Blåbärste!

Mumms sitter och gottar mig med blåbärste som jag köpte på ikea. Mumma mumma. Det är verkligen jätte gott och smakar verkligen BLÅBÄR! Allt för att inte bli smittad av Julia som är tokförkyld!





Nu ska vi hämta vår tvätt!


Dagens dagens!

 

Mitt bästa köp hittils i Norge är lätt mina Hunter stövlar, kan det vara för att det ALLTID regnar här?


Gammal dagens

 

Stövlar - Hunter

Jeans - Replay

T-shirt - JC

Sjal - Kappahl

Skinnpaj - Flash

Väska - Accent


Regn regn och åter regn

Tusan bananer!

Självklart när jag tittade på mitt schema i lördags så hade jag inte fått en enda tid denna veckan. Hur kul är det? Jag behöver ju vartenda nickel i mynt så snälla snälla Ikea, ni kan väl ringa imorgon i alla fall. Behöver varenda krona tills jag flyttar till Norrköping!

Nu blir det nudlar, förmodligen det enda jag kommer orka laga idag. För övrigt så känns det som om jag är arbetslös. Vet inte när jag var ledig ensam en hel dag sist?

O.C är det nya, som jag sett en miljon gånger tidigare.

Idag säger Malin upp lägenheten, göttans!

Söndag & nästan bakfull

Go kväll!

Helgen har varit super bra. Tillbringat största tiden tillsammans med Josse och Martin♥ här hemma i lägenheten faktiskt. Ibland kan det vara skönt med en vit helg.

Fredagen

På fredag morgonen kl 05.30 anlände Martin med buss till terminalen och jag satt där och väntade. (Man gör väl allt för den man tycker om? ) Därefter tog vi t-banan hem till lägenheten och därefter sov vi ett bra tag. Gick upp vid 10 och gick och handlade frukost. En hejdundrande frukost med yoggi, äggmackor, blåbärste och juice. Därefter tittade vi lite på film och gick sedan framåt kl 15 bort till Ikea bussen. Jag jobbade till 22.30 och sedan stod han där och väntade på mig när jag kom från jobbet =)
På kvällen tittade vi på Män som hatar kvinnor och den var verkligen kanon bra! Somnade ganska snabbt !

Lördagen

Igår vaknade vi runt 10 och gick upp och gjorde frukost, låg på soffan ett tag och tog sedan en lång promenad på stan och i alla affärer. Så nu har nog Martin sett allt i tjejernas värld vad det gäller kläder och mode! Haha. När vi kom hem lagade vi maträtten Heta räkor som råkar ha blivit min favoriträtt och nu mera kanske Josses också. På kvällen blev det filmen Rock'n rolla som var fantastiskt dålig!! Kollade även på Rånarna.

Söndagen

Idag vaknade vi av ett jävla skräll i lägenheten. Brandlarmet gick kl 07.30 på en söndag! Dessutom blir inte saken bättre pga att vi har brandsirenen inne i mitt sovrum. Jag trodde i princip att jag skulle bli döv. Så det var bara på med kläderna och ut i hallen. Josse kommer springandes ner för trappen och frågar vad det är frågan om. Det brinner svarar jag.. jaha okej säger hon då och rusar uppåt! hmm? vart ska du ropar jag, vi måste ju ut? Nä, men jag måste fan kissa först! xD Hahahha. Där stod hela lägenhetshuset, utanför och frös på söndagmorgonen. Annars har vi inte gjort mycket idag. Kollat tv, ätit sista ur fruktsalladen, varit ute och gått i 3 timmar och lämnat martin och josef på tåget =)

 

Älsklingen med älsklingsfluffet =)



ÅT HELVETE MED KOLLEKTIVTRAFIKEN!

Dra åt helvete säger jag bara. Här är man överlycklig och världens gladaste över att jag ska få gå och möta martin redan ikväll. Hej och hopp sa det, helt plötsligt var vi 8 timmar försenade. Hans tåg hade pajat så de blev 9 min försenade till Gbg där han skulle byta till buss. Helt plötsligt är det skit viktigt att hålla tiderna enligt busstabellen (VILKET DET ALDRIG ÄR NÄR JAG ÅKER BUSS!!!!) och de kan inte vänta i 9 min. Så han missar bussen och måste vänta tills nattbussen 01.55 i natt. Så han är här 05.40!

JAG BLIR SÅ INÅTAHELVETES ARG! sataaaaaaaan säger jag bara...


ALDRIG MER KOLLEKTIVTRAFIK!

Riktiga vänner

hmm..

Saknar barndomskompisarna där hemma. Ska bli så jäkla skönt att bara få flytta till Sverige och slippa allt sånt här!!!


Nytt överkast!

Gissa vad jag hittade när jag sprang in med mina arbetskollegor på Billigkroken på ikea när vi hade slutat? Jo, överkastet till sängen som jag och Martin skulle köpa. Och istället för att betala 579 kr så stod det 350 kr på lappen + att jag fick 50 kr rabatt pga att jag arbetar där. Hur gött är inte det? 300 kr! Som hittat!


Så här fint är det! :) beight och brunt



Lite kräftpics

  

Kräftskivan i Norrköping.
Lägg märke till att tallriken på bilden bara är Martins kräftor ;)

  

Lunkan & Josef gillar kräftor!

     

 

 

Gråtit hela kvällen här ja..

Haha lite små patetiska har vi varit här på Munkedamsveien ikväll. Jag råkade hitta Sara Dürangos blogg och hej och hå så satt vi alla tre och storlipade ikapp i säkert 30 min minst. Stackars sara, jag lider med dig. Kan inte ens förstå det som hände. Jag hade bara träffat din mamma några få gånger och ändå kändes det precis som igår jag såg henne. Hon var alltid så glad och trevlig när vi kom hem från skolan. Take care!

Så bilder var det ja :



  

Har jag världen sötaste kille eller har jag världens sötaste kille?
Bilder kommer imorgon, nu blir det nattinatti

Nytt från Norrköping

  



Man får ju passa på när man är i Sverige!

Här var det kräftskiva

God kväll!

Jaha, då var man hemma i Oslo igen.. alltid lika tråkigt att åka ifrån honom och alltid lika roligt att få stå vid bussen och vänta på att han ska hoppa av och krama om mig!
Har haft en helt underbar helg tillsammans med Martin, hans syster och deras kompisar. I fredags kom jag vid 16 tiden, då åkte vi och handlade, köpte pizza och mös hela kvällen. Just det! Vi var och tittade på danne när han spelade match också, det var mys! Bubbelbad med ljus och massa film med chips och dip bestod resterande kvällen av.
Igår vaknade vi av alarmet jag satt i smyg på kvällen och vi begav oss till ikea för att titta lite och handla lite också! Jag älskar verkligen Ikea, sen inhandlade jag en väst och en sjal också. Älsklingen köpte världens snyggaste luvtröja! =)

Kommer väl bilder så fort min dator kan agera som en normal dator skulle gjort..

Dirty dancing

Hejsan hoppsan!

Denna dagen blev en alldeles jobbig dag med nästan inga kunder alls. Därför gick det jätte sakta.
När jag kom hem sprang jag och josse ner till jennie & julia och hälsade på. Därefter satte vi på Dirty Dancing, fy tusan så bra film. Hade nog inte sett den sedan den kom ut tror jag. Kom ju inte ihåg ett skit, det var som att titta på en helt ny film.





Nu ska de andra titta på det otroligt dåliga Paradise hotell, usha!

Friday's

Hej säger man efter jobbet!

Skönt att denna dagen också tog slut relativt snabbt även om det i början av jobbet gick förbannat sakta. Vi saknade flera vakter och var så få folk men ändå var det inte så mycket folk, tacka gud för det!
Efter jobbet gick jag som vanligt förbi aker brygge och där dansade Simon runt på gatan med sin tjej och massa andra dansare! Jäklar vad duktig han var! Tummen upp! Efter att jag stått och tittat lite på Simons dans går jag vidare och precis när jag passerar Friday's hör jag någon som ropar "Matilda" men neee det kan ju inte vara till mig så jag fortsätter att gå men då ropar de "mattan" och då fattar jag. Då sitter Micke, Malin, Fanny och Emmie där och äter. Så jag går och sätter mig där, tar en vatten och sitter där en timme.

Snart är det fredag och då sitter jag på bussen till Norrköping och Martin ♥

Sex on fire

hej hej!

Nu har man vaknat till liv. Jobbar 12-20 idag. Skönt att komma hem i tid i alla fall.
Sovit som en stock i natt och tydligen pratat i sömnen med enligt micke :)
Igår passade jag på att fynda lite till helgen, som ni vet ska jag till Norrköping och gå på kräftskiva, wei!
Här kommer de nya inköpen som blev en väldigt billig affär !







Hoppas det duger...

be somebody

Då var det måndag igen. Huh..

Måndagar är alltid förjävliga på Ikea. Eftersom det var söndag igår och det var stängt bestämmer sig alla idioter till kunder att åka till Ikea på måndagen, även om det är jätte fint väder. Som tur är så ska jag sitta i kassan vid sweden-shopen vilket är väldigt soft om jag får säga det själv.

Helgen har varit helt underbar.

♥ Martin kom på fredag morgon kl 06.00 då jag hämtade honom vid busscentralen
Jobbade fredag 13-21
♥  Kom hem 22.00 och då hade Martin & Micke gjort jätte mysigt med ljus och mat :) (även smoothie)
♥ Lördag morgon jobb 08-16, sedan hem och chilla..
♥  Festa på kvällen med alla grannarna :)
♥  Söndag, slappa på soffan hela dagen
♥  Söndag kväll - spelade faktiskt lite fotboll med micke & josse! (fyfan vad kuuul)


På lördag ska jag på kräftskiva = ska till stan och leta upp något snyggt att ha på mig!


Ny bloggdesign?

Behöver ny, förstår inte ett jota av hur man gör. Om någon kan göra det gratis, hör av er :)
Kräver ju ingen särskilld utan mer nya bilder och ny färg i princip!

Cold desert

Då har man inte åstadkommit mycket till vettigt idag heller. Gårdagen började väldigt tidigt, nämligen redan klockan 6 på morgonen då klockan ringde. Första tanken i huvudet är som vanligt "ÅH nej inte redan". Drar mig sakta ur sängen där Martin ligger och sover, tar på mig kläderna och kilar till jobbet, fyfan. Höll på att missa tåget men lyckades till slut få ut pengar så jag kunde köpa min biljett. Väl på jobbet gick dagen väldigt snabbt. Micke och Martin hade nog inte åstadkommit särskillt mycket när jag kom hem och de senare låg på varsin soffa och kollade friidrott.

Igår blev det lite fest, Jennie och Amanda kom upp och vi lyssnade alla på galna gamla klassiker. Efter en stund kilade vi in till båda grannarna som också hade fest, allt var som vanligt vill säga. Vaknade upp med en hisklig huvudvärk som fortfarande sitter kvar lite.

Snart ska vi gå bort till fotbollsplanen och skjuta lite, fyfan vad skönt! För i natt drömde jag om att jag äntligen fick spela fotboll igen! ÅH!

Saknar honom

Ikeas katalog är lös i landet, herregud!

Goddag! (för en gångs skull)

Idag släpptes ikea katalogen ut i hela norge, eller ja säkert över hela världen skulle jag tro. Detta resulterade i att det var sjukt mycket folk på både ikea, bussen och på motorvägen. Därmed var jag lagom glad över att jag arbetade i kantinan (personalmatsalen) och slapp tänka på alla kunder och kunde fokusera på de få kunder som arbetar på Ikea som vill ha lite mat. En härlig jäkla dag. Alla vart så glada på mig, god mat och en underbar frukost! Till råga på det så hade vi fått in nya jätte stora äppelkakor som smakade helt underbart! Det var liksom pricken över i:et. Jag trackade på både en och två personer med äppelkaka, men fick bra respons då de kom tillbaka och berättade hur otroligt goda de var !





Nu blir det film, Taken, tillsammans med Micke och Josse. Om 2 timmar sätter sig älsklingen på bussen! Snart ses vi igen!

På tal om att tiden går fort..

... så är det ju snart jul då hela familjen ska åka till Egypten, längtar! Brun brun brun ska jag bli =) lagom till hemkomsten till Norrköping och Nyår!




Ljungbydagarna missar man i år..

God kväll!

Hm.. det märks ju hur mycket man jobbar. Om man läser på min blogg så står det alltid "God morgon" eller "god kväll". Aldrig hinner man skriva på dagen för då arbetar man häcken av sig. Menmen, det enda jag tänker just nu är Pengar pengar pengar. Måste ju ha lite cash till jag ska flytta hem till Sverige.  Så därför tackade jag ja till att arbeta imorgon på min lediga dag, 7-15, helt okej eftersom jag ska vara i Personalmatsalen. =)

Josse har gått och blivit sjuk nu, typiskt. Bara det inte förs över till mig nu igen. Har ju ett förfärligt dåligt imunförsvar nu för tiden har jag märkt. Hoppas hoppas inte. För övrigt så har en tjej på mitt jobb slutat idag. Det var riktigt sorgligt, vi har blivit jätte bra kompisar och hon ska hem till Gbg och plugga sån här typ "affärs-chef". Det blev jag väldigt sugen på, så kanske jag söker när jag känner mig mogen. Hon var ju ändå 24 år och sa att hon tyckte detta var den perfekta tiden att börja plugga.

Trött som en mört är jag. Får nog snart sova om man ska orka gå upp sådär tidigt imorgon. Att sätta klockan på 06.00 tar emot lite, men desto skönare när man får åka hem när de sena passen kommer och Ska börja jobba =)

Nu är det ljungbydagarna, jag saknar det. Jag saknar att inte få tillbringa sommaren tillsammans med de som jag alltid umgåtts med. Hoppas ni har det så kul nu till helgen! Lite bilder från förra årets L-dagar!


  

  

Tiden går så fort. Känns som om jag var där nyss...

SKIT

Nej nu försvann allt jag hade skrivit. Jävla skit! Orkar inte skriva om allt nu, kanske kommer senare idag...




karl-johan gatan

Paradise hotell

God kväll!

Snart dags att hoppa i säng. Sitter och har just duschat och ätit spagetti med korv.
Idag har jag serverat inte mer än en miljard köttbullar. Hihi, först inget folk alls och sedan kommer alla samtidigt runt 17.00 hej och hö gå och dö förbaskade kunder!

Nu sitter de andra och glottar på Paradise hotell precis som vanligt. Det danska programmet med norsk text. Heja! Hur dåligt får det bli? ;)

Imorgon blir det jobb 12-20 i Bistron, hej och hö nu har vi ny pizza där.


Saknar Martin jätte mycket! <3

Säg i snitt

30 köttbullar per minut i 7,5 timme idag. För idag är det grillen som gäller och det är ikea väder som vanligt. Fast idag får jag nog lämna stövlarna hemma eftersom det inte regnar.

För övrig information...

Micke har flyttat in, vi har fått ny platttv, högtalare, glas och lite sånt dära kul! Playstation 3, nu ska det liras!

Jobbar 12-20 idag, så vi hörs väl kanske efter det!

Jag lagar mat... nudlar!

Tusan gubbar att jag aldrig kan ta mig i kragen och äta något nyttigt på riktigt. Eller i alla fall laga det själv. Att köpa nyttigt är jag kanske inte heller världsbäst på men lite bättre på än att laga.

Imorgon bitti beger jag mig, skönt ska det bli. Jag jennie och Joel sätter oss på bussen redan vid 07.30 och är framme runt 13.00. Skönt ska det bli att komma hem när det äntligen är fint väder.

Nu ska jag packa färdigt, har inte kommit så långt. Sedan ska jag kolla på lite film och hämta min tvätt som är hos jennie. För övrigt så börjar faktiskt Prison Break här idag, Lycklig är jag!

Sjukt trött!

God morgon. Stängde igår och öppnar idag. Hm, jotack jag är sjukt trött!

Men imorgon är det fredag och då ska jag åka hem och träffa Martin!:) Me like! Imorgon vid denna tiden har jag precis satt mig på bussen för att avnjuta en 6 h lång resa, fyfan! För övrigt fick jag jävligt bråttom nu då jag kom på att jag måste ta ut pengar innan bussen går idag. Tusan! Dags att kila, tillbaka hemma vid runt 18 tiden! Hey och hö!

Stop crying your heart out

 Oasis - bästa bandet just nu, spelas hela tiden om och om igen!

Precis kommit hem, pratat med älsklingen och nu tänkte vi sova lite jag och josse. Hon har suttit och garvat åt baksmällan hela kvällen här hemma tror jag. Det lät lite så på henne. Men jag må säga att det var en av de roligaste filmerna jag har sett.

Denna dagen på jobbet har varit katastrof, alldeles för mycket folk som är sjuka och ingen som kan hoppa in. Hm? Så fick jobba över 20 minuter idag för första gången när det var stängning. Jobbigt men visst, tiden gick väldigt snabbt. Imorgon ska jag stänga personalmatsalen själv. Skönt. Det är tusan det bästa som finns! =)=)

Snart är det fredag och då får jag träffa min familj och min underbara pojkvän! Fyfan vad jag är lycklig!




Nu vill jag till Norrköping!
Älsklingen och Josef!


Några dagar kvar, sen Hstd!

Hejsan allihopa!

Sitter och tittar på Fucking Åmål nu, haha tusan vilka minnen. Undrar hur många gånger man har sett den filmen. Herregud vilka problem alla har i den filmen, de har verkligen lyckats få med allt. Haha.

Tänk om denna jobbdagen bara kunde ta slut nu, så skönt det hade varit. Idag ska jag vara avlösare till kassan, uppvasken och kantinan samtidigt som jag ska vara ute i disken där man fyller på alla tårtor osv. Hoppas dagen går lika snabbt som igår. För snart är det fredag morgon och då ska jag åka till Hstd redan vid 07.30 på morgonen. Sedan ska jag till herr doktor på dagen och frisören på lördag morgon! Göttans.

Jag saknar min Martin, tusan bananer!






Självklart pissväder idag igen vilket innbär as mkt folk på ikea!

Bakis! JA!

Igår var det fest på vår våning. Vi hade fest och de norska grannarna hade också fest. Så helt plötsligt var det typ världens mega fest här uppe! Helt otroligt mycket folk.
Började framåt 9 tiden och sedan fortsatte det snabbt och vipps så var vinaren slut? Hm!

Här kommer lite pics:


   

  

  

Saknar honom..

Veckan som gick - dagens

  

Leggins - Bik Bok
Stövlar - Hunter
Skinnpaj - Flash
"Klänning" - MQ
Sjal - Kappahl
Tandborste - Ullared

RSS 2.0