Student

Go morra!

Då har jag varit i skolan 2 dagar. Första dagen var jag sjukt nervös! Usha. . . men det löste sig bra :)
Idag börjar vi klockan 13 och slutar 15. Grupparbete, dock är det bara halva klassen som har fått tag på boken, så man kan ju undra hur mkt man ska kunna imorgon? haha..

Skönt att sova ut idag, då jag började vid 08.00 igår.. blä.

För övrigt så förstår jag ännu inte särskillt mycket av vad läraren snackar om, men det kommer väl hoppas jag! Känner mig mest trög. tss. Det är säkert inte bara jag som inte fattar något.

Imorgon är det seminarium, vi får väl se hur det ska gå!

Bilen ska säljas!

Behöver du en ny Volvo v70 2,5t så har vi den i Norrköping :) Finns på blocket!



 

170000:-


Promenix igår

 

 


Någon dag gammal Dagens!

 

Lite suddigt, men det får duga!

 

♥ Jeans - Lee

♥ Nya boots - Skopunkten

♥ Tröja - Monki

♥ Sjal - Gina tricot

♥ Jacka - CG

♥ Smycken - Efva Attling, ur & penn


Bio bokad - imorgon

God middag!

Nu har man varit ute på en lång promenix med doggen ute i snön. Jag tackar pappa ännu en gång för att han köpte de där varma kängorna till mig för ca 4 år sedan och att de fortfarande passar. Annars hade det varit ruskigt kallt.

På tal om kallt, igår var vi ju på valpkurs med monstret. Det gick faktiskt riktigt bra. Han lydde fint på allt vi skulle göra. Väldigt kul att träffa andra med valpar också. Där var allt ifrån Ibbe till Rotweiler valpar :)

Igår bokade jag bio åt mig och Martin, så imorgon kväll blir det Snabba Cash. Lite synd att jag inte har hunnit läsa färdigt boken. Jag har ju som sagt var bara börjat lite smått i den och är väl på sidan 70 ungefär. Kan väl ändå vara bra, alla som läst boken blir ju så besvikna på filmen.
Vi får väl se vad jag tycker!



Till gårdagens match

Vet ni hur tråkigt det är när man är här hemma i Norrköping och har huvudvärk så man orkar egentligen inte träffa någon. Så var det igår. Bestämde mig för att jag skulle ta det lugnt, vila och kolla på Sveriges match i handboll. Det gick ju sådär för dem, men jag hade mysigt i alla fall!


 

♦ Mango juice

♦ Jordgubbs- te

♦ Varma baguetter med skinka, gurka och paprika

♦ Äppelbitar

 

Idag börjar valpkursen, det ska bli riktigt kul att se hur ouppfostrad han är! :) Nädå, ska snart hämta Martins mamma för hon ska följa med!  18.00-19.30 och sen är det väl handboll igen om jag inte minns fel?


Dagens!

Det var inte igår jag visade en dagens så tyckte att det var på tiden idag :)








♥ Stövlar - Vagabond
♥ Jeans - Lee
♥ Oversize tröja - MQ outlet
♥ Linne - Pepe jeans
♥ Halsband - Gina tricot
♥ Armband, ring - Efva Attling
♥ Klocka - Ur & penn
♣ Till detta: Väska från Egypten & Canada Goose jackan!

Trött som en bäver

Altså detta Paradise Hotel, man blir ju tokig. Alla man gillar åker ut! Wtf, blir faktiskt upprörd!

Nu är jag i alla fall jätte trött, ska ut på en snabb promenix med Ibbus och sedan läsa lite i Snabba Cash, boken är faktiskt jätte bra! Rekomenderas!

Tusan, jag som inte skulle shoppa nu på jätte länge, självklart blev jag sååå sugen på att åka till Sthlm snart. Nejnejnej, jag har inte råd. Nu blir det ett tråkigt liv ett bra tag :P Får väl skaffa mig ett jobb eller nåt upptill skolan.

Övrigt: Vad händer med Sverige i alla bollsporter? SUG!


Over and out // MN

Home sweet home

Innan











Efter










Själv gillar jag det mkt bättre nu. Vita väggar, en fondvägg och lite färg (som man så lätt kan byta mot en annan när man känner för det)



Schampo & Balsam 600 kr

Måste tipsa om mitt nya schampo och balsam också. Köpte på en frisörsalong och heter Redken, det är de gula flaskorna som är speciellt för Blont hår!



Vilken morgon!

God morgon!

Jotack, vissa dagar vaknar man helt klart bättre än andra. Idag lutar det tyvärr åt en liten jobbig väckning.
Jag vaknade av en jävla smäll rent ut sagt. Jaha, då hade hyllan börjat luta så mycket att Martins Capten Morgan flaska välte + min Passoã. Dock gick inte min sönder men däremot Martins flaska låg utspridd över hela trägolvet. Glassplitter överallt, hunden som också vill vara med och hjälpa till (NOOO!) , jag trampade i glas och började blöda, hyllan hängde halvt över tvn och allt var Kaos!

Nu luktar det Rom i hela lägenheten :)

Måndag

Ännu en måndag. En vecka kvar tills jag just nu sitter i skolan :) Spännande men är redan hur nervös som helst!
I helgen har ju josefin varit här!:) Hur kul som helst, vill just nu att hon ska flytta hit! Hihi.

I fredags kom Josse och Björn hit och käkade lite wok med ris och till efterrätt blev det min choklad/banan milkshake :) Mumma. Vi kollade Let's dance och lite på American Pie 2 filmen som gick på tv och det blev en hel del skitsnack, men det var kul :D
På lördagen gick vi på stan, alla 4 :) fikade med lite sallad och sedan var det hem och fixa sig inför kvällen! Det blev förkrök hos Johan Lindberg, mkt trevligt därefter gick vi ut (sent, 01.00) till Palace för första gången, men jag tyckte det var lite för lite folk så vi glömde ta stämpel och gick till Otten där det var cp lång kö. Hm, jaha en pizza och sedan taxi hem! haha !


 

 

 

Det var en kanonkväll i alla fall :)


Balen bilder från mamma








Petra är en stjärna!

Linkan, petra och hennes kille kom förbi ikväll och skulle titta på Ibbe :) Sedan åkte jag med ner till Petra och vi satt där och babblade på tills nu :) Sjukt kul och gud vad jag har saknat den tjejen asså! Måste ses oftare!


 

En sån som man alltid har kul med :)


Oldies - myself

 

Känner ni igen mig? :P


Some News

Hemma igen. Rullat runt med bilen hela dagen känns det som och värre lär det bli imorgon.
Dagen började med en lång promenad med bägge hundarna vid ön :) Skönt med en härlig start på morgonkvisten. Därefter åkte jag till Mio och köpte en ny lampa till mitt och Martins vardagsrum ♥ Så nu kommer det bli KANON!
Därefter åkte jag, mamma och lill vovven till Lidhult och farmor för att äta middag. Den härligt goda fiskgratängen bjöd hon på! :) Mumma! Därefter till mormor och morfar för en kopp te och en kringla (eller 2, eller 3 eller jaa.. 4 åt jag). Hem och in till stan och träffa Frida. Vi kilade runt, känns precis som vanligt mellan oss:) Skönt! Och sedan träffade vi Sabbe och gick runt lite. Issa och Emma skulle kommit in, men det sket sig så... fikan sket sig också vilket var mycket synd enligt mig. . .

Nåväl, imorgon blir det en lång bilfärd och därefter hämta Martin på flygplatsen :)♥PUSS! Städa innan Josse kommer på Fredag och sedan kommer det bara bli en sån Härlig helg känner jag på mig!


Här kommer lite pics från saker jag köpt !


Knallblå mockajacka

♥ Härligt håliga jeans

 


♥ Sommar tisha!

♥ Svart/grå sjal



♥ Skinnkeppa, yeah!

♥ Mjukotröja med bollar!

 


♥ Nya nagellack, lila och rött

♥ Somriga armband :)


Strumpisar behöver vi alla :)


Julklapp till mig själv, check!

Tjenare morsning!

Jo som sagt, jag ska bli bättre på att skriva här. Faktum är att jag har ju inhandlat en hel del sen jag skrev innan jul. Så kanske om ngn dag... kan det dyka upp lite bilder på allt tjusigt som jag köpt.

Fast en bild har jag redan. Var på stan idag, mamma fyller år så vi firade lite smått ikväll bara :) Men jag hade kvar mina julklappspengar från farmor och mormor så passade på att köpa mig en Efva Attling ring ! Sjukt snygg! Kostade ju en del så bäst man håller koll på den så att den inte råkar få ben. =)

"Wild at heart"


 

Så nu äger jag en sådan :) snart PH! :):)


Som sagt var jag i Egypten över jul

God kväll!

Precis hemkommen från en härligt god middag hos martins mamma och pappa. Det blev Gös med någon jätte god räksås och potatis! Kanon gott! :)

Imorgon åker Martin till Gotland för att jobba i några dagar så jag passar på att glida hem med bilen till Hstd och fira morsan som fyller år på tisdag. Man får ju passa på nu innan man börjar plugga som sagt.

Hoppas jag kan få träffa alla godingar nu när jag är hemma i stan. Emelie, Petra, Frida, Issa och ja alla ni andra med. Stannar ju bara till torsdag tyvärr menmen.. ska nog hinna med en del. Självklart får Ibbe monstret följa med.

På fredag kommer FÖRHOPPNINGSVIS josse till stan :) Hade ju varit sjukt kul!

Här kommer lite bilder från Egypten :D





  


Long time

Längesedan jag skrev någonting här insåg jag nu när jag klickade in mig på sidan igen. Det är ju mycket som händer.

Det har ju bland annat varit:

- Nyår
- Jul i Egypten


 

Nyårs outfit :)



RSS 2.0