Imorgon flyttar vi

Tjena!

Få be om ursäkt för att jag är så slö på att skriva. Just denna veckan har väl varit en aningen mycket och som vanligt så skjuter jag upp packandet till sista minuten. Ja, när man ska packa ihop hela sitt liv och möbler så behöver man tid. Egentligen skulle jag vilja att jag var så duktig så jag packade realistikt, dvs: Kök i kökslåda, alla vardagsrumssaker i en låda och så vidare. Men nu kan man nog hitta tandborsten med basen till datorn om vi har otur. Kan bli intressant när jag ska packa upp imorgon i Oslo, haha! Kommer förmodligen bli helt tokig...

Idag har vi packat hela lastbilen full, tusan gubbar vad saker jag har! Det är ju hel knas! Trodde inte man kunde äga så mycket saker? Fast ifs,, om skor tar 2 lådor? haha vad tar då alla kläder?

Sitter och lyssnar på queen, tänker tillbaka på Hultsfred 07, 08 och vad som än händer ska jag tillbaka dit i år. Punkt slut!


  

   


Imorgon bitti går flyttbilen, bestämt 05.30.
6 timmars färd bort.

Vi hörs förmodligen imorgon, om jag får igång mitt trådlösa internet direkt! Då kanske det kommer upp bilder från lägenheten så håll utkik.



Matilda/- Snart en Norgebo

 

tok mkt att stå i

aop, har tokmkt att göra. idag tränat mest, och blivit arg vetja
imorgon - lidhult farmor vettja & bli 20.000 kr fattigare
freadg - klippa mig o packa sista
lördag - packa in
söndag - FLYTTA!

Bästa på länge

Har haft 2 helt underbara dagar, onsdag och torsdag. tillbringat dom med de absolut bästa! Emelie och Issa men även alla de andra lidhultarna <3 Firade Hiep och gick ut i onsdags. På förkröket hände väldigt mkt, läs www.milie.blogg.se där står allt!

Igår tittade vi 2 filmer, åt klyftpotatis med kycklingvingar och tsatsiki samt bakade mumsmums =) Ni två är typ bäst, fyfan så kul jag har haft, perfekt avslutning på Halmstad! <3<3 Btw, jag har fått gratis gräs av emelie hahaha... tolka det hur ni vill

hemkommen..

precis och nu ska jag direkt iväg till nautilus för ett jävla styrkepass, hualigen! har träningsvärk så det spricker om det ;)

Shoppat lite idag, håll utkik på bloggen, kommer bilder inom kort...

Snygg utan smink

Visst finns det väl bara vissa som är helt galet söta utan smink. Jag tycker det är det absolut finaste som finns, tjejer som är naturligt söta utan smink. Även om de kanske sminkar sig också, men ändå går ut eller lägger upp bilder på sig själva utan smink. Själv tycker jag att jag ser ut lite som ett spöke utan smink, men man vänjer nog sig. Ebba Von Sydow är en riktig pudding utan smink tycker jag, eller vad säger ni?



Träningsvärk imorgon?

Jag säger bara PUST. Förstår knappt själv hur trött jag är. Började med 55 minuter basic step. Rätt kul, även om de flesta där inne går det passet varje vecka och kan varje steg utantill och jag o Malin inte hade testat innan och kom av oss lite då och då. Men det var kul, vi bara skrattade och fortsatte. Kan säga att det var väldigt kul och jobbigt, var helt täckt av svett när det passet var slut och min stackars mage lär ju knappt överleva imorgon. Till slut så var passet slut och det var dags för power, massvis med vikter och skivstänger överallt. Och jag må säga att mina armar lär inte heller vara så kaxiga imorgon! Haha men kul det med, nu siktar vi nog mot att fortsätta med träningen i Oslo, om det inte är på tok för dyrt. =)

Detta packade jag ner i min väska + en banan som var välbehövlig efter 2 timmars hårdträning!

♦ Vattenflaska - Team sportia
♦ Träningsskor - Asics skor (team sportia)
♦  Träningsbyxor - Röhnisch (team sportia)
♦  Träningslinne - Nike (team sportia)


   

   


Köpenhamn imorgon!

Dagens




Idag kör vi på lite soft och skönt..

♥ Chinos - Gina Tricot
♥ Converse - USA
♥ Nitskärp - Hultsfred
♥ Linne - JC
♥ Randig tröja - H&M
♥ Skinnjacka - Flash
♥ Väska - Accent
♥ Halsduk - Indiska

Power och step!

Nu har jag och Malin precis smällt i oss varsin restaurante pizza. Vi var ju bara tvungna eftersom de hade smakprov på maxi =) Vi kilade även runt en sväng på stan men kom snabbt fram till att det suger att vara där när man vet att man inte kan köpa något. Kollade kontot och tusan gubbar, här har det försvunnit pengar på skit må jag säga.

Alldeles strax kommer Malin och hämtar mig då vi ska åka till Nautilus för 2 riktiga pass. Klockan 5 ska vi vara på basic step och klockan 6 ska vi vara på Power. Så vad innebär detta? Har aldrig varit på power innan men så här står det om det vi ska på:

Power: Effektiv och tuff skivstångsträning där du anpassar vikten efter din egen förmåga. Vi arbetar igenom kroppens stora muskelgrupper.
Basic Step: Enkla stegkombinationer på stepbräda avslutas med styrka.

(Kommer nog inte kunna gå imorgon, men det är väl lugnt?)




Ännu en måndag

God morgon allesammans!

Nu har jag ätit frukost, vilket innebar en torr fralla (ush) smör, skinka och paprika tillsammans med te och ett kokt ägg. Just i detta nu så damp det ner post innanför dörren, bäst o kolla om man har fått några roliga räkningar nu igen =/ Haha, yes inga fler räkningar! =)

Ikväll blir det Power på Nautilus, det ska bli skönt att komma igång lite med gruppträningen. Har bokat 5 pass denna veckan. Pettran hörde precis av sig, man kanske skulle ta o leka lite med henne imorgon för då e tösabiten ledig? Mjo, förbannat också att man inte kunde få jobba denna veckan... hade verkligen behövt pengarna.




Doggen e glad för han får vara ute i snön




Matilda goes längdskidor på Askagensjön!


Man kanske borde ta på sig?

Malaco fresh



Kommer ni ihåg hur fint väder det var i maj förra året? =) tokfint...

Lämna igen

Japp den första bär det av till Oslo och därför hade det varit skitbra om jag kunde få tillbaka alla kläder och skor som jag har lånat ut till människor. Har även något som inte är mitt här hemma men jag meddelar de personerna innan jag åker såklart! =) Det jag för tillfället kommer på är:

- Klackarskor, hos emelie
- Klackarskor, hos Petra
- Beigh jacka, hos emelie
- Om ni har något mer så säg till, hade varit skönt att ha allt klart när man ska åka !

Nu sitter jag och sabbe och tittar på Beck, Gamen. Spännande även fast jag redan har sett den flera gånger och vet vad som kommer att hända. Vad har man åstadkommit idag? Ingenting, jag har varit i Lidhult och åkt längdskidor, haha. Fatta vad skönt i solen? Jag hade nog inte åkt längdskidor sen jag var runt 12 år tror jag. Tokjobbigt, kommer säkert ha träningsvärk imorgon! Har städat upp alla mina saker nu i lägenheten, packat lite och diskat upp diskberget så det så!

Matilda in action 

Fredagen den 13:onde

hurra eller inte.. börjar ju bra, fet huvudvärk =/



Vi i Oslo, josse saknas på bilden... nu är det inte lång tid kvar!

Ullared... och norge i natt

Varit i Ullared idag med oslogänget, kan säga att det hade inte fått plats en enda pryl till i hela V70:n! Vi fyllde precis hela bilen, mellan benen, på benen och ända upp till taket! Tusan gubbar vad mycket påsar. Det första hon i kassan frågade var: Ska ni börja jobba i norge? Hahah Japp! Sen blev vi kompisar med henne och hon tyckte vi var riktigt trevliga tror jag.
Köpte massvis med saker, tusan gubbar! Alla dessa ljus och tavlor och bord och stolar!

I natt ska vi köra till Norge, tänkte att det är lika bra o söka lite jobb nu innan vi flyttar också. Så nu jävlar har här skrivits ut massvis med Cv:n! ca 20 st ;) haha. Tutar iväg vid 03.40 härifrån! Brum brum v70....

Toksnygga

Hittade dessa på Bianco när jag var där förra helgen och gud såååå snygga! Tänk om jag varit gjord av pengar, då hade de varit mina direkt. Hittade även en skit snygg klänning menmen, fick en kavaj med uppkavlade armar av mamma istället =) tacktack mammsi. Men 700 för dessa, åh ge mig!





Gårdagens



Tok tjock ser jag visst ut att vara, menmen..

Byxor - Gina tricot
Strumpor - Återfunna från källaren!
Keps - Etnies, Åre
Linne - Gina Tricot
Oversize t-shirt - Åhléns
Sjal - Gina tricot

Goodbye Sweden and hello Norway

1 Mars =)

Trötter

Ja fy attans nu är jag trött må jag säga. Dags att hoppa i säng, kom hem för 1 h sen och har inte gjort något vettigt sedan dess. Jag linus o issa lagade mat idag, stuvade makaroner och egna hemlagade köttbullar, fyfan vad gott det är! Jag har saknat riktiga köttbullar.

imorgon ska vi ringa mäklaren, hoh kanske får åka dit nu igen =) Skriva kontrakt, tralalala.. blir ju så sugen på att bara komma bort, för... vad fan åstadkommer jag i den här hålan? Ingenting!!!!

Klockan ringer snart.. 09.00 då ska jag till gymmet med malin! Pust lär ju knappt komma ur sängen.

The kooks - naive

TOK KUL!

haha sitter och tittar på sveriges värsta bilförare, hahaha tokkörning!
gårdagen var kul kul kul förutom att jag hade skit ont i huvudet och gick hem halv 1 för jag kände mig sjuk, febrig och sånt.. synd för alla lidhultarna var ute =)=)

Nu en dusch, promenad med linus o issa sen hämta bilen och köra den till mamma o pappa =)

Guten morgen!

Ännu en härlig lördagsmorgon som hon precis sa på tvn. Härlig och härlig? Njaa är ju inte jätte fint väder ute. Menmen, jag har i alla fall fått i mig lite frukost och ska snart börja fixa i ordning mig. För idag ska jag och mamma gå en sväng på stan sen ska jag följa med henne hem och få lördagsmiddag. Ikväll är det även melodifestivalen vilket man ju självklart inte får missa. Så jag vet inte om jag följer med ut ikväll damer, är inte så sugen faktiskt.

Mycket till sömn? Njaa, sabbe kom insläpandes med en katt mitt i natten och kan ju inte påstå att de var särskillt tysta och när de väl går och lägger sig så snarkar båda två som ånglok! I med öronproppar sen var det ju lite bättre, förutom att de snarkade så högt så att det gick igenom öronpropparna. huh!

Spanade och testade en jeansväst igår på Gina och jag är sugen på att köpa en eftersom jag inte äger någon. Samtidigt säger mitt andra Matilda NEJ NEJ NEJ SPARA PENGARNA! Men som mitt lexikon från Oslo sa, du får ändå inget för 250 kr där. Haha, så varför ska jag Inte köpa den?

Idag ska vi även ringa till vår mäklare i Oslo. Ska väl ställa lite frågor och sådära. Fan vad gött att Jennie fixade den åt oss! Matilda är glaaaaaaaad! Och på tal om ingenting, vet ni hur snabbt det går när jag har lockigt hår och inte behöver platta det på morgonen? Man sparar ju tusentals minuter! =)

Ush o fy o tvi o blä

Jepp, go mat har jag gjort i alla fall. Kotlett, ris och god sås tillsammans med 1/4 grönsaker! Mumma vad gott det blev. Snart kommer Malin igen då hon har hämtat ut sina sandaler. Gud vad jag längtar till Oslo nu, vill bara komma bort.

Hah! Satt precis och tittade på en patetisk killes ansiktsbok, måste säga att jag hatar nog han mer än jag hatat någon annan någonsin! Du äcklar mig och jag förstår inte ens hur jag har kunnat titta på dig ditt jävla svin.. hoppas för all del att jag slipper se dig mer.....emil, det är nästan så man blir glad över vad som faktiskt hände på Hultsfred hah. Tänk att man kan vara så dum i huvudet och faktiskt inte lita på vad sina kompisar säger och det roliga är att de hela tiden hade rätt...

På tal om hultsfred, ska ju självklart dit i år igen, men inte fan med idioten. I år ska jag dra med kompisar som betyder! =) Emelie ska med i år igen, spikat och klart. Om ni vill se bandsläppen som kommer ut lite då och då så kolla in www.rockparty.se där finns alla band som ännu är klara, bland annat the killers! =)=) woooho!

Gul utan sol


Hemmamys med Malin

Tjo!

Nu var precis tjejen här och tittade på lägenheten. Hon verkade väl inte jätte intresserad om man säger så, det var en sån där speciell tjej som inte gillade valv, hah! och ja allt sånt dära. Ajja skit samma på henne vettja.

Ikväll blir det myspys med Malin, vi ska dippa grönsaker och titta på let's dance! Hoppas det är någon som är bra på att dansa ikväll när till och med jag ska titta! Snart tror jag att jag ska göra mig en kotlett med ris och sås. Kan nog bli gott! Har väldigt städat och fint här i lägenheten just nu, tacka hon som kom och tittade annars hade det sett ut som fan nu.

För övrigt så passade jag på att slänga in en tvätt nu när jag ändå ska vara hemma hela kvällen, jag menar? En tvätt är ju alltid bra att ha tvättat.

Här kommer även en dagens!




Skinnjacka - Flash
Jeans - Gina tricot
Skor - converse USA
Skinnväska - Accent
Linne - Gina Tricot
Halsduk - Indiska
Randig tröja - H&M
Band i hår - H&M (old)

Från och med nu ska jag sluta platta mitt hår, det är faktiskt inte bra! =)

Stan stan stan..

God morgon allihopa!
nu har jag vaknat och till och med ätit en riktig frukost faktiskt. Ska fixa i ordning mig sen drar jag o malin ner på stan o kollar läget. Kan va kul, var jätte längesen jag var där nu ju.
Sen ska vi ringa mäklaren o höra lite saker med henne! för det blir ju faktiskt oslo! =)


Someone special

Behålla körkortet?

Snart börjar Sveriges värsta bilförare och jag tycker absolut inte att de ska få behålla sitt körkort! Hur tusan kör dom? Tänk o möta en idiot till kille i rondellen, jag hade blivit TOKIG!
Sen kommer Petra efter sitt jobb hit och då ska vi nog glotta på desperate housevives säsong 4 =) Den har jag inte sett! Tjohoooooooooo! =)

Kladdiga chokladmuffins

Tjo!

Hemma hos mamma och pappa i deras lya nu. Föresten, träffade Petra igår. Gud vad kul och se den tösabiten igen! =) Glad blir man av hennes närvaro och alla hennes händelser från Thailand var väldigt roliga. Det mesta började med "jag var för full för att komma ihåg" eller "I was to drunk to remember" ;) Go girl!
Nu har jag precis gjort lite chokladmuffins med banan i. Mums, tänkte att mamma och pappa kunde få några sådana och jag saknar att baka. Har bara gjort en enda kladdkaka sedan jag flyttade. Tråk.
Ska stanna här tills klockan 5 då pappa kommer hem, eftersom jag får mat då. Min favoriträtt, det går ju bara inte att missa!

Har varit nere och pratat med surgubben till hyresvärd och imorgon kommer hon ju och tittar på lägenheten. Hoppas hon tar över den 1.mars, det hade varit skönt o sluppit allt och bara få flytta.

Nu har vi tackat Ja till lägenheten.! 3 rums med lutande tak av glas, takterass, massvis med ungdomar i lägenhetshuset, näst högst upp, havsutsikt, 2 våningar! ♥

Städning på g!

God morgon. Nu har vi varit nere hos skitstöveln till hyresvärd, usha! hah, det roliga är att grannarna som är typ 70 år har sagt att vi har haft värsta röj festerna och att om vi inte flyttar ut så gör dom det. Hahah vi har suttit typ mestadels 5-6 pers o druckit lite innan vi har gått ut. Så hurra, dessutom har vi inte ens några rediga högtalare, så wtf! Så mkt kan deet omöjligt hörts. Idioter till pensionärer!!!!!!

Menmen jag skulle ändå flyttat och sabbe har eventuellt skaffat ny lägenhet till 1 mars och tjejen som ska ha denna ska komma och titta på den imorgon så idag blir det storstädning. Woho, kul eller inte!

Jaja, ska cykla hem till morsan o hämta mina saker nu strax! Ciao


ÄLSKADE OSLO!

Oslo och på väg hem igen

Goddag

Måste säga att jag har hade en kanondag i Oslo igår förutom att dt var fan så mkt kallare än vad jag hade väntat mig. 9 minus grader. Men då måste jag ju säga att om vi flyttar dit så har man 20 min med tunnelbana som kostar (24 kr) till närmsta skidanläggning, fyfan här ska det åkas kan jag sägA!!!!
Vi tittade på en lägenhet igår som låg i Manglerud, 7 km ifrån stan, det kändes lite väl långt för oss så vi tackar nog nej till den. De andra 2 vi skulle titta på låg på ett ställe som hette grönland. Både lizen och jennie hade varnat oss för det stället så lägenheterna såg fina ut så vi bestämde oss för att titta på dom iallafall. väl framme i grönland haha så var det 1000 ggr värre än andersberg. nejtack vi gick till donken och åt sen sket  vi i dom. Knivmord, skottlossningar och våldtäkter kan jag vara utan..

Men... så till det bästa. Igår när vi gick genom stan hem till jennie.. åÅÅÅÅh kalas mysigt var det. Är helt kär i hela denna stad. Så ber'ttade jennie att hon ringt till sin hyresvärd, eftersom hon känner henne och frågat om det inte finns något ledigt boende. Och jepp ovanför jennie och dom ska snart några flytta ut. Gud vad skönt. Vi fick komma och titta på den igår. och jag sägr bara FYFAN VAD FIN DEN VAR
2 vånings, 2 stora sovrum, diskmaskin, hela taket var i glas! havsutsikt, allt var vitt och det var skit fint!! kostar 15.000 men det ska väl gå hur bra som helst, 5 tusen var? ingenting ju :P Så det blir nog förmodligen att vi tar den. ett extra plus var ju alltid att det bodde jätte mkt svenska ungdomar i lägenhetshuset =)=)=)

WEI OSLO här kommer vi =)=) ÄLSKAR STADEN REDAN! men nästa gång ska jag ha min röda jacka ;)

vi drar till Oslo vi drar till Osloooo

Tjänna bloggen!

Jag må säga att det var en aningens jobbigt att gå upp kl 07.00 när jag somnade runt 4 tiden i morse. Hade en aningens svårt för att somna igår som ni kanske förstår om ni har läst nattens inlägg. Men men upp kom jag i alla fall och nu är vi på väg. Självklart ska det vara massa strul. Jag sitter och väntar på swebus i halmstad med josse och malin då jag ska ta fram mitt sms med biljetten. Hmm jag hade fått två biljetter bokade från oslo till halmstad och ingen biljett bokad dit. Aja fick ringa o krångla men fick ju åka med i alla fall så det var ju huvudsaken.
Vi passerade och åkte ifrån Gbg 10.15 så nu är det bara 3 timmar kvar. Jag må säga att tiden har gått väldigt snabbt,. Nästa stop är i Uddevalla sen är det raka spåret. Nu börjar snön dyka upp utmed vägarna också, jag antar att det kommer vara några minus när vi kommer fram, brrrrr..

Nu funkar mitt paint så kan väl slänga in lite bilder på en av lägenheterna vi ska titta på.




Tvrum typ



Kök med matbord




kök



Dusch/ toalett


Denna lägenheten gillar jag, ligger en liten bit utanför själva city, men kanonfin! =)

HJÄLP!

vet ni hur rädd jag var nyss? tur det finns internet och folk att prata med så man blir mindre rädd...

Sover hemma hos mamma o pappa i natt för jag skulle fixa mitt cv te imon.. så självklart så hör jag hundra % säkert att någon tar i källardörren, hunden kommer springandes och morrar som fan. pappa vaknar o går upp och hunden bara skäller som om någon är utanför. Gissa om man blir livrädd? Pappa tänker gå tillbaka o lägga sig så jag ropar på hhonom att det är någon i huset. "neeeje" JO!"!!! han kollar runt, hunden står vid dörren och morrar som fan. så nu har jag inte vågat sova sen klockan 01.00, blev så rädd så jag fick låsa min rumsdörr och försöka sova med tänd lampa, tror ni det hjälper?? ICKE!  Det roliga är att jag vet att jag inte "tror" att jag hörde hur ngn tog i dörren.  FÖr jag hade precis lagt mig och jag trodde det var pappa som var uppe o gick, men så började ju hunden morra... så frågan är: var är han?? jag vågar inte gå utanför min dörr och inte sova heller för den delen! Så typiskt när man ska iväg tidigt imon.. ska ju typ upp snart? =(

HELVETES HUS! OCH FAN TA FOLK ASSÅ !!! SOM GÖR SÅ MATILDA INTE FÅR SOVA!  ap trött men pulsen går ju i 293029302 slag per sekund

Varför morrar en hund om det inte är någon där? förklara det för mig pappa........


Swebus här kommer vi!

God kvaell!

Imorgon drar vi till Norge, Oslo. Jag Malin och Josse! Fyfarao vad kul det ska bli. Från början var det bara en liten idé, sen blev det verklighet och imorgon ska vi titta på 3 lägenheter. Vi ska bosätta oss hos Jennie som bor på Aker Brygge med fjordutsikt och takterass, så imorgon bor vi på ett av de finaste ställena i Oslo. Det kommer nog kännas perfekt!

Skulle visat en av lägenheterna vi ska kolla på imrogon men så fort jag trycker på paint så kommer det upp "det går inte öppna ett tomt dokument"

VARFÖR KAN ALDRIG ALLTING FUNKA SOM DET SKA???????????????????

Jag vill bli brun

Ja, när kommer sommaren egentligen? Tänk om det kunde bli en sån där jätte fin sommar med massor av värme, sol, bad och after beach. Det hade varit kanon.

Sitter här hemma hos mamma och pappa och har precis skrivit klart mitt personliga brev som vi ska lämna imorgon uppe i Oslo till min kusin. Hoppas hoppas hoppas. En klädaffär hade varit precis vad jag vill jobba i. För just det, imorgon åker jag Josse och Malin upp till Norge, Oslo. Kommer hem onsdag eftermiddag. Åååh. ge oss en av lägenheterna i Mars, hade varit så skönt o veta att man äntligen kommer någonstans.



RSS 2.0