Hå-be-kå!

Matchen gick som alltid, för jävla dåligt! Skit också och dessutom missade vi en straff, hur bra är det på en skala? Hmm, inge vidare enligt mig. Som väl är har matchen också ett slut, 1-2 till Ullared och vi är ännu närmre att trilla ut och jag kan säga som så här att ni lär inte få se mig spela fotboll mer om vi åker ner en division, då är min karriär över för alltid! Drog till hbk med sabbe och frida! Där träffade vi alex och /co! =) Längesen man träffade er och ni är på tok för kuliga ni! 2-0 till HBK! Därefter kilade jag och sabbe upp i addes lägenhet där han satt och åt chips, kebab, godis, nötter och drack läsk! Utan oss vettni! Haha, sabbe käkade upp godiset och jag kebaben. Tyvärr var det inte mycket kvar av kebaben så jag beställde en egen. Somnade nästan och sen orkade vi inte med hans jävla film Gabriell mer så vi kilade hemåt. Hoppas du sover gott cykeln! Jag kommer och hämtar dig imorgon!
Thimmy och Mickan har gjort slut =/ Jag tror det känns lite konstigt, lite så som när jag och Johan gjorde slut. Alla trodde vi skulle vara tillsammans hela livet bara för vi var så snälla och gulliga. Folk kom fram med världens största miner och frågade om det verkligen var sant.. Just så ser jag på Mickan och Thimmy. Förstår att det känns jobbigt Thimmy och jag lider med dig, ni var så söta! Men sånt händer hela tiden, även den bästa! Du och Mickan är nog några utav de snällaste och gulligaste människorna jag någonsin träffat och ni kommer även ni hitta den bästa till slut tro mig =)

Det blir inte alltid som man vill. I can't explain why we live this way. Love will come and set me free. I know it will..


Jag och kilarna i österrike 3 år sen tror jag! :)

Denna bild pryder andys rum! :)
Andy, Calle, Alex, Johan & Jag! fast 3 till var ju med på resan! Snart bokas Åre resan :) Fyfan vad kul, fast med samma som förra året. JAG ÄLSKAR FJÄLLEN!





Dö av hunger & Tivoli

Gårdagen var faktiskt mycket rolig! Blev en hel del för mig och kanske borde jag inte köpt hem ett flak med mariestad eftersom jag är så galet trött på öl just nu. Men 130 kr, äsch då får man väl passa på faktiskt. Så äckliga är dom ju faktiskt inte. =) Vi tillbringade en liten, väldigt lite del av trippen i Danmark där det mest hängde massa konstigt folk och höga killar, haha det är vad vi förknippar med Danmark - höga killar med gylfen öppen (mjaaa!) Åkte tillbaka till Helsingborg och kom till krogen Tivoli, något att rekomendera faktiskt (till och med för er som är från England!) Haha! Då finns det gott om bra folk att snacka engelska med, inte sant matilda? :D Där höll vi hus till klockan 3 på natten och sedan körde vi hem (olycka i bilen, i'm sorry) Vaknade upp med ett jävla fluff, jag linus o sabbe städade bilen och sedan åkte vi till mac in och träffade robban och jimmy!

Ikväll vaknades det en mini-kräftskiva! Jag sabbe emelie issa gäddan och exet! =) Mycket trevligt även om Gäddan och Exet inte verkade vara några fantaster av kräftor och valde istället att steka korv och äta potatissallad. Jag håller med om det gäddan sa "Man hinner ju svälta ihjäl medans man äter kräftorna!" Haha, ja mycket mat på dom det är det då inte. Vi satt ute på filtarna till framåt 21 på kvällen tror jag. Sedan begav sig jag och sabbe hemåt pga att det var så kallt. Ja något kjolväder var det då inte ! Men sång, kräftor och till och med lite verser hann vi med och hoppas ni har en trevlig kväll! Imorgon blir det match mot Ullared! Keep up!


  


Tack för ikväll & igår! =)

Mot Helsingborg

Nu ska vi snart köra!! Linus jag angelica och sabbe :) MOT helsingör för dricka och sånt bus :D:D Kameran är med och fullt batteri som vanligt ^^



   

Outfit till Helsingör!

Old pics!

Var precis på Eurostop och gud vad glad jag är att jag inte följde med ut och gick med hunden eftersom han mötte på 22 snokar :O:O För då hade jag dött. Var på hm och köpte shampo och duschkräm! Jätte gott luktar dom. Ikväll ska jag träffa sabbe och fördmoligen damerna och vi ska dra på roadtrip, gbg eller helsingborg/ helsingör ! :D 
Matilda i mörkt hår utan tandställning, snart ska den av och då ska jag leee =)


  

Nu ska här lagas mat! Hoppas ni vinner Lidhult =)


Häääälj!

Äntligen helg, det vill säga: Inget jobb, inget bilande, inget gå och lägga sig tidigt eller något sånt. Fan vad skönt! Imorgon blir det kräftskiva med lite folk, bland annat Emelie, Issa, damerna från Halmstad, Gäddis och Anton med tror jag... sen blir det väl en del killar från Unnaryd och det där hållet med har jag hört =) Funderar på om jag ska åka och glo på lidhult när de spelar fotboll nu idag i Slöinge, men vet inte om jag orkar det trots tjat. Fick bilsällskap idag med, glad Matilda. Adrian var snäll och åkte med mig så jag slapp köra ensam, hoh! Kan va lite jobbigt tidigt på morgonen och när man kör hem, men det löste vi bra!
Är lite sugen på att spendera pengar, men har ingen aning på vad för något. En bra film kanske? Eller nya kläder, det är alltid roligt =) Fast är väldigt sugen på killväskan på h&m, haha! Alla tycker den e galet snygg och jag vill ha den när jag ska åka iväg över helgen till kompisar så man vet att man får plats med allt ! Den är en "helg-väska" och skit snygg.

Du gör alla andra så jävla mycket bättre när du håller på så.

Hjälp mig!

Har läst hos många att de använder sig av något som heter "Hårkoll" och eftersom jag verkligen vill ha långt hår och behöver starkare naglar så undrar jag var man köper det någonstans och hur mycket det kostar? Skulle väl själv tro att man går till en hälsokostaffär! Men vill gärna ha tips! :) Så var nu snälla och våga skriva, jag bits inte.. blir däremot jätte glad om någon kunde tipsa mig om var och hur mkt !


Matilda//- Snälla hjälp :)

Men Hanna då! =(

Fick precis veta att Hanna Banan ska flytta till England Southampton 20 september! :O Det är ju jätte snart! Men det är kul för henne, komma iväg och ha det kul med hästarna! Hoppas du får det jätte bra där borta och jag ska fanimej komma och hälsa på så fort det bara går och jag kan! Vi får ta och festa ihop och äta lite gott nu innan du åker! Kommer nog sakna dig tusan, även fast vi inte umgås varje dag nu...





Här är hon snyggingen, som Modell ! :) Kommer sakna dig gumman (L)

Nytt i matildas sminkväska!

Hann även köra ner en snabbis till stan och köpa det jag har längtat nu länger efter. En ny, dyr mascara! Det blev en Lancôme - Hypnôs heter den och gud, den kan göra underverk på mina ögonfransar! Däremot så kostade den också därefter. 275 kr tror jag bestämt det var, men självklart är jag ute i rättan tid och får med mig en ögonkräm och en sminkborragnings "vatten" från samma märke på köpet! Det kan man kalla FYND!







Jobbet
gick även idag väääldigt snabbt även om Adrian (SJÄLVKLART!) var tvungen att köra hem tidigare så det var bara att stämpla ut och se glad ut! Haha, typiskt där missade jag 30 minuters kronor! :) Klarar nog mig ändå men det var skönt att komma hem i tid, eftersom jag aldrig hade hunnit till banken annars! På jobbet har jag äntligen (eller lite i alla fall) kommit över min höjdskräck. För idag tvingade killarna mig upp på bommen och ja det tog lite tid innan jag vågade klättra upp (eftersom att om man trampade fel och tappade taget typ hade dött) men aja, Till slut kom jag upp och det var inte riktigt så farligt där uppe även om det var en aning jobbigt ibland. Det är ju inte så mycket man har att stå på, det vill säga att den är inte särskillt bred! Fotade ett kort med mobilen uppifrån, även om det inte ser så högt upp så var det det! förstår inte själv hur jag vågade på grund av min höjdskräck! Nu är det bara Mathias tur, sen vågar vi alla :) Hoppas det kommer massa truckar nästa vecka så han får öva sig stackarn! :P Tack än en gång Adrian för skjutsen idag, kalas snällt! Imorgon ska jag köra själv, surt och jobbigt menmen, då kan man ju gå hem när man vill :D
Btw älskar rock-classic kanalen vi kör på full volym på jobbet, sånna härliga gamla låtar!




Här sprang jag runt i sele och såg glad ut ska ni veta :)

Jävla pensionärer!

Självklart begav jag mig direkt efter jobbet mot banken, men attans så länge man ska behöva vänta! Helt sjukt. Åkte till och med till hemköp där vid högskolan typ, men icke då! Där var det kö må jag säga. 1 ½ timme fick man vänta för att få en jävla kod till sitt kort! Hurra och på tal om hurra! Håll er hemma strax efter 4 era jävla pensionärer! Ni har hela dagarna på er att gå till banken och måste INTE göra det just när alla slutar jobba! !!! För det första så har ni mest tid i hela världen, för det andra så fattar ni aldrig någonting och för det tredje så tar ni minst 10 min på er var när det väl är er tur! GAH! Trodde helt klart att jag skulle få ett anfall av ilska inne på swedbank idag men klarade mig nätt och jämnt! Så jag har bara en sak att tillägga: Håll er hemma när folk slutar jobba, jävla "panchisar!

- Älska denna låten! -

http://www.youtube.com/watch?v=7052IDTFuFQ&feature=related

It's a sin

Whatever you tought me, I never belived it.. no matter when or where or who.
I feel so much stronger now.
Every day, every night, if you don't love me, why do you raise my hopes.




     





Den här bilden är till dig, bara för att jag aldrig kommer glömma .
Nu - film hos Addes moster? :p

Mediterranean

Ny parfym, som lukar MUMMA!

Jävla skit rent ut sagt!
Självklart när man äntligen fixat allt med banken och ska gå och ta ut pengar i stan så fungerar det i alla fall inte! Vad är det som är feeeel?! Blir snart tokig på det här jävla kortproblemet, jag menar.. hur svårt kan det vara att få ett nytt bankkort som fungerar? Nä, men tydligen ska det ta sisådär 1 månad och än fungerar det ju inte så jag undrar hur länge jag ska behöva vänta egentligen!
Självklart så finns inte stövlarna i stan så nu måste jag bege mig mot någon större stad, frågan är bara vilken och med vem? Har ju pratat om Liseberg med innan mina biljetter går ut. Haha jag vet ju en som vill följa med, men vet inte om jag vågar åka med dig, men filmis blir det ikväll antar jag! För han ska tydligen "passa en hund". Måste nog hoppa in i duschen nu så jag hinner fixa mig lite.

Jobbet var kul och påhittig var jag idag, haha tycker det är så kul när Lasse kallar Magnus för Fjällräven så jag börjar as garva varje dag. Han måste tro att jag går på någonting eller nåt! Men kul har vi =) haha. Imorgon ska i alla fall jag och fjällräven till Ljungby på hälsokontroll med Assist. Och dessutom ska jag skriva upp mig på festen på punch nästa helg med assist. Robban, Danne, Jimmy och Mathias skulle också dit och då kan jag ju bara inte banga! Hoppas hon kommer ihåg mina byxor med knäskydd imorgon också, hade varit bra att ha ett par egna som inte tillhör kalmar.

NU HAR JAG SAGT UPP MIG PÅ MC DONALD´S! =)=)=)=)=)=)


saknar

Satt o kollade igenom min gamla bilddagbok outofthesystem och haha vilka roliga bilder! :) Så tokigt gamla! Gå gärna in och titta om ni vill ha del av vi gjorde för några år sedan! 
http://outofthesystem.bilddagboken.se/p/main.html

Jag hittade i alla fall en bild på vår stuga som vi hade i Åre, jag och grabbarna grus - robban, kalle, jimmy, jacke, erik, fidde, august. En härlig vecka i de svenska fjällen, ja det hade inte varit fel i år igen det säger jag ju! Snacket går ju och nu kan man ju bara hoppas. För råd lär jag ju ha i alla fall.




Så galet fin, så galet bra, så jävla bäst! Vill tillbaka... jag Älskar mina killkompisar! veckan i åre är oförglömlig, det är det bästa minnet jag har. Samt
- Pistvakten som lurade oss fel
- Alla taxiresor
- Bussresan efter after skin på bygget när jag var full kl 17, haha
- Jackes snack om brudar & sista natten hände.. ingenting xD
- Att ta en spring cider i backen efter kl 12.00
- Robbans toalettbesök i backen, ca 30 min.?
- Kalles vurpor!
- Fidde & Erik skulle köpa pastasås, kommer hem med brunsås- och beanise pulver ! xD
- Bygget och det andra stället
- Robban första kvällen till vakten "Så nu är jag nykter igen" från full som fan..
- Qvista meee!
- Fest med ljungbykillarna
- Jackes vurpa i skogen, haha
- Upp i backen kl 9 varje morgon, full än...


- Jag saknar vintern, jag saknar sånt som vi gjorde där, jag saknar ER!
Godnatt & jag är inte arg, tack för telefonsamtalet :)

Eller kanske nya stövlar?

Stövlar har alltid fallit mig i smaken, men inga billiga skitstövlar (plast äckel fejk piss stövlar!) Hatar, dom är så jävla fula! Så ni som har sånna kan slänga dom direkt. Dock har jag gett ganska mkt över 1000 kr för mina men dom har också gått sönder, men användt dom väldigt flitigt måste jag säga, här kommer lite höst-inspiration. Jag funderar på de svarta höga! Jag gillar höga, det passar till min figur, jaa! Bruna och svarta stövlar kommer nog aldrig sluta vara moderna, jag gillar både brunt och svart, sådäääså! Ge mig min lådbil Jimmy! =)









Matilda//- Stövlar it is.-.

Första dagen av mitt nya liv som rik.

Idag har jag varit uppe redan vid 05.40, visst låter det helt orimligt när det gäller mig? Men var hur pigg som helst när pappa kom in och väckte mig vilket kändes väldigt konstigt. Åt 3 huvudvärkstabletter och vips så mådda man prima. Blev en sen natt pga att jag hade en trevlig konversation på msn, haha och Frida hade nog också ganska kul åt mig när jag skulle fixa min webcam hela tiden =) Jaha, jobbat idag och man kan nästan säga att jag är 1000 kr rikare efter denna dagen eftersom det är typ vad jag tjänar varje dag! Woho, nu ska jag leta lägenhet för fulla muggar de närmsta! Har en hel flyttlåda med flytta hemifrån saker, det tycker jag är jätte mycket, haha. Nu när man har fått lönen idag funderar jag över om jag ska unna mig ett par nya converse? vad tycker ni? Och nu vill jag faktiskt att ni skriver! På tok för dåliga på det!






Okej att vitt är en sommarfärg, men jag tycker dessa funkar jämt! =) Ska jag?

Matilda//- Träning

Sambo fixad!

NU har jag och Jimmy från Ljungby bestämt oss för att när han har byggt min lådbil (eftersom han är snickare!) så ska vi flytta ihop i Halmstad haha sådäså! Vi har till och med skakat hand på det över internet. Så nu vet ni vem jag kommer tillbringa resterande av mitt liv med sedan, =)







Vad tror ni? Hade vi inte blivit ett fint par? :D

What if God smoked cannabis?

Precis hemkommen från Hbk matchen som spelades på Örjansvall mot Djurgården. Tyvärr förlorade hbk med 1-2. Typiskt. Altså på tal om hbk och deras jävla klack, haha vad är det för en klack? De skulle hellre få skjuta mig än att jag ställde mig i den klacken! Ushushush. Så otroligt pinsamma och kör sånger som man liksom bara "ÖÖÖ, vad menar dom med det?" haha, kom på något bättre eller lägg ner skiten vettja! Idag var iallafall djurgårdens klack tysta, har nog aldrig varit med om maken, de höll sig nog hemma i sthlm och glodde på matchen på tv förmodligen. Däremot så var Jimmy Bolö och skrek i Dif-klacken (naaww! ) haah, ljug i för sig, han skrek inte, men där var han! =)

 



♥ Stövlar - Bianco (förra året!)
♥ Jeans - Fornarina
♥ T-shirt - JC
♥ Jeans skjorta - Acne
♥ Sjal - H&M
♥ Väska - Åhlèns


Nu blir det nog lite tv sen sova för imorgon börjar mitt nya liv. Jobba, jobba, jobba och åter jobba!
HURRA!

Lika som bär? de borde de vara! =)

Tycker ni de är lika? Det är ju faktiskt samma person :) Galet snygg är han på ena bilden och jävligt grym skådis på andra! Mycket imponerande faktiskt!
Glömde ju säga att jag serverade Ljungberg igår! Altså, fyfan han måste ha världens skönaste röst " Hej Matilda,.. jag vill ha.." och jag kunde inte sluta le, löjlig som jag är! :) Galet jävla snygg, tror bestämt att han ska få tillbringa lite tid som bakgrundsbild på min dator nu! Han hänger ju redan på insidan av garderoben med "MÅÅÅÅL" från 06? Menmen, kom även in en till liten sötnos som böjde sig över disken och gud tänkte jag, han tänker pussa mig! =O Men nej, haha inte det. Han la bara in lite fint "gud vilka underbara ögon du har", vad svarar man på det då? Tack ska du ha sa jag :P






   


Visste ni att Ljungberg äter stor pommes med majonäs och mellan chokladmilkshake! :) Det vet jag nu.

Kolla vad jag fått!

Frida hade den som visningsbild och jag har då aldrig ens sett fotot! :) Synd att man måste blunda och förstöra hela kortet, men Johan och Frida gör sig lite bättre minsann! :)
Vaknade precis, jobbade till 4 i natt och var galet trött när jag skulle hem men det var det tydligen andra som inte var! :P Men jag körde hem i mitt "lugna" tempo från jobbet i natt i alla fall. Självklart så var det ett jävla slagsmål på donken i natt igen, haha jag förstår inte vad ungdomar ska göra där om de inte bara ska äta! Slåss kan ni göra någon annan stans! Poliser och vakter och hela sjofaderittan kom! Men då gick tiden ganska snabbt så jag blev glad! :)






Idag ska jag kanske dra till Adde (har börjat kalla han det hahah) o glo film eller nåt, sen hbk med Frida och kanske Sabbe om hon nu vill hänka! :) Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen äta grillat och wooo sen är det hbk-dif!

Skynda! Skynda Gunde!

Måste skynda mig, platta håret och sånt kul! :) Sminka mig en del och såvidare! Middag är på g och sedan jobba jobba! =) Emil verkar ha det bra där uppe också, det är bra! Det är bra för jag mår bra här nere!

Dagens



Oversize t-shirt / Monki
Lack-leggins / H&M
Shorts - Gina Tricot

Ny bok!

I Ullared fick jag en bok till av Sophie Kinsella eftersom jag ansåg att den jag läste innan "En shoppaholics bekännelser"  var jätte bra så ville jag läsa denna också! Den här heter Mina hemligheter och så här står det på baksidan av boken:

Emma är som vilken tjej som helst. Hon har några få små hemligheter.
Hemligheter som....

....hennes mamma inte får veta om:
1. Jag miste min oskuld tillsammans med Danny Nussbaum i gästrummet, medan min mamma och pappa satt nere i vardagsrummet och tittade på Ben Hur.

.... hennes pojkvän inte får veta om:
2. Jag väger 59 kilo. Inte 52, som min pokvän Conner tror.
3. Jag har alltid tyckt att Conner är lite lik Ken. Kin i Barbie och Ken alltså.

.... hennes kollegor inte får veta om:
4. När min kollega Artemis retar gallfeber på mig vattnar jag hennes krukväxt med apelsinjuice. (det blir nästan varje dag).
5. Det var jag som hade sönder kopiatorn den där gången. Och faktiskt alla de andra gångerna också.

.... hon inte delar med någon i hela världen:
6. Stringtrosor gör ont.
7. Jag förfalskade mitt mattebetyg för att förbättra mitt CV.
8. Jag har ingen aning om vad bokstäverna i NATO står för. Eller vad NATO är....


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa boken, jag har 348 sidor framför mig! Men lite middag blir det ju också ikväll. Jag gillar detta livet. Hoppas ni får så kul i Lidhult ikväll mina damer och herrar! =) Själv ska jag tjäna lite cash.



Scobidoo!

Tjenixen, nu var det sådär längesen jag skrev igen! =) Dagarna har gått så fort och jag har varit galet upptagen. I veckan har jag mest tränat fotboll och glott på fotboll och film med Adrian.. haha trevlig kille det där. Igår tog vi oss en sväng inom stan och checkade läget. Självklart får jag bära hans 3-påse och vi går förbi telenor affären och en kille som jobbar där bara pekar på mig och ruskar på huvudet "va? tänkte jag, vad fan har jag nu tagit på mig och kollar överallt på kroppen" Killen knäcker sig och sen kom jag på att jag har ju visst en 3-påse i handen, något pinsamt men gud vad vi skrattade sen. Spelade match igår men gick inge vidare, förlorade med 3-0 och självklart får jag till det perfekta skottet och målvakten gör en tv-räddning (det är inte sant!) Sedan var det bara till att bege sig till jobbet och slutade vid runt halv 5 i morse =/ segt som fan. Jobba ikväll med men innan dess ska man väl hitta på något bus vettja :)
På måndag börjar allvaret, då ska man ta på sig sina tjusiga jobbarkläder och drutta omkring på Kalmar! =)
På tal om tjusiga! Haha igår på donken tog en kille fram en 20-lapp och gav den till mig och sa "den får du bara för du är så fräsch" hahaha som jag knäckte mig.

Woho Lördagar är bra!

MATILDA HAR JOBB!

SCOOOOBIDOOO!

Nu har jag fått mina jobbkläder och skor så nu är allt klart. Uppgifter och så vidare finns numera hos Assist som jag är anställd av. Ska tillbringa mina närmsta "år" på Kalmar i Lidhult, men vi får väl se hur länge jag blir där! Skönt att ha jobb klart i alla fall. Emelie hade också tur idag, hon gick in på en kinarestaurang och vips så hade hon också jobb på Måndag! (L) Det är bara vi två som har sån tur! =)

Om 1 ½ timme ska jag iväg och träna fotboll och därefter hem till gamlingen o glo sverigematchen! :) Wohooo, tjat lönar sig och jag brukar alltid ge mig till slut. Så efter träningen tar jag på mig min sverigetröja och trampar med cykeln iväg mot lägenheten där matchen ska glottas! Haha fan vad det går mycket snabbare att cykla hem om man pratar med någon i telefon, vips säger det så är man hemma! Dock dyrt för min stackars räkning....


mitt nya jag!

Gillar ni inte min nya outfit? :)

Gosedjur!

Är det okej att fortfarande ha sängen full av gosedjur fastän att man är 19 år gammal? Jag har för tillfället inte ett enda gosedjur i min säng men jag längtar efter ett djur faktiskt. Ett riktigt gosigt ett, ett lejon! Jag tycker Lejon är så speciella och fina och luuuurviga! Dom är helt enkelt att de är bäst! Så när lönen kommer, eller om det nu blir Ullared imorgon så ska jag baskemej köpa mig ett lejon som ska finnas i min säng resten av mitt liv! :) Men det är viktigt att det är lurvigt och mysigt så att man kan ha det och mysa med :)

Vad sägs om att jag ska till Furet ikväll och glo fotbollen? ;) (Om jag vågar! =) )  Sverigematcher får man bara glo med bra folk, en bra kille och en kul kille :P





söööööööööööt

Galet bra!

Filmen var galet bra haha och jag vill bara se den igen och igen och igen! En film som faktiskt alla borde se tycker jag. Batman som går på bio just nu som sagt. 2,5 timmar var ingenting när den bara rullade på och faktiskt var händelserik i princip hela tiden.
Haha läste precis Jennies inlägg om Ikea nu igen och jag bara sitter och skrattar åt det hela tiden! Tycker absolut ni borde kolla in hennes blogg och läsa "Ikea". Fått mig ett och annat gott skratt av den texten, penslow.blogg.se

Imorgon är en ny och härlig dag på min sista vecka av sommarlov på väldigt länge. Den ska jag njuta av och även träna lite fotboll imorgon. Kanske slå en pling om jag vågar! =)


--- Man kan ju undra vad man har en bra "killkompis" till om han inte ens kan säga grattis!---
USH.


Biorulle ikväll

Japp för en timme sedan fick jag ett sms, pappa hade snackat med måleriets chefen Zolt angående om jag kunde få jobba några veckor till, men han ville att jag skulle bli inhyrd och jobba där hela hösten och kanske ännu längre :) Så nu har man jobb till 99 % säkert, för imorgon ska jag till Assist och skriva in mig =) WOOO grattis till mig!
Så något måste jag ju fira med så jag och mitt sällskap ska gå på bio ikväll, Batman för fasiken :) Sedan så sa ju mamma att jaha, sista veckan du är ledig, då borde vi åka till ullared på torsdag och JAA hujedamej vad glad man kan bli på en och samma dag. Imorgon ska jag också säga upp mig på skitdonken! ha, nu kan ni anställa någon annan stackars sate som ska gå där i några månader innan han/hon dör! :)





bra dag, mycket bra dag! :)

Oxen 21/4-21/5

En trevlig tisdag som bjuder på väldigt lyckat vardagsliv och kanske lite mera udda nöjen dessutom.

Trevlig (ja minst sagt!)
Lyckat vardagsliv (ja, man har ju fått jobb! så min vardag blir ju bra nu)
udda nöjen (bio! JA)
TOK STÄMMER JU!


Tisdag på g

Imorgon är det tisdag och även tisdagar finns det massvis med saker att stå i. Måste gå till Assist och skriva in mig och se om man kan få något jobb. Sedan ska jag träna på nautilus med Sabbe var det tänkt och sedan även åka till Falkenberg med Frida och kolla på när deras Herrar lirar match om nu Fagerkrantz(?) vill bjuda oss på inträdet för annars vill jag inte betala! Jag betalar inte på HBKs a-lags matcher och då vill jag verkligen inte betala när det är Superettan som ska spela :) Så dä så! Hade nästan varit lite kul att titta på Falkenberg, var längesen och dom är väldigt duktiga.

Nu återstår sista timmen av Narnia sen blir det sängdags för lilla Matilda! Nattinatti

Tips!

Gör det hela lite roligare när du och din familj har bytt ytterdörr vet ja! Det gjorde min pappa idag åt mig, såå glad blev jag! Vi har precis bytt ytterdörr och behövde en nyckel till, så pappa begav sig till Eurostop till en kille där som gör nycklar på några minuter bara. Och gissa vad jag fick för en nyckel? Ja inte var det vilken som helst utan en nyckel med fotbollar på! Tyckte det var lite fyndigt! :) Blir lite lättare att hitta den bland de andra, lite roligare att se på och dessutom mycket roligare att öppna dörren! Något att rekomendera alltså! Fanns med massa olika alternativ, tex katter, Homer i Simpsons, dödskallar och mycket mer! Men jag gillar min fotbollsnyckel, tack pappa! Så här ser den ut, dock mycket sopig kvalitét eftersom mobilen fick assistera idag!




Erkänn härlig!

Dagens!

Tjolavippen!

Nu har jag ca en timme kvar på filmen Narnia Prins Caspian och jag måste säga att den är väldigt bra och just därför måste jag spara den sista timmen tills efter träningen så att jag har någonting att göra. Som sagt var så fick jag lite saker idag av mamma så här kommer lite bilder! Dessutom köpte vi ju varsin bakelse och smällde i oss när vi kom hem och jag tillsammans med chips och dip med filmen! (ajaj matilda, det är måndag!)



Sjal - H&M (NY!)
Jeansskjorta - Acne
Skärp - H&M
Jeans - True Religion
Klocka - Ur & Penn


  

Bakelse från Östras, Jordgubbsmums :)



Armband från OCK - Rearearea då får man passa på, visst mamma?=)

Mot SIBA!

Pust, vad skönt väder vi har här idag i Halmstad! =) Precis hemkommen från Eurostop och maten smakade bara skit gott, blev mycket nöjd precis som vanligt när jag äter där. Nu ska jag och pappa ner och skälla lite på Siba personalen eller ja vad vi nu ska göra, min fjärris till dvdn funkar ju inte! Doh, jävla skit philips ska väl ändå vara bra grejer?
Fick ett ljus, en sjal och ett jätte fint armband av mamma innan, kommer bilder senare idag!





Matilda//- Jag vet inte om jag vågar ringa, haha jag känner ju inte dig ens.

By the way!

Har kvar lisebergsbiljetter eftersom jag och Emil aldrig åkte upp alla sist vi var där. Så om någon är sugen när som helst så drar vi? Jag har inträdesbiljetter och åkbiljetter så det räcker! Någon som är sugen?



Stekt fisk på menyn

God morgon!

Vaknade upp tidigt idag, klockan ringde 07.00 även fast jag inte jobbar idag. Hum, då kanske ni undrar varför? Jo det var så att jag hade ju såklart beställt tid hos tandläkaren tidigt eftersom jag trodde att jag skulle ha jobbat, smart matilda! Så uppe med tuppen var jag och åt en härlig skål med fil, kellogs red berries, banan, jordgubssylt! Kalas gott verkligen. Dessutom har jag redan (!) varit ute vid ön i en timme och gått med hunden! Det ni, Matilda kan om hon bara vill.

Dagens att göra lista ser väl ut lite såhär:
Tandläkaren
Ön med hunden
♦ Damsuga & damma
♦ Äta mat på Eurostop med mamma! =)
♦ Åka till Siba o lämna tillbaka min kontroll till Dvdn
♦ Träna fotboll
♦ Tvätta mina jeans

Ja det var nog ungefär allt det jag behövde göra idag! Och som vanligt så blev horoskopet lika kul att läsa som vanligt. Haha undrar sa flundra om det stämmer bra idag också. Det återstår ju att se. Men det började ju lite småkul. Det där facebook är allt för kul asså! Där man kan till och med byta mobilnummer med varandra nu för tiden! Hah! Det du Issa.


Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir riktigt spännande. Mest handlar det förmodligen om kärlek men även annat kan hända.


Göteborg & Ljungbydagarna

Goddagens bloggen!

Veckan som gick bestod mestadels av jobb jobb jobb och åter lite jobb. Men det är cash och aldrig fel att ha sen. I veckan får det bli att söka jobb för just nu är jag arbetslös, gud som det låter! Hemskt. Bäst att jag tar mig i kragen och springer runt och lämnar mitt CV nu! Annars blir det ingen lägenhet och sånt skojsigt som jag har planerat och det vore väl tråkigt.
I fredags efter jobbet körde jag mig och Emil till Göteborg till hans lägenhet och slängde in alla hans grejer och jag kan säga att det var inte lite saker han hade med sig! Hoh, men efter 3 gångers springande från bilen till lägenheten var allt innanför dörren och man kunde äntligen pusta ut i svetten som man lyckats få. Vi handlade mat (kalas kul med "klick" saken på ICA!) Måste skaffa ett sånt kort så jag också kan göra så! haha. Vi lagade pizza som blev jätte god (som vanligt när man lagar mat med honom!) Sedan kollade vi på step up 2 och åt chips med dip som frukost eftersom vi somnade ifrån filmen på kvällen. Blev en promenad ner till avenyn för att hämta hem hans skrangliga cykel som stod där och sedan begav jag mig nästan mot Ljungby och Ljungbydagarna!

Så gårdagen spenderades i Ljungby med mycket känt folk. Tyvärr fick jag migrän/jävla huvudvärk & illamående så till en början var det ganska segt nere på stan men efter 2 alvedon och lite vatten var jag inte lika seg. Begav oss hem runt ett halv två tiden i natt och så småningom kom även de andra fyllona hem och skrek! Jag som inte kommit in i huset här hemma innan vi åkte hade varken någon sovsäck eller kudde, men tänk vad man kan hitta i Biggans lägenhet om inte en kudde och ett täcke (TACK!) Så gott sov jag och inte det minsta kallt även om det var närmare minusgrader där på natten. Åkte hem i morse runt 9 tiden och det var skönt, gick och la mig när jag kom hem och sov till 12. Sedan har jag bara ätit mat, kladdkaka och tittat på OS. Nu håller jag på att ladda hem Batman 2 =)=) Tack för hjälpen Emil! ♥



 




Skulle behöva lite hjälp med min bloggfärg. Vill ha vitt där man skriver? How do I fix that? skepp o hoj!


Är det min lyckodag?

haha vinst och nu helt plötsligt så vågade jag bli vän med "snyggare än beckham" och vips så var vi vänner och vips så fanns det ett mail i inkorgen =) Haha, vänner är aldrig fel som jag skrev! ;) Is pis, det måste nog vara min lyckodag kanske? Och kolla den här bilden då! Här får jag och sabbe kånka på emelie jävla partytält :)



I don't need a gun!

Haha fan vad vi piskade Astrio idag, riktigt jävla kul! Måste säga att dom har ju inte direkt blivit bättre, även om vi hade vissa jävligt bra chanser som vi sumpade och det bara blev 1-0 så är jag så jävla nöjd! =) Dessutom är ju alltid ett plus att jag gjorde ett kanonmål, i bortre krysset! yeah, då blir man lite glad allt! Haha, aldrig  varit med om sånna dåliga jävla förlorare, så fort vi ledde med 1-0 så blir dom helt galna och börjar slåss och skit, helt vansinnigt! Och domaren som jag måste säga SÖG RÖV sa ingenting och tyckte att spelet skulle fortsätta, IDIOT! Inga fler matcher med dig TACK!

Imorgon är det förmodligen sista dagen på jobbet och tjaa det känns väl kul men ändå INTE! Vad ska man nu göra? Doh! Sen blir det gbg i helgen och eventuellt inom Borås på hemvägen, men njaa! Det får vi verkligen se! Tjata på du =)

Jag vet att man inte ska...

..prata om sina ex, men nu måste jag faktiskt! Haha har helt galet börjat snacka med Niclas nu igen och måste säga att han är lika trevlig som tidigare! Nu har vi planerat att han ska komma ner och hälsa på och dessutom ska jag nog se till så vi får festa med alla som vi hängde med när han var här. För tydligen så saknar han dom! Och dessutom fick vi ju åka upp och bo hos honom när vi vill i princip, haha låter ju inte helt fel att komma bort! =) Borås är en ganska fin stad! YEAH.

Känner ni igen honom? Hehe, förändring lite där ja! Vad säger du Is?

Här e han glad må jag säga!

Snart blir det av, kan alltid vara kulkul cykelhjul!

Skumt!

Oxen 21/4-21/5

Gott om utrymme för romantik, nöjen, sport och shopping. Det du vill syssla med lyckas du också med.


Altså, nu får det faktiskt vara nog! Det stämmer varje dag! I alla fall lite, sporten stämmer kalas idag! Nästan alla hörnor som jag la under träningen blev perfekta och då blir man sådär glad som ni vet att jag kan bli ibland när jag är jätte nöjd med allt! Så nu känns matchen imorgon helt kalas, det kommer gå skit bra! Kom gärna och heja på oss! Klockan 18.30 på Sannarp! Fotboll är faktiskt ganska kul och imorgon verkar vi ha riktigt bra lag! =) WOOOO! Astrio, You're going down !

Nu, dags för en duschi duschi! Mjaaoo


Ännu en dag har gått...

Hemkommen som vanligt nu, efter jobbet såklart. Även denna dagen gick jätte snabbt! Självklart lika stressigt som i vanliga fall, kommer hem runt 17 och ska iväg 17.20 på träning! Menmen, det är kul än så länge så det så. Imorgon har vi match mot Astrio, haha snacka om hatmatch nummer 1! Lär väl bli en del publik kanske i och med att det är den kända matchen! haha. Hoppas att träningen idag blir rätt lugn så man orkar spela imorgon men det tror jag nog det =)
PÅ fredag bjuder Peter på smörgåstårta! HEJA HONOM! Nu ska jag iväg och träna, ha en härlig kväll!

OCH:  Grattis robban som har fått jobb på Kalmar! Dessutom Sabbe som tog körkort i måndags! Grattis till er! 


Kan inte låta bli FAKTISKT!

Triathlon bilderna från våras!

min idol, älskade patrik!

hamps o sjöström!

killar i klassen!

maaat

jag o dino

1. Patrik - min största idol
2. hamps & sjöström =)
3. Killar i klassen
4. Killar i klassen på fikan!
5. Jag o Dino var inte med, så vi prata på!


FAN VAD JAG KOMMER SAKNA DET!

Saknar vår klass!



fan hur ska man överleva utan er? =/

tanken om minnen...

Tänk så glad man var i 9an! Här hade jag och Johan varit och köpt varsin svin dyr jacka! Haha, det kommer jag ihåg. Minnen är nog bland det bästa som finns. Speciellt sånna bra minnen! Är nästan lite sugen på att kila till andra datorn och kolla alla gamla bilder. Gud vilka år man har gått igenom asså. Alla fester på östra stranden och alla högtider från det att man var liten! Tänkt på alla killar som jag umgicks med 9an-2an. Så jäkla kul vi hade det, inte minst i Österrike. tackar André än en gång för att han hade plattången med sig! =)
Såg precis en jätte dålig film, det var jätte mycket kris i äktenskap och hit o dit! Fan så vill jag aldrig ha det! Det ska vara bra och mysigt precis som Peter o hans tjej har det! Dom verkar helt klart bäst i världen!





Så vill jag ha det igen, sådär bra! haha

Så är du nästan i himlen...

Haha härlig dag på jobbet och Mathias måste ju tycka att jag har helt galen musiksmak, fast haha kan inte påstå att de andra har särkillt bra musiksmak på Reken heller =) Hela dagen har det spelats massa meduza och snusklåtar, jag säger då det! haha, men en aningen kul har det varit! Imorgon är det onsdag och halva veckan avklarad, faktum är att jag nog skulle kunna jobba där som fast anställd! Dagarna går så otroligt snabbt och man har så kul arbetskamrater även om jag helt klart är den som är Klenast! Gud vad dom skrattar åt mig ibland killarna! Men måla däck, det är jag en höjdare på nu, även om Mathias också var snabb idag! Mycket kul folk som har kommit tillbaka nu och jag känner bara för att vara kvar där! Svart keps, svarta hål, härlig stil.. issa vet du vem jag menar? tääänk =)
Jag säger som Niclas sa häromdan: Matilda du är dum i huvudet, du är på tok för snäll... som vanligt =)

Haha här är låten som ni bara måste lyssna på! Jag och Peter skrattade så vi höll på att dö! dra skinnet....

http://www.youtube.com/watch?v=ePNi3CSBBJg&feature=related

BRA MATCH!

Precis hemkommen från Hbk-Hif och måste säga att det var en väldigt spännande match! Måste säga att den nya spelaren i Hbk är helt klart bäst. Han gjorde alltid något bra med bollen och dessutom gjorde han mål och blev helt galet glad =) Det var en mycket kul match med många farliga chanser åt båda hållen, men tyvärr Larsson idag räckte det inte med ett mål! Hbk vann med 3-1!

Här har ni han!




Bayern München har gjort ett bra jobb med honom! Såhär glad blev han efter sitt mål!



Oxen 21/4-21/5

Du får en riktigt fin start på veckan, särskilt om du umgås mycket med familj eller vänner. Rolig kväll.

Stämmer bra! Godnatt alla!


Så, här kommer de!

Vågade helt enkelt inte lägga upp bilderna på kläderna för jag trodde internet skulle cp:a som vanligt så nu skriver jag ett nytt inlägg :) Här är alltså fynden som jag har skakat fram de senaste dagarna ! 


sjal!    stjärnskorna!


t-shirt monki      Fornarina fynd


armband! stackars kille!


mina två ljus-hängare? haha


♥ Sjal - Cubus (29 kr!)
♥ Stjärnskorna! - H&M (98 kr!)
♥ T-shirt - Monki (skulle kostat 50 kr på rea men fick den gratis! haha)
♥ Jeans - fornarina (NK) 600 kr (halva priset!)
♥ Brunt armband - H&M (killavd)
♥ Ljuslyktor (2st) - Indiska (ÄLSKAR!) 25 kr/st!

Tror det var det hela, har säkert glömt lite också! =)
Vi funderar på att dra till Borås, gå ut på trädgårn och festa loss lite! Utelivet som är där är ju helt klart bäst. Dessutom tjejer, har jag fixat sovplats om vi behöver! Niclas mer än gärna ställde upp på att låta oss komma och bo där! =) Hade ju nästan varit lite trevligt! Vi får se när den trippen blir av, men snart antar jag ! För nu är vi på g med roadtrip! Tydligen ska han komma ner och hälsa på också någon helg, så då får vi ju dra hit alla grabbar från Lidhult så dom får träffa honom igen! För det var ett sjuhelvetes gäng det =)

I feel good dodododo! Natti natt, upp tidigt!


Sista trippen för sommaren...

HojHoj!

Nu var det längesen jag skrev, men det blir ju så ibland när man är galet upptagen och det har jag verkligen varit! Fredagen spenderades som jag skrev i Lidhult med de allra bästa killarna som finns i hela världen! Har saknat dessa stunder och Jimmy har också passat på att idag fylla år vilket killarna firade med att kidnappa honom och åka till high chapparall? Japp! Och tydligen hade de haft en helt underbar dag enligt honom gissar jag på hans sms som han skickade idag =) Vissa är bara bättre än andra och alla ni killar ifrån Lidhult, ni är sådär speciella så jag skulle nog kunna umgås med er hela livet om det var så. I alla fall så satt vi hemma hos Malin i Lidhult allihopa, ljungbybor och Lidhultare och de drack väl en hel del men lite senare på kvällen begav jag och issa oss hem till mig här i Halmstad för att se ett avsnitt av sex and the city (lånat hela boxen av malin nu! =) ) därefter fick vi gå och lägga oss för att vi skulle orka upp på lördagen som bestod av roadtrip till Göteborg Mitt hjärta! Dagen blev mycket mer än dubbelt så bra som jag hade hoppats! Dessa tjejer kan man helt enkelt inte få nog av! Har nog nästan aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, jag kan säga att när vi satt på bensinmacken och skulle tränga oss före killarna i bilen framför, då dog jag av skratt! =) Tack för en helt underbar helg, en av de allra bästa under denna sommaren som visserligen varit bra, men nej jag är fan inte nöjd! Har haft mycket bättre somrar!
Shoppade en del uppe i Göteborg i alla fall så här kommer lite bilder på nya fynd och lite roadtrip pics ! För övrigt passade vi på att på hemvägen kila inom Varbergs fästning! Kalas kul med band och massa blåst! =)

outfit of saturday

♥ T-shirt - Issas! (charhart?)
♥ "JeansSkjorta" - Acne
♥ Jeans - Replay
♥ Tygskor - Converse (skoskav nu!)
♥ Väska - Wedins accent
♥ Klocka - Ur&penn



Här beger vi oss!    tyvärr var jag tvungen!   kinamat i brunnsparken =)


Gogo varbergs fästning!

1, Roadtripen börjar på Frennarp
2, Jag var tvungen att stanna och kissa innan vi skulle in i trafiken i Gbg! Men jag klarade det!! =)
3, Kinarestaurang i Brunnsparken!
(Kalasgott!)
4, Varbergs fästning innan hemåk!


Aja, tror nog att datorn laggar snart för alla bilderna, så lägger upp ett nytt inlägg med bilderna på allt kraffs som jag har inhandlat den senaste tiden! =)

Frida!

Jag har hittat någon som är snyggare än David Beckham och dessutom verkar han skit skön! Bor i Halmstad och jobbar på Kalmar i Lidhult, haha hur kul låter det då? Dessutom är han en grym ytterback !
Jag menar, hur många finns det som man kan säga är snyggare än David Beckham? Typ ingen!

Nu ska jag och min tös kollar på tv tror jag =) eller sex and the city boxen! OCH IMORGON SKA VI TILL GÖTET! =) full bil och kanske träffa En av Årepajkarna =)

Fan haha!

Såklart man har hittat många bilder och lagt upp det på bloggen så hittar man en FET mapp med massa gamla festbilder som ni inte får missa!




At Kalle's, jag och sara! Long ago! =)



jag o niclas! haha 07  jag o Issa 07

Jag och Niclas 07 hos Musen! och jag o Is hos Friman i Lidhult.


    wohohooo

Myspys vid havet 07 och jag o Linus hos Issa!




Hahaha klockren!

Denna får avsluta, haha jag bjuder på den så att säga, nu har jag bråttom, dags att fixa iordning sig! =)



Glöm inte att livet är en fest och du är såklart bjuden! ♥





Kan inte låta bli!

När man sitter på andras datorer och hittar gamla bilder! haha kolla in vettni!



Remember me and Is? 06!

Kommer ni ihåg? Jag och Is i Gbg -06!




Unnarydsfestivalen för lääängesen!   Hultsfred 07

Unnarydsfestivalen för 100 år sen & Hultan 07!


jag och robert! LÄNGESEN!    Fiddes fest 06? 05?    saknar honom, var håller du hus?

Jag och Robban (long ago!), jag på fest 05?, Kalle haha saknar dig killen.


Haha denna bjuder jag på!

At Kacka's 08

Kolla frillan!



I like my frill, don't you? =)

Kul cykelhjul ikväll

Är för tillfället hos Isabell i Lidhult och ska gå på fotbollen ikväll SJÄLVKLART! Massvis med svettiga killar mums! Haha, yä! Sånt gillar jag, knas va! Men sån är jag! Var kanske lite överdrivet inlägget från igår, men var så jävla förbaskad och arg. Kompisar är bra, men aldrig mer än så mer. Nu för tillfället letar jag efter min drömprins som jag spendera resten av livet med! Han får också gärna bo i Göteborg så jag får komma och mysa med honom om helgerna eller kanske flytta in hos puddingen så jag har någon att säga godnatt till! För det är det bästa! Jag VET att du finns där ute och jag VET att jag snart kommer träffa dig. HOho på tal om killar i Göteborg ska vi ju dit imorgon, kanske hittar något kap där i svängarna! hoho!

Ikväll: Fotboll kl 19, drar väl dit en aningen tidigare, sedan blir det att kalasa för de andra (jag kör!) men kan ha ack så kul med dessa folk ändå! Ikväll/natt beger vi oss in mot staden för att imorgon bitti bege oss mot Självaste GÖTET! Älskar den staden och ska inom några år bosätta mig där, det är fan bestämt nu! Men att bo där helt själv klarar jag inte, är jätte rädd för tjuvar och sånt knas så någon måste dela lägenhet med mig i hopp om att jag ska finna kärleken! haha, jävla tjat om den men DEN är ju så bra när den är som bäst! Det vet jag! När man umgås varje dag i flera månader, då mår jag som bäst i alla fall!



Dags att fixa i ordning sig! Man kan ju inte se ut hur som helst på fotboll, dom räknar ju med upp emot 300-400 pers! CIAO

Aldrig mer!

Försöka går ju, men aldrig mer med dig. (egentligen vill jag bara att detta ska vara en dröm och att jag ska vakna upp i Maj detta året och aldrig åka till Exet) FAN VAD JAG HADE MÅTT BRA NU I SÅ FALL! Du har skitit i mig hela tiden, nu är det min tur att skita i dig, varför ödsla tid på en sån som dig? Även om vi bara är kompisar så tänker jag tillbaka på hur det var innan och jag förstår faktiskt inte hur jag har stått ut!  Kan egentligen inte ens förstå varför jag är kompis med dig? ♥ Kompisar vet bäst, har alltid vetat bäst och kommer alltid att veta bäst för mig! Nu gör jag som ni har sagt hela tiden. Någonstans har jag aldrig förtjänat det här 

Imorgon kommer min Kontaktannons! =) haha "mystjej söker" perfekt!





Nu är det slut på att inte somna, för från och med NU så bryr jag mig inte! haha tycker nästan det är lite kul, med fjällräven ändå !


Ett sista

Innan jag går och lägger mig nu ska jag verkligen rengöra mitt ansikte! Var kommer alla finnar ifrån egentligen? Jag förstår inte. Jag tycker att jag duschar och tvättar ansiktet i princip hela tiden. Jag använder nivea young både vattnet och gélen men ändå så kommer de där små rackarna! Faktum är att man är alltid väldigt skitig i ansiktet. När jag har användt gèlen så tar man vattnet på en bomullspad och jisses, den blir jätte smutsig ändå! Fy så äckligt egentligen. Dessutom har jag kommit på att jag ska börja smörja in kroppen. Tror ni att man blir mjukare då? Kanske som en liten babystjärt! Hade ju varit najs, så nu har jag letat fram min body butter från Body shop med doft av Mango och jag älskar den verkligen! Känns så härligt att bädda ner sig när man luktar fräscht!





Natti natti allihopa nu är det dags att sova! Så kan alla som är ute nu sluta att  ringa hela tiden! Trycker bara upptaget ändå men det är jobbigt att försöka sova när det ringer konstant! =) Tack.

DEN kjolen och DEN tunikan!

Skulle man ju inte tacka nej till! Kjolen kostar 400 kr men tröjan finns bara i liknande.. gillar dom i alla fall, synd att man inte är gjord av pengar =)







VINST igår för kattsingen!

Igår spelade vi match, jag glömde att skriva det innan, vi vann med 2-0. Och då kom jag också att tänka på hur kul det var på alla skolträningar, fast då menar jag inte alla, för vissa var verkligen pina och pest medan det fanns träningar som var helt galet kul (som när vi bara spelade innan loven! ) Och när Lasse kom och bjöd på julmust och pepparkakor! Det var en härlig tid som man numera aldrig kommer få uppleva. Undra sa flundra om man kommer klara sig? Här kommer en bild på mig från sista träningen i skolan, här på "fotbollsaerobic" eller något sånt! (Bornhager får också vara med på ett hörn, dessutom är han i otakt, haha loser!!)



 

Feber och pizza

Tjosan!

Ännu en jobbdag överstökad, men ack så jobbigt att springa runt på jobbet med feber och huvudvärk upp till öronen! Ja fy kattsingen, väl hemma tog jag en tupplur vilket var mycket skönt och nu har jag precis ätit pizza! Har även slängt i mig en o annan tablett och jag tror faktiskt att det fungerar ganska bra för det känns mindre och mindre varje dag och jag har verkligen inte råd att förlora en hel jobbdag! Aldrig, jag går till jobbet om jag så har 40 graders feber. OCH, på tal om jobbet så finns det en kille på monteringen vid Jonnys lucka som alltid ska hålla på att race:a med mig hem! Herregud, jag blir snart tokig! Tittar ju mer i backspegeln än på vägen (man vet ju inte när han tänker köra om!). Om det blir jobbet imorgon (vilket det blir!) så ska issa med hem och sova här sen, vi ska nämligen chilla vid brottet där äckel päckel lasse ska spela imorgon! Gillar inte honom och kommer aldrig göra det heller, han är ful och dålig!
Och på tal om ingenting så fick jag mina svarta sandaler idag och GUD! Dom är lika sköna som de bruna jag köpte förra året och dessutom skit billiga! Jag gör alltid sånna fynd =) Jag menar, 200 kr? haha det är ju ingenting. Man kan säga att jag fick dom i sjuk-present!

Visst vill man alltid ha uppassning när man är sjuk? Varm nyponsoppa! (fast det har Emil lovat att skicka på posten!) och så vill man ha en bra film (har jag inte, kom hit med en om ni vill!) och massor av godis och läsk! (läsk finns här, men inge godis! Kom hit med det!, eller.... räknas pizza som godis? )

Matilda//- Har aldrig gillat vänner (eller rättare sagt aldrig kollat på det!) Nu ska jag se ett avsnitt.


Match på g!

Skepp ohoj!
Vaknade i morse mitt en en dröm haha. Det var om en snygg kille som hade kidnappat mig och mina kompiar, fast sen precis innan jag vaknade kom han på att vi hade skickat ett brev till grannen där det stod att vi var kidnappade så nu tänkte han döda oss alla, sen vaknade jag! haha! Jag ville bara drömma vidare, för jag nästan visste fortsättningen! I alla fall så blev jag skit sur bara för att jag var tvungen att gå upp och åka till jobbet och inte fick drömma vidare om denna snyggingen! En aningen blond och den där sköööna stilen ! haha, me like. I varje fall var det galet jobbigt att köra bil så var ju tvungen att prata med någon, så jag ringde upp "någon" som han för tillfället får heta och jag tackar för samtalet, haha annars hade jag nog somnat tusen gånger i bilen! Tack till dig Någon! =)
Ska snart iväg och sparka boll som farmor säger, kulkul var längesen jag spelade en match, känns nästan som om att jag kanske ska glömma hur man gör? Hoppas inte så är fallet idag! Väskan är packad och piké tröjan är på! Redo för  samling men först ska jag smälla i mig en banan och dricka lite vatten!
Idag har jag och Peter "youtubat" jätte mkt! Haha jag diggar verkligen honom, hur skön som helst och as coola tatueringar! Han skulle också visa mig hur man laddar hem med nerladdningsprogram eftersom alla andra vägrar! (Nämner inte Dennis och Johan för dom har försökt!) Men tyvärr så var sidan spärrad, sånt som händer på Kalmar. Det anses väl inte särskillt nödvändigt o ha ett sånt program på jobbet, haha! Synd där peter!

NU - fotbollsmatch 19.00 Sannarp (a-plan, tror jag)

Dags att krypa till kojs!

Just anlänt till sängen för en härlig natts sömn hoppas jag. Tror ni det finns kuddar som är formade som en arm som man kan sova på? Haha det tycker jag hade varit bra för alla par som inte bor ihop, för visst saknar man väl armen som man ofta ligger på? En slags kudde som formar sig precis efter huvudet, precis som när det känns helt rätt och allt är perfekt tillpuffat, haha sånt tycker jag om i alla fall.
Träningen var härlig men också jobbig, ska sitta på bänken med a-laget imorgon, blev dock lite överraskad eftersom jag nästan inte tränat någonting, men visst kan det väl vara kul. Det är ju inte direkt så att jag har någonting annat för mig nu för tiden. Får nog bli mitt nya jag: En fotbollstjej med hästsvans och svettband! haha hade varit något. Nehe nogpratat för idag, upp tidigt imorgon med, jobba, äta hos farmor (GOTT), jobba lite till och "youtuba" som peter säger! haha, sen ska jag hem äta och dra till matchen och därefter sova. Kul liv!
Nattinatt och kramikram till er alla!

Läste gabbes blogg och hon brukar alltid lägga in dagens horoskop (eller ofta i alla fall) och jag håller med henne, det stämmer faktiskt oftast och jag tycker det är lite knas, huh.. Här är mitt:

Oxen 21/4-21/5

Trots vissa bakslag är du på riktigt gott humör. Lite skön sommarlättja gör måndagen ännu trevligare.


Day one

Hemkommen från jobbet alldeles nyss. Ändå ganska skönt att vara tillbaka nu igen, det känns inte som om det spelar någon roll längre eftersom solen inte skiner och regnet öser ner över Halmstad! Ganska perfekt för att komma från mig, haha. Dock inte lika kul att träna fotboll när det ösregnar och näst intill är storm ute. Men det kanske hinner bli bättre inom 10 min för sen ska jag faktiskt kila dit. Hoppsan, kanske dags att börja klä sig snart då! Får väl hoppas att man inte får någon stenhård boll på höftbenet eftersom jag i princip kommer börja gråta då. Sedan hem, ta en dusch och lägga sig i sängen och glo på tv med lite ljus och god frukt, sånt gillar jag! Mys i all enkelhet, ja allt mys är faktiskt bra! Efter det är det nästan dags för att nana, själv.. jag gillar verkligen inte att sova ensam, det blir så tomt  och ingenstans att ha huvudet. Kom och assistera som min kudde !  (2o kr! )

Matilda/- Nu du fotbollen, kanske dags att ta tag i dig nu!

Från glass till godis

Man kan ju tycka att olika bilder föreställer olika saker. Den första bilden tycker jag liknar glass, haha jag vet inte varför men typ vanilj och lite chokladkross kanske och den andra bilden föreställer en hel påse med lösgodis, massa sötningsmedel och sånt skojs!









ska väl snart hoppa ner i sängen, som jag redan ligger i i för sig, men någonting måste man ju sysselsätta sig med en söndagkväll. Klockan ringer runt 6 imorgon bitti och då ska jag ta bilen och köra 4,5 mil till jobbet. Kommer förmodligen vara sjukt jobbigt men jag lever ju ändå vettja. Måste passa på att klaga lite på tv, asså det finns ju ingenting att titta på nu för tiden! USH! Natti natt! Nu kan jag bara drömma och hoppas på att det inte är en dröm...

Hur många par kan man ha?

Jag är en riktig skomänniska, jag älskar skor av alla dess former och sandaler och allt vad det heter. Jag har över 50 par av olika sorter och jag tror faktiskt att jag skulle kunna ha ännu fler. Jag beställde de där svarta sandalerna jag visade tidigare men nu har jag hittat ett par ännu snyggare! MEN, jag ska inte köpa dom! Men erkänn att dom är lite snygga ändå!
Bättre att vara vänner och kanske kunna umgås än att inte kunna höras av alls. Bra Matilda, det lutar åt rätt håll. Helt galet singel är nog ganska kul att vara ändå, kanske..inte.. men det kan ju bli! =) Kollat jätte mycket på kompisars bilder som har skit kul med varandra och inga killar närvarande. Haha, man får väl mysa med tjejkompisar desto mer! Jag kanske ska bli nunna?






Monki- VILL HA!

JAG SAKNAR DET!

Det som var bäst, bättre än bäst, bästast i hela världen. Hur kan det bli så här? Jag är ju inte så här, jag vill vara som då, hur är jag egentligen? Inget svar, inget prat.

I veckan ska jag baskemej ta mig i kragen och söka jobb! sedan när jag förhoppningsvis får något jobb ska jag leta efter lägenhet, gud så skönt! Sedan ska jag komma på vad jag vill bli när jag blir stor, polis kanske! Då kan man sätta dit massa skitar och ändå leva lite farligt. Lumpen funderar jag fortfarande över, det hade varit kul!

Tänk om man dör då?

Ibland tänker jag, om man helt plötsligt skulle vara med om en bilolycka och dö precis som Robert var med om. Vad skulle folk tänka? Folk som man kanske inte var bästa kompis med, folk som stod en nära och folk som man bara önskar man inte hade träffat. Vad hade dom tänkt? Skulle de varit snällare? skulle de bett mig dra åt helvete innan jag körde in i älgen och dog, vad skulle de ha gjort innan den dagen? Förmodligen skulle många velat göra saker annorlunda.
Hur stor kan risken vara att man dör om man kör 120 km på en 70 väg? Den måste ändå vara relativt stor, sladd, älgar, rådjur, vattenplaning och allt vad det heter. 8 mil om dagen i 14 dagar i den farten, haha risken finns ju faktiskt att jag dör, precis som Robert.. Hoppas du har det bra där uppe, tänker på dig ofta, även om jag inte kände dig särskillt väl.

Om man inte gillar någon kan man inte heller vara avundsjuk.

Små kul

haha måste nästan berätta detta för fy tusan vad jag skrattade! igår så berättade petra att en kille jag tyckte var skit snygg för några månader sen hade sagt att han tyckte jag var snygg, sen när han såg att jag jobbade på mc donald´s så hade han sagt: Ska jag verkligen satsa på henne? Hon kommer ju bli skit fet?! HAhaahaha, det tyckte jag var jätte kul, jag äter där mycket mindre än de flesta i den här stan kan jag säga och dessutom har jag tänkt att säga upp mig snart =) tyckte i alla fall att det var roligt och skrattade nästan ihjäl mig. Men visst är han väl snygg Emma? "jaaa, typ snyggast i hela halmstad" hahaha =) Söto!

Skulle behöva lite myssällskap för nu kommer snart hösten! Mörka kvällar med ljus, vaniljglass och hallon, en bra film, massor av kuddar och en filt! Bara för att jag är bäst på att Mysa om jag verkligen vill! =)


Äsch, att jag inte kan hålla mig borta! Doh, blir så arg på mig själv! Nu måste jag lägga ner det här projektet en gång för alltid. its so easy från och med nu!

Yesterdays bravader

Hela dagen igår var helt galet härlig. Vaknade upp runt 12 och efter en liten stund var faktiskt klockan halv 3 och damerna skulle komma. Hade i princip bara hunnit fixa mig och sedan begav vi oss mot Frennarp, fix och don sen bilen ut till Tylösand för sista afterbeachen gott! Haaks sa att det var den bästa afterbeach de spelat på och det var galet mycket folk. Det var härligt och solen sken på oss hela tiden, faktum är att folk hade tydligen solat och badat hela dagen där ute... hm.. Efteråt begav vi oss mot Emelie, dukade upp med chips, pizza och dricka. gottigott och efterhand trillade även folket in, blev betydligt mer än vad jag hade förväntat mig. Sånt är kul kul tycker jag! Vid runt halv 12 begav vi oss in mot lilla torg och jag och emma träffade trevliga göteborgare som jag lovade ringa om jag skulle upp dit någon dag så javisst. Satt där ett tag och senare dök gustav och robert upp haha den där gustav var nog en aningen full ;) haha, galet kul människa så han sprang jag runt med det resterande av kvällen. Vi drog in till Vallentine och shakade lite men inte fick man komma in gratis även om man sa att man kände hiep, nixpix dåligt!
Nu ska jag fan börja umgås med Emma lite mer, det kom vi fram till igår =)=) Då får man ju glida med högskolan folk och det är väl inte helt fel fy farao =)

bilder kommer snart, annars finns några på facebook

Härlisch!

Mkt bra kväll, även om det inte blev ritkigt som jag förväntat mig. haha men kul som fan hade jag fagerberg! Woho, i love you all! fet after beach och fet fest på stan och hemma hos emelie!








det känns som om du ändå inte skulle bry dig, så vad spelar det för roll...
kommer massor av bilder imorgon!

NU!

Nu kom dom, isabell och kacka! Nu ska vi åka och hämta lite girls sen drar vi mot tylösand med lite cider och annat smått och gott! Sista after beach här kommer vi! Duojag och Haaks! =) It's naaajs!
Egentligen behövde jag gått till vårdcentralen, tror inte att det ser så fint ut, mitt sår men så är det ju lördag såklart =/ Hurra..




Barn ute och leker i skogen med bästa klassen i världen! Saknar er...

Lyssna!



http://www.youtube.com/watch?v=3DkCby8GnYY

Myspyset i tisdags!

I tisdags begav sig jag och mina damer till picassoparken och åt alla dess delikatesser! det var mycket mysigt och alla mådde finemang! Lite pics vore kanske najs! Vi fick även sällskap av semla, hugo, alfred =) haha
För övrigt, ni som funderar på att göra som sabbe, det vill säga testa alla chipssorter som finns så rekomenderar jag starkt att börja med soure cream franska örter! Dom är med på 3e bilden och sjukt goda!

     


  

Tack för den mysiga kvällen tjejer! För övrigt vill jag faktiskt ha lite volleyboll spel nu innan sommaren är slut ute vid Tylöbäck! Sådääså! Är ni med? Nixpix, dags o börja fixa sig i ordning, snart after beach!

Matilda/- I want you here, all the time... but it will never be like that again.

Varför måste man drömma?

Jag är den personen som verkligen drömmer om sånna saker som jag inte borde drömma om. Alltid har det varit så och det verkar inte bli bättre. När saker händer så drömmer jag att det blir bra (lurad!), när jag ser en orm på tv så drömmer jag om ormar (inte bra!, kan man inte bara få vara lite normal och drömma om bra saker? Inte som saker att man ligger på din arm och sover och vaknar upp och så är det bara en dröm, ush nu ska jag sluta drömma för alltid!
Jag försöker sysselsätta mig så gått det går om dagarna och hittils har jag lyckats relativt bra, solat och badat (huh, om man nu kan kalla det att bada!) haft det mysigt på stan med killen som spelar gitarr och sjunger vid värdshus tre hjärtan, han måste ju helt klart vara bäst.

Idag lutar det nog åt after beachen, är galet sugen och det är sista gången! Nu drar vi ihop ett gäng och så drar vi dit och njuter tycker jag! Duojag och Haaks, kan det bli mycket bättre? No way!

Hur kan man må så här? Jag vill inte må sähär, jag vill må bra och vara glad. det känns som om att hela sommaren varit bra till en början men när man tänker efter så har den ju haft sina motgångar och det är inte få av dom. Det kunde ju varit bättre. Sommaren 06 slår nog alla somrar!

Matilda/- Hörru mysen, kom hem.


Tack brorsan!

Skulle slänga alla mina mail och så hittade jag ett från bror min, där han hade skickat en bild från studenten och tydligen kommer de andra också snart! =) Då blir man lite gladare, den här dagen har inte varit särskillt bra någonstans.
Var precis och myste lite i stan med min nya kärlek! Hon är nog bästare än bästast. Vi satt och drömde bort oss att vi hittade drömprinsen, låg vid havet och kramades bland allt folk och skvätte vatten på varandra, haha hemskt vad man kan vara avundsjuk på alla andra. Hemska tanke, men det är ju sånt man vill leva för. Inte för att ligga hemma och gråta och ha sig, ush nej!
Åre Robin (gbg) skickade, yeah I know. haha men vettikattsen om han var ute eller vad det stod till i hans hjärna asså. Knas!

If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am?




Tack alla för den bästa dagen i mitt liv.

Kreeem!

Onsdagen bjöd på kräm, här är ett smakprov!



Mathilda, Jag, Joel

Knas internet

Tydligen så blev det ngn krångel i morse med mitt internet och bloggen, men aja det är väl fixat och löst nu.
Kvällen ska spenderas med en bra människa som jag tycker mycket om!
Fick bilderna från studenten idag och boken och allt det där, FYFAN VAD JAG KOMMER SAKNA ER SPI05B!



I love you all!


Var hemma hos Andy häromdagen och gissa vad som hängde på hans vägg, en tavla med gänget från Österrike! Gud, sakna asså.. Jag johan andy ante andré philip alex, det var vi och massa bergstoppar i bakgrunden! En sån tid vill jag uppleva igen, då var allting bäst i hela världen, nu är det bara sunk sommar som har gått åt helvete.

Måste glömma måste glömma...

Morgonen började inte som jag ville, nej inte ens i närheten.. det enda som var bra var att jag inte var bakfull det minsta. Efter någon/några timmar i sängen (ja! tyvärr) så slog jag en pling till Kernick? Och vi drog till Tylösand! Göttans och idag var det nog en av de sista soldagarna kanske.. hmm gör ju inte så mkt eftersom jag ska jobba nu nästa vecka och veckan därpå. Där träffade vi Martin och hans kompisar, spelade även en del volleyboll men på gundt vatten! Här får man ju inte bada inte. Ush så jobbigt det var att inte kunna gå ner till vattnet och slänga sig i havet utan stå och skvätta upp lite vatten. Folk är gulliga och vänliga och tycker synd om mig, haha.

Strandoutfit, me like, galet mkt snälla kommentarer om mitt hår idag, haha tack ska ni ha!




Jahoooooo! =)

Det är över nu

Fan. satt och skrev massa här så hänger sig datorn och jag orkar självfallet inte med att skriva om allt igen. Blir en kort resumé. Mår dåligt, japp dåligt dåligt. Inte för att jag var ute igår utan för att idag var det nog sista gången. Sista kramen, sista pussen och sista hejdå. Kommer sakna dig som fan och jag tror aldrig att tårarna tar slut, men snart hoppas jag på så att jag kan gå ut bland folk utan rödsprängda ögon.
Om jag hade fått bestämma hade det inte varit sista gången, men varför umgås? Då blir det bara mycket värre för mig och det kommer jag inte klara av.




Bara för att jag börjar gråta så fort jag ser den.
En av de bästa dagarna i mitt liv.

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig, dom är över nu.


Innerst inne

Egentligen skulle jag nog kunna gifta mig med dig, eller nej kanske inte.. men ibland så! Man ska inte hålla på att höras av för då blir det bara värre.
Professorn är nu ett minne blott på min mobil, nu för tiden heter han Emil Unnaryd (gbg lät lite väl fint) för så smart är du ju faktiskt inte! ;)
Har varit en ganska omtumlande sommar, men också jävligt bra emellanåt. Jag gillade maten jätte mycket och har kommit fram till att jag ska gifta mig med en kock! hhaha, så man kan bli lite tjock.

NIxpix, ingenting blir bättre av att ligga och gråta, ska eventuellt göra mig en tripp.. det bästa är att göra någonting så att man slipper tänka, det är nog det bästa sättet!

(Hur kan man låta så glad och att man inte bryr sig när man skriver på bloggen när man egentligen ligger hemma och gråter som fan? Det är nog allt lite lurigt det här med datorer. )





Bara för att ja börjar gråta så fort jag ser den....
En av de bästa dagarna i mitt liv.

Nu ska jag sluta att gråta om jag nu lyckas någon gång, sen ska jag upp och är frukost, Matilda special mackor!

Vilken kväll!

Hade en otroligt najs kväll, mkt firande och förfesten var mer än bara bra med alla killar och saker som man aldrig träffat förr. jag menar, asperofolk är ju inte helt fel! Även om årsgången inte var samma som min men något äldre, jag menar det var nästan deras förtjänst att vi kom in, inte sant Malin? Armen om en och sen kila in, nervöst och skönt.

Stockholmare som tror att man är 23 år är väl inte heller helt fel, sköna som fan och bjuder på dricka, babbla på och sen hej och hå nu ska vi gå, dansa dansa och sen hade jag en sju helvetes jävla kväll med massa dans och sånt.
Tack än en gång Alex för sovplatsen, du är fan bäst! Idag behövde jag komma hem, du vet att jag finns här och jag vet var du är! =) gold to you.<3

Tack för ett av de bästa utefesterna någonsin! =)


att slösa tid på att berätta nehedu...

RSS 2.0