Nyår!

Härlig dag i backen, skit fin snö och mådde bara helt galet bra... tills jag åkte fel och kom ifrån de andra! haha menmen  hittade en kille som åkte med mig till jag drog hem (typ 15 min) så jag överlevde ändå.
Snart blir det käk med alien (HAH) galet snygg kille, sen drar vi till dippan ikväll =)=) och imorgon är det nytt år..




Tandkräms.shot

Ännu en bild




förfest hos gäddan o co igår :)

Kändisbild :)

Framme, mestadels av uppdateringen sker genom bilder på min facebook om ni är intresserade!



Jag och david hellenius från hey baberiba! =)

Det var den julen det...

catshing sa det och så hade man lite mer pengar ! härligt med julklappar må jag säga.
Egentligen skulle man kunna säga att man bara byter pengar. Jag köper saker till folket o de ger tillbaka pengarna, fast som tur är gick jag rejält plus detta året. =)

Nu har jag letat som fan efter mitt pannband som en viss Sabina Jönsson har lånat! Nu får hon fan komma hem o leta upp det för jag är galet jävla arg. Dessutom gör det inte bättre av det jag fick veta igår om skit EMIL! Hoppas för gudarnas skull att jag slipper se den människan mer ! Har nog inte träffat någon värre än det jävla svinet! Ush, om du läser, HÖR ALDRIG MER AV DIG! Tur det finns människor som prioriterar sanningen före lögnen!

Imorgon bär det av till Åre i alla fall, ska bli sjukt kul att komma iväg :):)

Jultvättat

Tjipp o hej

Dagen började med att mamma ringde och väckte mig. Huh, godmorgon klockan är 12... oj! Hoppade ur sängen och ringde upp henne 10 min senare för att be henne hämta mig så jag kunde tvätta allt inför åre eftersom jag inte fått tillräckligt med tid här. Slängde ner (all!) tvätt, och då vill jag påstå att den tvätthögen inte var liten! Har tvättat allt idag, kom precis hem då jag tömt den sista maskinen, pust. 5 Maskiner hann jag på en dag. Bra jobbat!
Jag och brorsan har suttit hemma hos mamma o snackat, druckit kaffe o glott på tv hela dagen. Haha det finns ganska mycket att snacka om när man inte ses så ofta faktiskt. Drog en sväng till eurostop, sen körde jag o jocke o hämtade pizza (än en dag. hmm?) Nu får det vara slutätit med pizza fanimej.

Nu ska jag in o anmäla mig på pliktverket, folk kan ju inte fortsätta behandla tjejer som de gör i lumpen! NU måste jag dit!!!!!!


Helgens bravader








För mer intressanta bilder från Petras förfest i fredags se matilda näslund på facebook

Längtar! 6 dagar kvar

Till vi beger oss mot den här godingen :)




Matilda. Matte. Josefine. Robban. Jimmy. Niklas. Erik. Linus. Fidde
Sen ska ju dom andra godingarna från hylte o unnaryd också upp! =)
Vi ses i backen, eller i baren ;)

Hostmedicin

Vaknade precis, eller ja. Har vaknat i princip varje halvtimme hela natten pga att jag haft hostattacker som nästan gjort att jag spytt när jag hostat. Hmm så nu ringde jag till pappa och han kom faktiskt med hostmedicin (tack!)
Sitter och tittar på världscupen i skidåkning typ, rätt kul och man längtar verkligen upp till Åre nu. Snö och massa fest. Så nu ska jag bara vara hemma hela veckan och ta det lugnt så att jag inte blir ännu sjukare till Åre. om 6 dagar åker vi!
Tänkte även att jag skulle ha tid att lägga upp alla saker som jag har köpt, bland annat mina 3 par stövlar. Så bilder kommer inom någon dag.

Matilda//- Nu ska jag återgå till skidtävlingen

Somebody told me....

Godkväll då!

Sitter här nu med sabbe och hon kan då inte komma på vad hon ska pyssla med ikväll verkar det som.
Jag ska iväg och glo film o käka pizza jag (vissa har det bra!) Idag har vi tränat styrka så ibland undrar jag hur jag ska kunna gå upp ur sängen imorgon?

Igår åt vi hur mkt som helst, gröt, värsta middagen, mackor till förbannelse! (hörs det att vi storhandlade igår eller? ;))
Neehe, lägga på lite spackel kanske! Det gör susen dagar som dessa! ;) Sen ska jag väl kila så småningom! Kom o lek med sabbe !

Konversation mellan mig & sabbe

(Observera att vi sitter jämte varandra i sofforna och försöker bestämma oss för när och hur vi ska ta oss till Nautilus)

Sabina | säger:

jooo fy tusan

Matilda | säger:

o så kan vi basta!!!!!!!

Sabina | säger:

15 min typ

Matilda | säger:

hel kör vi då?

Sabina | säger:

aa kan börja röra oss då

Matilda | säger:

haha nej vi kör då

Sabina | säger:

jag går

Matilda | säger:

ska vi gå?

Sabina | säger:

orkar vi det

Matilda | säger:

ja

Matilda | säger:

eller? nee

Sabina | säger:

nej tror inte det




Vi i ett nötskal, på tal om det... om 6 min ska vi "börja röra på oss"


My super sweet 16

Ett program som jag kan bli totalt tokig på! Vad i allsingdar är det för fel på vissa unga tjejer? Jag SKA ha finaste och dyraste bilen, jag SKA ha en klänning på mig för 1 miljon kronor, jag SKA ha det det det det! För helvete du fyller 16 år, det är inget jävla bröllop! Galen blir jag.

Ush vad vi har städat, phjuuuuu

Smida planer

Hmm hur var det här då. Issa jag är galet nyfiken och tycker att du ska ringa mig omedel bums! Jag vill veta vad det är du har för planer!

Grattis Isabell!

Grattis på 18 års-dagen gumman och tack för en härlig förfest här igår.
Ikväll ska de fira hemma i Lidhult och sedan kila vidare till Ljungby, men kände inte för det idag. Hoppas ni får det så roligt (spec du Issa!)

Gårdagen var speciell, vi gav våra presenter till issa vilka utnyttjades väldigt bra. Bånge-röret är livsfarligt att dricka ur. För det första så är det galet kul och för det andra så blir man galet full! Nejnej, det går ju bara inte. Men hade väl en bra kväll har jag för mig, har ju klart en del minnesluckor har jag kommit fram till men.,..
Vaknade upp idag av att mobilen ringde "robban". Han säger: "Hej vi är på väg till dig nu, vi plockar upp dig om 30 min så åker vi till Danmark o köper sprit" Oh GOD! Upp ur sängen på med kläder och iväg, men fetekul har jag haft faktiskt. Fyllt på mitt spritförråd till Åre nu. 4 flaskor ska med i resväskan, som sagt.. något ska man väl fylla väskan med?




Bara för att jag inte minns denna bilden. Leo och jag! haha

På bussen...

Nixpix blev ingen hemtripp med Linus och hans kompis, men nog en dag på stan.
Gårdagens kväll var väl inte direkt som vi förväntat oss, visst var han ju trevlig och så men ack så underlig. Vad gäller mig så kommer jag ju inte åka och hälsa på honom fler gånger, tror nog att sabbe håller med ganska hårt.
Idag vaknade vi, satt och väntade på honom och sedan tog vi spårvagnen ner till stan och träffade linus. Galet SKÖN kille som jobbar på Peak Performance affären. Blev nästan lite förälskad i honom när han hjälpt oss (linus) i ca 20 min :P
Har fått med mig ännu ett par stövlar hem (mina älskade gamla bruna!! om ni kommer ihåg dom)! tredje paret stövlar på en vecka... ojoj..

nu åkte vi precis förbi ikea, så på god väg hem! VI ses hemma, i dimman

På tåget

Sitter på tåget till gbg, varför? ja det vet man aldrig. Jag och sabbe ska hälsa på hennes kompis Henrik som vi träffade sist vi var och festade där. Så nu ska vi dit, hälsa på, sova över och gå på stan med Linus imorgon. Sedan blir det hemfärd med Linus och hans kompis som ska göra dreads(?)
Förmodligen utgång också, får se hur det blir med drickat, om vi ska till danmark eller ej i helgen? Årebor..

nixpix framme om 15 min, får väl se om jag uppdaterar mer senare... om jag inte hittar på ngt att göra!



CIAO

Städat Hela lägenheten!

Pust pust pust, äntligen färdig!
Jag förstår inte hur det lyckas bli så himla skitigt hemma hos oss. I söndags hade Sabbe storstädning när jag kom hem. Allt var skinande rent och hon torkade till och med golven. I morse när jag gick upp såg det ut som fan, ölflaskor, popcorn överallt, godis, matrester, tuggummi, Damm och bara annan skit på golvet. Hmm hur lyckas man? På i princip 2 dagar? Nu är det i alla fall galet fint igen. Har till och med bytt sängkläder duktig som jag är. Så kungen, nu kan du komma o glo på vår skinande rena lägenhet om du vill! =)


Nu skulle mamma sett mig

Semlor... på julen?

God kväll mina damer och herrar!

Vad har dagarna tagit vägen? Faktum är att jag hade ju betalt på jobbet tills igår, så man kan säga att idag är första dagen som arbetslös. Hmm, vad det nu ska kännas bra för det vet jag inte. Sitter här i min ensamhet och lyssna på Kiss - Rock n roll all night om och om igen. Den är ju faktiskt galet skön. Sabbe jobbar kväll idag så klockan 21 kommer hon väl hem skulle jag gissa.
Gårdagen spenderades med härliga människor, först med Frida, sen hem till mamma för att fixa lite (fick mat med! =) ) sen kom petra och frida hem till mig och sabbe så bakade vi alla semlor! Haha, ja det är faktiskt sant och vet ni hur gott det faktiskt var? Mumma. Jag tycker inte att man ska äta vissa saker (som tex semlor, pepparkakor, lussekatter) mer än just den tiden på året då de ska ätas, men ibland får man faktiskt smygfika lite! Tycker ni inte det?
Sedan hyrde jag och sabbe film, alex kom och bjöd på sitt fina sällskap framför film, nudlar, juice, mjölk, semlor, godis och öl! Vi somnade sent som alltid. Sov till 12 idag då jag fick panik när jag vaknade eftersom jag och sabbe skakat hand på att vara på gymmet kl 10 på morgonen. Hmm det var upp, packa väskan och dra till gymmet för oss! Men galet skönt när man var klar. Har lämnat mitt CV på Maxi idag och även skickat in ngn skit hit o dit. Undrar om det verkligen finns ett enda jobb till mig kvar i den här stan? =/
Varit ute och gått med mamma och hunden en timme idag med, så luft har jag fått så nu behöver jag inte resa mig upp från soffan på flera dagar! ha.

SEX SEMLOR OCH BIRA

På önskelistan

Nu sitter jag och frida här igen, ensamma. Sabbe övergav oss för min kusin än en gång. Imorgon ska jag till mamma, käka mat och dra in till stan och visa henne vad jag vill ha i julklapp. Ett par nya snowboardboots! Hittade ingen bild, men eftersom min bräda är vit och blå så hittade jag ett par vit och blåa burton skor som jag vill ha och faktiskt var dom inte tokdyra som jag förväntat mig. Sköna som attans med!




Har för mig att de såg ut så här, fast vita med blått på =)


Att flytta hemifrån

Här kommer en kul lista på hur det är att flytta hemifrån!

♥ Man byter ut frukosten mot (som idag) kebabpizza, julmust och popcorn sedan gårdagen
♥ Man höjer högtalarna betydligt mer än vad man gjorde hemma (utan att tänka på det)
♥ Man lägger sig på tok för sent om nätterna
♥ Man köper omedvetet mycket mer snabbmat
♥ Man orkar inte gå 2 trappor ner i källaren för att tvätta (huh, lathet)
♥ Att damsuga är inte så kul, inte ens om ens damsugare heter Mecky
♥ Att plocka undan efter sig har aldrig varit min starka sida, men nu är det värre än någonsin!
♥ Man får konstiga idéer angående att börja bränna HB i badrummet och till det ska man bjuda på tilltugg !
♥ Man får upp ögonen för att orka träna (mkt bra!)
♥ Man slipper allt tjat ang alla olika saker
♥ Man dricker PÅ TOK för mycket julmust
♥ Det ringer äckliga människor från Boxer hela tiden (vi har BARA EN TV SÅ VI BEHÖVER INTE TVILLINGKORT!!!)

Mitt fynd!

Har länge velat ha ett par nya häng levis så nu när vi var på lager 157 så gjorde jag nog bästa fyndet någonsin! 150 kr för ett par jeans, fanns ju ifs just bara i min storlek men ibland har man tur! =)=) Visst var det väl ett fynd?



Förbannade tvättmaskin!

Äsch, hemma var det väl ingen konst att lära sig tvätta, men vi hade ju också en normal tvättmaskin! Herregud, vad är det som händer? Inte fan kom det något vatten i maskinen så till slut blev jag så arg så jag sket i det! Så nu lär väl inte kläderna bli blöta haha... suck

På tal om idioti, kolla vad jag hittade för text på ett jordnötspaket!






Små mängder av nötter? haha no way? ;D

Arbetslös!

Japp så här kul är det att bli varslad, inte kul alls faktiskt. Nu har man inget jobb och måste söka. Det är tur att jag har lön fram till 25 e januari i alla fall vilket känns lite skönt i alla fall.
Imorgon blir det väl bara till att gå runt i olika affärer och söka jobb.

Helgen har varit kanon! Spenderat största tiden i lidhult, festat och haft det gött. Även varit hos Alex en hel del .
I fredags stämplade jag ut för sista gången och det kändes skönt! Därefter körde jag och issa till lager 157. Där inhandlade jag en del saker som: nya stövlar (kanon snygga!) ett par nya snowboardbyxor också skit snygga, samt ett par trosor och ett par levis jeans som endast kostade 150 kr! :O Riktiga fynd. Därefter åkte vi hit till stan, fixade lite, drog inom alex gustafsson och chillade där lite innan vi körde vidare till lidhult för bira fram till 02.30 på natten i många samtal om den gamla tiden. Lördagen bestod av bad med öl och fest! Häärligt, vaknade upp i morse av att jag sov med typ 5 killar och alex snarkade som en gris, tog på mig skorna och kilade hem till issa och sov vidare! Hyrde film o käkade pizza med alex innan jag drog hem och kollade AA med sabbe. Fet najs helg! Tack alla som bidrog med sitt goda och trötta humör ;)














Rökte vattenpipa för första gången, haha så gott! =)

På torsdag bokar vi tåget!

Japp på torsdag kväll ska vi alla samlas för att boka tåget som ska ta oss till Åre! FETT!



Vi ska göra det igen robban, haha! 50 kr helt i onödan i år igen :D:D

Despan

Tjenixen!

Kan man vara mer trött än vad jag verkligen är? Hmm nej tror verkligen inte det. Sov ca 3 timmar i natt så lite mer sömn hade ju inte skadat. Nu sitter jag vid tvn och tittar på desperate housewives! =) Det är galet bra faktiskt.
Igår var Marc och Alex här, glodde film, köpte chips och mjölk (hah!) gjorde popcorn och sådär ni vet. Vaknade upp och höll på att frysa ihjäl bannemej.
Imorgon hoppas jag att det blir träning på nautilus med Josse och kanske Malin! =) Passen var fulla, vilket var tråkigt. Så det blir nog styrka och jogga lite kanske.

Matilda/- Svart nagellack


RSS 2.0