OJ, solen lyser!

Gissa vilken miss jag gjorde igår. Jo, jag vaknade och tittade ut.. ja till och med gick ut för att känna om det var varmt. Hm ganska varmt väntade mig. Så jag tänkte att en dunväst måste väl räcka till dagiset då eftersom det såg ut att bli fint väder, men icke. Så fort vi har gått ut med barnen börjar det regna och där ska man stå i 2 timmar. Hurra!

Men idag är det faktiskt sol ute nu och det har visat att det ska bli ganska fint väder. Hm. vågar man eller inte? Nu måste jag fixa mig, hurry curry.

Later.. då kommer även dagens om ni har tur =)

MATILDA ÄR GLAD!!

Jag fick jobbet på Ikea, fyfan vad gööööööööött!
Börjar på lördag 12.00 , då ska jag bara jobba med lite skit. Sen upplärning på måndag 09.00-15.00

Idag ska vi provträna på aker brygges Sats!



Muntra Josse har vaknat!

Haha visst är det väl kul när man varje morgon vaknar här på munkedamsveien 59 i Oslo och det är skit väder. Sedan sätter man på svt1 och vipps så får man veta att det är 24-25 grader hemma i Hstd och sommarvärme.

Josse blir alltid lika glad:

Hade jag varit hemma så hade det blivit regn direkt
♥ Fattar ni att den här värmen aldrig kommer igen?
♥ Hade vi varit hemma hade vi varit negrer nu...
♥ Och dessutom hade jag varit smal pga att jag hade åkt inlines på stranden typ.. nu
♥ Det kommer aldrig vara brandvarningar när jag bor i Sverige! =(

Haha, nejdå vi är inte alls avundsjuka på er hemma i Södra Sverige, nejdå!


Nu ska jag fixa iordning mig för om 30 min går bussen mot mitt dagis. Ännu en dag på jobbet må jag säga. Pust. Nu vill man bara att klockan ska vara 16.00 så man får ta bussen hem och gå och träna!

Later...

Skit väder rent ut sagt

God kväll bloggen och allihopa!

Pust säger jag bara.. nu är man knappt trött. Satte klockan på 07.10 idag och vipps så var det morgon. Ringde barnhageresursen och frågade om de hade jobb, de ringde tillbaka 1 timme senare (vanligtvis 3 min senare) så jag trodde ju inte att jag skulle få jobba, men vipps så var jag på dagis. 09.30-16.00. Var på ett friluftsdagis så vi var ute i flera timmar och jag  höll på att frysa röven av mig. (vi har ju inte så varmt som ni hemma i hstd!! )
Så imorgon blir det också jobb, samt torsdag då jag ska vara på dagiset under det jag var idag.

Ett plus i min vardag idag:
Ikea har hört av sig till Martin på Donken och han hade sagt jätte bra saker om mig så nu hoppas jag bara de ringer och säger att jag får heltidsjobb nuuuu, fatta så glad jag hade blivit. Vet inte vad jag tar mig till annars..

Snart ska vi ut och gå i det (fina vårvädret) huh, not!!!

Barnhage

Hej och hå!

Idag var det uppstigning tidigt och sedan traskade jag bort till bussen. Därifrån åkte jag till ett dagis och vipps så träffade jag Christoffer som jag jobbade med på donken i hstd och vipps så visade det sig att han jobbade på samma dagis! haha vipps säger jag bara! Världen är verkligen liten.
Barnen på dagiset var verkligen helt underbara om man jämför med de jag har jobbat med innan. Dessa var också mellan 0-3 år men inte fan började dom lipa för ingenting. De var glada hela tiden och skulle visa massa saker hela tiden. Kanonbarn!

Nu ska jag och Malin kila bort till Åhléns som vi har märkt inte ligger alls långt från oss! Vi får väl se om vi hittar något tjusigt! =)

Later

Pizzabak

Hej och hå!

Här var det pizzabak för fulla muggar på Munkedamsveien 59. Japp, vid 4 tiden började jag laga pizza och herregud så god den blev. Dessutom är det jätte enkelt att göra om man köper sån färdig pizzamix som jag köpte i Ullared men som även finns på alla mataffärer. Så här blev resultatet och jag kan säga att den blev riktigt God!


Ingredienser:

♦ Pizzamix
♦ Paprika
♦ Gul lök
♦ Tomat
♦ Salami
♦ Färska champinjoner
♦ Färdig pizzatomatsås














Måste vara bland de bästa pizzorna jag ätit


God morgon!

Pust, jag är glad att jag är vaken. Trodde faktiskt det skulle bli svårare, fastän att vi alla kom i säng innan 01.00 igår. Det blev (som vanligt) förkrök här, vilket betyder att jag har städat nu på morgonen. Alla de andra ligger och sussar så sött.
Jag själv har smällt i mig gröt och ett glas oboy, samt 2 huvudvärkstabletter även fast det inte är så illa som det låter. Men det kan vara skönt att slippa när man ska jobba.
Idag börjar jag också kl 11 och idag kommer det vara kris. Tror inte jag kommer vilja jobba mer efter den här dagen typ? Haha, söndagar på Grefsenkollen är alltid värst, för då kan man ta bussen upp och det är den enda dagen man kan det.

Nu ska jag ta på mig lite kläder och fixa iordning mig för att senare kila bort till t-banan.


Later..

Inspiration 2


Dagens jobb




Det lutar åt kalas med grannarna ännu en gång...

Jobbar INNE HELA DAGEN! hurra...

Tjenarmoss!

Ush, nu har jag kommit hem från jobbet. Snacka om att det suger att arbeta inne när det är typ 1000 grader ute! Jag verkligen hatar det. Linus och Malin har legat och gottat sig hela dagen uppe på takterassen och är knallröda. Det vill jag också vara baskemej! Typiskt.. självklart ska man jobba imorgon också, det är ju så himla elakt att just jag ska få jobba när det är så fint väder? Ska jag behöva gå runt och vara vit hela sommaren då eller? Gillar inte alls det här.

Ikväll ? Ja vad händer ikväll? Mötte grannarna i hissen, tydligen tyckte de att jag skulle festa, men själva var de inte så sugna efter igår.. Hah, så dålig stil! Men men, det blir nog inge bira för mig ikväll inte. Upp tidigt imorgon med. Nu har josse slutat jobbet och snart kommer hon väl hem och vräker i sig all sin mat som finns i kylskåpet :)

Jag ville ju haft en födelsedagsklänning när jag fyller år, men tror ni att jag har råd med en sån? Icke sa nicke.. Måste se imorgon om det finns ngn dricks till mig att plocka ut, om så är fallet ska jag baskemej gå och köpa en klänning! För det förtjänar jag faktiskt.. jag fyller ju faktiskt 20?

Inspiration


Sol och härlig Lördagsmorgon!

God morgon allihopa!

Nu har man vaknat till liv eftersom Josse skulle komma in och väcka mig innan hon gick ut och sprang på morgonen. Jag somnade om lite snabbt och sedan kom hon och plingade på dörren igen.. då hade hon glömt nycklarna så då kunde jag lika gärna gå upp! Nu har jag ätit gröt och sitter och tittar på en film.

Gårdagskvällen var skön. Det är skönt att ibland ha vita helger faktiskt och det är ju inte direkt så att jag skulle klara av att gå bakis till jobbet idag. Så igår tittade vi på Rånarna . Jag har sett den tidigare men kom ändå inte ihåg ett skvatt av filmen vilket var väldigt bra. Ikväll tror jag att vi ska titta på Australia. Jag har inte sett den än och Josse säger ju att den är kanon så det är väl dags att sätta på den ikväll eftersom vi har bränt ut den.

Synd att det ska bli kanonväder här idag. Det hade jag gärna inte missat. En stund i solen.. suck. Men jag vet en sak som jag ska få på min födelsedag, men jag vill ju inte avslöja nu. Bilder kommer 11 maj :)






Snart fyller jag 20 år! Helt galet vad tiden går snabbt...

En runda på stan

Tjipp och hej!

Nu har vi kommit hem från stan, varit på Kiwi och handlat nötter och mjölk. Just i detta ögonblick börjar rånarna på svt1, tur att vi har någon svensk kanal :D
Jobba imorgon 11-17?









Det var någon utställning nere vid aker brygge, planeter och sånt kul..





Sen var det någon demonstration på Karl Johan...

Onsdagens dagens

Intervju var det i onsdag och då kläddes man såhär:


  

Jacka - H&M
Jeans leggins - Gina tricot
Tunika - H&M (3 år sedan)
Skor - Bianco
Linne - JC
Sjal - H&M
Klocka - Ur&penn

Dagens!

  




Byxor - Fornarina
♥ Skor - H&M
♥ Linne - H&M
♥ Kofta - MQ
♥ Klocka - Ur&Penn


Tänk om

Morsning!

Äntligen hemma för ca 40 min sen. Slutade 16.30 och var hemma 18.00, snacka om segt plus att bussresan var svin dyr! Herrejesus. Men har i alla fall jobbat som en galning, sprungit runt och jagat barn och dansat hela dagen ute i det fina vädret.

Ikväll vettifan vad vi ska göra. Får se vad som dyker upp, men vi vet i allafall vad Linus ska göra.. hm? Han kommer upp och säger att Jennie och Julia ska grilla i en park. Helt plötsligt står han i duschen, 100 kg parfym och vax i håret? Hoppsan...

Och vet ni vad som hade varit coolt i Sverige innan man tar studenten? Att man får sånna kläder som de får här. Skit snygga hängslebyxor, checka bilden :)



Liknar sveriges "nollnings kläder"

Förbannade skitstövel

  • Fick jobb på dagis i morse (dagsjobb altså) kanon tänkte jag och hoppade i kläderna och kilade iväg snabbt som attans. När jag är på väg kommer jag på att jag inte kan köpa någon biljett men har ändå frågat tidigare om man kan åka på månadskortet och ja, det skulle man tydligen kunna! Tydligen INTE. ! När jag väl sitter där kommer en konduktör (skitstövel )och ber om att få se biljett, javisst och vipps så fick man böter på 900 kr. Dock sa hon att eftersom han gubben sa att jag kunde åka på det kanske jag inte behöver betala och det säger jag då! icke sa nicke.
  • På dagiset var det roligt! Vi har varit ute hela dagen i solen och varit på "tur". Alltså var vi på en ridskola där de hade massvis med djur. Åsnor, hästar, hundar, getter, höns m.m. Barnen tyckte det var jätte kul och interssant även fast de bara var sånna småttingar på 0-3 år. Söööta!
  • Imorgon blir det dagisjobbet igen! Det var ju i alla fall en sak som var bra. 08.30 till 16.30 imorgon! På lördag blir det Grefsenkollen samt även på söndag. Kunde fått jobba där imorgon lunch också men det går ju inte.
  • Nu ska jag snart ut och springa med mig själv. Det var så skönt igår så jag måste ta tag i det.
  • För övrigt : Så fungerar inte vår tvättmaskin som vi fick av grannarna, haha ! Typsikt...


 

Murmeldjur är ett fint djur, ikke sant?


Snälla Ikea...

Jaha då har man kommit hem igen. Jag kom till Ikea vid klockan kvart i 2 och skulle vara där 3. Hm? Jo jag gick runt och strosade lite inne på affären och helt plötsligt fattade jag inte hur jag skulle komma ut? Jag gick vilse i säkert 15 min tills jag orkade fråga en i personalen hur man kom till utgången. Jaha då var man tvungen att ta en lång trapp ner och där var ju också alla prylar som man gillar att titta på, så som: tavlor, mattor, lampor osv. Till slut hittade jag upp till restauranten där jag skulle träffa personen för intervju. Jag gick till köket och någon följde mig in till personalmatsalen som var STOR. Den var inte sådär pytteliten utan mer som en stor restaurant. Haha, där satt hur många som helst och vipps som hamnade jag vid ett bord med 8 andra som också skulle på intervju, jag var altså inte ensam... suck.
Vi fick komma in i ett rum, träffa alla "chefer", "skiftledare" för restauranten. De hade genomgång för alla angående Ikea och vipps så visste jag att på Ikea Slependern säljs det 5000 korvar per dag, det är inte illa!
Hej hopp sen satt jag inne på intervju med underchefen och en teamleder. Kul var det faktiskt, de var riktigt trevliga. Så nu hoppas jag på det bästa men vi skrattade en hel del under intervjun och de verkade förstå mig bra. Hoppas hoppas. Det är 10 jobb som ska ut i restaurangen och det är 30 som får komma på intervju. 4 som får börja nästan omgående och jag vill vill vill vara en av dom! =)

Snälla..

Ikea Slependern

Japp idag klockan 3 gäller det att vara på sitt bästa humör, jag ska fan ha det jobbet! Jag ska göra allt som står i min makt för att få det. Äh, hoppas gör man ju i alla fall. Kanske blir det jag som står och serverar 200000 köttbullar per dag! Men jag tror det jobbet skulle passa mig perfekt, så vi hoppas på det bästa. Ett litet plus är ju alltid att jag älskar Ikea och alla deras saker. Så otroligt mysigt att strosa omkring där med familjen eller bara med vänner. Har hört att det är väldigt många svenskar som jobbar där, så nu hoppas vi på en till: Matilda Näslund!!

Lycka till, till mig själv!





Varför får man alltid nästan 20 köttbullar var på Ikea? Jag blir mätt på ungefär 4 st?

Fotboll & skada

Tjenare och godkväll bloggen!

Ikväll har jag och Malin varit och tittat på grannarna när de har lirat fotboll. Jaha, helt klart så är det ju fullt med Halmstadbor med och spelar.. hmm hockeykillar typ. Jaja, i vart fall var det skönt med luft. De lirade väl i ca en timme sen skulle ju Sebbe skada sig. Kanske blev sjukan för honom. Han kunde visst inte stå på foten sen så =/ Det var inte bra. Vi köpte även en hel del nötter som vi snaskade i oss under matchen och i vissa stunder trodde jag verkligen jag skulle få en boll i huvudet och få hjärnskakning.

Ge mig jobbet på IKEA imorgon., snälla jag behöver det. Börjar känna mig som en barnrumpa nämligen. Det är verkligen inte kul att behöva be om pengar när man är här för att tjäna som fan ♥


Nu - Sveriges television ANDRA AVENYN. (förlåt jag vet att många hatar det, men jag gillar det, mer ungdomsprogram tack?)


Dagis

Tjenare morsning!

Idag väckte Malin och Josse mig vid 07.13 för att jag skulle ringa till Barnhageresursen och det hände också, en kvart senare! Fy fan vad trött jag var. Men jag fick faktiskt jobba, kul som fan! Jobbade från 09-16.30 på dagis. Hehe små barn mellan 1-3 år. Toksöta ju! En liten tjej som inte ens lärt sig gå riktigt skulle skutta omkring där. Till lunch åt de tomtegröt och gissa vad! De äter gröt med SMÖR! Ush säger jag bara. De tycker det är roligt att vi svenskar äter gröt med mjölk, haha ska dom säga som äter det med vanligt smör, urk!  I alla fall 6,5 h :s lön! =) Det behövs. Imorgon är det jag som ska smöra mig in i Ikea branschen.

Vi har kanonväder och här inne ligger vi? Hur trist är inte det... menmen, blir nog en promenad ikväll, i alla fall för mig!

Cheep monday

Igår var vi inne i en affär där vi hittade massvis med Cheep Monday kläder. De har faktiskt snygga kläder till ett mycket bra och billigt pris. Denna outfiten var galet snygg faktiskt tycker jag.
Både jeansen, linnet och skorna är kanon ihop!




Godnatt



Nu ska vi kika lite Twilight igen (jag vet, igen igen igen) men den är så rackarns bra!
I natt ska jag sova själv, tro ja det!
SNÄLLA GE MIG ETT JOBB IMORGON!  Eller heltid på Ikea hade också varit najs....

Det blir en dag i parken, en dag i parken

VIGELANDSPARKEN











  




  

  



  





Jag, Malin & Josse
Nu har jag precis gjort potatis & purjolökssoppa för flera dagar. Nu börjar mitt nyttiga liv för 300:e gången!
Mina byxor, det går inte att glömma :'(



H&M

Idag sprang vi ner en runda på stan som vanligt och hittade i princip hur mycket snyggt som helst. Men som sagt var så måste vi alla hålla i de få pengar som man har. Men helt ärligt så var där en så snygg klänning för 400 kr som jag verkligen skulle vilja ha till sommaren! Vi sprang också på en galet snygg jacka från h&m som var 200 kr rabatt på så den kostade bara 198 kr! Detta kallar jag fynd, men som sagt var så är plånboken stängd.




Dagens!

Här kommer en snabb dagens innan jag ska laga mat, eller faktiskt så är matlagningen i full gång. Pastan kokar för fullt så jag får skynda mig =) Sen ska vi till Parken idag igen och fota, så ikväll kommer det upp mycket bilder!




Jeansleggins - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Tröja - Gina tricot
Klocka - Ur och penn
Armband - OCK

(huh, gillar visst gina?)

HÅL

Såhär ser mina chinos ut nu, kul va!








Tack linus... =/

Vilken härlig promenad!

Tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt.
Jag har varit ute och gått i 2 timmar med Josse & Malin ikväll. Vi hittade en jätte fin park där vi strosade runt, skit härligt väder! Nu har vi suttit här i snart en timme och glottat på One tree hill och kollat en galet bra blogg som vi fann idag på eftermiddagen.

För övrigt har vi bara spelat fotboll i en park idag, förutom att Josse har varit jätte bakis och snurrig hela dagen :) Självklart så har vi lagat korvstroganoff också, kanon gott!

(snälla, säg att jag får jobba på dagis imorgon.. behöver pengarna!)

Vet ni hur glad jag är?

Inte alls glad, faktiskt jävligt arg och besviken..

Linus drog sönder mina beigha byxor igår på fyllan, tack!




hej, jag har världens största hål i mina byxor.... mina bästa byxor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natten som var

GRANNFEST PÅ MUNKEDAMSVEIEN 59



   

   

   

galen kväll!!

- skumpa
- Rödvin
-Vitt vin
- Rosévin
- Öl
- Cider
- Malibu
- Sprit / grogg (redbull vodka)

Förstår ni hur jag inte blev bakis? för jag gör det inte!!

Kvällens

  

Klänning - (Malins!) VILA
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Helsingborg
Nitskärp - Hultsfred 07
Pärlarmband - Frida har gjort det till mig på dagis! =)


Snart ska vi iväg till affären och fixa det sista, sedan blir det nergång till Jennie!
Hipp hipp hurra för födelsedagsfester.

FEST PÅ MUNKEDAMSVEIEN 59

Jävlar säger jag...

Gårdagskvällen började med grilning på takterassen, precis som alla andra också. Så vi bekantade oss med våra grannar! Så helt plötsligt var vi inne hos grannen som bor vägg i vägg och helt plötsligt var vi i en annan grannlägenhet och helt plötsligt stod det ett antal flaskor och burkar på vårt bord och ett jävla ös.
Limbo och sång o dans stod på schemat, tog galet mycket bilder så det kommer senare.

Jag ska nog ta och vila lite, koom hem vid 5 i natt, herrejesus och gick upp för en timme sen.... snark.

Åh nu längtar jag verkligen

Hultsfred -09
- 3:e året i rad
- 2:a året med Is & Milie
- 3:e året med Bira i en vecka
- I år blir vi måååånga..




Denna bilden representerar Hultsfred kanon!

Ändrade planer

Det blev visst inget Västindien utan istället blev det mitt förstaval : Egypten över Jul och så kommer jag hem så att jag är kanonbrun till Nyår. Så i år ska jag baskemej fira med de bästa och de ska få fira med en negerMatilda! =)






Jag ska bli så brun som Issa var när hon varit i Egypten =)
Dessutom blev det all Inclsive, så nu ska det supas, inte sant Jocke? Han ska jag bo med..

Power-walk

Ja, jag tog mig en en timmas promenad för mig själv. Jag och min mobil som spelad massvis med musik ungefär halvvägs, då batteriet tog slut. Det är så otroligt härligt och varmt väder. Vet ni då hur roligt det är att gå omkring i långbyxor, träningsjacka, keps? Bara för att jag äter pencilin så får man inte visa sig i solen, det är ju helt galet dumt! Man kan få pigmentfläckar på kroppen som aldrig försvinner och det vill jag ju faktiskt inte ha!


 

Linne - (issas) WE
Byxor - Nike

2600 kronors klippet

 

 

Här snackar vi 2600 kronor i håret :) Tusan gubbar.

Vi kilade runt på stan en sväng igår med, hittade ett Carlings där de hade jeans för alle! =)
Icke sant?






I de jeansen får ju i princip vem som helst plats...

Nu ska jag väl göra något med mitt liv, frågan är bara vad. Alla andra är och jobbar. Jag ska jobba imorgon kväll egentligen, men Jennie har fest imorgon. I och för sig så kan jag ändå inte dricka pga att jag går på pencilin. Och eftersom jag inte jobbat en enda dag denna veckan kanske jag borde jobba i alla fall. Måste bestämma mig nu..
Ska nog ut och gå i alla fall. Något kul måste man ju hitta på här i byn.

Vi var på väg till ikea och hamnade på Kiwi

Tjenare!


Då var det kväll, eller natt för vissa (Malin & Linus hade gått och lagt sig när jag och Josse kom hem från affären). Hm?

Visst det är väl helt okej att man är trött och slapp när man har jobbat eller ska jobba, men tusan gubbar. Lite kvalitétstid kan man väl ha med sina vänner? Är trött på att bara sitta själv och tråka. Men nu sitter jag och Josse här, hon slänger i sig massvis med frukt. Nu ska vi sätta på en film.

nu får man veta att det är fest i Lidhult på fredag också ;S jävla typiskt. Man blir bara så sugen på att flytta hem igen, träffa sina kompisar efter klockan 21.00! Skaffa sig ett jobb och bara umgås. Då har man ingen press på sig att man måste klara av hyran.

Inställd dejt, hahah! Pga förfest i huset. Nu ska vi glotta she's all that JAG OCH JOSSE


klippning

2100 kronor, det kostade det i Norska kronor för Malin att klippa och slinga håret idag. Huh tänk då i svenska .. typ 2500 kr. Jävlar säger jag. Men dock en galet snygg frisör som man kunde glo på!

Ska till en hstad bo och glotta något eller göra något med ikväll. kan ju vara trevligt, han ska kolla om han kan fixa jobb åt mig, det hade varit bra med ett jobb på peak performance lager.. det säger jag då!

Ska på intervju på Ikeas restaurang på onsdag =)

Grille & tårtätning på takterassen

Japp, det slutade med att vi gick ner till Jennie och sjöng och skulle ge henne tårtan, hon blev jätte glad och sa att detta kommer bli den bästa födelsedagen i hennes liv =) Hon och Julia skulle upp på takterassen och grilla, vi hänkade och gick o köpte grillkött, champinjoner, paprika, lök, potatissallad och gjorde grillspett! Jätte gott verkligen.
Satt uppe på takterassen tills nu. Gud vad skönt det var, grille och tårtätning! Jennie bjöd på vin och gotte med!

Här kommer picsen =) Jag älskar vår takterass.





  

  

   

   

 



Grattis på födelsedagen kusin, 21 år idag!
Hoppas du blev nöjd med födelsedagen, men det tror jag nog!








Idag fyller Jennie 21

WOHO!

Ja må hon leva, tralalalala...

Idag har vi bakat tårta, hehe eller bakat o bakat, garnerat och fixat =) Kolla vad fin den blev, snart ska vi ner och överraska henne ! Hon slutar kl 18.00 så vi hoppas hon är hemma om en timme.. Visst blev den fin?

Och vet ni vad? Issa ska med till Hultsfred!!












4 timmars möte

Tjipp o hej!

Nu skiner solen, wooooho.. men det är ju inte några 22 grader, även fast det är ganska varmt. Men vårjackan e på i alla fall. Ska nog snart ner och köpa den där gråa tröjan, jag har ingen luvtröja som passar längre och jag behöver en sån slappe nu när jag ska börja jobba på dagis. Japp idag var jag på möte angående vikariejobb på dagis. Det verkar verkligen galet kul. Så nu får vi se, från och med imorgon kan de ringa.. om man har tur

Kommer nog en dagens senare om ni har tur =)

Över jul och nyår

Ska jag och min famil till VÄSTINDIEN!

-
Jag fyller 20 i år
- Jocke fyller 25 nästa år
- Mamma & pappa firar 20 årig bröllopsdag i år
Så det bär av över jul & nyår, skönt om ni frågar mig.. jag gillar inte riktigt det där.




God natt i stugan

Nähä. Nu är det dags att hoppa i säng. Imorgon är en ny dag vilket betyder onsdag och inte tisdag som jag försökte övertyga en anställd på Jobzone innan idag. Imorgon innebär uppstigning tidigt eftersom jag ska på vikariekurs inför dagiset. Så där ska jag vara redan vid 09.30. Huh, lär inte vara lätt att gå upp.

Malin har nu anlänt till lägenheten och packat upp all sin mat, huh det var inte lite hon lyckats få med sig. På lördag skulle jag ju gått på Jennies 21 års fest här i lägenheten under men SÅKLART så sa jag att jag kunde jobba utan att tänka mig för. Så det blir servera på Grefsenkollen på lördag kväll, hoppas man kommer hem i tid och att festen är lång.

Köpte föresten mina strumpbyxor i svart och hudfärgat, haha rätt coola om ni frågar mig. Ibland måste man ju sticka ut. Kommer nog bild imorgon!

Jag har en nyhet.. men det måste ett till inlägg till den =)

Saker man kan göra

Att göra:
→  Städa bland skorna
→  Titta på film
→  Läsa en miljon bloggar (lyckades typ med det igår)
→  Ta lite mer hostmedicin så jag blir sådär trött
→  Laga mat
→  Kika på kläder & skriva en önskelista
→  JAAA, det ska jag göra.. kläder som jag vill ha!



Strumpisar

God morgon igen!

Idag vettitusan vad man ska åstadkomma för något. Har smsat jobbet och skrivit att jag kan jobba och att de ska höra av sig om de vill att jag ska jobba. Föresten hade jag visst fått lön därifrån med nu, så helt plötsligt hade jag lite cash på kontot. Förutom att jag inte har något kort så jag inte kan få ut några pengar! Funderar på att dra ner till Aker Brygge och köpa mig ett par strumpbyxor, för det är något jag verkligen skulle behöva. Mina catwoman-leggins har jag "försvunnit" i flytten, konstigt att de var i lägenheten precis innan jag flyttade och vipps så var dom inte där längre.. hm? likaså mitt armband som jag köpt på Gina och min Make up store highliter.. trött blir man
Tror jag ska köpa ett par speciella stumpisar, kanske sånna som Elin Kling äger, de är rätt coola. Även fast man ser ut lite som en Zebra.

Emelie, din tröja.. jag glömde ju lämna tillbaka den, men den är hos mamma & pappa. Jag ska be mamma tvätta den så du kan hämta den sen =)


Dagens!

  

Chinos - Gina Tricot
♥ Jeansskjorta - Acne
♥ Sjal - Lager 157
♥ Linne - JC
♥ Kawasaki tygskor - Victoria Arena

Josse är hemma igen =)

Nu har jag och Linus varit och hämtat Josse vid bussen. Vi gick hela vägen hem, pust o stön för här snackar vi ingen 5 kilos packning, här snackar vi 2 väskor med tegelstenar.. MINST! Men det gick bra och vi fick vår dagliga motion.
Josse och jag tyckte det var så tungt så vi fick ont i hjärtat, herregud. Vi måste sluta ta ut oss på det viset.




Josse döendes tror jag..




Karl Johan gatan, där nere ligger Hard Rock Café... hihi

Baka liten gratiskaka

Nu har Linus "bakat" en gratistest som vi fick innan vi åkte hem till Sverige. Kakor med choklad i som man bara skulle dela på och stoppa in i ugnen i 10 min. Han sitter och smaskar på dom nu och tydligen så var de inte så farligt äckliga utan snarare goda. Så nu ska jag kila och smaka på en liten bit så jag blir lite mer i oform till beachen.








Resultatet var ... sött! Men helt okej


Dagens

Väder är:

♥  Regn
♥  Blåst
♥  Dimma







Klädsel är:

♥  Jeans - Levis
♥  Strumpor - Umbro
♥  T-shirt - DC
♥  Keps - Etnies



Gladiatorsandalen - det där lilla extra

   



Bianco för runt 800 kr

Marley and me

God morgon alla svenska läsare!

Idag vaknade jag upp precis innan 12, hoppsan det var ju inte direkt vad man hade planerat. Jag antar att det är den där hostmedicinen som gör susen. Man sover som en stock. Linus sover fortfarande och inte hade han väl tänkt att stiga upp verkar det som.

Jag själv har passat på att titta färdigt på filmen som Frida tipsade mig om Marley and me. Hon berättade innan att det var en jätte bra film och att hon hade gråtit jätte mycket under filmen. Jag säger då det. När jag kom in på sista kvarten så började såklart jag och gråta och det var ju inte lite man grät. Är man djurälskare eller hundälskare går det liksom inte hålla tårarna borta. Det var helt omöjligt. Så för alla hundvänner så tycker jag ni borde se den, för den är riktigt bra och rolig, men så i slutet jätte sorglig. Filmen finns inte ute än, så det är bara att tanka ner den!

Nu har jag börjat med mina tabletter mot min förkylning, så i 8 dagar framåt blir det piller! Mumsfilibabba eller inte.

Har lovat att jag ska försöka bli bättre på dagens och att fotografera lite mer här uppe! Men idag är det toktrist väder här och jag antar att Hstd har sol och över 20 grader säkert.. suck






Åh söta hundskrälle =)

Back in Oslo

Ojoj här snackar vi trött. Har äntligen kommit fram till Oslo efter en lång resa. Vi träffade en jätte kul och skön kille som också hoppade på i Halmstad, jo han bodde faktiskt där och jag har då aldrig sett honom tidigare. Så vi tre satt och pratade nästan hela resan hit. Så det gick väl relativt snabbt faktiskt, men dock inget uttag till datorn, då blev jag ledsen i ögat.

Nu har jag hunnit äta en hel nudelpåse och ska strax hoppa i säng, ni vet inte hur trött man blir av hostmedicin med morfin i va? Helt galet ju.. kommer somna som en stock, men först ska jag läsa min SVENSKA Veckorevyn som pappa var snäll och köpte till mig!

So tired...

Påskdagen kommer med sol

Hejsan!

Idag har det varit sol hela dagen lång, skönt enligt mig. Gårdagen var lätt det roligaste på hela året än så länge. Men det lär bli bättre eftersom att sällskapet som gjorde stämningen ska åka med oss till Hultsfred =) KANON säger jag bara.

Det började igår hemma i Calles trädgård, vi kom dit och var bland de 15 första. Satt och drack och grillade i solen, vissa spelade kubb och det fanns tillfällen då jag trodde jag skulle få en och annan kubbträbit i huvudet altså. Skönt som attans var det att sitta ute så länge och folket bara svämade på. Det kom en efter en och helt plötsligt så var det hur mycket folk som helst där. Vi satt ute vid elden och sjöng Björn Rosenström och levde loppan till framåt 1 på natten. Drack en flaska vin och fick en galet god drink av Kalmar-bon ;) Tack för den! Tokgod. Framåt 2 tiden vandrade vi hem till Amanda och sov där. Vaknade upp och fick en påskfrukost som hette duga, mumsfilibaba! Vid halv 12 brummade jag hemåt halmstad och snart väntar en busstur på nästan 6 timmar, suck!

Det kommer bilder, ska bara be Emelie skicka dom till mig!

Påskafton var det här alla påskkärringar

Morsning!

Befinner mig i Lidhult hos Issa. Strax ska vi bege oss i bil mot Unnaryd, närmare Calle Persson. Där blir det grillfest med det härliga sommargänget. Så nu ska bara mascaran på och sedan ska vi dra oss. Grilla grilla grilla, det är ju så härligt.

Gårdagen bestod av mycket vin och ett antal öl, men även en cheeseburgare som jag fick och slängde. Bra kväll! För övrigt skit kul att vara hos Paula och Joakim, tror jag kommer befinna mig där fler gånger! Haha eller hur Petra? Så kuuul.

Over and out, ta det lugnt ikväll påskharar, annars kommer det gå illa med spriten

Invigning av skor

Skepp ohoj här var det skokalas för 319 kr!
Igår invigde jag mina nya skor som jag köpte innan jag åkte till Oslo. Då ansåg jag att det var väldigt mycket sommarskor och eftersom sommaren börjar smyga sig på så åkte dom på igår!






Imorgon är det påskafton. När jag var liten brukade vi vara några familjer som firade ihop, Påsken, Nyår, valborg och Midsommar. Men inte nu längre, det är egentligen lite trist att det blir så. Samtidigt så vill man ju umgås med sina egna vänner. Så imorgon ska jag ta mig ut till Unnaryd. Det ska bli jätte roligt. Calle Persson ska ha grillfest och det ska bli så skönt att bara vara där och inte behöva tänka över om man måste åka in till stan. Nu ska vi stanna där hela kvällen och natten. Sedan beger jag mig mot Oslo igen på Söndag 17.45. Och förhoppningsvis kommer Emma Gillberg så man får träffa henne !!

Första grillningen i Lördags



Världens bästa Emelie & världens bästa grill :D


     

     

     

     


Det började med grillning hos Emelie, sedan vidare med hennes jobbarkompis på förkrök ovanför Tretton och vidare till Valentine.

Långfredag

Vet ni hur kul det är när man skrivit jätte mycket i bloggen och så råkar man trycka på något jävla skit där uppe på datorskärmen och vipps säger det och allt är borta. Det kommer i alla fall upp massvis med bilder eftersom sladden anlänt till Halmstad nu! =)





     


 



Häxrobin har flygit hem på kvast från St Anton, haha ;)

Igår var det alltså grillförkrök hos Victor, mycket trevligt och massvis med människor!
Tack tack tack för sällskapet allihopa!

Förlåt men man blir ju galen

Idag var jag med mamma på maxi. När jag ska backa ut bilen står det en annan bil jämte och ska ta vår parkeringsplats sen. När vi kör kommer det en jäkla "utlänning" och bara kör rätt in där damen står så fint och väntar. Hon blir ju såklart tokig och börja tuta och mannen i bilen bara pekar finger! Ush så gör man inte mot gamla damer, hon kanske hade jätte ont i benen eller vad som helst, lär dig lite folkvett din jävla idiot. Trött man blir på sånna!!!!

Haft en bra kväll hos min äsklings Emelie <3
Förrätt, varmrätt och efterrätt. Gotte men sen fick jag allt bege mig hemåt, det är ju en dag imorgon också.

Nu ska jag hoppa i säng, som sagt... en dag imorgon också

Kvinna och barn mördade på Andersberg

www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.434746




Högskolan nästa?

Njae, asså nu var jag inne på göteborgs universitet och glottade lite på deras utbildningar och kom att tänka på vår mentor Henrik som vi hade. Han var idrottslärare och fotbolltränare och sånt där kul. Ett sånt jobb måste ju vara jätte roligt. Så jag passade på att söka in till idrottslärarprogramet i Göteborg. Får väl se om man kommer in eller ej. Haha kommer man in så kan man ju fundera på det, men annars är det ju bara till att fortsätta slita i den hårda världen.

Idag har jag beställt potatismos med winerkorv här hemma =) Mums fillibabba

På tal om bilkörning

Jodå jag körde ju ner till stan. .. Ehm men det var inte det jag skulle skriva.
Pencilinet jag har fått är Morfin i och det gör så att man blir jätte trött och därför får jag inte köra bil när jag tar det, så börjar nog inte förens på söndag. För vem vill vara trött i Påsk? Inte jag i alla fall. Dessutom var det samma biverkningar av hostmedicinen. Men herregud, undrar om jag ens kommer hålla mig vid liv?

Nu ska jag i alla fall ta slut på den här dagen. Snart kommer både pappa och Jocke hem =) Kulkul.

Man förändras visst lite under åren

Japp jag la just märke till att man har förändrats väldigt mycket de senaste 4 åren. Från blond till svart till slingat till blondt igen. Hmm och längden på håret har verkligen förändrats. Men det är kul med förändring, man märker lätt vad man passar bäst i om man sitter och tittar.


 

Em kalaset gbg - 05 med brunt hår och sommaren 08 i Emelies trädgård med blondt!


  

Nyårsafton 07/08 hos Hanna & Jag början av sommaren 08 hemma
(jo vissa bilder skäms man ju faktiskt över)


  

Jag hemma 07 och jag Idag Oslo

Man förändras visst en hel del. ..

Taylor Swift

Taylor Swift - Love story

Råkar ha fastnat för den låten, den är härlig och skön!
Nu har jag ätit mammas kanongryta med fläskfilé, gotte. Såklart måste jag gå ut med hunden än en gång, suck.. känns som om jag har gått hela dagen, men en gång till skadar väl aldrig antar jag. Har jag tur kanske de är inne på blåbärspajen när jag kommer tillbaka. Sen ska jag kila ner till Frida och över bron för att glotta fotbollen!

Man United!!

CL

Hoh, det var en skön dag, hunnit med mkt:

♥ Doktorn (huh)
♥ Cykla till Frida och hem igen
♥ Lång promenad med Frida runt Nissan
♥ Fika i parken med Frida, Bornhager, Linn och Viktor
♥ Kika i lite affärer
♥ Gått ut med hunden
♥ Ätit massvis med onyttigheter

Nu mat sen stan o kolla CL med kompisar


Doktor Idiot

God morgon läsare!

Idag gick jag upp klockan 08.00, tro det eller ej. Jag var tvungen att ringa till vårdcentralen för nu måste jag verkligen bli av med min förkylning som jag har haft sedan början av december. När jag väl kom till doktorn så får jag såklart en sån där (invandrare) inte för att jag hade något emot det från början, men när jag väl kom in ! Herregud!
Han satt och hängde på sin stol som om han inte hade sovit på flera dagar och såg bara allmänt trött ut. Det var någonting i hans blick som sa mig att "Vafan jag skiter väl i om du har varit förkyld". Det var precis som om de hade hittat honom ute på någon soptipp. Dessutom kunde han i princip Ingenting och sånt kan göra mig tokig. Är man läkare ska man väl fasen kunna sin sak. Han började med att han ville ge mig Bricanyl, haha men det är ju mot astma sa jag då. Ja säger han, det kan ju vara det. Ehh nej säger jag, jag har redan haft astma och det är ingen jävla astma jag har, det är förkylning! Han envisades vidare precis som om det inte alls var ngn vanlig förkylning. Suck. Och så frågade han vidare om vad jag hade haft på halsen, TBC sa jag och då sa han direkt att det var det jag hade fått tillbaka. Haha nej sa jag, man blir imun mot det om man har haft det en gång? Jävla pucko. Då säger han : ja det kanske stämmer. (idiot tänkte jag då) Han kan ju inte komma fram till fler dumma förslag så till slut så sa jag att: Snälla ge mig bara vanlig pencilin och hostmedicin typ. Jaja så till slut gick han med på det efter många om och men. Då säger han: ja lilla baby, det går ju inte att undersöka mer när du bor i Norge. (ÖÖÖÖÖ! nu började jag bli trött på idioten asså). Och dessutom sa han hur dåligt allt var i Norge och blablabla.. då tänkte jag bara sagt att hörrudu, dom lär ju inte ha sämre doktorer än på Vallås i alla fall. Men det höll jag inom mig. Till slut säger han: du ska få pencilin, det är väldigt bra och morfin i så du blir nog lite trött (haha morfin, huh okej) och dessutom någon jävla hostmedicin som ska göra susen.

Jag kan ju säga att jag ska byta vårdcentral, aldrig mer Vallås!





Nu ska jag och frida gå ut och gå runt Nissan <3

Favorit

Ögonkräm- Lancome
Foundation-  Nouba
Mascara- Lancome
Ögonskugga -Make up store
Läppglans-  Face Sthlm
Puder - (Mineral) Löspuder från Isadora (tror jag)
Puder 2  - Isadora
Borstar- Kicks
Rouge- Nouba!
Nagellack- Make up store, OPI (nu)
Frisör- Hårteamet (som inte finns längre!)
Shampoo - Bed head
Balsam/inpackning - Bed head (som bara tog slut sådär?)
Duschkräm - LDB (rosa!)
Handtvål - Dove
Tandkräm - Pepsodent
Deo - LDB (rosa)
Snabbmat - Kebabkungen
Läsk- Fanta
Mineralvatten - Loka blåbär
Kaffe - Cappucino /latte
Butikskedja- Gina Tricot
Inredningsbutiker/märken - Lagerhouse & ikea!
Tidning - Sofies mode, bra och billig
Stad- Oslo, Gbg
Te - Strawberry Lipton
Choklad,-Lätt, marabou apelsinkrokant
Restauranger- Gillar ju harrys kycklingvingar så.. men Grefsenkollen e najs
Fik- Skånskan
Frukt- Passionsfrukt
Grönt - Morötter och gurka
Frukost - Ägg, mannagrynsgröt med nypressad apelsinjuice


LAX

High School Musical var ju typ en av de sämsta filmer jag någonsin har sett. Okej, jag förstår att småbarn tycker den är bra (kanske) men tusan inte sånna i min ålder. Den var bara jätte löjlig och det hände inte särskillt mycket i den så efter 40 min tappade jag och Evve suget och åkte ifrån Petra och hennes nya kille Basse! =)

Idag har jag varit på Gekås, fyfan säger jag. Jag tror att efter denna upplevelsen kommer jag nog i princip aldrig mer åka dit! Fyfan vad människor, överallt och mest på mina egna fötter. Jag räknade hur många tanter som gick in i mig bakifrån 17 stycken och de tror verkligen att man ska springa iväg så fort de trampar en på fötterna NEJ för fan! Tokig blev både jag och mamma så efter 1,5 h så begav vi oss hem igen, helt galna!

På vägen hem stannade vi och köpte varsin laxbakelse på Laxbutiken. Mums jag verkligen älskar lax! Och denna mackan var nog bland det godaste jag har ätit.

Pratat med pappa på telefon idag med, det har jag inte gjort sen jag åkte till Norge. Nu var han i Texas och hade det väl ganska varmt och skönt emellanåt. Ibland var det kallt ibland varmt, konstigt väder verkar de ha där nere i alla fall. På torsdag kommer han hem, det ska bli kul ! = )

Imorgon blir det nog doktorn, hmm nu får det vara dags baskemej. Och sedan ska nog jag och Frida gå ut och gå runt Nissan, så hoppas vädret håller i sig.

Nu blir det film - systrar i jeans innan jag går och lägger mig! Nattinatti allihopa där ute!

Kycklingvingar

Gissa vad? Min otroligt snälla mamma kom med ett så bra förslag idag, nämligen att vi skulle gå och äta på Harrys och inte tackar man nej till sådana härligheter inte sant! Så där satt vi och åt en bra stund tills det kändes som om jag skulle kunna spy upp allt som jag just slukat. Därefter hyrde vi 3 filmer och sen jag gick ut och gick med hunden!
 
Äsch nu vill jag ha HULTSFRED! Måste fan köpa biljett snart hiho...
Kom precis fram till att jag båda åren på hultan haft med mig luftmadrass men aldrig ens packat upp den, så i år - ingen luftmadrass!












Glöm allt vad hygien heter
Glöm vattentoaletter
Glöm sminket i tältet
Glöm dina klackarskor hemma
Glöm finkläderna & ta fram trashet
Glöm inte tygskorna
Och glöm för all del inte pengar och Öl!

Nytt i garderoben!

Tjenixen!

Vaknat upp ur min djupa sömn i soffan, råkade visst somna till Rosings programmet, så bra var det!
Gårdagen bjöd upp till mycket roligt, stan med mamma där jag fick med mig ett par jeansleggins hem! Kanoners. Sedan en sväng upp till Frida och hennes otroligt härliga balkong! Skulle tippa på 25 grader i solen där! Därefter träffade vi Emelie, Gäddan och Linda i parken. Där låg vi och drack lite brus tills vi åkte vidare till Emelie och grillade! Det var ju lätt det godaste jag ätit i år. Mums för grillat kött och potatissallad och överallt runtomkring luktade det grillat. Jag älskade den doften, då är det sommar! Vi träffade Emelies kompis (som var en aningen på...senare) hm, inte ok. Och hans kompisar fick vi följa med på förfest ovanför Tretton. Fin lägenhet, där satt vi och snackade, spelade spel osv tills klockan slog 23 tror jag. En sväng ner till uteserveringen och sedan vidare till Valentine och tre hjärtan. Det sistnämnda var nog lätt det bästa jag varit på i Hstd, så nu för tiden när jag kommer hem blir det endast där jag ska befinna mig!

Funderar över att baka, jo nu ska jag ta tag i det och baka något riktigt gott!




Super sköna

SOL & t-shirt

Japp man kan säga som så här: jag skulle lätt kunna gå ut i trädgården och sola i bikini nu, men eftersom jag glömde den så =/ Malin kanske vill vara snäll och ta med den till mig =) Har även glömt mobilladdare mitt jävla pucko.
I morse var det så varmt kl 9 att jag gick på stranden i bara t-shirt och jeans? Hmm, sommaren är kanske på väg i alla fall?


SKÖÖÖÖÖNT!

Nu ska jag äta tonfisksallad och sen åka ner till stan igen och träffa frida och Linus!

Halmstad på kartan

Välkommen hem till mitt gamla hem!

Då vart man hemma igen, hos mor och far, men inte var det någon far hemma. Nixpix som vanligt så befinner han sig i USA och kommer inte hem förens på Torsdag så mamma blev väl glad att hon fick lite sällskap antar jag! =)
Hemresan gick bra, dock segt som attans men vad hade man egentligen förväntat sig? Bella och /co åkte med samma buss och lyckades faktiskt somna tror jag! Varken jag eller Linus sov en blund. Vi sysselsatte oss med andra saker, dvs.. vi kollade på Twilight (jag envisades!) och även Björnbröder, den hade jag aldrig sett.. hm bra film! Sedan så kollade vi lite klipp på youtube och så vidare, det där gamla vanliga ni vet. (Bloggar, facebook, bilddagboken m.m.)

När jag kom hem fick jag kyckling och potatissallad, mumsfilibabba! Mycket gott! Imorgon ska jag och mamma ut och gå med vovven (som blev överlycklig när jag kom hem!) vid havet och sedan ska vi ta en tripp till stan. På eftermiddagen hade jag tänkt hälsa på en mycket bakfull Frida om jag själv får välja. Haha sedan framåt kvällen blir det grillmys med de bästa. Hoppas på att Issa älsklingen ska komma också, men förstår att det kan bli lite svårt..

Fint väder här imorgon med sägs det och min mamma är tusan redan brun i ansiktet! Helt sjukt ju! =)

Ibland är det skönt att vara hemma igen, även om jag Älskar Oslo!

Fråga Olle

Morsning korsning !

Då har man ätit ännu en frukost och jag tycker att jag är nog bland de bästa på att komma ihåg saker till frukosten. Jo just det, jag äter ett stort vitaminpiller som är enbart framställt för kvinnor, samt en järntablett varje morgon. Det gör att jag inte blir så trött som jag egentligen skulle varit.
För ca 2 år sedan hade jag jätte mycket järnbrist, vilket är väldigt vanligt hos tjejer/kvinnor. Doktorn förstod inte ens hur jag orkade vara vaken om dagarna, sån brist på järn hade jag. Och eftersom jag varit väldigt trött på senaste tiden är det nog bäst jag börjar med mina järntabletter igen.

Ringde till Grefsenkollen och han skulle se om de behövde folk nu de 3 sista dagarna, annars åker jag nog hem imorgon. Om jag får jobb så åker jag förmodligen på måndag!

Nu ska jag och Linus titta på Fråga Olle på datorn, jag älskar webbtv. Speciellt när det är på SVENSKA! =)

Hörs senare!


Charles!






Saknar dig ponken, dig, ditt skall och dina tänder =))

♥ Challeballe♥

Torsk, potatis och kallsås!

Nu snackar vi käk, asså det må ha varit det godaste jag ätit sedan jag kom hit =) Och eftersom Josse blev helt kär, likaså Linus av att bara titta på maten så tänkte jag bara berätta för er andra hur jag gjorde. (om jag kommer ihåg)

1 st liten toskfilé
2 potatisar (som man kokar!)
1 Gräddfil
3 Msk Majonäs
Salt
Citronpeppar
1/4 rödlök
1 Msk Dill

Nu kör vi: Matildas Kokbok

♥ Koka potatisen tills den är färdig kokt!
♥  Släng ner fisken i en tallrik med ett vispat ägg, sedan ner i mjöl och ströbröd (eller som jag, mjöl och så rev jag gammalt bröd som jag torkat)
♥  Daska på fisken på stekpannan och låt den steka ca 5-6 min på varje sida
♥  Skär rödlöken i små bitar och blanda resten av ingredienserna med varandra till en kall sås!
(man kan ju ha goda grönsaker till, men eftersom jag knappt hade några kvar så blev det  bara paprika!)

Hoppas det smakar! ♥





♥  TOK GOTT ♥  (om ni inte tror mig, fråga Josse)


Trött i benen

Chilevippen på er där ute!

Tänkte bara säga att mina ben är helt döda efter 1 timmes power-walk med Linus! Fy attans, men skönt att gå i det fina vädret. Hade nog kunnat gå i shorts och t-shirt. Galet varmt idag.

Idag har jag även hunnit vara på intervju angående vikariejobbet på dagis. Så inte nästa onsdag men nästa igen ska jag på kurs. Efter det så börjas det väl antar jag. Ska rigna Grefsenkollen imorgon och säga att jag är frisk, hade egentligen kunnat göra det idag på eftermiddagen men jag har så förbaskat ont i huvudet så hade aldrig pallat jobba ikväll.

Nu ska jag bara ligga här och lata mig hela dagen :D:D gottigotti


Matilda delar ut .... till något bra/dåligt

Japp idag testade vi på det, Twilight filmen fick 5 av 5 rostade mackor! Den är tokbra och det är faktiskt rostade mackor med. Så ni får försöka lista ut resten själva.

Ska göra några försök till, så ni förstår:

1. Grannen som har fest nu
2. Huvudvärk
3. Hemresa till helgen
4. Aker brygge
5. Lön


Okej... då kör vi!

1. Ettan får 5 av 5 flaskor skumpa (eftersom det är fest och vi blev bjudna) men de får även 5 av 5 deckade lodisar i soffan pga vi inte gick dit och därför ska sova. (hm, de spelar GANSKA hög musik?)

2. Tvåan får 5 av 5 tvålar i arslet (det är ju aldrig kul att ha huvudvärk, ikke sant?)

3. Trean får 5 av 5 laxar med kokt potatis och kallsås (MUMS!) och dessutom extra citronpeppar (jag gillar mammas mat)

4. Fyran får 5 av 5 solar (jag älskar Aker Brygge, lätt en av de bästa platserna jag varit på)

5. Femman får 5 av 5 soldrivna ficklampor (som man kan köpa för lönen! WOHO)

Detta är då mitt nya påhitt, hmm jo jag är lite trött... men tokkul var det!

Uteserveringarna är nu fulla

Nu har vi varit på Aker Brygge och ja må säga att allt folk sitter då ute på uteserveringarna överallt nu. Fyfan vad fint! Här är sommaren i full gång.










Mysigt som attans vill jag lova!


Hej mittbena!

Nu har vi kommit hem från stan. Jag, Linus och Malin har varit där och tittat runt lite och shoppinggalen som jag är fann jag ett toksnyggt band till håret. (har blivit tokkär i sånna) Det kostade dock 70 kr, men det var det lätt värt!
Under tiden medan jag skriver här håller jag samtidigt på att steka nuggets och kokar potatis som senare ska bli mos! Mumma. Jag och mitt jävla mos! =)

Tog lite fina pics på stan, vi var även upp och tittade på slottet, haha spatserande gubbar överallt =)







Hej Matildas nya look, mittbena!






Ojdå, måste nog snart tvätta mina så de blir sådär vita igen =/




Karl Johan




Slottet som vi bor ca 4 min från. Vi kanske kan vinka till "Mette Marit" från lägenheten, haha





Hästapolle utanför slottet




Jag o Mollan







Mitt nya kanonsnygga hårband =)=)


Nu mat sen Aker Brygge♥

Robert Pattinson

God morgon!

Då har man sovit ännu en natt i lägenheten, idag är det en månad sedan vi kom hit och jag må säga att tiden har gått väldigt snabbt. Vi har hunnit med en hel del. Just nu längtar jag mest efter att fylla år så man kan få sig lite kläder, man kan ju hoppas i alla fall. Jag är en person som mår väldigt dåligt när jag inte får shoppa och nu har det varit så i 3 månader, fyfan man mår ju helt jävla psykiskt dåligt !

Nu har jag skaffat mig ett norskt nummer om ni vill skicka sms eller ringa så ring eller skicka till det: 45683932 och om ni ska skicka från sverige så blir det 004745683932!

Dessutom har jag nog funnit min drömkille, dock inte i Norge utan på film, menmen man kan ju hoppas!







Twiligt - filmen, se den om ni inte sett den! Den får lätt 5 Av 5 rostade mackor av mig!

RSS 2.0