sova med isblock?

"varför ska jag sätta in mackorna i ugnen? du kan ju lika gärna köra dom i rosten" / linus
"det är ju ugnsmaskor" /josse
"nej det är baguetter" / matilda

Smarta gänget är hemma igen. haha vilken kväll! Härligt som fan. Suttit på lektarn hela kvällen och göttat oss + att jag och josse var på harrys och kollade på matchen med 100 snygga killar :) hey och hååå

Vi har för övrigt SKIT VARMT  i vår lägenhet och jag och linus funderar skarpt på att sova med isblock i hela rummet i natt...


Första festivalmänniskan är Redan på plats!

Haha läste precis att första människan redan sitter och väntar i Hultsfred och då är det ju faktiskt 1 vecka och 3 dagar kvar till festivalen öppnar :) Koolt, synd att det inte var jag!

Hann också göra ett festivaltestet på rockpartys hemsida, är jag en festivalmänniska? Detta fick jag som svar efter att jag svarat på alla frågorna.

FESTIVAAAAAAAAL!

Det här med festival är verkligen din grej! Du har ju nära nog abstinens mellan festivalerna. Det spelar liksom ingen roll om det är regn eller sol, det är ju faktiskt festival!

Det stämmer så jäkla bra också! Gör testet du också, på rockparty.se

För övrigt så gick jag upp kl 10 idag, direkt upp på taket och stekte tills nu. Eftersom jag måste få i mig lite mat hade det varit bra med lite spagetti. Dags att vänja magen vid pasta, om 2 veckor lär det ju vara det enda jag har ätit hela veckan ;) Förutom all kebab och kinamat då....

SOLEN TAR IDAG ;)

9 dagar!!!!!!!!

Idag är det 9 dagar kvar tills jag åker hem till Hstd och Lidhult för att sedan 2 dagar senare åka till HULTSFRED!

för jag är lycklig för jag är lycklig! Och vet ni vad det bästa är? ATT ALLA MINA KOMPISAR SKA DIT! Det kommer bli bästa Hultsfred någonsin. I can feel it.


Känslan när man sätter sig i bilen och kör mot Hultsfred med volymen på högsta volym, den känslan.. det är nog bland det bästa jag varit med om och snart sker det igen!!!

Lektarn

Hej och hå igen!
Här kommer lite bilder.


  

  

  



Här ser man ju nästan fuller ut?...


Fyfan vilket härligt väder vi har haft!
Nu tänkte vi sova, men det är inte så lätt när man har duntäcke och 25 grader och solen som skiner in genom fönstret!

Natti natti

Självklart kunde jag inte hålla mig..

Japp, hur går det när matilda får pengar? Jo, hon går självklart och handlar något som hon verkligen velat ha och denna gången stod ett par Tjocka Ray ban pilotisar på lappen. Så in till Synsam och catsching så var man inte så rik längre ;) Däremot väldigt mycket gladare.

Jag Josse Linus och Fanny passade på att glida ner på Bryggan, närmare bestämt Lektarn, där vi köpte lite öl och åt lite pommes med aioli. Fett gott och myyyyys! Vi satt där i några timmar och bara tittade på folk och skrattade. Därefter vidare på glassjakt. Hmm vi hamnade på typ "pride-festivalen" haha in där och åt lite Ben and Jerry glass. In till stan och kolla på Mc Killar och sprang sedan snabbt som fan till bussen och åkte hem =)

En kanondag om jag får säga det själv. Tack.

16 dagar kvar!

Fan vad gött, bara lite mer än 2 veckor kvar tills man drar iväg i bilen mot Hultan igen! Det älskade paradiset! Jag längtar så mycket så det spritter i mig.

Skulle ju kollat på The hangover men självklart har jag bara fått ner trailern. Det var visst några på jobbet som sa att den var bra idag. Vi får väl se.

För övrigt har det nog knappt varit så här fint väder här någonsin och därför är det tråkigt att när man väl slutar tidigt så är man så jävla trött och nästan sjuk med tror jag. Ont i bihålorna, kan inte andas med näsan, ont i huvudet och känner mig febrig.. hm? det måste bort till Hultan i alla fall..

Jag önskar att vi aldrig hade....

Nya solglas snart?

Japp, vart inne på Synsam här i Oslo och hittade ett par riktigt härliga solglasögon. Har ju alltid velat köpa ett par lite dyrare som sitter bättre och verkligen skyddar mot solen. (Till skillnad från alla marknads solglasögon och liknanade som jag har).

Vad tycker ni? 1200-1300 kr



Sjukan??

Hey och hå.. då har man sovit i några få timmar framför tvn i soffan till ett hejdundrande ljud.  Fattar inte hur jag kunde somna så lätt väckt som jag är, men det var visst inga problem. Skälet ligger säkert i att jag inte fått mer än 3 timmars sömn pga att jag hostat hela natten och inte kunnat sova. Jag hostar så mycket så ögonen bara rinner ner, hela tiden.

Skönt att jobba tidigt. Imorgon blir det fisk i kantinan och den ska baskemej jag fixa. Hey och hå vi får väl se hur det ska gå. Det är kanon gött att komma hem i tid. Idag gick vi en sväng på stan, jag Fanny  och Linus. Tittade på två killar från Paris som dansade, haha as grymma verkligen. Gick en sväng på bryggan, köpte lite mat och traskade hem.

Det är inte vanligt att jag hinner med att göra så mycket på en dag!
Självklart har inte min lön kommit in på kontot, ja man blir ju förbannad. Varför kan det aldrig stämma? Varför kan aldrig lönen komma i tid och vara så stor som den verkligen ska vara!? Förbannade skit -land. Behöver ju mina pengar till hyran kanske!

Nu ska vi titta på film snart och sen blir det bädden direkt. Den nya Wallander ska vi se =)
Over and och, nu - Te med lite honing i

Lite pics

Kommer mer imorgon!




  

  

  



  

  

Det var lite smakprov..

Tack för Världens bästa helg!!!

cidinho & doca

Hey hå. här i hstd har vi nya låtar.. flera stycken och hey o hååå

VÄRLDENS BÄSTA HELG!:)
massa snygga besökare på plats.. för att inte tala om de 3 killarna från Enköping, hallelåjaaaa
Hade världens bästa kväll ikväll ! Tack halmstad och alla som gjorde det bäst!!!
Även sk8aren!

VÄRLDENS VÄRSTA BUSSRESA

Japp då har man vaknat. Hm,, knappt trött...
Bussresan började såhär:
- Det hoppar på 2 killar (babbar) i 25-30 års åldern. De sätter sig bakom mig och Jennie och börjar öppna ännu fler öl. Hm tänker jag.. låt det dö ut snabbt så jag kan sova. Men inte då!!!! Först när det är 2 timmar kvar hem, ja dåååå kan dom hålla käften och lägga sig för att sova när hela bussen gjorde det runt 12 snåret. Suck. Plus att de skulle skrika hela jävla vägen och inte fattade när man bad de vara lite tysta. USH OCH FY VILKA JÄVLAR!

Men de ska inte få förstöra min Midsommar. Ringde Linus precis! De har fixat midsommarstång och blommor och hela köret :) Kommer bli sååå mysigt. Sen blir det taxi in till stan YEY!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! NU BÖRJAS DET....

Snart snart snart

Snart sätter jag mig på bussen med jenine och joel.. mot ... destination... HALMSTAD!

Hstd imorgon!

Hej och hå!

Då vart man hemkommen från jobbet, skönt. Stått i grillen hela dagen och från 16 vart det jävlar så mycket folk. 2 Pers i grillen, hej och hå. Ibland undrar man hur dom tänker?? Man måste ju ha rast och blabla ..

Imorgon är det sista dagen på jobbet innan midsommar. Fyfan vad kul det ska bli. Drar imorgon kl 23, jag, jennie och Joel. Sedan anländer jag och Joel ha 04.30 vid Eurostop där bilen väntar på mig & joel. Vi brummar hemåt och sedan laddar vi.

Det blir mat, nubbe, sång och kransbindning i Lidhult med alla barndomsvänner. Sedan drar vi vidare till Hstd i Taxi allihopa var det planerat. Härligt som fan! Där gör vi stan som attans! =) Midsommar i Hstd, slå det ni!

JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG! Hörde till och med roffes röst på telefonen, åååh jag vill hem hem hem :)
Nu ska jag packa! !!!!


  

  

Ett år sedan..
- Jag var skit full på midsommarafton
- Alla tog sönder våra partytält totalt
- Jelzin stod på bordet och tömdes
- Anton & pancho snappsade sillspadet!
- Linus var prickig i huvudet!
- Ett år sedan hade jag skit kul & detta året ska bli ännu roligare!

Josse gråter som ett litet barn..

Wihaaa

Nu sitter vi och glottar på film, jag Josse och Linus.  Sorglig film tydligen, enligt Josse, haha..Malin är inne och raggar på Sixten som vanligt ^^.
Snart ska jag ut och gå en lång runda, är så himla sugen och sedan blir  det bädden för att imorgon jobba samma tid som idag.

Idag har det varit så mycket folk på ikea så jag var nära att ringa och bombhota ikea. Jag fick vara i uppvasken bara för där var så mycket att göra ! Där är så förbannat varmt...

Midsommarkäk hos Linus sägs det, sedan beger sig alla mot Hstd, fyfan vad härligt =)=)

glömde ju bilderna igår!

  

  

  

  

  

  

Dessa galna grannar, dessa Vip inbjudningar och den där jävla drinken som var så förbannat god!

Biljetten är bokad, Jag ska hem igen!

Go kväll!

Vi börjar i Norge, närmare bestämt Oslo där en viss Matilda precis har infunnit sig i lägenheten.
-
Hur känns det?
- Bra, jag ska
HEM ÖVER MIDSOMMAR!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =)


Joel bokade biljett åt mig nu, så på torsdag kväll beger vi oss till bussen vid 23 snåret för att vara på Eurostop i Hstd vid halv 5 på morgonen. Hoppas man lyckas somna så man är lagom Pepp!

Hade varit kul och gjort något speciellt i år. Jag vill typ till Sthlm o tälta eller Öland kanske.. Inte någon som är sugen? :)
Åka till en camping bara.. jag älskar ju att campa! Det är livet livet livet...

Vi avslutar i Norge, närmare bestämt Oslo där en viss Matilda blivit väldigt trött nu.
- Hur känns det?
- Underbart, och min mobil ligger brevid mig och plingar så jag blir livrädd en gång i minuten!

Mama, i'm coming home...

Och vet ni vad jag ska göra när jag är hemma ? KÖPA MIN HULTSFRED BILJETT!

Festival

Nu ska jag sätta på festival med Ebba ! Åhhhh HULTSFRED! <3 vill diiiit (inte arvika då va;) )

Förgår dagens



Stövlar - Scorett
Jeans - JL
Linne - JC
Jacka  - H&M
Halsband - Indiska
Väska - Danmark

Dom där söndagarna

Jävlar vad bra det är med söndagar, det konstaterade precis jag och malin. Man kan ligga inne hela dagen, rulla ner gardinen vi har för fönstrena så att man inte ser att det är fint väder, vilket innebär att man inte behöver känna sig skyldig över att inte ta vara på alla soltimmarna.

Dessutom behöver man inte ha dåligt samvete över att man inte går till Ica och handlar mat, för det är fan inte ens öppet.

Vilket bra inlägg detta var! Fler söndagar åt 20 åringar!

Jisses amalia

-"Fredrik, vad får du allt ifrån?"
- "Det måste vara spriten"

Jag vill åka bååååååt! Det är fint väder..

Vilken kväll, vilken natt... ja herregud jag tror fan att allt hände. Har lite bilder från igår.. lägger upp dom senare!


Ojoj, fest ikväll

Precis inkommen från taket där jag satt o snackade med grannarna. Självklart knäckte man en och annan öl, härligt väder och härliga gubbar!

Nu ska vi fixa oss, sen blir det fan fullt ös! Ikväll ska jag vara fullast! :) JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Ubåt?

Jag och Malin såg precis en ubåt utanför fönstret, haha knas! Jag vill också åka ubåt och fan inte jobba på Ikea. Det hade varit mycket coolare!

Hoppas man kan få ledigt och komma hem till mormor som fyller 80 år i helgen, hoppas hoppas.. för hennes skull!

Nu är det uppehåll och Malin ska snart kila iväg till jobbet, jag drar inte förens om 2 timmar. Ikväll kommer Bella hit och sover, jag är dock inte hemma förens vid 23.45 typ så.. det blir väl nästan bingen direkt så man orkar vara på jobbet vid 10 imorgon..

Kommer nog en dagens senare, har även passat på att shoppa loss nu när jag var hemma. Nästa inköp: GUMMISTÖVLAR! Det är bra att ha i det här jävla landet + Hultan kommer ju alltid vara och förbli geggigt :) Härligt.

Issa, han ska bo här nu!



Issa, nu när ni inte går i samma klass så har jag och Dejan bestämt oss för att han ska flytta upp hit och bo med mig. Jag betalar och bjuder på allt, är ni sugna på samma sak? Hänka ;)

Smakprov

Gårdagens fest, fyfan säger jag bara! Det var fest... Lite smakprov! :)

155 bilder blir ett litet smakprov från Issa & Alex's student.







  

  

  

Söt alex, lycka till i framtiden gubben!


  

Sång var det här & issas klass springer ut

  

Härliga flicks & Jabbe

    

Sen blev det dansa på borden-fest och Matilda var väl för söt! Älskade Gbg:are!


  

Ölspelet dör aldrig ut! Jag och Matilda drack för båda två! =)


  

Inga små flaskor här inte och inga glas heller för den delen


  

Här blev nog alla fulla, gissa personerna!




Självklart hann jag med en Batman! =) Fast denna gången iförd mer än bara trosor!
Tack för den bästa kvällen på jävligt länge. Alla blev fulla, ja det var nog inte många som blev "lagom" igår.
Spriten, ölen och vinet tog slut! Så ska det vara när det är fest, och då bjöds det inte på en eller två öl vill jag meddela!

Hultan-team

  

  



Full bil, hell yeah, vi har även bil fixad, hell yeah! Let's goo

Catching......

Hoppsan där hoppade det in 5 papp på kontot! =)

Tack och bock..

Ljungbybor...

Hey o hå!

Kom hem från Ljungby idag, hmpf. Det var ett jävla körande igår. Jag körde till Lidhult, hämtade Linus med Emelie och sedan vidare 4 mil till Ljungby. Där var vi ett tag, hälsade på Linus farmor och farfar och besökte Biggan och Emma där vi också passade på att köra en riktig midsommarmåltid. Nypotatis, gräddfil, gräslök och köttfullar. Det var mumma!
Vi kilade alla hem till Emil i Issas klass och där var det fest ja. Satt där, blev sugen och bestämde mig för att åka tillbaka till Hstd, lämna av Emelie och köra tillbaka till Lidhult. Hämtade Frida i Hstd och begav oss vidare mot Lidhult ännu en gång. Därifrån tog vi följe med killarna i 2 bilar. Tog bussen till Lidhult idag efter en hel skön dag och kväll igår. Jag må säga att den där Dejan är lite av en kille som gillar att bli nypt, typ....

Trött som fan och allt meckar med presenter och skit. Säg till i tid!!!!!!!

  

  

  



Fy kattsingen vad gott det var.
Tack för en härlig helg alla Ljungbybor! =)
Imorgon blir det studenten för hela slanten...

Halsjävel

Förbannat så ont man kan ha i halsen och det blir ju inte bättre när man inte kan prata heller. Igår på balen var man ju tvungen att ropa på människorna man ville ha foto på så jag drog tag i Andy så att han kunde ropa åt mig =)

Nu är mormor och morfar här och jag känner mig som en helt galet trött människa.

Nu ska jag och grabbarna Lidhult åka till Ljungby o kolla runt lite =) ha deeee

Balen 2009

Självklart har jag hunnit ta massvis med bilder på Balen idag. Jag kom dit och mötte upp Andy och Teo. Kul att träffa dig Andy, vi kom fram till att det nästan var ett år sedan vi sågs, nämligen på studenten och det kändes alltför trist asså. Vi som umgicks så mycket förr. Det måste bli ändring, jag får komma hem lite oftare och han får komma upp! Träffade även massa andra sötisar som Robin & Hamps.. er blir man aldrig av med :) Jag ställde mig på robins långboard, hmm det där krävs nog lite övning för att klara av, men ack så kul när man kan...

Balen 2009 - Sannarp/Kattegatt/JB




Emma & Niklas var hur söta som helst!



Gabbe & Hoffe likaså. (Hoffe var dock jävligt full senare, haha hoppas han är vaken nu!)


  

Kanon snygg klänning!




Ida var lika glad och go som vanligt, för att inte tala om söt!




Söt Karin är hennes nya namn!




Så fint..




Snyggjävlar


  

Hyltetösarna och Söt Emma!


  

Åh, min blivande hultankompis "lilljonte" och Niklas, så fina så!


  

De där idrottarna... =)


 

Matilda: Rami är du full?
Rami: Nej jag har bara druckit upp en flaska fisherman...? :P




Mina favoriter, Andy, Robin och Hamps! <3
Så kul att träffa dig Andy.. åååh!


  

Jag och Robin gick ner på stranden, myspys var det.. saknar Tylösand!
Försökte lära mig långboard, hm jävlar så svårt sak att stå på! Men på Hultsfred ska han lära mig :)




Älskade Tylösand.. jag saknar det!

Nu sitter jag och tittar på Borat, går på tv1000 haha! Tokroligt verkligen. Som en banan i fil, gott och kul!


Vilken Nationaldag !

  • Japp en helt underbar dag igår.
  • Började med att man kom hem, käkade mat med Frida och åkte ut en sväng till Eurostop, träffade Petra på Coop och sedan tog jag & Frida min bil för denna veckan och körde ut mot söndrum och letade efter Alex eftersom vi skulle köpa öl till honom med.
  • Kom hem, Linus kom inom en sväng och Is & Emelie kom hit, plockade upp oss, körde till emelie för att senare ta bussen till Marc inne i stan.
  • Där började festen ute, alla killarna satt i Sverigetröjor och stämningen var på topp tillsammans med öl och grillat. Klockan 7 började sändningarna och vi bänkade oss alla hemma hos marc och marcs granne. Det bjöds på Sverigetårta och matchen gick åt helvete.
  • Det bjöds även på Dunken, haha ajaj.. det var nog så jag blev så förbaskat full. Jag hade pratat med robin och han hade nämnt att han var vid sjukhuset och jag svarade då "ser du mig? Jag är i stan" hahaha. Lite långt att se kanske.
  • Traskade hem efter midnatt någon gång med varsin kebabrulle i handen och just det, vi tog taxi.. förbaskat kallt i natt.



Frank är den coolaste hunden ever!


  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Hade en kanonkväll, kul att träffa de äldre från Lidhult igen.
Självklart straffas man med att inte ha någon röst kvar idag.
Tog över 100 bilder igår, men hoppas smakprovet räckte. =)
Balen Sannarp/kattegatt kommer upp ikväll.




Gårdagen i feber

Feber, förkylning och lite operahuset med Mattias, Sanna och Dennis.. slutade såhär
(jag vet, fräsch som fan! not)




Snodd på www.vilsnagiraffer.se

Nu kan man pusta ut igen efter att ha trott att vi satt på fel buss eftersom det gick 3 bussar från Gbg.

Möte på Österskans

För jag har världens bästa Frida till kompis som ska komma och möta mig vid bussen med en stor kram :)
Sedan hem, KÖRA bil till Systemet och ut med hunden sedan.... FEST!
Undrar hur det ska gå med min hals ;S menmen, lite whiskey sen jävlar..

Bästa platsen i bussen

God morgon!

Snacka om stressig morgon och snacka om en jobbig natt. Tror min och josses mobil har ringt och plingat stup i kvarten, till slut blev jag nästan helt tokig! Tackar alla som väckte oss i vår skönhetssömn.. hm!

Vi gick upp vid 6 i morse och vid 07.05, altså 5 minuter senare än planerat gick vi hemifrån med våra jävla tunga väskor. Dessutom börjar det med att man ska BÄRA ner väskan för 6 våningar vilket var mycket besvärligt och jag blev så varm så jag hade nog kunnat gå i bikini resterande av vägen. Vi gick hela vägen till Oslo busscentral och jotack, jag hade lökar det vill jag lova. Eftersom vi var lite sena så spann vi på i ett jävla tempo.

Josse tog våra väskor och lastade in i bussen vilket var mycket smart, medan jag tog bästa platsen i bussen med mycket space! (strax bakom trappen!) Så nu blir det film och musik hela vägen hem. Härligt!

Vi ses hemma alla mina goingar :)

7 timmar kvar

Helt tokigt.. jag och josse sitter verkligen och räknar ner tills vi ska gå upp. Vi kanske helt enkelt bara borde gå och lägga oss? hm.. nu är det i alla fall 7 timmar kvar tills vi ska kliva ur sängen och bära ner våra väskor för trappen (pust)

Morgondagen kommer bli mycket najs. Komma hem, ut med hunden direkt fanimej, sedan fixa sig, äta lasagne och dra med brudarna mot Östra stranden i Emmas stuga <3 Åh, äntligen få umgås lite! Dricka pills och när vi kommer in till stan ska jag fanimej träffa ALLA på uteserveringen, så håll er där!! =)

Jag längtar till Onsdag, då man ska köra till Ljungby i vår bil, högsta volym och bara glida! Titta på vår fina vän som tar studenten och senare vidare hem till henne. Åh LOVE!


  

  



Nu är det din tur min söta BÄSTA vän!

Under the gun

Issa har du kollat listan som The Killers ska spela på Hultan? Helt galet skön..

Varit sjuk idag och inte fan har internet funkat, helt tokig blir man! Men till veckan blir det mycket uppdatering med bilder, det lovar jag. Mår lite bättre nu, men är nog inte kapabel till att jobba tror jag.

Har varit en liten sväng på stan med Mathias, Audun, Dennis och deras tjejkompis. Var och kollade lite, men mådde då tusan inte bra då. Nu mår jag betydligt bättre, har nog ingen feber längre.

Imorgon är jag hemma redan vid 14.00 tiden. =) Toppen kul. Träffa alla vänner vid östra stranden och bara festa till det. Fan hade velat gå på Ikea festen, men känner mig inte så pigg så att jag skulle kunna jobba... däremot har jag ju festat med feber förr så...men det går ju inte att inte jobba och festa på jobbfesten.. Ikke!

Audun har varit här i några timmar. Han åkte just och var väldigt inne på att man skulle ta en pills, men vafan, inte när man är sjuk. Han har fått titta på alla mina bilder på datorn, men inte fan var det särskillt kul tydligen.. haha. Däremot blev Josse lite småkär i honom när han började sjunga.. men fyfan vilken ful huvudbonad han ska ha imorgon på festen ;)

Over and out OSLO, Tomorrow SVERIGE!

Guinness rekordbok.. jag?

VÄRLDENS BÄSTA HULTSFRED!


Vi vet väl alla att Hultsfredsfestivalen är en plats där drömmar går i uppfyllelse och nya saker upplevs år efter år. Bara det känns ju som ett rekord i sig.

I år tänkte vi ta det ett steg längre genom att sätta ut rekorden på världskartan.

Varje dag kommer du att ha möjlighet att delta i minst ett rekordförsök till Guinness värld av rekord.

Bland annat kommer vi att försöka oss på världens största gruppkram, världens största dodgeballmatch, världens längsta brev och flest människor som ligger sked.

Ta med dig alla dina vänner och skriv in ditt namn i historieböckerna.

Jodå, jag ska då fan in i historiaböckerna...


Torsdag idag

Japp, då har man köpt bröd och väldigt god korv.. som tydligen inte är korv enligt våra grannar som var med på affären. Nej det är något helt annat, något som man absolut inte ska stoppa i sig. Men vafan, det var ju billigt och gott! Nu har vi varit över hos dom och kollat på lite film, fastnade där ett tag och jag nästan slickade av kalles kaviars tallrik med glass och fruktsallad. Fy attans vilken glass..

Petrus låg där inne och såg nästan precis likadan ut som jag brukar göra. Han hade likadana adidasbyxor som mig, likadana randiga strumpor och en slappe tshirt. Det ni, vi kanske är syskon vem vet..

Nu ska vi fixa oss och gå till sängs, det blir The fast and the furious man ska somna till ikväll. Härligt att man har grannar som har så mycket filmer alltså! =) Me like!

Föresten, helvetes jävla skit. Min hängare till alla mina väskor och sjalar har trillat ner. Ser ut som en soptipp på mitt rum!

This is your life

Morsning!

Hemkommen från jobbet och min lilla söta kom och mötte upp mig! Snälla söta rara. Vi gick hela vägen hem, träffade självklart grannarna i trappen som varit och tränat. Pust, trapporna e ju härliga. När fan ska hissen börja fungera? Det är inte så jätte roligt att gå upp till 6:e våningen flera gånger per dag. Så i slutet fick Kalles kaviar putta mig lite :) Nu ska vi kila in till dom o se om de pallar bära bort tvättmaskinen, där kan den ju inte stå och mögla.. haha ja faktiskt. MÖGLA!

Tror jag börjar bli sjuk, fyfan om jag blir sjuk lagom till jag ska hem... då jävlar!!!
Har nyst och hostat hela dagen på jobbet och tror baskemej lite feber är på ingång, jag behöver ÖL!

Kanske ska kila bort o köpa lite bröd nu.. jooo ja!

Tjuvar!

Alltså.. vi måste ha tjuvar här. På alla fester vi har haft har saker försvunnit. Linus rakhyvel, min foundation från Nouba och vet ni vad vi märkte häromdagen, Malins stora godispåse som hon hade haft i kylskåpet var borta. Ja, den som var så jävla dyr. Synd att man inte fick se hur god den var, för den såg så förbaskat galet god ut. Sluta stjäla vettja!

Sitter och dunkar lite The Killers för 3e dagen i rad. Nu sitter snart spellistan inför Hultan <3 I år ska jag fanimej inte missa ett enda band jag vill se, så det så.

Tänk er. Nu har jag bestämt mig. Löshår, till under brösten och min Åre keps På Hultsfred 09, kan ju knappt bli bättre.
 


Vill till Liseberg...

Snart

Vet ni, jag sitter och tittar på alla bilder från Hultsfred förra året på facet. Här kommer lite smakprov vettja




Militär killen , Anton & jag som dricker öl med sugrör, det e fint det




Jojomen, de ska med i år igen!



Alex & marc, skön bild.. (de hann tydligen inte bli bakfulla) haha



Gäddan, fixar tältet?



Underbara halmstad människor!


jag längtar! och audun, du får bo med oss =) haha

Längtar



Vill bara hem..

For reasons unknown

  • För det första, världens värsta dag på jobbet idag. Smällde sönder sak på sak hela tiden och skar mig ordentligt 2 gånger så blodet sprutade på min höger hand. Jo så kul har jag haft idag.
  • Tänker inte ens nämna det, för jag har gett upp NU. Kanske lika bra ...
  • Plus till den där Audun på jobbet, han gör dagarna lite roligare

Dagens



Skor - scorett
Jeans - Gina tricot
Tisha - JC
halsband - don't remember
armband - av frida
Skärp - gina tricot

Jag vill också till Göteborg

God morgon!

Vet ni vilken som är Matildas favoritstad? Jo självklart Göteborg! Jag älskar den staden över allt annat! Och nu satt jag och bokade biljett med Linus, så ikväll vid halv 7 kommer han bosätta sig i Göteborg över natten hos Micke och jag är nog mest avundsjuk i hela världen! Tänk att bara få strosa runt på gatorna, shoppa, Liseberg, gå på den nya bion som jag älskade så mycket när jag var där, träffa vänner och ja ni vet..

Jag ska fanimej åka till Göteborg när jag är hemma. Saknar alla så jävla mycket i hstd också, börjar bli olidligt.

Skulle faktiskt dragit ut och tränat i morse, jag var helt inne på det men självklart när jag bestämt mig så blir det inte av.



Jag & issa för 4 år sedan, i Gbg på Ullevi och kollar Sverige
Hoppas du blir dräggfull ikväll på vinbrännbollen, hade velat vara där med dig <3


I want to let go

Jag saknar dig vännen!



Vi saknar dig som tusan vännen, det ska du veta.
Att ha umgåtts flera gånger i veckan till aldrig, fyfarao... det är attans bananer det!
Jag längtar tills jag kommer hem till min älskade sommarstad, får sola, träffa dig och bara umgås, hänga på stranden och gärna dra ihop gamla klassen och spela beach volleyboll och grilla i Tylösand <3
I miss you soooooo...

Dagens!



Skor - Fred Perry
Jeans - Fornarina
Linne - Vero moda
Kavaj - Vero moda
Halsband - Indiska

Missade min skjuts från IKEA, skandal...

Vafan!!!!!!!!!!
Linus och Josse lånade Fiddes bil och skulle överraska mig på jobbet genom att hämta mig. Men de hade på något konstigt sätt fått för sig att jag stängde och skulle sluta klockan 21. Haha de mötte mig på bussen klockan 20.15 :P
Tusan jag som hade velat åka bil hem VAFAN!
Världens bästa vänner har man ju i alla fall!

Linus har fått jobb, fyfan vad fint =) Grattis till han och nu ska han åka tillbaka till Sverige imorgon typ. Ush vad fuskigt, han ska till Liseberg! BLÄÄÄ!

Nu ska vi ner och köpa choklad och kolla på The guardian :):) Love

Vilket väder!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men idag och igår har vi för första gången haft runt 27 grader här i Oslo. Igår klarade vi av att ligga i parken med grannarna en sväng men idag blev det vid stranden direkt kl 09.30 i morse till 16.00. Så nu är man lagom bränd, eller jag vet inte om jag ser så jätte bränd ut, men det känns vill jag lova.
Slumrade till i soffan nyss till Sunes sommar vilket är en helt galen film =)

Tiden går såååå fort, på Söndag kommer jag hem till Hstd och är där hela veckan så då förväntar jag mig: Sol, bad i vårt underbara Tylösand <3, fest och massvis av grillning med alla goa gubbar & jäntor! Självklart pizza och gärna en och annan öl i parken och några sittningar på uteserveringen. (hörde morfars hade öppnat sin nu) Så, söndag - torsdag var beredda på en kanon vecka!

Det kommer bilder, för idag var en bra dag.. men jag är så förbannat trött så jag orkar bara inte nu!

Blood diamond

God natt!

♥ Sitter och tittar på Blood diamond med Josefin. Linus somnade omedelbums och sover fortfarande. Snart är nog filmen slut och då ska jag genast slänga ner alla mina tusentals kläder från linus säng direkt på golvet. Det får bli ett senare problem.

♥ I eftermiddag har vi suttit hemma hos grannen lite och letat efter en film som vi vill se, men utan resultat. Kalles kaviar bjöd på chips med dip och de som känner mig vet nog hur glad jag blev =)

♥ Dessutom fick jag smaka på chips med chokladglass. Jotack det var inga nyttigheter där inte. Smakade väldigt speciellt.

♥ Dagens problem: Vatten! Jag är törstig hela tiden och det känns som om jag inte druckit vatten sedan jag föddes.

♥ Vi har mött Linus och även gått en bra bit idag. Imorgon är det måndag och ledigt igen. Klockan står även idag på 09.00 men imorgon ska vi komma upp i tid. Vi ska gå bort till paradisbukten vid 09.30 och sola & bada hela dagen!

Over and out

Imorgon åker pappa till USA igen, ha det så bra!




Pappa höger :)


RSS 2.0