Orka lida för att alltid vara fin?

God kväll bloggen!

Asså ibland förstår jag mig verkligen inte på människor som går i högklackat jämt. Vad fan har de för fötter? Igår gick jag i typ 10 cms klack. Gick till underbar, därifrån till Bolmens och därifrån och hem i ett järn. Hmm mina stackars trampdynor, dom dör nog snart känns det som. Och annars har jag aldrig haft ont, men just att gå så långt var ingen höjdare. Har ni aldrig ont i fötterna efter en kväll ute?
Så ikväll kan jag svära på min farfars grav att jag ska ha converse eller i alla fall något platt! =)

Har tillbringat dagen på Sannarp, tittade på hbk-fff. Det var en ganska rolig men kall match som hbk tog hem med 3-0 tror jag bestämt. Därefter hämtade pappa mig och vi gjorde potatisgratäng med fläskfilé. Det var mumma mumma och jag måste säga att jag är världsbäst på att göra sås! Så om ni någon gång vill ha god sås, ring mig =) Matilda fixar.

Nixpix, lite make up sen hem till Anton o fira lilla Alex pancho tonfisk! Grattis i efterskott på 19 års dagen! Issa anländer snart så jag får nog sno på ett kål nu va. (smått bakis fortfarande?)

Over and.. out!

Hujedamej, köttsoppe nu igen

Sitter nu och tittar på Emil i Lönneberga, haha tokkul. Emil gör hyss hela tiden och lilla ida som inte tycker så värst bra om köttsoppa nämner "Hujedamej, köttsoppe nu igen". Haha garv!

Idag har jag tränat på gymmet med Malin och Josse sen åkte jag hem till pappa o gjorde lasagne =) Gott! Ikväll blir det fest, ska först hem till bornhager och sen blir det underbar lutar det åt, om det är gratis som det står annars så skiter jag fan i det. För jag tänker då inte betala för sån skit.


HUJEDAMEJ VAD KUL DET SKA BLI PÅ TISDAG I OSLO. Vi ska bo hos Jennie min kusin, tacktacktack och hon ska ge våra CV till hennes chef o se om man kan få jobb på en klädaffär, det låter fint =)=) hade varit kalas!




Sveriges värsta bilförare!

Hahahah måste säga att det är skit kul.

Hejdå lägenhet, and hello? ............ kanske det kan bli Norge?

Idag har jag varit på gymmet, sen drog jag hem.. malin josse o frida kom hit =) ringde massvis och nu e vi glada! kanske drog en sväng hem till mamma o pappa, pratade och åt lax, mkt gott!
Nej nu måste jag kolla vidare! =)


pössa

Minus 6000 på kontot

Hurra! Jag bara älskar att betala räkningar ska ni veta! Fyfan vad det är kul att se när pengarna bara försvinner bort. Finns nog inget som intresserar mig mer. ÅåÅh, förstår inte hur jag ska klara av att bo kvar här, men nu jävlar. Har sökt jobb hela dagen men inte fan finns det något så det så! Skit stad! Så nu blir det snart tillbaka till donken för att slava, men tro mig... hamnar jag där ska jag söka nytt jobb under tiden så sant som det är sagt!

Ge mig en härlig lön och en solresa så jag kan bli bruuuun. Snart kommer jag hoppa in i ett cancerakvarium och sola om det ska va så. Även om jag hatar det mer än någonting annat, det är löjligt och det är fejk! USH!

De skäggiga gubbarna på tvn verkar det gå bra för. Ja då pratar vi om handboll, om sverige och helt plötsligt stod det 20 lika. Så bra var vi visst inte. Ush och suck för svensk idrott!

Jag bara älskar att jag ska hämta min pappa i Köpenhamn imorgon bitti, HURRA! Den vägen måste vara den bästa och absolut roligaste som finns att köra. Finns ju i princip ingenting att titta på. Väg, väg, bil, lastbil, gul-bil, träd, åker,åker,åker.... ooh en bro också! Fyfan för den vägen. Tycker de ska uppfinna sånna snabba tåg som de har i Kina, 500 km/h.. det hade varit något!

Nähä, hungrig igen... vafan har jag mask eller vad är det med mig? Är ju alltid hungrig!
PS! Frida sitter och sjunger "tommy tycker om mig" skit fult, hon borde inte bli sångerska

Gissa rätt

Nu ska vi se, snart ska jag göra mig lite mat eftersom jag ska till gymmet om 30 min. Vad tror ni det kan bli idag? Hmm det är typ rester, fast en sak gör jag nytt. Det är inte min favoriträtt men visst typ alla i hela sverige gillar det!

1. Potatismos och strömming
2. Spagetti och köttfärssås
3. Kyckling och ris
4. Pulvervatten, hiho..

Nehe, nu kokar det kanske, bäst o kolla till ;) Sen blir det gymmet och kondition,därefter kanske en o annan fika med frida på stan! =) CIAO bella

Toktrött

Pust, hemkommen från en härlig träning, men det blev ett o annat host. Tror inte alls det är bra att jag tränar men idag har varit den värsta dagen i hela mitt liv. Har inte gjort ett jävla piss mer än att jag har köpt mig en jacka.

Men dessa skorna var bara fööööör snygga! Älskade bianco, vill ha alla deras skor.




Gårdagens




- Jeans / replay
- Skor / converse USA
- Linne / Gina Tricot
- Kofta / MQ (rean!)
- Sjal / H&M
- Skinnjacka / Flash


Precis slängt i mig massvis med mat jag och frida. Är så mätta så vi snart dör, köttfärsås och makaroner!


Vilken helg!

Denna helgen kan sammanfattas med ett ord: ÖL
Har blivit en hel del öl både fredag och lördag så nu blir det hårdträning i veckan. Imorgon ska jag till gymmet kl 10 så det så.
Snart ska jag hem till mamma o äta, hemmalagade pannbiffar med tro det eller ej POTATISMOS! Jag har visst gått och blivit ett riktigt mos-fan! Fy attans vad gott det är, mums fillibabba.




Let´s dance e najs på söndagar då man i princip inte orkar göra någonting!

Det blir röda istället..

Japp, egentligen skulle jag hämta pappa i Köpenhamn imorgon på flygplatsen, men tydligen var de inte riktigt klara med arbetet där nere så jag ska inte hämta honom förens på onsdag. Han nämnde också att han köpt fel gröna skor, nämligen i killstorlek och det kan jag ju tussan inte ha. Så det blir ett par låga röda istället. Jag gillar de låga conversen så det blir perfekt. Hittade även ett par sjukt snygga ljusgula höga på deras hemsida. Check out!

POTATISMOS!



Tatuering i nacken?

Har länge funderat över att tatuera mig i nacken, vet dock inte hur. Antingen ett tecken som står för mitt stjärntecken Oxen. Eller så vill jag ha något som står skrivet ner utmed ryggraden, det är sjukt snyggt. Något liknande Victoria Beckhams, den är riktigt fin faktiskt. Har ju pratat med Pablo och han sa att jag bara skulle ringa så jag antar att jag får tid nästan direkt om jag bara får fingrarna ur röven och ringer till honom,




oxen på japanska





oxen på kinesiska tror jag det var


Vilken tycker ni är snyggast?
Föresten, jag älskar potatismos, det är sååå gott! Ska göra det nu!

Förbannade skitstövel

inte fan hjälper det att man sitter o skriker med 2 kompisar i sin sverigetröja, nej då! Lika jävla skit dåligt ska det gå ändå. Jävla sverige fan. Imorgon blir det massvis med ölare och likaså lördag. Saknar mina årepojkar, kom o kalasa!

GLAAAAAAAAAAAAD!

som jag skrev skulle jag kolla vad jag fick i lön, om jag kunde klara av att bo här med denna sista lönen i kanske 3 veckor till. Fast jag har gett mig fan på att jag ska ha ett jobb! Och det var så att jag fick faktiskt mycket mer än förväntat!
tack gode gud för den lönen Assist! =)=)

Morr'n

God morgon allihopa!

Nu har jag vaknat, eller egentligen skulle jag ha tränat i morse men jag vaknade med galet ont i halsen så jag hoppade dagens träning och förmodligen morgondagens också. Synd, för det är kul att träna, däremot har jag träningsvärk i magen. Det var så längesen jag tränade magen innan igår så det är nog inte särskillt konstigt.

Om 45 min ska jag möta mamma på stan för att luncha, det ska bli gottigottgott! Snart ska jag kolla min lönespec, vet inte riktigt om jag vågar eller ej. Hoppas det blir mer än vad man förväntar sig i alla fall. Snälla rara!

Kanske hinner slänga in en dagens innan jag kilar och fan! Jag måste boka tvätttid!

Over and out

Nationalsången

Nu sjöng dom nationalsången, så otroligt härligt! Nu ska jag fokusera så stör ej :)

Sverige - Kuwait



Kom igen nu sverige

Grattis älsklings Patrik!

han var med på storbild i tidningen :D:D 2 meter, precis som tumstocken





Och hans kommentar är väl ändå den bästa jag läst i tidningen, man blir rörd!

- Jag gick samhällsprogrammet med inriktning specialidrott och hamnade i en klockren klass. Det var verkligen jätteroligt, säger han.


Du vet att du alltid kommer vara den bästa och största jag någonsin träffat!

What to eat?

Varför är det så jobbigt att ha så lite pengar, att inte veta vad man ska orka laga till idag? Jag vill inte äta mer pasta denna veckan för då kanske min mage vänder sig ut och in och bestämmer sig för att börja strejka. Precis varit över hos Emelie och hämtat min student tröja, saknade den stora gosiga super "braiga" blå myströja! Den ska flyga på ikväll då jag ska över till grannen o glo på film =) Hiho.
Jag och frida har precis städat min o sabbes lägenhet, då faktiskt hon också hjälper till att stöka ner här! =) Snart ska vi väl komma på vad som ska stå på menyn då ingen av oss äger mer än 10 kr. Hmm.. det kan bli svårt detta.

Vaknade idag av första ringningen på mobilen och gick faktiskt upp direkt,. Skönt att inte vara så trött. Tog på mig, packade väskan åt en macka och drog till gymmet med malin o josse! Idag gymmade vi och simmade, härligt. Imorgon blir det galet tidigt då jag faktiskt ska äta med mamma på stan sen. Så kondition kl 9 eller vattengympa om vi har tur!

För övrigt har jag frida och malin spenderat hela dagen hos josse där vi ätit, snackat och glott på film =)=)



  

Här tillbringar jag mina förmiddagar! =) 

Måste berätta...

... snart försvinner tandställningen. !!!!!!

Eftersom han sa att jag får välja själv nu när den ska bort så tänker jag slänga iväg skiten nu. Skav och odåga! Nu ska skiten bort. Ett litet hål vid sidan skiter jag i, det får bli personligt, ingen mer än jag som har en sån liten lucka.

Remember me in black?




Satt idag och glodde igenom alla bilder jag hade på datorn. Hittade denna på mig och Issa från ettan. Vi var på fotboll i Göteborg och jag har faktiskt brun/svart hår. Tokigt asså. Men det var rätt coolt och det var långt. Varför växer inte mitt hår? Ge mig sommar
♥ Att vara brun♥
♥ Sola & bada♥
♥ Äta glass♥
♥ Köpa inlines o åka till stranden med!♥
♥ Resa?♥
♥ Mönstra?♥
♥ Kjol, linne, shorts♥
♥ Sandaler♥
♥ SOLBRILLOR!♥

Nu tack, skit i våren vettja


Still in..

..verkar som om jesus sandalen håller i sig ännu ett år vilket jag tycker är galet gott, för sånna sandaler är galet sköna. Hittade ett par galet sköna! Check them out, 399 kr på Scorett, kommer väl inom kort eftersom sommarskorna börjar dyka upp i hyllorna på skoaffärerna!





Jag tycker i alla fall att dom e störtsköna!

Det var den tisdagen..

Börjar dagen med att klockan ringer 10.00 och som vanligt bara trycker jag av den och sätter om den på 10.30, hmm? Kanske verkligen är dags att skärpa till sig när det gäller detta! Jag måste verkligen komma upp tidigare på morgonen. Det är ett måste. Imorgon ska jag ringa på ett jobb, dock ett skitjobb men det hade varit skönt om man ändå bara kunde få ett så länge som man sökte nytt. Det är ju pengar i alla fall, jag kanske har ganska goda chanser att få det, hoppas hoppas!
Efter klockan ringt 10.30 gick jag faktiskt upp, åt 2 mackor, packade väskan och var på nautilus kl 11! Japp det är sant, andra dagen i rad och imorgon blir det likadant. Jag kör på hårdträning nu vettni. Har man sökt till lumpen så har man. Nu tränar jag för tillfället med Josse och Malin vilket är bra eftersom jag verkligen går dit så tidigt då.

Nu sitter jag och tittar på 13 snart 30, haha galet kul film faktiskt =) Hade ju inte tackat nej till hennes garderob med alla kläder och skor! Hmm.




Jag och Pablo på Martin och Antons inflyttningsfest. (han som lovat att tatuera mig !!)

Mycket inlägg

Ja, fick något ryck. Har ju knappt visat någonting av vad jag har inhandlat och sånt på flera månader! men nu kommer en otroligt fin bild på mitt hår, haha det är visst inte så svårt att styla det som jag trodde. Detta är taget ca 2 min efter issa började pilla med mitt hår i fredags!



Hey ho, ser ni fridas eller fridas mammas bh? :) muahaha
Nu ska jag kolla handboll, heja sverige!!!! Om de vinner lovar jag att sova i min sverigetröja i natt

Mina converse!

Om ni någon gång åker till USA och tycker om converse ska ni absolut passa på att inhandla er ett par nya! Min pappa är där relativt ofta, faktiskt just nu och jag har beställt ännu ett par. Gröna höga blir det den här gången. Så här se de förra ut min smakliga pappa kom hem med! Gillar dom skarpt! =)







De röda sidenbanden ingick, så jävla najs =)

Med önskandet i topp!

Häromdan skickade en mycket god vän, Isabell ett meddelande angående att hon vill se mer dagens outfit bilder =) Så jag ska försöka göra vad jag kan och har tid med ! Jobbsökandet går inte alls bra, men men vad ska man göra. Snart ska jag över till grannen och titta på handbollen, sverige - spanien.



Adidas tröja - zovillage
chinos - gina tricot
linne - jc
sjal - mamma sytt
klocka - ur o penn

hejdå lägenheten

nu ska du sägas upp, får väl se om det blir sabbe eller någon annan som tar över den. Men tack vare den här krisen så har jag i alla fall inte råd och frågan är om jag ens vill längre.
Nästa lägenhet ska bli en etta, där jag och mina myror ska bo tillsammans som en hel familj, kanske en tvåa men det skulle vara med issa i så fall =)

Dra åt......

bra idée kacka!

jag slänger ihop mitt cv och personliga brev idag så skickar jag det till dig på mailen senare :):)
går inte kommentera på din blogg? fattar inte och förstår ej varför!

ge mig ett jobb!

fan vad tråkigt det är att inte ha något att göraaaaaa!



Cake och Ems!

Fan ta er när jag läser din blogg kacka så blir jag helt till mig. Jag vill också vara där nere och jobba nu! 16 grader är ju helt perfekt! Här bara regnar det hela tiden samt blåser full storm typ jämt, hurra!
Nu har jag bestämt mig, ska ta de resterande pengarna vi fick av mormor o morfar och åka ner med Issa v.8 och hälsa på er i Barcelona! Kan bara inte vänta!!

Ikväll blir det bio, sådäså!

De bortsprungna bilderna!

Är hos mamma nu, här hittar man bilder från studenten och balen som man aldrig har sett. Snart kommer de upp på facebook men först en smakprov när jennie blev klar med mitt hår och mitt smink innan balen och även tack till mamma som sydde min klänning!




Vilken underbar dag!

Sämst på att uppdatera

Men nu har det varit så mycket sen jag kom hem från åre. Måste söka jobb jobb jobb jobb så idag har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen. Så nu får vi se om man kan lyckas få sig ett jobb, får ju självklart söka själv också men just nu känns det bara hopplöst. Ledsen i ögat blir man!

Imorgon ska jag bannemej skriva ut mitt CV och springa runt med det i alla olika affärer! BLÄ! Pinsamt som bara den, undrar vad man ska äta med. Och så ska jag köpa 2 biobiljetter till mig och mamma för hon önskade sig det i present eftersom hon fyller år på måndag! Vi ska se på Vi hade i alla fall tur med vädret!

Nu sova lite! =)

Sleten som fan




afterski var det här :) gårdagen var hård som fan! afterski på bygget, förkrök hemma, förkrök hos gäddan o co, dippan!
jag har INTE åkt snowboard idag, tyvärr..

RSS 2.0