Hstd nästa helg!

Ojoj, blir Halmstad nästa helg, antingen fredagen eller lördagen!
På söndagen ska vi hämta hem lilla valpen :)

Så issa, vad gör ni nästa lördag? vi kanske kan ta en fika eller något ? :)


 

Höst


Nya bilder på valparna

Fick lite nya bilder igår :)


 

 

 

Här var några av bilderna...snart snart.

 

 




Goddag

Ännu en tisdag i historiaböckerna.

Idag blir det kycklingklubba med ris och sås. Innan dess ska jag hinna med: en promenad, laga mat till imorgon, det blir lax och kall sås. Handla lite och kolla ett avsnitt av despan!  sedan blir det jobb.

Kul uppdatering, menmen vad ska man göra...

Skönt!

Fick visst lön ifrån Ikea igår och det blir ju mycket roligare när man ska flytta över pengarna till svenska. 6 tusen blev mycket mer i svenska och det tackar man ju för :D

Har precis lagat lasagne och nu glor jag på hälsoresan, 2 timmar kvar till jag drar till jobbet, hey o hå!




3 veckor kvar


Haha tokkul :)

Det bästa är folk som kommenterar anonymt fastän man kan kolla vem det är! Så det ska jag nog kolla sedan. Är det någon jag inte känner är det ju en sak. Människor har så mycket åsikter om allt och alla. Sköt er själva vettja! Jag skaffar väl en hund om jag vill, det är väl för fan min ensak! Så, nu tänker jag inte lägga mer tid på en sån skit. Tvingar ingen att läsa min blogg, inte ens kommentera, men sådana kommentarer asså. Skaffa ett eget liv och var inte så jävla avundsjuk!


Här kommer lite bilder, om någon vecka vet vi vilken hund det blir :)











det blir inte ibra utan Ibbe :)


Ibra kommer om en månad!:)

Ojojoj tycker visst jag blivit lite dålig på att uppdatera min blogg. Menmen, det tar ju sån tid och så är det faktiskt inte lika roligt längre. Men visst, ibland ska jag komma med en och annan uppdatering i veckan. Man har ju sina dagar.

Solen lyser här idag och det blåser lite halvt. Tänkte slänga på jackan och gå ut en sväng precis som jag brukar så att man får lite luft innan man börjar jobbet! Idag blir det potatismos och kryddkorvar i matlådan. Undrar vad Ebba ska ha, hahah.. Danne har ju ingen spis som fungerar ännu..

På lördag morgon åker vi hemåt Halmstad igen. På söndagen blir det till att bestämma vilken valp som vi ska hämta i mitten av November :) Wiii.
 Så här små är dom nu:






Torsdag och 2 dagar kvar till helgen

God morgon!

Idag vaknade jag redan vid 10, dödstrött. Men även fast jag knappt orkade resa mig i sängen kände jag att jag verkligen var tvungen att stiga upp. Självklart gick det bra på jobbet igår även fast jag fick en helvetes pall! Tiden går så otroligt snabbt på det jobbet, det är helt sjukt. Helt plötsligt ska man gå hem. haha.

Snart kommer Martin, om ungefär 1 timme :) Då hinner vi umgås i 2 timmar innan jag ska till jobbet =) Sen ska han väl fixa och dona med bilen.


♥ Planerar kanske att åka till Hstd nästa helg. Hälsa på kompisar, mamma & pappa och titta på hunden ♥

Kanonjobb!

Jodå jobbet var kanon kul faktiskt. Tiden gick jätte snabbt och de man arbetade med var skit schyssta.. alla på hela företaget var jätte unga, alltså runt 20-25 år skulle jag tro. Så det är najs!
Snart vankas det även firmafest, haha det kan ju bara bli kul asså!


Nu ska jag iväg igen. Längtar till 18.30 då jag ska äta min lax som jag just gjorde iordning.,
Imorgon kommer Martin hem igen, och sen åker han inte mer till Sthlm :) wiiii

Mot nya jobbet

Då var det dags. Om 1 timme börjar nya jobbet. Idag ska jag också få lite introduktion, nödutgångar och sånt där larv. Men det blir säkert bra. Ska arbeta på Green Cargo nu framöver. Självklart har jag fått nya kläder och jobbarskor. Så nu ska det jobbas må jag säga.


 

Nya kläderna.

Hemma vid midnatt


Promenad genom stan

God kväll!

Nu har jag kommit in efter en skön promenad. Här finns sånna otroligt härliga leder som man kan gå på. Jag var ute i ca 40 min och pratade med martin i headsetet under tiden. Haha, då blir det lite roligare att gå. Faktum är att vi funderar på en liten hund. En liten sån dära söt Golden Retriver, det måste vara en bra första hund.

Tittade på Halv 8 hos mig, gud det är riktigt kul.. synd att man alltid ska jobba om kvällarna nu. Får väl hålla mig i skick till alla repriser på helgerna :)





Vem vill inte ha en sån dära knodd? :)


Nytt jobb, äntligen!

3 veckor tog det.. sedan fann jag mig ett perfekt jobb!

Lagerjobb, kvällstid 15-23.30 till en början men kan även bli dagtid senare (vilket jag hoppas på!)
Skönt, man jobbar mån-fre och är ledig både lördag och söndag.
Jag är så otroligt glad att jag flyttade hem till Sverige för om man ser det så att man vill spara pengar kan jag ju spara mycket mer här än vad jag kunde göra i Oslo.
Här har jag en hyra på ca 1400 kr? där hade jag nästan 4000, plus att man lever mycket billigare här! Skönt. Så nu blir det jobba jobba jobba..

Vi vill ju ha en hund också.. det hade ju faktiskt funkat nu.. jag är hemma till 3 sen kommer martin vid 4 :) Man kan väl få drömma lite?


Lördagen bjöd på

Flytt.
Vi hjälpte Martins mormor och morfar att flytta. Då kom hans kusin förbi och gissa vilken bil han körde? Jo en Porsche som kostade mer än 1,3 miljoner. Det var ett jäkla vrålåk, så den gled vi omkring i som flyttbil =)

♥ På morgonen passade vi Martins kusins nya hund. En liten söt sak, dock inte rumsren. Den både kissade och bajsade inne hos oss den jäklen :)

  


Jag har ju inte ens...

Laddat upp bilderna från förra helgen då vi var på Tropicariet :) Här kommer dem!











Det var några av djuren, men ush för ormar det må jag säga...


Vad blir det för mat?

VÅFFLOR!


(mkt att berä'tta.. sen)

RSS 2.0