju ändå hämta min cykel. Är så glad för stövlar så jag skulle nog kunna springa 3 varv runt huset, men först ska jag äta min hamburgare som pappa står och steker! =)
Kul kille på jobbet som jag endast vågat hälsa på innan började tjata med mig idag som attans! (svart keps issa! ;) ) Ska kanske börja samåka med han och hans kompisar :) Hej o hååå!

RSS 2.0